test
Znaleziono 930 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "chrzanowski"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Dragon to firma, która nie nauczyła się jeszcze polityki kadrowej. Mamy inne czasy panowie prezesi, dyrektorzy i niektórzy kierownicy (choć większość to pionki w rękach prezesów, barszczów itp). Doprowadziliście do sytuacji, w której odeszła wam (lub sami zwolniliście???) większość wartościowych pracowników ze stanowisk kierowniczych, specjalistycznych i robotniczych. Aktualnie ludzi doświadczonych i "kumatych" nie ma więcej niż 20% i nie widać takowych na horyzoncie.
Nie lubicie pracowników, którzy traktują innych po ludzku. Przecież ludzie to nie roboty. I co po tych wszystkich zmianach, jest lepiej? Produkcja leży, magazyn leży - światełka nie widać. Kim trzeba być żeby zwolnić kierowcę 2 miesiące przed emeryturą?
Życzę więcej rozumu.
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Witam..mieszkam w Oslo i miałem niedowład lewej strony ciała-przepuklina odcinka kregoslupa szyjnego aż na 3 poziomach...nikt w norwegii nie podjął sie leczenia..10 lat tak egzystowałem..bóle barków niedowład lewej reki i bóle na zmiane w barkach biodrowych-MASAKRA!sasiadka poleciła Dr,chrzanowskiego bo mila operowne odcinek ledżwiowy zakonczny SUKCESEM....POJECHALEM na wizyte,ustalelem termin i z operowalem 3y poziomy u Doktora...po 3 dniach wróciłem sam samochodem z krakowa do Nowego Sącza....SUKCES!!!NAJLEPSZY JEST !!specjalista który wie co robi i kocha ten zawód..jest do operacji kregoslupa stworzony i robi to z PASJĄ!! Dla mnie THE BEST NA ŚWIECIE..
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Operacja odcinka szyjnego
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
Dr Neurolog Chrznowski z Krakowa jest najlepszym na Swiecie specjalista!!!!!!Jestem po operacji odcinka kregosłupa szyjnego 3 poziomy..po 3 dniach wrócilem do domu i zapominam co to ból i niedowład kończyn górnych!!! WSPANIŁY SPECJALISTA UWAZAM ZE NAJLEPSZY NA SWIECIE...mieszkam w Oslo i nikt nie chcial podiac sie operacji...zwykłe KONOWAŁY!!!PRZEZ przypadek sasiadka podala namiary bo miala operacje lędzwiowa tez zakończoną SUKCESEM!!!! NIE RYZYKUJCIE Z KONOWAŁAMI...TYLKO DR.chrzanowski MA POJĘCIE CO ROBI!! WSPANIA
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Zapraszamy do współpracy pracowników atrakcyjne wynagrodzenie fundusz socjalny premia bony pseudo Waldi próbuje zniechęcić kwoty z 2010 roku
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
No to lepiej niz w dragonie
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie straszcie Biedronką bo kokosów nie zarabiają.Podstawa na początek 2200 dla starszych do 3000 tys brutto w Krakowie + nagroda frekwencyjna, w zależności od lokalizacji sklepu wynosząca aktualnie 450, 500 lub 550 zł brutto miesięcznie. Łącznie około 2200-2500 netto.
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
słuchy mnie doszły ze wszyscy stazy pracownicy chcą sie zwolnic z produkcji jak po nowym roku nie beda znaczne podwyzki!!
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
a produkcja na cała firme robi a nic z tego niema tylko zdrowie traci
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
oby tak dale panowie przesi zostaniecie sami izobaczycie jak wyglonda praca na produkcji bo nie doceniacie pracownikuw
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
najlepiej chwalic tych co sa przy żlobie a o produkcji juz nie trzeba bo to jest szara strefa i o takich sie nie wspomina ale nic sie juz tym nie da zrobic tak juz jest i sie to nie zmieni patrza tylko swojej xxxxxxx i zeby im nie brakowalo a reszta jest juz nie ważma
użytkownik
17.12.2018 (miesiąc temu)
17.12.2018 (miesiąc temu)
tylko wybrancy dostali upominki
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak na wigilli było?
użytkownik
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Papier toaletowy był,????????????????
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
haha skromnie :D nawet bym powiedział ubogo!!!
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
chrzanowski siedzi, Bierecki widać, po szyję umoczony w skokowym gó...e, SKOK Wołomin to jeden wielki szwindel...no cóż nie wróży to dobrze. Myślę, że to ostatnie święta pod logo Skok Jaworzno. Stawiam, że będzie wnioch o upadłość i jeszcze ten audyt... Wesołych Świąt.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Tak zgodzę się z Tobą warunki pracy są bardzo dobre tylko, że zapomniałaś dodać że w BIURZE. Ja jak pracuję tyle czasu i widzę jak panowie myją baniaki TOLUENEM albo innym rozpuszczalnikiem i też nieraz myłem takim syfem to myślałem że odlecę. Także zapraszam Cię z biura na powąchanie sobie przez 1 minutę któregoś rozpuszczalnika a zmienisz zdanie.
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Moje sugestie dla Dragon - Wytwórnia Chemiczna:
Przywrócić nadgodziny w soboty.
Przywrócić automaty z kawą i z batonami.
Dać podwyżki pracownikom na produkcji ( w szczególności kobietą bo prezesi w ogóle nie doceniają i nie szanują ich) i całej reszcie firmy. Zwłaszcza tym pracownikom co pracują po kilkanaście lat.
Zwiększyć przerwę do 30 minut.
Przede wszystkim Ci pracownicy co są na pracownikami produkcji powinni liczyć się ze zdaniem innych.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Jaki pakiet socjalny oświeć nas
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "chrzanowski"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin