test
Znaleziono 745 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "bumar"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
znalazłam ofertę na stanowisko mistrz utrzymania ruchu, czy wynagrodzenie jest adekwatne do oczekiwań? zakres zadań dosłownie kosmiczny
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
To nie jest miejsce na tego typu komentarze. Jeśli pracujesz lub pracowałeś w Zakład Konstrukcji Spawanych "bumar-Łabędy", to proszę Cię o rzetelną opinię dotyczącą pracodawcy. Już dawno nie pojawiały się w wątku nowe informacje. Niektórzy pisali o dysproporcjach płacowych, czy w ostatnim czasie zmienił się poziom wynagrodzeń?
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
A ty czasem przy korytku nie siedzisz??
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie jesteś zadowolony z urządzeń, na których pracujesz. Na stronie firmy http://bumar-mikulczyce.pl w zakładce wyprzedaże znalazłem ogłoszenie o sprzedaży maszyn. Firma pozbywa się starych urządzeń, więc może zostaną zakupione nowe? Inne osoby pisał o pracy na akord. Czy można w ten sposób więcej zarobić? Napisz, czy prócz tego firma oferuje premie lub dodatki za pracę zmianową?
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Wstyd żeby państwowej firmy nie było stać na porządne maszyny tylko trzeba robić na starych gratach.
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
jaka kobieta kredyty tą firmę trzymają przy życiu i nieruchomości bo by rozpad nastąpił
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
a PANI IRENA BABA-JAGA tak banki też ją znają popieram zgadza się a druga miotła ekspert
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Wyplata powinna byc do 10 a wypada np 11-12 zadnych informacji o opoznieniach pozatym to samo z premia zabieraja bez zadnych wyjasnien ,chlopaki co robia nadgodz.w tygodniu i soboty a i tak dostali po premi .dodetego nie wyplacone od miesiecy wczasy pod grusza , ciekawe bo wyroby sie sprzedaja i jest duzo pracy
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
@Xxxx, a jak duże są opóźnienia w wypłatach wynagrodzeń, o których wspominasz? Czy pracownik dostaje od pracodawcy jakieś informacje na ten temat? Napisz też proszę coś więcej na temat tego, jak wygląda system premiowania w firmie bumar.
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Wyplata nie w terminie a i premie zabieraja
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
W Warszawie w PHO to dopiero się dzieje Mobing masakra zastępca dyrektora niech ktoś wreszcie tym sie zajmie ta baba wykańcza pracowników Prezes odszedł dyrektor również . Już była raz skazana za mobing w kredyt banku teraz ta sama sytuacja Myśli, że zarządzać umie i na finansach się zna . Spółka bankrut. Panowie zainteresujcie się z MON co tam się dzieje i porozmawiajcie z byłymi pracownikami i obecnymi. Skupia się nad tym co nie trzeba i gnoi pracowników

użytkownik
30.09.2018 (4 miesiące temu)
30.09.2018 (4 miesiące temu)
@ Lakiernik jedyny taki, takie komentarze nie będą tolerowane na forum. Bardzo proszę o pisanie w kulturalnym tonie i nieobrażanie nikogo, również osób trzecich.

Czy są na forum osoby, które pracują obecnie w bumarze w Koszalinie? Jak oceniacie tego pracodawcę?
użytkownik
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
07.09.2018 (5 miesięcy temu)
Polecacie te firme czy odradzacie ,czy lepiej do Vlassenrota ,Mandamu ,Remaszu w knurowie ?Jak ktoś miał styczność z jakomś z tych firm niech się wypowie a może na bumarze polecacie ?O Portowej wiem bo pracowałem tam w obu firmach (Raven z 2 lata,Hyrdro tech 10 lat .
użytkownik
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
05.09.2018 (5 miesięcy temu)
Na ten czas w bumarze nie pracuje się w akordzie natomiast są podane teoretyczne czasy obróbki w których powinno się wyrobić. Ale jak się nie wyrobisz to i tak nic się nie stanie.
użytkownik
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
23.08.2018 (5 miesięcy temu)
Pisaliscie cos o akordach- teraz są?
użytkownik
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Gutek, czy zdecydowałeś się przesłać CV? Interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko? Może już pracujesz? Opisz proszę, jakie jest Twoje pierwsze wrażenie.
@Wiktor, nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź, czy możesz rozwinąć myśl? Czy chodzi Ci o to, że zaangażowani pracownicy mają szansę na rozwój w firmie?
użytkownik
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Misiek, co ma na celu Twój komentarz? Przypominam, że forum najlepszyfachowiec.pl służy wymianie rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracodawców - jeśli chciałbyś się taką z nami podzielić, zachęcam.
@Igor, a Ty pracujesz lub chciałbyś pracować w bumarze w Koszalinie? Jaka jest Twoja opinia na temat pracy w tym miejscu? Zachęcam do podzielenia się nią na forum!
użytkownik
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
30.07.2018 (6 miesięcy temu)
W bojkowie Vlassek szuka spawaczy i ślusarzy , dają stawki od 21, 22 zł +30 % premii+ jakiś dodatek że w sumie mozna dostać 5100 brutto...
http://www.vlassenroot.com
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Smutne , że szukamy wytłumaczenia dla prawdopodobnie słabej pracy. Dobry i pracowity człowiek zawsze jest doceniony w firmie.
użytkownik
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Firma dobrze stoi i ma dobrą pinię to tylko można pochwalić jeśli tak firme prowadzi kobieta!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "bumar"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin