test
Znaleziono 176 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "dolmat"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
4 sty (miesiąc temu)
4 sty (miesiąc temu)
A co ma się polepszyć skoro to dno już jest ? Nie ma się conpolepszyc bo firma ustawiona jest na położenie
użytkownik
3 sty (miesiąc temu)
3 sty (miesiąc temu)
Jak teraz układa się praca?. Polepszyło się? . Wypłaty nadal na raty?
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Poniedziałek to ostatni dzień by zanieść wniosek do sądu gospodarczego o upadłość chyba ze haraf nie ma jeszcze wystarczająco dużo wałków
Pawełek ty pajac jesteś i każdy o tym wie
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Współwłaścicielem za długi ??? Już haraf to ma udziały koleś
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
To już życzenia świąteczne czy noworoczne ? Czekaj podetne ci te skrzydelka... niedlugo bedziesz sp...;)
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Janusze z demona
dolmat zatrudnia kierowców xxxxxxx warunki daje ,300 pln na dzień wyjazdy po 25-28 dni a kasy qwa nigdy nie dostaniesz bo haraf tam siedzi i banda nieudaczników pseudospedytory psy
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Noooo.... xxxxxxx poszukaj glabie kapuściany z biura
Koniec będzie i tak i tak nie teraz to za miesiąc
Obyście pracy dllllugo nie znaleźli i braku pieniędzy zaznaznali to zaczniecie wtedy innych rozumieć
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Taki mądry jesteś obsrańcu?
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Witam, czy firma jeszcze będzie istniała w nowym roku ,? Po wpisach mam obawy ze wykręci ludzi iż świnie ogon a Haraf będzie miał następna wokandę ;)
Noe będę ryzykował i szukam sobie już innej pracy a wam pseudo spedytora życzę nowego miejsca ale w szkole bo tłumoki jestescie ,nie wiem na jakich zasadach Martusia tam pracuje możemy się jedynie domyślać (OO)wiem ze to przeczytacie bo zamiast zająć się robota to prześladujecie na forach i próbujecie ratować dolmat mimo iż wszyscy wiemy ze to już jest niemożliwe jedyne to jeszcze oszukać paru f raje row na kasę
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Dobrze powiedziane. Istnieje coś jak pauza to jest moim czasem wolnym w którym mogę robić co chce. Staram się pilnować swojej roboty i terminów. To co nie należy do mnie to po prostu nie zaglądam tam.
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Bardzo wymowna wypowiedz i strasznie długa jak na zapracowanego kierowcę , raczej wyglada mo to na wpis człeka z biura co próbuje wyciszyć sytuacje po negatywnych wpisach hehehe
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
A kto powiedział że jestem zapracowany.
Żyje doborze ze wszystkimi to i mam dobrze.
Ludzie narzekali i narzekać będą.
Szczerze...nikt ich siłą nigdzie nie trzyma.
Nie wiem więc po co te wpiswy. Komu zle to DO WIDZENIA
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja na przykład nie mam problemów ze spedycją czy czymś. Pieniądze dostałem z wypłat spedycja jak dla mnie gra. Pracy jak na razie nie zmieniam, a jak się przyjmowałem to z góry powiedziałem że jak coś będzie nie tak to koniec. Pracy jest na rynku. Mam prawo wyrazić tu swoją opinię i nie muszę kogoś obrażać żeby to zrobić. Tylko grzecznie. Jak się komuś nie podobała moja opinia to nie musi obrażać nikogo. Jak by wpisy były kulturalne co do drogiej osoby to myślę że ludzie by używali nazwisk. Tylko w ten sposób przez niektórych były by wykorzystywane jak napis na dropsy.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
El pluto ma racje!
sciemniasz i walczysz o dobra opinie dolmatA-SZMATA ale nie da sie jej juz naprawic i TYLE.
cokolwiek nie napiszesz to dolmatA-JAK STARA xxxxxxx bedzie cuchnac przekretani, dlugami i niesolidna firma co ludzi wyzyskuje .
Ci co zostali to tylko pionki co lykaja co im Haraf powie i walcza jak psy o miske by cokolwiek jeszcze z tego wyciaganac ale juz sie NIE DA tego poskladac, Przemus tak to zawalil ze nikt tego nie podciagnie, Demotrans nawet na was nie popatrzyl jak byliscie blagac o przejecie....coz czs mo rde zamknac panie LINEK i honorem sie poddac , z faktami PANIE nie wygasz..,zycze ktorkiego pisania CV , jest kilka firm transportowych moze Cie tam kto na szatniarze wezmie
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Skoro by było tak pięknie to bym się nie zwalniał. A jak masz takie wielkie jaja to napisz jak się pięknie nazywasz to wtedy będzie wiadomo, a po drugie skoro twierdzisz ze nie mam nic lepszego do roboty tylko wypisywać i siedzieć na tym forum to jesteś w błędzie. Śmieszy mnie tylko to jak ludzie wierzą łgarzowi który przez długi zamknął swoją firmę i ma sporo spraw sądowych oraz wyroków na swoim koncie. Skoro tak jest dobrze to dlacego Przemek odsunął się od kury która znosi złote jajka. Przeczytaj sobie czym jest spółka komandytowa. Dlaczego Shella nie płaca na cza? Dlaczego mieli do sierpnia zlikwidować koperty, a tego nie zrobili. Teraz ich bronisz ale jak zobaczysz że nie zapłacą na czas i się zamkną to będzie pierwszy który mordę otworzy i będzie ich wyzywał. Kończę to rozmowę „suchą” bo nie jesteś kimś tylko zwykłym pachołkiem.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Skoro tu nie pracujesz to nie wiesz czy jest dobrze czy źle. Sądząc po twoim ubogim słownictwie jesteś wybrednym typkiem i tyle. Od razu idzie poznać które wpisy są Twoje kolego.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Dobra dobra. Skończ pieprzyc. Zobaczymy kto po nowym roku będzie pracy szukał. Z reszta ja już tu nie pracuje bo bajki to ja tylko i wyłącznie czytam dziecku na dobranoc a nie słucham.
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Wyobraz sobie że nie pisał tego Haraf.
Niektórzy nie narzekają tak jak Ty.
Nie pasuje ci to odejdz i nie psuj krwi innym
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Haraf przestań ściemniać i wybielać.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Dokładnie. Wszyscy tylko narzekają. Skoro tak im źle to droga wolna.
Dajmy sie rozkręcić firmie a nie tylko ją jeszcze obalamy kiepskimi wpisami. Ps. Wierzę że wyjdzie na prostą i innym firmom da popalić.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "dolmat"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin