test
Znaleziono 698 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "creative"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
W tym tygodniu mają sie pojawić jakieś większe ogłoszenia o pracę do BMS creative T. Wyrozumski Sp. J. i mam nadzieję, że ludzie jacyś porządni dostaną pracę
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ta pseudofirma to porażka...

Firma zajmuje się pobieraniem z UE dotacji na produkcję oprogramowania tak specjalistycznego i zaawansowanego że NIKT go nie potrzebuje - bo jego darmowe odpowiedniki znane są na rynku od dekady... Mało tego - poszukuje UWAGA handlowca! - który wytrwale i konsekwentnie wyszuka i urobi jakiegoś klienta by za coś co można pobrać zupełnie legalnie z internetu - zapłacił UWAGA!!! kilkaset tysi. ;)))). I teraz najlepsze - handlowiec musi zadowolić się niebagatelną sumą 2000 na miesiąc na rękę i w tej kwocie ma nawiązać i utrzymać kontakty ze strategicznymi osobami w firmach które.... hahahah nie mogę kupią gówniany program od Wyrozumskich... Nie wiem - gdyby ktoś zapłacił mi 100 tys. pewnie znalazłbym jakiegoś urzędnika, czy pracownika spółki skarbu państwa który za 50 tysi. pod stołem zgodziłby się wdrożyć te programy na swoim podwórku - tyle że wyobrażnia Wyrozumskich pozwala im myśleć że znajdą superhandlowca za 2000 tys. do łapki. Aaaaa... w firmie są też informatycy! Często się ich zmienia bo co pół roku kończy się kasa z dotacji, ludki krzywią się bo robi się kwas z i tak nędzną wypłatą i pretensję że gówniany program nie chce się sprzedawać... Więc firma szybcikiem robi nowy gówniany program, bierze dotację i usiłuje sprzedać za pomocą mistrza z najniższą krajową.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Jaka konkurencja? Ta firma jest bezkonkurencyjna... Marnie opłacani programiści robią za unijną dotację kompletnie bezużyteczne za to abstrakcyjnie drogie oprogramowanie, którego nikt nie kupi bo ludzie nie są idiotami. Konkurencja - nie bądź śmieszny ;)
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Średnio rozgarnięty programista aby dojechać do firmy na takim zadupiu po pół roku pracy kupuje sobie albo nową furkę klasy ekonomicznej albo wypasioną używkę w klasie średniej. To co stoi na parkingu firmowym to cała prawda o warunkach pracy w firmie... no chyba że nikt tam nie przepracował jeszcze pół roku.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pracuję w BMS już 2 lata i jestem zadowolona. Fakt faktem lokalizacja nie jest najlepsza, ale jeśli mam wybór jazdy w odwrotną stronę niż są korki to jednak nie ma na co narzekać ;) Wypłata jest na czas, a jej wysokość jest taka jaka została jasno ustalona i zaakceptowana przez obie strony. Kolejnym duży plusem jest miła atmosfera pracy, współpracownicy są ok i jeśli tylko pojawi się jakiś problem, wiem że mogę się do Nich zwrócić z prośbą o pomoc i takową pomoc uzyskam jeśli tylko będzie to możliwe-zarówno jeśli chodzi o sprawy służbowe jak i prywatne, bo z wieloma z współpracowników udało mi się zaprzyjaźnić i utrzymywać kontakt poza pracą. Polecam wszystkim pracę w BMS.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Dziwnym trafem na kilka dni przed pojawieniem się hejtów Targeta i Trololo dzwoniono do nas, zresztą już nie pierwszy raz, z najlepszyfachowiec.pl z propozycją odpłatnego tzw. "moderowania nieprzychylnych wpisów". Oczywiście odrzuciliśmy tę propozycję jako wysoce nieetyczną, spokojnie czekając na reakcję - jak wyżej. Czytelnicy mogą sami wyciągnąć wnioski.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Taaaa... Ocena pracodawcy 2/6 to też wynik wysoko nieetycznych decyzji jak sądzę.
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)

Konduktancja
Przejdź do nawigacjiPrzejdź do wyszukiwania
Konduktancja, przewodność elektryczna – miara podatności elementu na przepływ prądu elektrycznego, odwrotność rezystancji.

Jednostką konduktancji w układzie SI jest simens (S).

Dla znanych wymiarów geometrycznych przewodnika i konduktywności materiału (miary podatności materiału na przepływ prądu), z jakiego został wykonany, jego konduktancję określa wzór:

{\displaystyle G=\sigma {\frac {S}{l}}} {\displaystyle G=\sigma {\frac {S}{l}}}
gdzie:

l – długość przewodnika
S – pole przekroju poprzecznego elementu
σ – konduktywność (przewodność elektryczna właściwa) materiału.
Powyższy wzór określony jest tylko dla układów makroskopowych. W przypadku układów mezoskopowych wielkość ta wyraża się inaczej. Dla idealnego drutu kwantowego wyraża się ona wzorem:

{\displaystyle G={\frac {2e^{2}}{h}}N} {\displaystyle G={\frac {2e^{2}}{h}}N}
gdzie:

e – ładunek elementarny
h – stała Plancka
N – liczba otwartych kanałów.
W tym przypadku nie ma zależności wprost od geometrii układu, jedynie od liczby otwartych kanałów przewodności. Liczba ta z kolei zależy skokowo od rozmiarów poprzecznych przewodnika. Teorię opisującą to zjawisko podał Rolf Landauer (w roku 1957).

Zobacz też
przewodnictwo elektryczne

[pokaż]
p • d • e
Teoria obwodów
[pokaż]
p • d • e
Wielkości opisujące elementy w obwodach prądu przemiennego
Kategoria: Wielkości charakteryzujące elementy obwodu elektrycznego
Menu nawigacyjne
Nie jesteś zalogowanyDyskusjaEdycjeUtwórz kontoZaloguj sięArtykułDyskusjaCzytajEdytujEdytuj kod źródłowyHistoria i autorzySzukaj

Przeszukaj Wikipedię
Strona główna
Losuj artykuł
Kategorie artykułów
Najlepsze artykuły
Częste pytania (FAQ)
Dla czytelników
O Wikipedii
Zgłoś błąd
Kontakt
Wspomóż Wikipedię
Dla wikipedystów
Pierwsze kroki
Portal wikipedystów
Ogłoszenia
Zasady
Pomoc
Ostatnie zmiany
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Prześlij plik
Strony specjalne
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
Element Wikidanych
Cytowanie tego artykułu
Drukuj lub eksportuj
Utwórz książkę
Pobierz jako PDF
Wersja do druku

W innych językach
العربية
বাংলা
Беларуская
Български
Boarisch
Bosanski
Català
Čeština
Cymraeg
Dansk
Deutsch
Eesti
Ελληνικά
Español
Esperanto
Euskara
Français
한국어
Հայերեն
Hrvatski
Íslenska
Italiano
Қазақша
Latviešu
Nederlands
日本語
Norsk
Norsk nynorsk
Oʻzbekcha/ўзбекча
Piemontèis
Português
Русский
Slovenčina
Slovenščina
Srpskohrvatski / српскохрватски
Suomi
Svenska
Türkçe
Українська
اردو
Wolof
吴语
粵語
中文
Edytuj linki
Tę stronę ostatnio edytowano 28 paź 2018, 19:18.
Tekst udostępniany na licencji creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Polityka ochrony prywatnościO WikipediiKorzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialnośćDla deweloperówKomunikat na temat ciasteczekWersja mobilnaWikimedia Foundation Powered by MediaWiki
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)

Rezystancja
Przejdź do nawigacjiPrzejdź do wyszukiwania
Ten artykuł dotyczy prądu elektrycznego. Zobacz też: inne znaczenie tego słowa.
Rezystancja, opór (elektryczny, czynny), oporność[1] (czynna) – wielkość charakteryzująca relację między napięciem a natężeniem prądu elektrycznego w obwodach prądu stałego. W obwodach prądu przemiennego rezystancją nazywa się część rzeczywistą impedancji zespolonej.

Zwyczajowo rezystancję oznacza się symbolem R. Jednostką rezystancji w układzie SI jest om, którego symbolem jest Ω.

Rezystancja zdefiniowana jest wzorem:

{\displaystyle R={\frac {U}{I}}} R =\frac U I
gdzie:

R – opór przewodnika elektrycznego
U – napięcie między końcami przewodnika
I – natężenie prądu elektrycznego[2].

Spis treści
1 Historia i znaczenie
2 W obwodach prądu stałego
3 Uogólnienia
3.1 Impedancja
3.2 Opór dynamiczny
4 Związek z innymi wielkościami
5 Oporniki
6 Zobacz też
7 Przypisy
8 Bibliografia
Historia i znaczenie
W latach 1825–1827 Georg Ohm badał zależność prądu płynącego przez przewodniki od ich wymiarów oraz przyłożonego napięcia[3]. Odkrył, że prąd płynący przez przewodnik (I) i przyłożone napięcie (U) są do siebie wprost proporcjonalne. Proporcjonalność ta zwana jest prawem Ohma. Współczynnik proporcjonalności R nazwano rezystancją (oporem elektrycznym). Współcześnie wiadomo, że wiele materiałów zachowuje się inaczej i proporcjonalność nie jest zachowana (prawo Ohma nie jest spełnione, a opór, czyli współczynnik R, nie jest stały). Materiały i elementy elektroniczne, dla których spełnione jest prawo Ohma, nazywa się liniowymi (lub omowymi), a pozostałe nieliniowymi (lub nieomowymi).

Mimo że prawo Ohma nie jest uniwersalnym prawem przyrody, ale jedynie właściwością pewnej klasy materiałów w ograniczonym zakresie gęstości prądów, ma ono duże znaczenie historyczne, a także praktyczne. Było pierwszym ilościowym matematycznym opisem przepływu prądu elektrycznego[3], a opór elektryczny R i jego uogólnienia są szeroko stosowane w praktycznej analizie obwodów elektrycznych.

W obwodach prądu stałego
Dla materiałów spełniających prawo Ohma rezystancja nie zależy od natężenia prądu, wówczas natężenie prądu jest proporcjonalne do przyłożonego napięcia.

{\displaystyle I={\frac {U}{R}}} I =\frac U R
Rezystancja przewodnika o jednakowym przekroju poprzecznym do kierunku przepływu prądu jest proporcjonalna do długości przewodnika, odwrotnie proporcjonalna do przekroju i zależy od materiału, co wyraża zależność (niekiedy nazywana drugim prawem Ohma[4]):

{\displaystyle R=\rho {\frac {l}{S}}} R=\rho\frac l S
gdzie:

l – długość przewodnika
S – pole przekroju poprzecznego przewodnika
ρ – rezystywność, czyli opór właściwy, przewodnika (parametr charakteryzujący materiał).
Uogólnienia
Impedancja
Osobny artykuł: Impedancja.
W obwodach prądu przemiennego natężenie prądu może być przesunięte w fazie względem napięcia. Zależność między prądem a napięciem opisuje się wtedy za pomocą zespolonej impedancji, składającej się z części rzeczywistej, rezystancji, (opisującej składową prądu zgodną w fazie) i części urojonej, reaktancji, opisującej składową przesuniętą o kąt π/2.

{\displaystyle Z(\omega )=R(\omega )+jX(\omega )} Z(\omega) = R(\omega) + j X(\omega)
gdzie:

Z(ω) – impedancja
R(ω) – rezystancja
X(ω) – reaktancja.
Reaktancję w obwodzie wprowadzają elementy pojemnościowe (kondensatory) i indukcyjne. Rezystancja R(ω) jest funkcją częstości, w granicy małych częstości (ω→0) przechodzi w rezystancję stałoprądową.

Opór dynamiczny
Osobny artykuł: Rezystancja dynamiczna.

Charakterystyka prądowo-napięciowa diody tunelowej z zaznaczonym obszarem ujemnej rezystancji dynamicznej
Do opisu materiałów i elementów nie spełniających prawa Ohma stosuje się rezystancję dynamiczną (nazywaną również rezystancją różniczkową, oporem różniczkowym) zdefiniowaną przez pochodną jako:

{\displaystyle r(I)={\frac {dU}{dI}}} {\displaystyle r(I)={\frac {dU}{dI}}}
będącą nachyleniem stycznej do wykresu U = f(I).

Wielkość zdefiniowaną jako:

{\displaystyle R={\frac {U}{I}}} R={\frac UI}
nazywa się rezystancją statyczną lub całkową. Rezystancje statyczna i dynamiczna elementów liniowych są niezależne od natężenia prądu i równe sobie.

Charakterystyki niektórych elementów nieliniowych, na przykład diody tunelowej, mogą mieć obszary o ujemnej rezystancji dynamicznej, w których przy wzroście napięcia maleje natężenie prądu. Rezystancja statyczna jest jednak dodatnia.

Związek z innymi wielkościami
Osobne artykuły: admitancja, konduktancja i susceptancja.
Odwrotnością impedancji jest admitancja określona przez

{\displaystyle Y(\omega )=Z(\omega )^{-1}=G(\omega )+jB(\omega )} Y(\omega) = Z(\omega)^{-1} = G(\omega) + jB(\omega)
gdzie

G(ω) – konduktancja
B(ω) – susceptancja.
Wynika stąd zależność między rezystancją a konduktancją i susceptancją:

{\displaystyle R(\omega )={\frac {G(\omega )}{G(\omega )^{2}+B(\omega )^{2}}}} R(\omega) = \frac{G(\omega)}{G(\omega)^2 + B(\omega)^2}
W szczególnym przypadku, gdy część urojona admitancji i impedancji jest równa zeru (na przykład dla prądu stałego), rezystancja jest równa odwrotności konduktancji. Jednostką konduktancji jest simens.

Oporniki
Osobny artykuł: opornik.
Opornik, czyli rezystor, to liniowy element elektroniczny, w którym prąd jest proporcjonalny do przyłożonego napięcia, jest charakteryzowany przez jego opór R.

Istnieją też rezystory nieliniowe, których opór zależy od przyłożonego napięcia, na przykład warystor. Opór fotorezystora zależy od natężenia padającego światła, a termistor to rezystor o oporze zależnym od temperatury.

Zobacz też
nadprzewodnictwo
Przypisy
Kotecki 1970 ↓, s. 15.
Halliday i Resnick 1998 ↓, s. 136.
Wróblewski 2006 ↓, s. 297–300.
Januszajtis 1982 ↓, s. 226.
Bibliografia
David Halliday, Robert Resnick: Podstawy fizyki. Wyd. X. T. 2. Warszawa: PWN, 1998. ISBN 83-01-09324-2.
Andrzej Januszajtis: Fizyka dla politechnik. Pola. Warszawa: Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1982. ISBN 83-01-01665-5.
Józef Kotecki: Rezystory. Warszawa: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności, 1970. OCLC 812750298.
Andrzej Kajetan Wróblewski: Historia fizyki: od czasów najdawniejszych do współczesności. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006. ISBN 83-01-14635-4.
[ukryj]
p • d • e
Teoria obwodów
Wielkości fizyczne
rezystancja pojemność elektryczna indukcyjność reaktancja admitancja susceptancja konduktancja impedancja
Elementy
opornik kondensator cewka źródło prądowe źródło napięciowe
Obwód elektryczny
pierwsze prawo Kirchhoffa drugie prawo Kirchhoffa twierdzenie Tellegena przekształcenie gwiazda–trójkąt przekształcenie trójkąt–gwiazda prawo Ohma
Metody obliczeniowe
metoda potencjałów węzłowych metoda prądów obwodowych metoda superpozycji twierdzenie Thevenina twierdzenie Nortona metoda symboliczna
Czwórniki
postać impedancyjna postać admitancyjna postać hybrydowa postać hybrydowa odwrotna postać łańcuchowa postać łańcuchowa odwrotna
Kontrola autorytatywna (wielkość skalarna):LCCN: sh85041986GND: 4128466-5NDL: 00561371BnF: 119825351BNCF: 20471WorldCat
Kategoria: Wielkości charakteryzujące elementy obwodu elektrycznego
Menu nawigacyjne
Nie jesteś zalogowanyDyskusjaEdycjeUtwórz kontoZaloguj sięArtykułDyskusjaCzytajEdytujEdytuj kod źródłowyHistoria i autorzySzukaj

Przeszukaj Wikipedię
Strona główna
Losuj artykuł
Kategorie artykułów
Najlepsze artykuły
Częste pytania (FAQ)
Dla czytelników
O Wikipedii
Zgłoś błąd
Kontakt
Wspomóż Wikipedię
Dla wikipedystów
Pierwsze kroki
Portal wikipedystów
Ogłoszenia
Zasady
Pomoc
Ostatnie zmiany
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Prześlij plik
Strony specjalne
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
Element Wikidanych
Cytowanie tego artykułu
Drukuj lub eksportuj
Utwórz książkę
Pobierz jako PDF
Wersja do druku
W innych projektach
Wikimedia Commons

W innych językach
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycanca
বাংলা
Bân-lâm-gú
Беларуская
Беларуская (тарашкевіца)‎
Български
Boarisch
Bosanski
Català
Čeština
ChiShona
Cymraeg
Dansk
Deutsch
Eesti
Ελληνικά
English
Español
Esperanto
Euskara
فارسی
Français
Gaeilge
Galego
한국어
Հայերեն
हिन्दी
Hrvatski
Ido
Bahasa Indonesia
Íslenska
Italiano
עברית
Қазақша
Kreyòl ayisyen
Кыргызча
Latina
Latviešu
Lietuvių
Magyar
Македонски
മലയാളം
Bahasa Melayu
Монгол
Nederlands
日本語
Nordfriisk
Norsk
Norsk nynorsk
Oʻzbekcha/ўзбекча
ਪੰਜਾਬੀ
Plattdüütsch
Português
Română
Runa Simi
Русский
Scots
Seeltersk
Shqip
Simple English
Slovenčina
Slovenščina
Српски / srpski
Srpskohrvatski / српскохрватски
Suomi
Svenska
Tagalog
தமிழ்
Татарча/tatarça
తెలుగు
ไทย
Türkçe
Türkmençe
Українська
اردو
ئۇيغۇرچە / Uyghurche
Tiếng Việt
文言
Wolof
吴语
粵語
中文
Edytuj linki
Tę stronę ostatnio edytowano 27 lis 2018, 09:36.
Tekst udostępniany na licencji creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Polityka ochrony prywatnościO WikipediiKorzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialnośćDla deweloperówKomunikat na temat ciasteczekWersja mobilnaWikimedia Foundation Powered by MediaWiki
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Należy Ci serdecznie podziękować za to, że mimo iż nie pracujesz już w creative Answer, to zdecydowałeś się wypowiedzieć na temat tego pracodawcy. Z Twojego posta jasno wynika, że firma ta umożliwia nabycie doświadczenia osobom, które dopiero rozpoczynają swoją karierę zawodową. A powiedz, czy firma ta organizuje jakieś ciekawe staże dla studentów?
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem tam 1,5 roku. Był to początek mojej kariery i dużo się nauczyłem pracując dla klientów korporacyjnych jak i małych klientów. Atmosfera w pracy była fajna, zgrany zespół i kilka fajnych firmowych imprez ;)
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Zawsze widzimy winę po stronie firmy. Może jednak sami też mamy coś na sumieniu?
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam. Pan Jacek jeszcze jako szef daję radę ale jego żona i teściową posiadały wszystkie rozumu. Nadgodziny i presja psychiczna. Szkoda nerwów
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
to prawda firma schodzi na psy i to jest przykre.
Kiedyś w tej firmie sprzedawczynie były zadbane teraz wyglądają byle 'JAK'
co do obsługi dziwi mnie fakt,ze pracownicy bez ogródek używają sformułowań 'odłożę Pani ale proszę przyjść na mojej zmianie ponieważ pracuje na swoja premie....coś takiego do klienta...
W Wola Parku polecam obsługę natomiast na Sadybie odradzam ....Pani sprzedawca często chodzi po salonie naburmuszona a jak ma dobry humor to próbuje wszystko sprzedać w sposób bardzo nachalny właśnie w tym salonie usłyszałam o premii .
Raz podczas wizyty poinformowałam,ze chyba będę zwracać to usłyszałam 'tak owszem mogę zwrócić ale może w inny salonie wie Pani koniec miesiąca ......Lubie robić zakupy w sieciówkach ale nie koniecznie w tym salonie....
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Chodzi o to ze ekspedientki które były miłe odeszły tak wnioskuje Pani po trzeciej wizycie w danym sklepie
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
To świetnie, że jako klient creative Answer jesteś zadowolony z ich usług. A jak oceniłbyś atmosferę między pracownikami tejże firmy?
Chętnie poznamy opinie pracowników o tym pracodawcy. Czy zatrudnia się tam osoby, które dopiero poszukują swojej pierwszej pracy, czy może jednak stawia się na doświadczenie?
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
polecam, czują potrzeby klienta
użytkownik
03.12.2018 (2 miesiące temu)
03.12.2018 (2 miesiące temu)
Spamer i to taki uciążliwy. Zero skrupułów, 20 wiadomości na dobę z różnych numerów telefonów bez względu na porę.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Przestać spamować
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Sprzedał mi auto dostawcze vw t5 z silnikiem 2.5 tdi w którego muszę zainwestować 6 tys zl w remont który jest obowiązkowy żeby auto było sprawne do jazdy i Robert umywa ręce że sprzedał mi sprawne auto.. Tragedia... Auto zakupione za 15 tys i 6 tys w remont trzeba włożyć a używane silniki to od 8 do 10 tys zl

Moje sugestie dla Rb-creative.Pl Baranowski Robert:
Sprzedal mi auto dostawcze vw t5 2.5 tdi z uszkodzonym silnikiem i teraz muszę zainwestować 6 tys zl w remont żeby auto niemalnie funkcjonowało a silniki uwywane to koszt od 8 do 10 tys zł także niemilo i gdy odbiera tel udaje że nie wie o co chodzi i udaje glupka a zaraz następny raz pojechałem do mechanika i od turbiny która siadla i zaciagnela olej to szklanki do remontu tłok wypalony i wtryski do regeneracji także auto kupione za 15 tys zł i 6 tys remont... Gość nieodpowiedzialne...

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Nie wiem
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak teraz wygląda praca u nich na normalnym stanowisku? Bo nie ma komentarzy o firmie Rb-creative.Pl Baranowski Robert w miejscowości Lubin.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "creative"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin