test
Znaleziono 40 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "antolak"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Nazwisko Nazwisko Rodowe Data śmierci
Malenczyk Walerian 08.12.1992
Malenda Halina 05.08.1962
Malenda Zofia Gut 26.06.1983
Malendowicz Janina Czarnecka 25.02.1977
Malendowicz Janusz 05.12.1995
Malenta Irena Sobolewska 29.08.1983
Malenta Ludwik xx.xx.1942
Malento Irena Engler 16.11.1970
Malento Włodzimierz 12.06.1998
Maleńczak Jerzy xx.08.2005
Maleńczuk Szymon Jan 19.08.1983
Malerczyk-Dańda Irena xx.11.2017
Malesa Adaś 02.06.1926
Malesa Aleksander 22.06.1949
Malesa Amelia xx.xx.1904
Malesa Antoni 07.05.1955
Malesa Antonina xx.xx.1963
Malesa Blanka Majer 13.05.2018
Malesa Bolesław 12.03.2010
Malesa Bronisława Dębowska 20.04.1919
Malesa Bronisława xx.xx.1980
Malesa Czesław 01.01.1987
Malesa Eleonora 05.09.1994
Malesa Eufemia Teresa Bieńkowska 16.11.1984
Malesa Eugenia 22.07.2004
Malesa Eugeniusz 27.10.1986
Malesa Ewelina 01.02.1984
Malesa Feliksa 27.08.1973
Malesa Genowefa 14.05.1984
Malesa Grażyna xx.12.1998
Malesa Helena Zacharska 24.06.1970
Malesa Henryk 26.04.1987
Malesa Henryk 30.05.1997
Malesa Henryk 13.09.2006
Malesa Irena 02.11.1968
Malesa Jadwiga 05.08.1997
Malesa Jadwiga 02.06.1976
Malesa Jan xx.xx.1955
Malesa Jan Kanty Jerzy 15.09.2010
Malesa Janina 07.05.1963
Malesa Janina Urbaniak 28.05.1979
Malesa Jerzy 18.12.1989
Malesa Jerzy Franciszek 05.03.1980
Malesa Jolanta 23.11.2004
Malesa Kazimiera 15.04.2001
Malesa Kazimierz 11.10.2001
Malesa Kazimierz 12.11.1993
Malesa Konrad xx.07.2001
Malesa Krzysztof 01.09.2012
Malesa Maria Łazarska 21.06.1980
Malesa Maria Tchurzewska 19.12.1918
Malesa Marian 20.11.1985
Malesa Marian 15.11.1984
Malesa Michalina Marcinkowska xx.xx.1933
Malesa Mieczysław xx.xx.2009
Malesa Paweł 20.02.1912
Malesa Rafał 21.01.2005
Malesa Roman xx.xx.1992
Malesa Ryszard 25.04.1970
Malesa Salomea Sterkowska 27.12.1947
Malesa Sławomir Wiesław 17.02.2012
Malesa Stanisław 04.06.2017
Malesa Stanisław 07.08.1920
Malesa Stanisław xx.xx.1960
Malesa Stanisław 25.04.1982
Malesa Stanisław 17.02.2011
Malesa Stanisław 22.09.1976
Malesa Stanisław 25.01.1960
Malesa Stefan 13.02.1996
Malesa Tadeusz 05.01.1974
Malesa Tadeusz 08.10.1991
Malesa Wacław 03.03.1993
Malesa Wanda 23.10.1998
Malesa Wawrzyniec 27.01.1968
Malesa Wiesław 26.01.2006
Malesa Władysław 08.03.1994
Malesa Władysława antolak 22.04.1991
Malesa Władysława 28.12.2006
Malesa Zbysio xx.xx.1955
Malesa Zofia 07.11.1988
Malesa Zygmunt 04.06.1971
Malesa-Mucha Eugenia 12.05.2002
Malesińska Bogusława 08.10.2005
Malesińska Wanda Szewczyk 11.12.1990
Malesiński Bohdan 08.09.2004
Malesiński Jerzy 17.08.2012
Malesiński Leon xx.04.1965
Malesiński Mieczysław 13.07.1967
Malesiński Roman xx.12.1992
Malesiński Roman 20.02.1993
Malesiński Stanisław 12.02.1986
Malesiński Władysław 13.07.1969
Malessa Agnieszka 01.05.1957
Malessa Andrzej 11.06.1958
Malessa Antoni 06.04.1963
Malessa Feliksa 24.12.1962
Malessa Franciszek 30.08.1927
Malessa Irena brak daty
Malessa Janusz 25.01.1966
Malessa Józio 18.05.1913
Malessa Karol 21.07.1936
Malessa Katarzyna 18.02.1941
Malessa Marian 14.04.1934
Malessa Stanisław 22.07.1946
Malessa Stanisława 27.05.1932
Malessa Zofia Rosińska 05.05.1933
Malesza Adam 18.04.1976
Malesza Eugeniusz 29.09.2006
Malesza Kazimierz 02.03.1989
Malesza Natalia 17.06.2014
Malesza Stefania 25.09.1989
Malesza Wiesław 21.01.1994
Malesza Władysław 29.08.1994
Malesza Zofia Żukowska 16.02.1987
Maleszak Edyta xx.02.2009
Maleszak Genowefa 22.03.2004
Maleszak Maria Stańczyk 25.04.1964
Maleszak Marian 20.12.1988
Maleszak Waldemar 20.03.2004
Maleszewska Alicja 02.12.1992
Maleszewska Bronisława Zielińska 23.08.1904
Maleszewska Franciszka Kozarska xx.04.1868
Maleszewska Helena 02.09.1988
Maleszewska Irmina 05.12.2003
Maleszewska Jadwiga 26.11.2003
Maleszewska Jadwiga Halina Flantz 19.07.1994
Maleszewska Jadwiga Irena Patocka 12.01.1941
Maleszewska Janina Gawrońska 09.02.1928
Maleszewska Janina Nyczke 09.12.1958
Maleszewska Janina Dąbrowska 27.07.1977
Maleszewska Julia Mohaupt 07.06.1907
Maleszewska Karolina Wallenwein 06.11.1961
Maleszewska Kazimiera Gozdowska 27.08.1939
Maleszewska Leokadia 19.04.2008
Maleszewska Lucyna 06.01.1957
Maleszewska Lucyna 10.02.1936
Maleszewska Marianna 09.06.1996
Maleszewska Melania Gawrońska 21.07.1980
Maleszewska Tekla Bergman brak daty
Maleszewska Teofila 21.11.1985
Maleszewska Teresa Baniewicz 31.01.1980
Maleszewska Wanda Szerepa-Łapicka 12.05.1929
Maleszewska Wanda Falkowska 21.09.1971
Maleszewska Wanda Agnieszka Gacka 20.03.2009
Maleszewska Wiktoria Parys 29.04.1953
Maleszewska Zofia 23.03.1929
Maleszewska Zuzanna Fryderyka Dąbrowska 02.04.1904
Maleszewska-Poruszek Agnieszka 31.01.2008
Maleszewski Alfred 07.09.1981
Maleszewski Andrzej 14.05.1978
Maleszewski Andrzej Przemysław 04.05.1984
Maleszewski Antoni 07.05.1952
Maleszewski Bolesław 15.05.1912
Maleszewski Franciszek 01.04.1984
Maleszewski Jan xx.04.1901
Maleszewski Marcin 09.06.1849
Maleszewski Mieczysław 24.05.1966
Maleszewski Mieczysław xx.xx.1941
Maleszew
autor
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Nazwisko Nazwisko Rodowe Data śmierci
Malenczyk Walerian 08.12.1992
Malenda Halina 05.08.1962
Malenda Zofia Gut 26.06.1983
Malendowicz Janina Czarnecka 25.02.1977
Malendowicz Janusz 05.12.1995
Malenta Irena Sobolewska 29.08.1983
Malenta Ludwik xx.xx.1942
Malento Irena Engler 16.11.1970
Malento Włodzimierz 12.06.1998
Maleńczak Jerzy xx.08.2005
Maleńczuk Szymon Jan 19.08.1983
Malerczyk-Dańda Irena xx.11.2017
Malesa Adaś 02.06.1926
Malesa Aleksander 22.06.1949
Malesa Amelia xx.xx.1904
Malesa Antoni 07.05.1955
Malesa Antonina xx.xx.1963
Malesa Blanka Majer 13.05.2018
Malesa Bolesław 12.03.2010
Malesa Bronisława Dębowska 20.04.1919
Malesa Bronisława xx.xx.1980
Malesa Czesław 01.01.1987
Malesa Eleonora 05.09.1994
Malesa Eufemia Teresa Bieńkowska 16.11.1984
Malesa Eugenia 22.07.2004
Malesa Eugeniusz 27.10.1986
Malesa Ewelina 01.02.1984
Malesa Feliksa 27.08.1973
Malesa Genowefa 14.05.1984
Malesa Grażyna xx.12.1998
Malesa Helena Zacharska 24.06.1970
Malesa Henryk 26.04.1987
Malesa Henryk 30.05.1997
Malesa Henryk 13.09.2006
Malesa Irena 02.11.1968
Malesa Jadwiga 05.08.1997
Malesa Jadwiga 02.06.1976
Malesa Jan xx.xx.1955
Malesa Jan Kanty Jerzy 15.09.2010
Malesa Janina 07.05.1963
Malesa Janina Urbaniak 28.05.1979
Malesa Jerzy 18.12.1989
Malesa Jerzy Franciszek 05.03.1980
Malesa Jolanta 23.11.2004
Malesa Kazimiera 15.04.2001
Malesa Kazimierz 11.10.2001
Malesa Kazimierz 12.11.1993
Malesa Konrad xx.07.2001
Malesa Krzysztof 01.09.2012
Malesa Maria Łazarska 21.06.1980
Malesa Maria Tchurzewska 19.12.1918
Malesa Marian 20.11.1985
Malesa Marian 15.11.1984
Malesa Michalina Marcinkowska xx.xx.1933
Malesa Mieczysław xx.xx.2009
Malesa Paweł 20.02.1912
Malesa Rafał 21.01.2005
Malesa Roman xx.xx.1992
Malesa Ryszard 25.04.1970
Malesa Salomea Sterkowska 27.12.1947
Malesa Sławomir Wiesław 17.02.2012
Malesa Stanisław 04.06.2017
Malesa Stanisław 07.08.1920
Malesa Stanisław xx.xx.1960
Malesa Stanisław 25.04.1982
Malesa Stanisław 17.02.2011
Malesa Stanisław 22.09.1976
Malesa Stanisław 25.01.1960
Malesa Stefan 13.02.1996
Malesa Tadeusz 05.01.1974
Malesa Tadeusz 08.10.1991
Malesa Wacław 03.03.1993
Malesa Wanda 23.10.1998
Malesa Wawrzyniec 27.01.1968
Malesa Wiesław 26.01.2006
Malesa Władysław 08.03.1994
Malesa Władysława antolak 22.04.1991
Malesa Władysława 28.12.2006
Malesa Zbysio xx.xx.1955
Malesa Zofia 07.11.1988
Malesa Zygmunt 04.06.1971
Malesa-Mucha Eugenia 12.05.2002
Malesińska Bogusława 08.10.2005
Malesińska Wanda Szewczyk 11.12.1990
Malesiński Bohdan 08.09.2004
Malesiński Jerzy 17.08.2012
Malesiński Leon xx.04.1965
Malesiński Mieczysław 13.07.1967
Malesiński Roman xx.12.1992
Malesiński Roman 20.02.1993
Malesiński Stanisław 12.02.1986
Malesiński Władysław 13.07.1969
Malessa Agnieszka 01.05.1957
Malessa Andrzej 11.06.1958
Malessa Antoni 06.04.1963
Malessa Feliksa 24.12.1962
Malessa Franciszek 30.08.1927
Malessa Irena brak daty
Malessa Janusz 25.01.1966
Malessa Józio 18.05.1913
Malessa Karol 21.07.1936
Malessa Katarzyna 18.02.1941
Malessa Marian 14.04.1934
Malessa Stanisław 22.07.1946
Malessa Stanisława 27.05.1932
Malessa Zofia Rosińska 05.05.1933
Malesza Adam 18.04.1976
Malesza Eugeniusz 29.09.2006
Malesza Kazimierz 02.03.1989
Malesza Natalia 17.06.2014
Malesza Stefania 25.09.1989
Malesza Wiesław 21.01.1994
Malesza Władysław 29.08.1994
Malesza Zofia Żukowska 16.02.1987
Maleszak Edyta xx.02.2009
Maleszak Genowefa 22.03.2004
Maleszak Maria Stańczyk 25.04.1964
Maleszak Marian 20.12.1988
Maleszak Waldemar 20.03.2004
Maleszewska Alicja 02.12.1992
Maleszewska Bronisława Zielińska 23.08.1904
Maleszewska Franciszka Kozarska xx.04.1868
Maleszewska Helena 02.09.1988
Maleszewska Irmina 05.12.2003
Maleszewska Jadwiga 26.11.2003
Maleszewska Jadwiga Halina Flantz 19.07.1994
Maleszewska Jadwiga Irena Patocka 12.01.1941
Maleszewska Janina Gawrońska 09.02.1928
Maleszewska Janina Nyczke 09.12.1958
Maleszewska Janina Dąbrowska 27.07.1977
Maleszewska Julia Mohaupt 07.06.1907
Maleszewska Karolina Wallenwein 06.11.1961
Maleszewska Kazimiera Gozdowska 27.08.1939
Maleszewska Leokadia 19.04.2008
Maleszewska Lucyna 06.01.1957
Maleszewska Lucyna 10.02.1936
Maleszewska Marianna 09.06.1996
Maleszewska Melania Gawrońska 21.07.1980
Maleszewska Tekla Bergman brak daty
Maleszewska Teofila 21.11.1985
Maleszewska Teresa Baniewicz 31.01.1980
Maleszewska Wanda Szerepa-Łapicka 12.05.1929
Maleszewska Wanda Falkowska 21.09.1971
Maleszewska Wanda Agnieszka Gacka 20.03.2009
Maleszewska Wiktoria Parys 29.04.1953
Maleszewska Zofia 23.03.1929
Maleszewska Zuzanna Fryderyka Dąbrowska 02.04.1904
Maleszewska-Poruszek Agnieszka 31.01.2008
Maleszewski Alfred 07.09.1981
Maleszewski Andrzej 14.05.1978
Maleszewski Andrzej Przemysław 04.05.1984
Maleszewski Antoni 07.05.1952
Maleszewski Bolesław 15.05.1912
Maleszewski Franciszek 01.04.1984
Maleszewski Jan xx.04.1901
Maleszewski Marcin 09.06.1849
Maleszewski Mieczysław 24.05.1966
Maleszewski Mieczysław xx.xx.1941
Maleszew
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Proszę o wypowiadanie się w taki sposób na forum, który będzie w stanie pomóc osobom zainteresowanym pracą w Bestini Monika antolak.
użytkownik
20.11.2015 (3 lata temu)
20.11.2015 (3 lata temu)
No tak, same 5, ale taka jest o nim prawda. Inteligentny, sumienny a przede wszystkim fachowiec. Jeśli ktoś lubi wiedzieć to cierpliwie wytłumaczy ale jeśli nie masz smykałki do analizowania to i bez obaw i wnikania można spokojnie przyjąć to co zaleci. W moim przypadku i znajomego zrobił to trafnie i pomógł. No i zachował wrażliwość i empatię co udaje się niewielu lekarzom. Jeśli chodzi o koszty to nie nabija dodatkowych wizyt niepotrzebnymi badaniami czy kontrolami.
użytkownik
28.05.2014 (4 lata temu)
28.05.2014 (4 lata temu)
Opinia o Roman antolak, lekarz
Warszawa

Totalny brak kompetencji i wiedzy. Ten "lekarz" przyczynił się do śmierci mojego taty. Bagatelizował dolegliwości, nie zlecał badań itp. Uważajcie na niego!!! A najlepiej szukajcie pomocy u innego specjalisty!!!
użytkownik
07.04.2014 (4 lata temu)
07.04.2014 (4 lata temu)
Fachowo wykonana biopsja tarczycy. Bezboleśnie z precyzją. Widać że zna się na tym. Mało mówny. Za to asystent tłumaczył caly przebieg badania.
użytkownik
31.01.2014 (5 lat temu)
31.01.2014 (5 lat temu)
Spoznia sie notorycznie od godziny do dwoch. Kompletnie przedmiotowe podejscie do pacjenta. Brak jakiegokolwiek zaangażowania lub zainteresowania problemem. Wizyta na nfz. Miałam wrażenie jakbym miała jak najszybciej wyjść z gabinetu.
użytkownik
13.09.2013 (5 lat temu)
13.09.2013 (5 lat temu)
Bardzo dobry specjalistam miły, kompetentny, optymistyczny, dobrze nastawiny do poacjenta, przed i po zabiegu zainteresowany pacjentem i efektami zabigu.
Współpracuje również ze świetnymi rehabilitantami. Bardzo polecem wszystkim ze schorzeniami kręgosłupa.
Moja operacja odbyła się w Szpitalu na Lindleya w 02/2012r. Pozdrawiam Pana Doktora.
użytkownik
24.04.2013 (5 lat temu)
24.04.2013 (5 lat temu)
Zdecydowanie polecam. Bardzo dobry specjalista. Wykonywał moją operację kręgosłupa w szpitalu na Lindley'a. Rezultaty przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Po operacji codziennie odwiedzał każdego swojego pacjenta, natomiast w późniejszym okresie rekonwalescencji dawał konkretne, realistyczne zalecenia dotyczącego codziennego trybu życia oraz rehabilitacji. Naprawdę bardzo polecam ! :)
użytkownik
14.03.2013 (5 lat temu)
14.03.2013 (5 lat temu)
6 marca 2013, była to pierwsza moja wizyta u dr.A.antolaka poleconego mi przez mojego endokrynologa jako najlepszego w Trójmieście patomorfologa, który już z samej biopsji, jak mówią inni pacjenci, może "przepowiedzieć przyszłość". Dr.A.antolak do doskonały specjalista.Zabieg biopsji tarczycy przeprowadził fachowo , w spokoju i w miłej atmosferze z pełną informacją dla pacjenta.Czułam się potraktowana indywidualnie i z pełnym szacunkiem.Pełen profesjonalizm.Koszt wizyty 230 złp .Dodam jeszcze że również obsługa w rejestracji jest bez zarzutu, miła i uczynna.

Jolanta.S
użytkownik
05.02.2013 (6 lat temu)
05.02.2013 (6 lat temu)
Rewelacyjna Pani doktor polecam każdemu
użytkownik
18.12.2012 (6 lat temu)
18.12.2012 (6 lat temu)
naprawdę polecam panią doktor. empatyczna i kompetentna.
użytkownik
04.12.2012 (6 lat temu)
04.12.2012 (6 lat temu)
dr antolak wykonywal u mnie biopsję tarczycy. o jego profesjonalizmie niewiele mogę powiedzieć natomiast podejscie do pacjenta fatalne. podczas całej wizyty nieustający jazgot. Non stop gadał z asystentem o pierdołach kompletnie ignorując pacjenta. czułam się jak intruz. na pewno nigdy wiecej nie skorzystam z jego "usług"
użytkownik
15.11.2012 (6 lat temu)
15.11.2012 (6 lat temu)
To wspaniały lekarz, kompetentny, świetny operator, przywrócił mi radość życia, z całego serca polecam!
użytkownik
11.10.2012 (6 lat temu)
11.10.2012 (6 lat temu)
Świetny lekarz ! Polecam go swoim znajomym.
użytkownik
13.08.2012 (6 lat temu)
13.08.2012 (6 lat temu)
Opinia o Gabinet Stomatologiczny Elżbieta antolak
Ostróda, Racławicka 5 lok. 4

Pani doktor wyleczyła mi zęba, którego inny stomatolog spisał już na straty. Ubytek był na bocznej ściance zęba (jakby między zębami) i Pani doktor świetnie sobie z nim poradziła. A przy tym nic nie bolało :)
użytkownik
12.07.2012 (6 lat temu)
12.07.2012 (6 lat temu)
Pani Doktor jest kompetentna i doświadczona, ufam jej, gdyby nie ona zmarnowałabym sob życie mając 20 lat. POLECAM. Pan Doktor to dobra osoba, trzeba po prostu być szczerym. Judyta
użytkownik
06.07.2012 (6 lat temu)
06.07.2012 (6 lat temu)
Nie polecam, pani lekarz nie potrafi wydać jednoznacznej diagnozy i na siłę namawia do leków, mimo stanowczej odmowy.
Ponadto ciągle patrzy na zegarek i wyciąga wnioski po jednym zdaniu, nie zgłębiając problemu i nie pytając o inne objawy. Stanowczo nie polecam wizyty u niej.
użytkownik
01.07.2012 (6 lat temu)
01.07.2012 (6 lat temu)
Pan Doktor wykonal u mnie biopsję dzieki którek rozpoznano u mnie wczesna postać raka tarczycy. Nadmienie że chodziłam do wielu lekarzy i wykonałam dwie biopsje wcześniej - niestety obie nieudane.
Polecam - wysoki profesjonalizm
użytkownik
15.04.2012 (6 lat temu)
15.04.2012 (6 lat temu)
Polecam!!!! Konkretny, kompetentyny. Dr zdecydowanie wzbudzil moje zaufanie, a do tego bardzo mily i uprzejmy:)
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "antolak"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin