test
Znaleziono 334 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "amrest"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
A jak wyglada wynagrodzenie kierownika zmiany??
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Myślę o pracy w KFC w Jankach , nawet widziałem ofertę ale chciałbym się coś dowiedzieć. Ile tam można zarobić? Jakie ponadto mają wymagania przy przyjęciu?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
nnn
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
nnn
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pracowałem w KFC DRIVE 3 miesiące i w sumie mogę polecić te pracę w szczególności młodzieży bo to do nich jest przewidziana ta forma zawodowa nie dla emerytów w zabłoconych butach i na SB-ckiej emeryturze .
Praca banalnie prosta nawet z tego powodu nieco nudna auta służbowe w dość dobrym stanie technicznym. Co prawda trochę niezbyt często myte jak na pracę przy gastronomii.
Firma daje uniformy służbowe kurtki ,bluzy itp ze znakami KFC .
Forma rozliczenia godzinowa 10/h nawet w wypadku przekroczenia wartości opłaty godzinowej akordem z przejazdów , realizuje się nawet niekiedy po około 40 zamówień podczas zmiany ( ponoć jednostkowa stawka wynosi około 4,60pln za jedno zamówienie takie informacje otrzymuje się na starcie , jednak nie są spójne z rzeczywistością ).
Atut pracodawca jak najbardziej wypłacalny ale przy takim systemie dziwne by było gdyby nie miał w portfelu ceschu.
Ogólnie jeśli trafi się na fajną ekipę praca przyjemna i przyjazna ale bardziej polecam jako pracę dorywczą ze względu na umowy.
Problemem są pewne triki upokarzające ponaglanie,matactwa z adresami czy celowym ich pomijaniem ,problem z wydaniem posiłku tkz.stafa, grafik też nie jest elastyczny w żaden sposób, ponadto praktycznie przez cały okres nie skończyłem pracy planowo przeważnie zostaje się około minimum 1H dłużej i to w godzinach nocnych . W godzinach wieczornych najczęściej zostaje zbyt mało kierowców co właśnie powoduje mankamenty i pobudza złe relacje między kierowcami a menagerami oraz obsługującymi DRIVE . Przez te sytuacje zdarzają się opóźnienia no i nieprzyjemne komentarze od klientów wraz z reklamacjami co doprowadza do sytuacji skrajnie nieprzyjemnych w firmie . Krótko mówiąc te zdarzenia nawet anemika z usilną martwicą układu nerwowego wyprowadziłyby z równowagi.
Oczywiście być może nie wszystkie tu opisane rzeczy są praktykowane w innych placówkach no i nie wszystkim się zdarzają , najlepiej po prostu przyjąć się i samemu sprawdzić sama praca nie gryzie a atmosfera to tylko ludzie.
Atuty :
-oczywiście brak problemu z wypłatą dziś to szalenie ważna sprawa na naszym skrajnym rynku pracy,
-możliwość udoskonalenia techniki jazdy eksploatując naprawdę dobry sprzęt jak na te branżę,
-poznanie topografii miasta czy tam obsługiwanego terenu,
-nauka "mini logistyki" powiązana z obliczaniem czasu dostawy chronologicznego dobieraniem adresów i kalkulacją ,oceną opłacalności,
-praktyka przy urządzeniu fiskalnym obsługi KFC Drive powiązana z obsługa mobilnych czytników kart płatniczych,
-praca pogłębia relacje i kontakt bezpośredni z klientem, doświadczenie może być przydatne pracownikom w innych miejscach pracy, ba nawet podczas prowadzenia swoich nowych działaności gospodarczych,
-można spotkać miłych i przyjaznych ludzi zarówno w miejscu pracy jak i podczas obsługi związanej z dostawą towaru ( to chyba największy z atutów kontakt z ludźmi, niekiedy tylko dla nich przychodzi się do pracy różnorodność klientów sprawia że dzień pracy przemija w mgnieniu oka ,można naprawdę spotkać sympatyczne osoby zresztą w klienteli na szczęście to one przeważają , zdarzają się także napiwki mimo iż to tylko FASTFOOD i na taką formę dochodu zbytnio nie ma co liczyć),

Ogólnie polecam, sam mógłbym pracować tam dalej gdyby nie pewne dziwne sytuacje które nie powinny mieć miejsca .
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Mi zrobili awanturę za zjedzenie kilku frytek i kawałka stripsa, które... szły do kosza, bo "leżały za długo". Za to kierownik nie reaguje na mobbing i agresywne zachowania niektórych osób, nawet jak dzieją się na jego oczach. Kucharze są traktowani jak roboty które mają tylko nonstop robić i robić i robić. O przerwie zapomnij. Menadżerka uważa się za Bóg wie kogo i doskonale wie, że to od jej widzimisię zależy czy pójdziesz na przerwę. xxxxxxx straszny, dużo inteligentnych i wartościowych osób marnuje się tam będąc popychadłami, pomiatanymi przez jakieś g.wniary które swoje kompleksy przykrywają gruboskórnością. Jeszcze tylko brakuje żeby im dać pałki i kajdanki, a na pewno dojdzie do sytuacji jak w filmie "Eksperyment".
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Masz rację, wyzysk i poniewieranie pracowników to codzienność. Najgorzej jak przyjadą z Zielonej Góry czy Wrocławia instruktorzy i jeden z nich taki w okularach (Paweł) to normalnie widać po oczach że tylko czeka żeby komuś coś wytknąć; mówi ci jak masz myć ręce, ile sekund, w jakiej kolejności, pokazuje gdzie jest kosz (dziękuję, nie wiedziałem do tej pory, może niech jeszcze pokaże gdzie jest sufit a gdzie podłoga). Siedzą na tyłku na miękkim fotelu, albo przechadzają się w te i z powrotem i tylko rozkazy jak w wojsku. Skoro tacy mądrzy to niech wejdą na nasze miejsce i niech sobie stoją cały dzień przy gorącym piekarniku albo niech wykładają towar w mroźni przy minus 18 stopniach, zobaczymy jak się wtedy będą czuć i jeszcze ktoś im będzie stać nad głową i wszczynać kłótnie.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
KFC Żary -Straszna męczarnia, zmuszanie do zetek nawet do 3 w nocy, przerwę dają z wielką łaską, menedżerki chore na głowę chyba im woda sodowa do łbów uderza pyskują i szukają dziury w całym. Kasjerkom zabrania się odejść nawet na sekundę od kasy, nawet jak nie ma klientów. Człowiek jest na każdym kroku kontrolowany, śledzony, nawet do kibla za nim chodzą czy do szatni. Wolałam pracę w Biedronce. Tam w Biedrze to przy KFC wczasy. Grafik masz na cały miesiąc, na kasie siedzisz dosłownie siedzisz a nie stoisz. W KFC musisz być jednocześnie na kasie, na Drive Through oraz wysłuchiwać ciągle pretensji managerów tak managerów, bo nawet kierownikowi aż tak nie uderzyła sodowa do głowy jak tym wielkim managerom niektórzy są w porządku a niektórzy koszmar przy klientach udają sztucznie miłych i pogodnych aż razi w oczy a na nas się wyżywają. Ogólnie praca dobra tylko na krótki okres czasu bo dłużej to każdy normalny tam się nabawi najpierw nerwicy, a potem zarazi się paranoją od paranoików tam pracujących.
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Co do tego, że manager wchodzi na pozycję pracownika to się zgodzę. Ale manager praktycznie przez 90% robi jako pracownik. O przerwie nie ma mowy bo przecież jak ma zostać restauracja bez managera?
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Stanowczo odradzam pracy.
1. Stawki nieadekwatne do pracy.
2. Łamanie prawa pracy. O pojęciach jak płątne nadgodziny czy dobra pracownicza nikt chyba tam nie słyszał. CO z tego, że pracujesz więcej niż 12 godzin bo masz tak zwaną całkę. W systemie ci poprawią do 12 godzin, żeby w papierach było "Przestrzegane" prawo pracy. i kończysz o 23 a potem na 7 rano. BO nie ma komu przyjść. Nie ma komu? Nauczcie się dbać o ludzi to nie będą od was odchodzić.
3. O przerwie to można pomarzyć. Nawet jak masz zmianę 14 godzinną.
4. Chętnie wciskają wyższe stanowisko ale tylko w praktyce, długo musisz na nim posiedzieć, aby dostać podwyżkę i umowę z tym wyższym stanowiskiem i powinieneś się cieszyć z tego "zaszczytu", że to szansa dla ciebie i dla twojego rozwoju.

UNIKAĆ TEJ FIRMY JAK OGNIA. JUŻ W MCDONALDZIE JEST LEPIEJ.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
minimalna krajowa przez okres probny potem to samo tylko moze ze 30gr brutto na h wiecej
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Zgadzam się w 100% !!! Praca wyczerpująca fizycznie i psychicznie, Wrocław!!!Organizacja pracy tragiczna z zarządzającymi. Nie polecam osobom niepełnosprawnym! No chyba że jest na prawdę fajny zespół,to jeszcze da się pracować.W amrest lepsze stawki i premie dla każdego,w Costa liczą się wyniki tylko na kasach.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak tam w Galerii Słonecznej stawki są , gdyż przymierzam się do Pracy tam od Stycznia
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Ok;) no fakt wszystko zależy jaka restauracja i ludzie na jakich się trafi.. koleżanka która pracowała w kfc podała swoją dyspozycyjność i gdy wpisała że nie chce zetek to już kierowniczka zaczęła kręcić nosem i mieć pretensje że w tej sytuacji nie jest dyspozycyjna, dlatego wolę wiedzieć naprzód czego się mogę spodziewać;)
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie trzeba się tłumaczyć i dawać powodów dla których nie chcesz robić zetek. Dajesz dyspozycyjność w jakie dni i do której chcesz pracować :) Tak jest u mnie, nie wiem jak w innych restauracjach.
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Dzięki:) a czy kierownik uzna tylko uzasadniony powód dla którego mógłby się zgodzić by pracownik nie musiał mieć zetek (np problem z dojazdem, wychowywanie dziecka, dodatkowa praca na wieczór itp) i będzie chciał by mu pokazać np umowę o tą pracę czy dowód na to że się dziecko wychowuje czy nie trzeba się specjalnie tłumaczyć tylko krótko wystarczy podać w jakie dni i do której się jest dyspozycyjnym bez zbędnego wyspowiadania się?
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak można. U mnie w restauracji są osoby, które nie robią 'zetek' bo np. Nie mają jak z nich wracać. ;)
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Zamierzam się wybrać na rozmowę do kfc, wiem że od pracowników wymaga się dyspozycyjności ale może ktoś wie czy można liczyć na pewne wyjątki i się dogadać z kierownikiem np. gdybym chciała pracować bez zmian zamykających; tylko otwarcia lub w środku dnia ewentualnie do wieczora bez "zetek"? PozrQ
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Popieram.! Pracownicy wychodzą po zetce godzinę po grafiku i maja płacone Ty wychodzisz godzinę po nich i za darmo. A jak jesteś w plecy że swoimi zadaniami to wracasz do domu i robisz zamówienie grafik czy inne bajery albo szykujesz się na dos+ za marna kasę... fajna praca dla studenta i papa
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Jakieś opinie na temat pracy w biurze? Np. na stanowisku architekta?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "amrest"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin