test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "art"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
jesli jeszcze komus mobilis sp zoo wyplacil za miesiac listopad 2016 wynagrodzenie a dyscyplinarnie wedlug nich w pierwszej wersji zostal zwolniony z art 52kp W DNIACH 26-30 10.2016 PROSZONY JEST O KONTAKT NA PRIV !
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
W 2017 roku powstanie Krajowy Rejestr Elektroniczny Przedsiębiorców Transportu Drogowego, a także co bardziej interesujące zmiany regulujące "dobrą reputację".

Jak wiadomo, 4 grudnia 2011 r. weszło w życie rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) 1071/2009 z dnia 21 października 2009 r., ustanawiające zasady dotyczące warunków wykonywania zawodu przewoźnika drogowego i uchylające dyrektywę Rady 96/26/WE. Na jego mocy GITD upoważnił WITD do przeprowadzania postępowań dotyczących podmiotów, posiadających uprawnienia do wykonywania międzynarodowego transportu drogowego. art. 6 rozporządzenia z 2011 roku mówi, iż to Państwo Członkowskie określa warunki jakie musi spełniać przewoźnik, aby wypełnić warunek "dobrej reputacji".

Prawodawca unijny wyznaczył natomiast sposób postępowania, według którego organy kontroli powinny działać przy ustalaniu, czy warunek "dobrej reputacji" został przez przewoźnika zachowany. W dniu 18 marca 2016 r. Komisja Europejska wydała rozporządzenie Komisji (UE) 2016/403 uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1071/2009, wprowadzający katalog poważnych naruszeń mogących prowadzić do utraty "dobrej reputacji" oraz skutków z tym związanych.

WITD przekazują wzajemnie informacje o firmach, które otrzymały wykonalne decyzje administracyjne, o nałożeniu kary za naruszenia określone w załączniku nr IV rozporządzenia nr 1071/2009. Jeżeli firma została dwukrotnie ukarana za naruszenia w ww. ustawie, zostaje wszczęte postępowanie administracyjne, dotyczące dobrej reputacji. Jeżeli zostanie podjęta decyzja o jej utracie, GITD cofnie uprawnienia przewozowe przedsiębiorcy.

Źródło: LONTEX
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Dlaczego usunięto wpis o podwyzki podwyzkach wynagrodzenia w OPLU w Gliwicach? Co z ustawą o wolności słowa? Co to za cenzura? Wypada to zgłosić

http://serwisy.gazetaprawna.pl/transport/artykuly/1006170,opel-swietuje-beda-podwyzki-i-nowy-model.html

Związki wywalczyły podwyżkę
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
do Pana managera który wręcza zwolnienia

Panie managerze. Czy wie Pan że zwalniając ludzi ze swojego całego regionu masz Pan ludzi za półgłówków? Myślisz Pan że ludzie nie wiedzą że zwalniasz wszędzie? Boisz się że pomyślą że to są zwolnienia grupowe - po których KAŻDEMU przysługuje odprawa której nikomu pewnie nie zapłacicie!!!! Przepisy mówią:



art. 1. [Zakres regulacji] 1. Przepisy ustawy stosuje się w razie konieczności rozwiązania przez pracodawcę zatrudniającego co najmniej 20 pracowników stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników, w drodze wypowiedzenia dokonanego przez pracodawcę, a także na mocy porozumienia stron, jeżeli w okresie nieprzekraczającym 30 dni zwolnienie obejmuje co najmniej:



1) 10 pracowników, gdy pracodawca zatrudnia mniej niż 100 pracowników,



2) 10% pracowników, gdy pracodawca zatrudnia co najmniej 100, jednakże mniej niż 300 pracowników,



3) 30 pracowników, gdy pracodawca zatrudnia co najmniej 300 lub więcej pracowników



- zwanego dalej „grupowym zwolnieniem”.



A więc grupówka się nazbiera ( 30 OSÓB W POLSCE) - żądam więc wyjaśnień ile ludzi zwolniono - odzywajcie się bo razem możemy wywalczyć dużo!!!! I Apart w końcu będzie musiał zapłacić, bo mydlą nam oczy udając że nic się nie stało a wiem że są cięcia wszędzie. Oni chcą nas wykorzystać i nie dajmy się zabić w banbuko.A gdzie te zwolnienia w jakich miastach ? Bo u nas nie ma zwolnień. O co chodzi??
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
Panie managerze. Czy wie Pan że zwalniając ludzi ze swojego całego regionu masz Pan ludzi za półgłówków? Myślisz Pan że ludzie nie wiedzą że zwalniasz wszędzie? Boisz się że pomyślą że to są zwolnienia grupowe - po których KAŻDEMU przysługuje odprawa której nikomu pewnie nie zapłacicie!!!! Przepisy mówią:

art. 1. [Zakres regulacji] 1. Przepisy ustawy stosuje się w razie konieczności rozwiązania przez pracodawcę zatrudniającego co najmniej 20 pracowników stosunków pracy z przyczyn niedotyczących pracowników, w drodze wypowiedzenia dokonanego przez pracodawcę, a także na mocy porozumienia stron, jeżeli w okresie nieprzekraczającym 30 dni zwolnienie obejmuje co najmniej:

1) 10 pracowników, gdy pracodawca zatrudnia mniej niż 100 pracowników,

2) 10% pracowników, gdy pracodawca zatrudnia co najmniej 100, jednakże mniej niż 300 pracowników,

3) 30 pracowników, gdy pracodawca zatrudnia co najmniej 300 lub więcej pracowników

- zwanego dalej „grupowym zwolnieniem”.

A więc grupówka się nazbiera ( 30 OSÓB W POLSCE) - żądam więc wyjaśnień ile ludzi zwolniono - odzywajcie się bo razem możemy wywalczyć dużo!!!! I Apart w końcu będzie musiał zapłacić, bo mydlą nam oczy udając że nic się nie stało a wiem że są cięcia wszędzie. Oni chcą nas wykorzystać i nie dajmy się zabić w banbuko.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Firma oszukuje klientów. Do tej pory nie otrzymałam towaru. Szefowa tylko obiecuje,. Ciekawa jestem czy odda mi pieniądze. Odradzam zamawiania w tej firmie.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Potwierdziłam przez pomyłkę.Chciałam przedstawić opinię jak najbardziej pozytywną nt tej firmy.Kupuję tam od ponad 10-ciu lat i zawsze tam będę kupować.duży pozytyw.
Zofia
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Mirosława Mikołajczyk, właścicielka firmy artstol to oszustka. Wyłudza pieniądze, nie wysyła towaru, pieniędzy nie oddaje. Odradzam jakiekolwiek zakupy.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ta Fundacja to porażka. Nieopłacone składki ZUS od pracowników, nielegalnie zajmowane pomieszczenia biurowe, za które nikt nie płaci, opóźnienia w podatkach , wypłaty dla pracowników w bilonie i to jeszcze w ratach ( nie mylić z zaliczkami). Prezes ukarany prawomocnym wyrokiem sądu za przestępstwa karno -skarbowe, odsunięty z urzędu prezesa przez sąd, a nadal rządzi. Jak to możliwe, że ta organizacja nadal istnieje, przecież to fikcja. Tak naprawdę dla dzieci za ich ciężką pracę przeznaczany jest niewielki odsetek z zebranych przez nie pieniędzy. Pracownikom wmawia się, że są ciągle trudności finansowe (gdzie są pieniądze ze zbiórek) aby nie domagali się swoich wypłat, o podwyżkach należy zapomnieć. Pan były prezes, obecnie i nieprzerwanie sprawujący władzę, twierdzi, że nie ma z kim pracować w tej firmie, a tak naprawdę tylko dzięki tym ludziom Fundacja w dalszym ciągu istnieje. Pracownicy wszystko muszą "wydzwonić" ( artykuły biurowe, środki czystości, papier toaletowy) bo na te artykuły nie ma funduszy, pozostaje jedynie dobra wola ludzi, którzy nam przekazują darowiznę nieodpłatnie. W przekonaniu prezesa fundacji wszystko się należy. Wypoczynek dzieci letni czy tez zimowy to także dziwne zjawisko. Rodzice płacą za pobyt, pokrywają koszty przejazdu , a księgowe księgują wpłaty jako darowiznę na rzecz fundacji. O co w tym wszystkim chodzi? Kto wreszcie zakończy ten trwający od 18-tu lat proceder?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Potwierdzam, firma zdominowana przez górniczych emerytów ! Właściciel stawia na tanią siłę roboczą a nie na fachowców. Ogólnie źle. Oprócz tego cała masa ludzi z doskoku tzw. dorabiających. Wynagrodzenie takie jak w biedronce...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Znieważyć można poprzez epitet, ubliżenie komuś, np. nazywając kogoś kretynem.Adresy IP waszych komputerów też są łatwe do namierzenia.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Nie syp artykułami bo i tak Policja nie zajmuje się takimi głupotami.
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Na wikipedii można znaleźć że Andrzej Gąsiorowski jest "Od 1983 roku w związku małżeńskim z Bożeną Gąsiorowską z domu ŁAGODA". Czy ten wasz dyrektorek jest skoligacony rodzinnie z Andrzejem G. założycielem firmy "art B" jednym z największych aferzystów w Polsce? Jak ktoś poszuka w sieci to znajdzie ze Bagsik i Gąsiorowski byli powiązani z mafią pruszkowską. Ciekawe rzeczy można znaleźć...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Panowie mam pytanie, czy u was pracuje taki artek b.. co handluje ruskimi fajkami.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Moja opinia będzie obszerna, ale zachęcam do czytania.Gdyby jeszcze ktoś zastanawiał się nad tą pracą to zdecydowanie odradzam.
Po pierwsze jeśli chodzi o wynagrodzenie zazwyczaj jest minimalne, a dlatego zazwyczaj, że czasami można dostać 50 zł premii, która zresztą i tak może być zabrana. Tak naprawdę do końca nigdy nie wiadomo w jaki sposób przyznawane jest wynagrodzenie i ta śmieszna premia. Oficjalnie dostaje się więcej za wyrobienie ponad normę, która swoją drogą jest kosmiczna i tylko pracownik z kilkuletnim stażem jest w stanie ją wyrobić... i to nie zawsze uczciwie!
Po drugie warunki pracy ze względu na specyfikę branży są ciężkie. Jest bardzo zimno, zwłaszcza zimą- czasami nawet zimniej niż przewiduje regulamin pracy, nie wspominając już o przykrym "zapachu" śledzi i octu.
Po trzecie jak już ktoś wcześniej pisał brak tu jakiejkolwiek stabilności. Umowy zawierane są na kilka miesięcy, w najlepszym wypadku na rok czy dwa (ale to rzadki przywilej dla wybranych). Po upływie tego czasu, jeśli pracownik nadal jest potrzebny, stare umowy są niszczone, a w ich miejsce pojawiają się nowe z niezmienioną początkową datą.
Po czwarte nadgodziny, soboty i niedziele wypłacane są na czarno i oczywiście w kwocie niższej niż przewiduje art. 151.1 Kodeksu pracy.
Po piąte, jeśli chodzi o urlopy, to pracownik musi wręcz prosić się o przyznanie mu dnia wolnego, co nie zawsze spotyka się z pozytywnym odzewem. Pewnie, pracodawca ma prawo odmówić urlopu jeśli jest to uzasadnione szczególnymi potrzebami pracodawcy i jego nieobecność zakłóciłaby tok pracy........ ale!! nie może to być usprawiedliwieniem, gdy pracodawca nie może znaleźć zastępstwa z powodu zbyt małej liczby osób. Braki personalne nie powinny odbijać się na pracownikach, a pracodawca powinien zapewnić w takim wypadku odpowiednią organizację pracy.
Po szóste wiele do życzenia ma również jakość oferowanych produktów. Ze względu na wspomniane już wcześniej normy, pracownicy skupiają się NIE na jakości, lecz na ilości produkowanych wyrobów. Co w efekcie prowadzi do wytwarzania niedbałych i niestarannych produktów. Szczęście w nieszczęściu, że akurat produkty tej firmy trafiają na rynki zagraniczne i w Polsce nie można ich kupić.
Po siódme- ostatnie i najważniejsze- podejście do pracownika. Zamiast motywować, pracowników się zastrasza i nieustannie krzyczy na nich. Nie mówiąc już o ciągłym poganianiu i pilnowaniu żeby zrobić jak najwięcej. Powoli pracownicy sami odchodzą i gdyby nie siła robocza z Ukrainy, zakład wkrótce by upadł.
Dlaczego pracownicy nic z tym nie zrobią i pozwalają na takie traktowanie? Nie wiem. Być może się boja. Wiele z nich to również osoby starsze, którym pozostało niewiele do emerytury. Nic dziwnego, bo ludzie młodzi stamtąd po prostu uciekają. Niektórzy być może uznają, że nie warto.
I tak, z jednej strony mamy pracowników, którym nie zależy na jakości oferowanej pracy, własnej uczciwości czy walce o lepsze warunki ze względu na niskie zarobki. Z drugiej zaś strony pracodawca, któremu w ogóle nie zależy na tym, żeby zadbać o pracownika, docenić go czy zmotywować i zamiast inwestować w zakład i ludzi, nastawiony jest tylko i wyłącznie na zysk i własne korzyści.
Wiem, tak było jest i będzie nie tylko w tym zakładzie, ale w innych. Jednak nie na takich fundamentach buduje się solidną firmę.
Dziękuję tym, którzy dotrwali do końca, w nagrodę żart, niestety bardzo życiowy:
pracownik do szefa:
- Szefie, piękny samochód!
-Cóż mogę powiedzieć. Pracuj ciężko, zostawaj po godzinach, a może w przyszłym roku będę miał jeszcze lepszy! ...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Firma nie godna polecenia. Właściciel artur Siudak to krętacz, kłamca i prostak. Nie radzę zaczynać z nimi żadnej współpracy bo tylko można na tym stracić. Ogólnie podsumowując : MNIEJ NIŻ ZERO !!!!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
Z racji ogólnie panującej mody na hejtowanie, ta strona pozwalając na wypowiadanie się niektórym w takim tonie, niestety idealnie wpisuje się w trend, "...zamieszczać w Internecie obraźliwe i zwykle agresywne komentarze..." bo to podnosi oglądalność a że przy okazji komuś szkodzi nie ma większego znaczenia.
Już nie długo PiS zrobi z tym porządek :-) Nie będzie bezpodstawnego, bezimiennego i bezkarnego oskarżania innych. Po pierwsze należy operować faktami, po drugie oskarżany ma prawo do obrony czyli musi wiedzieć z kim polemizuje, po trzecie kłamca musi ponieść konsekwencje.
"...Zniesławienie lub pomówienie to przestępstwo !!!
Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej (na przykład jakiejś firmy) czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 Kodeksu karnego. ..."
Swoją drogą dziwię się że firma felder pozwala na takie wpisy na tej stronie.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
art. 216
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ni edam się wymazać z tego forum, niech Murapol wykupuje sobie rożne opcje na kasowanie treści z najlepszyfachowiec.pl, niech wydaje na to całą kase co to ją miał wykonawcom i innym wierzycielom zapłacić,

ale w...rwia mnie po prostu to jak wycinane s wpisy koelgow architektow o realiach pracy w Muarpol, więc ja znowu o tym samym, bo może ktoś nowy zechce przeczyatc:

a kto z wybitnych ludzi murapola odpwoiada za wtopę z pozwoleniem budowlanym w Toruniu? w necie o tym jest artykul Nie macie tego pozwolenia na Apartamenty Staromiejskie, odebrali murapolowi po prostu, bo wydana niezgodnei z prawem,ktoś czegoś w murapolu nie potrafił zrobić, zapomniał?Ktora pani dyrektorka zrobi się za to odpowiedzialna ja się pytam,ktora sie podpisze pod tym sper...niem inwestycji? co na to świete procedury murapolowe?
wy tam to nawet stron internetowych nie potraficie prowadzic bo ani murapol, abandon ani Cavatina nie działają, a mediadeweloper.pl czy www.whizz.ninja to ich nie ma (a jak whizz mial strone to byla do d...y od samegopoczatku, wszyscy ja obsmieli i ja zamkneliscie raz dwa), na mediadeweloper to sobie wkleiliście tylko tapetę z widoczkiem londynu -bo się Podebeskidzia wstydzicie czy jak?
pryncypal DZ utopil tyle kasy w cavatinie i co? i nikt tam znany nie nagrywa, same dzieci i mlodziez najwyzej,płyte cavatina miała wydać do końca zeszlego roku i co? gdzie ta płyta,gdzie sukces, gdzie te sukcesy na festiwalach filmowych i innych? chlopie zamknij ten swoj muzyczny sklepik bo kasy i czasu,nerwow szkoda
a ten wasz whizz SA to nawet nazwę ukradl od innej firmy z Tarnowskich Gor i co i dobrze tak, uczciwiei? tak, jedzcie do UK z tymi swoimi standardami traktowania ludzi i innych firm, byle predzej, zgascie światlo na Partyzantow (tam tez nie macie przecie od zawsze PNU, niebezpiecznei tam siedziec), tylko drzwiami nie trzaskac
kiedys to wy zwalnialiscie ludzi na potege i traktowlisci jak smieci ibydlo teraz to sie troszke odwrocilo i spotyka was zasluzona kara, sami odchodza na potege i do tej pory nie jestescie w stanie znalezc architektow, projektantow, kk, kb i inzynierow budowy,gratuluje postawy kolegom architektom,dosc jest dosc,
pochwalcie sie tez sprawa prokuratorska na jednym z osiedli Bielsku, ze ludzi etam mieszkaja "nielegalnie",lokalna gazeta o tym pisala przeciez, napiszcie o problemach z Garbarniąw Krakowie i o tym, jak musieliscie zapłacić miastu ponad 4 miliony odszkodowania zeby sprawe załatwic
wiec zajmijcei sie tym, a przestancie pie...c o "rynka zagranicznych" bo sobie tu nie radzicie tylko co rusz kupujecie "artykuly sposorowane" w interncie -pewnie za tych 300 milionóz zl z obligacji co to murapolowe spolki musialy wyemitowac pod koniec zeszlego roku,zeby sytuacje ratowac?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pracowałem w Auchan 8miesięcy za marne 1400zł chcieli żebym drukował balizaże zamawiał plansze i jeszcze biegał do menagera dyżurnego żeby zmienił ceny na artykuły które nie zgadzały się ceny ja miałem 1400zł a menager siedział u góry i zarabia 3740zł netto wiem widziałem przypadkiem fiszkę menagera za lipiec2016r
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "art"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin