test
Znaleziono 83 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "better product"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
20.09.2018 (4 miesiące temu)
20.09.2018 (4 miesiące temu)
YOUR INTERN PROGRAM EXPERIENCE

Far beyond your specific assignment, the program immerses you in business, allows you to develop cutting edge technology, and shows off your socials skills, all in-between a lot of fun! Over the 10 to 11 week period you connect with executives, learn advanced skills, participate in HackDay, and network at social events. Whether you are playing in the Intern Olympics or going to a Giants game, there is always something going on. With the San Francisco Bay Area as your playground the opportunities both inside and outside of work are endless!

Minimum Qualifications

ABOUT YOU

A visionary engineer or technologist with a passion for learning new technologies, programming wizardry, and translating them into working software.
Experience with software design, development and automated testing
Familiar with agile or other rapid application development met
Experience with design, editing, and programming across one or more platforms and languages (Java, JavaScript, C/C++, Perl, Python, R, Ruby, Shell Scripting, CSS, HTML, HTML5), data structure fundamentals and relational databases, Big Data, Cloud Computing, (Hadoop/HBase/MapReduce), Linux system and networks
Demonstrated experience with object-oriented design and coding with variety of languages
Understanding of XML, JSON , Web Services technologies, and, with experience in multi-threaded programming a plus
Android, iOS, or Windows Phone development experience is strongly preferred, but not required
Passionate about user experience
An awesome programmer with high levels of creativity and quick solving capabilities to change the world in a huge way!

EDUCATIONAL REQUIREMENTS

Currently enrolled and pursuing a Bachelors, Masters, or PhD in Computer Science, Software Engineering, Computer Engineering, Electrical Engineering or a related field.
Graduating December 2019 or later

Additional Preferred Qualifications

Company Summary

The Walmart eCommerce team is rapidly innovating to evolve and define the future state of shopping. As the world’s largest retailer, we are on a mission to help people save money and live better. With the help of some of the brightest minds in technology, merchandising, marketing, supply chain, talent and more, we are reimagining the intersection of digital and physical shopping to help achieve that mission.

Position Summary

BOUT SOFTWARE ENGINEER INTERNS

The teams within @WalmartLabs design, prototype and build technology-fueled products that bridge the gap between what's next and what's best. The engineering teams are grounded in the principles of open source. As an intern, you’ll have the responsibility to make a difference on a grand scale, working on code for millions of users and taking on other challenging projects. Our interns work with very small team to create new, awesome features for millions of users.

Write code with one or more programming languages (e.g., Java, C/C++ JavaScript)
Function as a core member of an agile team working on API specs, conducting code reviews and testing in ongoing sprints, or doing proof of concepts/automation tools
Design and develop new customer-facing applications on multiple channels like native iOS, Android, web, social integration, java services / APIs
Design and implement web-enabled systems for data collection
Work on the scalability, resilience, and efficiency of backend components
Work closely with teams across product engineering, product management and interaction design
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Title: Engineer - Graduate Opportunities
Category: European Technical Centre
SMC: UK Location: Milton Keynes

Description:
Our next recruitment for Graduates will be in September 2018. SMC Corporation is the world’s leading manufacturer of pneumatic components and systems for industrial automation. We have an outstanding reputation for high quality, reliable, advanced performance products, backed up with technical and application orientated customer support. The European Technical Centre in Milton Keynes is part of our global technical organisation and our engineers deliver innovation and excellence in design, development and technical support for the European market.


Essential duties:
Reviewing requests for customised existing pneumatic products from sales to ensure specification is clear and viable. - Working with designers to create cost effective designs to meet customer’s request. - Carrying out testing of pneumatic products. - Responsible for ensuring timely completion of own projects. - Participation on larger projects with supervision from senior Engineer. - Provide technical product support to SMC sales subsidiaries. - Visiting customers to determine technical requirements for special products. - Participating in technical market research activities. - Technical support concerning directives and standards relevant to pneumatic products (mainly Pressure equipment directive, ATEX, machinery safety standards) (Prior knowledge not essential).


Minimum requirements:
Engineering degree 2:1 or better preferred. - Ability to run small projects. - Appreciation of working in a design environment. - Ability to write technical reports. - Ability to work as part of a multicultural team. - “Team player” and able to work in a “results by consensus culture". - Travel to European customers when required. - PC skills: minimum MS Word and Excel. - Excellent spoken and written English.


Other skills:
Send your CV and Covering letter to [email protected]
użytkownik
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Były pracownik, a na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? Możesz powiedzieć kilka słów na temat wysokości wynagrodzenia, premii? Czy pracownicy mają dostęp do prywatnej opieki medycznej i kart sportowych? Myślisz, że osoby bez doświadczenia także dadzą sobie radę w firmie?
użytkownik
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
24.04.2018 (9 miesięcy temu)
Z tego, co wiem mają się dobrze. Stalkerem zajęła się policja i prokuratura, a better robi swoje. Rozszerzają asortyment, wystawiają się na targach. Chcesz aplikować?Wyślij CV. Ja od początku miałem umowę o pracę.
użytkownik
23.04.2018 (9 miesięcy temu)
23.04.2018 (9 miesięcy temu)
Macie jakieś wieści na temat zmian w better product? Czy firma się rozwija, i wraz z nią mogą rozwijać się osoby zatrudnione? Jakie dostrzegacie wady i zalety dotyczące pracy w tej firmie? Czy pracodawca zapewnia umowę o pracę, także dla początkujących?
Każda informacja może być przydatna.
użytkownik
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
16.04.2018 (10 miesięcy temu)
,,ma opinię świetnego pracodawcy, to nie bierze się z powietrza..."
Chciałbym tylko zauważyć, że u świetnych pracodawców nie ma takich wpisów jak tu, które również nie biorą się z powietrza.
Ciekawe czy ,,Pracownik" zmieni swoją opinię gdy jego status zmieni się na ,,były Pracownik"?
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia
użytkownik
04.02.2018 (rok temu)
04.02.2018 (rok temu)
better product ma opinię świetnego pracodawcy, to nie bierze się z powietrza. Konkurencja czy ludzie , którzy nie utrzymali się w firmie piszą bzdury?
użytkownik
15.01.2018 (rok temu)
15.01.2018 (rok temu)
Tygrysie z Szanghaju po co ty kręcisz tego biedaka jak małego Kazia? Z górnej półki chyba w sklepie z zabawkami na regale z pajacami... Śmieje się z Was pół Śląska i cała Małopolska a ty byś się wstydził tak oszukiwać tego naiwnego Darka
użytkownik
23.12.2017 (rok temu)
23.12.2017 (rok temu)
Tak, to troll. Niech lepiej napisze kto i ile mu płaci za produkowanie tych bzdur. Że też dla kasy ludzie potrafią się aż tak upodlić?
użytkownik
23.12.2017 (rok temu)
23.12.2017 (rok temu)
Trolle! Jesteście wiarygodni jak Amber Gold, skuteczni jak leki homeopatyczne i normalni jak Breivik. Jesteście jednoosobową grupą przestępczą, zapewne działającą na zlecenie konkurencji. Internet nie jest anonimowy. Tylko kwestią czasu jest, kiedy wylądujecie za kratkami. Wszyscy zostaniecie złapani, oskarżeni i skazani. Po drugiej stronie sprawiedliwości stanie się za dość.
użytkownik
21.12.2017 (rok temu)
21.12.2017 (rok temu)
Mokasyn błotny (Agkistrodon piscivorus) – gatunek jadowitego węża z podrodziny grzechotnikowatych, w rodzinie żmijowatych.
Jad jest silnie toksyczny. Węże te są bardzo agresywne. Efektem ugryzienia są rozległe zmiany martwicowe tkanek, co często powoduje konieczność amputacji ugryzionej kończyny.
użytkownik
21.12.2017 (rok temu)
21.12.2017 (rok temu)
Żarty się skończyły, po świętach podejmiemy ostateczną decyzję czy złożymy zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa w tym roku czy już w 2018.
Mamy szereg niepodważalnych dowodów na ujawnianie przez ówczesnego dyrektora Columbia Vac p. Michała K. wrażliwych danych spółki w tym cenników itp. w zamian za przyszłe korzyści majątkowe (wysoka pensja, luksusowe auto) od spółki w której obecnie pełni intratna posadę. Działania te miały miejsce w okresie 2013 (czwarty kw.) 2014 (pierwszy kw.)
Jako zleceniodawcę podejrzewamy Mirosława K. właściciela obecnej spółki.
Mamy również dowody obciążające byłą księgową która dopuszczając się podobnego czynu przekazała program będący własnością spółki w której wtedy była zatrudniona osobom trzecim. Ustalamy czy przekazała również dane finansowe spółki do których miała dostęp. Ustalamy również czy pani Sylwia K. przebywająca w tamtym okresie na urlopie wychowawczym a w rzeczywistości niezgodnie z prawem świadczyła usługi jako pracownik w spółce Mirosława K. nie działała tym samym na niekorzyść spółki w której była zatrudniona tak jak wymienieni wcześniej.
Czynności te noszą znamiona działania w zorganizowanej grupie przestępczej wspólnie i w porozumieniu a motywem działania było uzyskanie znacznych korzyści majątkowych.
Zawiadomienie złożymy w tym samym miejscu gdzie pan K. składał zawiadomienia na klientów. Oczywiście będziemy na bieżąco informowali klientów o rozwoju wydarzeń.
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
To też modlę się dla rozum dla ciebie codziennie i czekam na cud. Czy nie o to ci chodziło? Żeby choć ktoś się za ciebie pomodlił, skoro nikt cię już nie szanuje.
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
pomódl się i zrób rachunek sumienia, policz tak uczciwie ilu osobom ty schrzaniłeś święta przez swoje perfidne manipulacje ale tak uczciwie sam przed sobą
Karma wraca
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
sory, sory, sorrry Dariusz nie chodził w butach na rzepy, pomyłka... mokasyny nosił, też bez sznurowadeł, nic by w tym dziwnego nie było gdyby to nie była połowa stycznia -12 stopni, śnieg po kolana, nogi mu powykręcało ale twardy był
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
Wykorzystaj człowieku czas Świąt, pomódl się i poproś o rozum. Cuda, a zwłaszcza w tym magicznym czasie Bożego Narodzenia się zdarzają.
użytkownik
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
Zostawcie Mirka i chłopaków w spokoju to super ekipa!
Miras a pamiętasz jak byliśmy w Nigh Clubie Quins w Gliwicach? Jak robiłeś origami z dziesiecio dolarówek i wkładales tancerkom w majtki jak szalały? Wszystkie cie pozdrawiają cieplutko i Pamela i Daga i Roksana. Pytaly kiedy znowu wpadnie Tygrys z Szanghaju? Wesołych Świąt
użytkownik
19.12.2017 (rok temu)
Posłuchaj Adi. Twój wpis jest jak zawsze podszyty jadem i niechęcią do świata. Ty pewnie zawsze chodziłeś i chodzisz w butach na rzepy, stąd też kolejne twoje psychopatyczne projekcje. Nie szanujesz nawet Świąt i cieszy cię zapewne, że komuś je zepsujesz. Jakie ty masz wykształcenie, że drwisz z innych? Kolejny kompleks leczysz? Choinkę ubierz, kup sobie prezent pod tą choinkę i zaśpiewaj sobie kolędę. Smutne będziesz miał Święta, ale to tylko i wyłącznie twoja wina...
użytkownik
19.12.2017 (rok temu)
19.12.2017 (rok temu)
O tym, że Kocot w przedmiotowy sposób traktował i traktuje ludzi każdy wie, taki ma charakter i już.
Ktokolwiek i jakkolwiek by mu nie bluzgał czy obrażał go i tak tego nie zmieni.
Bardziej zastanawiające jest to, że Dariusz Wójcik w swojej wypowiedzi używa trudnych słów takich jak ,,deprecjonujące" a jego wypowiedzi są spójne i płynne. Znam go jeszcze z czasów Promisu gdzie chodził w butach na rzepy bo nie potrafił wiązać sznurowadeł taki to był fachowiec a tu taka zmiana.
Podejrzewam trzy możliwości:
1) kupił i przeczytał słownik wyrazów trudnych (mało prawdopodobne)
2) ukończył szkołę średnią (nieprawdopodobne)
3) Kocot mu dyktował lub pisał za niego (bardzo prawdopodobne)
użytkownik
14.12.2017 (rok temu)
14.12.2017 (rok temu)
Stoi dwóch gości przy oknie. Jeden zły i jeden dobry i plują na przechodniów, Dobry traf 5 razy, a zły 3... Dobro zawsze wygrywa!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "better product"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin