test
Znaleziono 28 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "cartalia"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
14.12.2017 (rok temu)
14.12.2017 (rok temu)
Czy są jakieś przyjęcia do firmy ?.Obiło mi się o uszy ,że poszukują kogoś do pracy i ,że to fajna firma . Miła atmosfera i zarobki też całkiem .
Nie mogę namierzyć nic w necie . Może ktoś coś podpowiedzieć XXX
użytkownik
08.11.2017 (rok temu)
08.11.2017 (rok temu)
Pracowalam w Kartalii przez rok i musze powiedziec wszystkie te komentarze sa dla mnie szokiem. Pracowanie w Drukarniach naturalnie ma w sobie ryzyko czesciowych platnosci od zlecen . Atmosfera u grafikow byla super i cala wiedza produkcji pod jednym dachem dala szanse sie troche poduczyc.
użytkownik
31.08.2017 (rok temu)
31.08.2017 (rok temu)
@Były pracownik, możesz wyjaśnić innym użytkownikom dlaczego cartalia.com, zmienia nazwy i czy jest na to jakieś potwierdzenie? Brzmi to dość niepokojąco zarówno dla klientów, jak i dla potencjalnych pracowników, więc czy mógłbyś to uzasadnić?
użytkownik
31.08.2017 (rok temu)
31.08.2017 (rok temu)
Tak, to to samo. Oni co chwila zmieniaja nazwe. Ale to jedno i to samo gówno.
użytkownik
16.08.2017 (rok temu)
16.08.2017 (rok temu)
@groo tu rozmawiamy o firmie z siedzibą w Warszawie. O jakiej lokalizacji mówisz?
użytkownik
04.08.2017 (rok temu)
04.08.2017 (rok temu)
Witam,
czy opinie o cartalia.com to to samo co kartalia i fundacja festina lente?
użytkownik
26.07.2017 (rok temu)
26.07.2017 (rok temu)
@NT a możesz coś więcej napisać w temacie stawek? Na ile mogłeś liczyć na swoim stanowisku? To bardzo istotne informacje dla osób, które szukają pracy, istotniejsze od ubioru innych osób pracujących w firmie.
użytkownik
19.06.2017 (rok temu)
19.06.2017 (rok temu)
Jeśli chcesz widywać szefową - "dyrektor kreatywną z shutterstocka"- (ponieważ żaden z projektów Pani dyrektor nie wychodzi z jej głowy) i córkę "faszyn jukej kolekszyn" co rusz w nowych ubraniach z uk a sam chcesz być w pracy głodny, to śmiało... ciekawe doświadczenie.
użytkownik
10.06.2017 (rok temu)
10.06.2017 (rok temu)
pracowałem tam 2 lata temu jakieś 3 miechy, uciekaj stamtąd jak najszybciej, a.k to zwykła złodziejka która zwyczajnie nie płaci i śmieje się w twarz mówiąc, że sama na chleb nie ma to skąd ma tobie niby dać...
użytkownik
05.06.2017 (rok temu)
05.06.2017 (rok temu)
Ciekawe, miałem właśnie tydzień próbny w tej firmie i nic nie słyszałem o opóźnieniach w wypłatach ,
z tymi co rozmawiałem, raczej byli zadowoleni, córki też nie widziałem, zastanawiam się o co chodzi ?
Co byś mi doradził , bo nie chcę mieć problemów, czy twoje informacje są aktualne ?
użytkownik
02.06.2017 (rok temu)
02.06.2017 (rok temu)
Wyżej wymieniona firma ma poważne problemy finansowe. Na pewno w kwestii wypłacalności pieniędzy pracownikom.
Wg wyżej wspomnianej właścicielki oraz jej córki wypłata dla pracowników to kwestia drugorzędna.
Pieniądze napływają do pracowników czasami z miesięcznym opóźnieniem, argumentem do zaległości jest "brak płynności"
bądź bardzo niegrzeczne zdanie od samej Szefowej "jeśli ci się nie podoba to nie musisz tutaj być".
Wszystko o umowy śmieciowe a nawet ich brak. Machlojki z pseudo fundacją i brak szacunku do człowieka. Przestrzegam, szkoda marnować czasu.
użytkownik
09.03.2017 (rok temu)
09.03.2017 (rok temu)
Właśnie skończyłam tam pracę. Nie polecam. Przyjechałam z innego miasta aby tu pracować w zawodzie. Jestem po studiach, pragnę zdobyć większe doświadczenie, a jak to często bywa: człowiek nauczy się najwięcej w pracy. Obiecanie złotych gór, na rozmowie o prace taka miła szefowa była, dała łatwe zadanie rekrutacyjne i w ogóle. Co to miało nie być... Jak zaczęłam pracować pojęłam, że ta firma to wyzysk i drwina. Żadnego szkolenia, żadnych wyjaśnień, żadnego zapoznania z innymi pracownikami tylko od razu do roboty (a nie daj Bóg się spytać przełożonej o cokolwiek!). Nagle po trzech dniach dowiedziałam się jaka to ja jestem niby słaba (mimo, że pracowałam po ponad 8h dziennie, robiłam wszystko co chciała przełożona i pracowałam z przerwą dosłownie 5 minutową i w dodatku umowa zlecenie). A byłam tam kilka dni i byłam nowym pracownikiem który jeszcze nie poznał specyfiki firmy, nie wdrążył się w to. Poza tym jestem młoda, weszłam tam w nowe środowisko, stresowałam się. Gapienie się na ręce, podnoszenie tonu, poniżanie przy innych, siadanie przy pracowniku i kazanie mu tak pracować pod presją, nagadywanie na pracownika do innych pracowników, obgadywanie klientów: to tylko niektóre powody przez które ciężko się pracowało i czuło się jak zwykły śmieć. Zaobserwowałam, że innych pracowników traktuje jak murzynów. Zero profesjonalizmu i brak kultury. Nie polecam tam pracy, bo można się wykończyć psychicznie.
użytkownik
10.05.2016 (2 lata temu)
10.05.2016 (2 lata temu)
No ale @zuska nie wiem nawet co chcesz wiedzieć, całą swoją ofertę mają przestawioną na swojej stronie internetowej, zaproszenia są robione na zamówienia, ceny nie są wysokie więc warto się skusić, a do tego jeszcze przy dużej ilości można dostać rabat.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Nie ma ani jednego pozytywnego wpisu o tej firmie jak oni prosperuja.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Nie ma ani jednego pozytywnego wpisu o tej firmie jak oni prosperuja.
użytkownik
13.04.2016 (2 lata temu)
13.04.2016 (2 lata temu)
też widziałam tę stronkę w sumie mieli bardzo fajny pomysł na biznes nie wiem tylko czy oni nie przenieśli swojej całej działalności do Anglii bo wszystko jest po angielsku moze na terenie polski już nie działają
użytkownik
14.10.2015 (3 lata temu)
14.10.2015 (3 lata temu)
no nie wydaje mi sie żeby firma miała zamiar ogłosić upadłość, nigdzie w internecie na ten temat nic nie ma..ich strona internetowa też cały czas działa, przeglądałem właśnie niedawno ich oferty i mają tak na przykład do druku zaproszenia ślubne, drukarki biznesowe, fotoksiążki, kartki okolicznościowe, dużo tego jest
użytkownik
14.09.2015 (3 lata temu)
14.09.2015 (3 lata temu)
Z tymi upadłościami to wydaje mi się, że są lekko przesadzone informacje, nie wiem jakie to były długi ale z tego co widzę bo stronie internetowej to firma jak najbardziej w dalszym ciągu dobrze prosperuje. No może mieli jakiś przestój ale w tej chwili chyba nie masz żadnych problemów praca w firmie też miła.
użytkownik
19.09.2014 (4 lata temu)
19.09.2014 (4 lata temu)
Firma tonie w długach! Szefostwo okropne! Nikogo nie szanują! Budować się nie budują bo ich na to nie stać, działkę sprzedali! A przenieś się musieli bo ich ze starej siedziby wyrzucili za niepłacenie czynszu. Jedyne co w tej firmie dobre to pracownicy, którzy niestety cierpią przez szefostwo. Muszą kłamać, kręcić... A to niestety działa na niekorzyść ich nazwiska. Nic dziwnego że pracownicy wiecznie poddenerwowani, sfrustrowani. Szefostwo co chwila wymyśma głupie zadania, które trzeba realizować. Wieczne braki na magazynie. Wypłata? Kiedyś podobno była na czas... Dziś ciesz się jak 10 dostaniesz 100zł :).
użytkownik
07.08.2014 (4 lata temu)
07.08.2014 (4 lata temu)
osuści nie polecam współparcy z tą firmą, szczegolnie pani Adrianna
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "cartalia"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin