test
Znaleziono 32 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "elkomtech"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
28.04.2018 (9 miesięcy temu)
Zachęcam osoby, które są zatrudnione w elkomtech S.A. Przedsiębiorstwo Wdrożeń Postępu Technicznego o opisanie świeżej sytuacji panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś z Was pracuje może, bądź pracował w firmie Apator elkomtech? Jeśli tak, bardzo proszę o podzielenie się z innymi użytkownikami opiniami. Jaka panuje atmosfera? Czy firma daje umowę o pracę od pierwszego dnia? Ile czasu trwa okres próbny. Czekamy na wasze komentarze.
użytkownik
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
Nie mamy żadnych opinii o tym jaka jest sytuacja w Apator elkomtech w Łodzi. Czy ktoś jest w stanie wypowiedzieć się jako pierwszy i poruszy na forum jaka panuje atmosfera w tej firmie? Na pewno to ułatwi podjęcie decyzji osobom, które chciałaby aplikować do tej firmy.
użytkownik
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
17.03.2018 (11 miesięcy temu)
elkomtech jest zarządzany przez Apatora
Nie ma co liczyć na zmiany w Rectorze po połączeniu. Zmiany będą w elkomtechu aby go dostosować do standardów Rectora.
użytkownik
09.03.2018 (11 miesięcy temu)
09.03.2018 (11 miesięcy temu)
Ten elkomtech to też jakiś badziew może myślą, że dwa minusy dadzą plus.
Nie spodziewałbym się porządków.Ciekawe jakie działy po ewentualnym połączeniu pójdą " pod młotek" czyli optymalizację ?
użytkownik
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
07.03.2018 (11 miesięcy temu)
Nie wiem po co elkomtechowi takie badziewo jak zadłużony Rector. Jedyny plus tego może być taki, że ktoś wreszcie zajmie się tą chorą strukturą firmy i zrobi porządek z tymi różnymi kierowniczymi cwaniakami.
użytkownik
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
Ludzie słyszeliście, że mają nas łączyć z elkomtechem?? Wprawdzie pogłoski były już dawno ale teraz Klepacki chyba na serio o tym mówi. Ciekawe jak oni to sobie wyobrażają??
użytkownik
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
28.02.2018 (11 miesięcy temu)
Czekali i się doczekali. We wrześniu zeszłego roku. Jeśli zwolnienie 30 osób to nie było zwolnienie grupowe to co to bylo?
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
Co ty chrzanisz, jakie zwolnienia grupowe cha cha, już byli tacy którzy czekali na zwolnienia grupowe bo mieli nadzieję, że im się to opłaci ale dostali kopa w .... i won. A obecny czy nieobecny prezes nie będzie się decydował na zwiększone koszty, bo zwolnienia grupowe to większe koszty. Także to co się może opłacać to czas, czas jak najkrótszy w tej firmie. I tyle w temacie "naiwna gąsko ".
użytkownik
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
26.02.2018 (11 miesięcy temu)
Zgadzam się, że w obecnej sytuacji trzeba się rozglądać za inną pracą(to zawsze warto robić) . Produkcja jeśli będzie zlikwidowana to pociągnie za sobą zwolnienia grupowe. Obecny prezes może się na to zdecydować. Taka cierpliwość może się opłacać. Obecnie korzystniej może być aby przychodzić do pracy i czekać.(na kolejną redukcję) Serwis w AE też nie wiadomo czy będzie potrzebny. Apator to firma produkcyjna. Na wielką skalę.
użytkownik
22.02.2018 (11 miesięcy temu)
22.02.2018 (11 miesięcy temu)
Marka AE to historia. A żeby przenieść produkcję do Chin to najpierw trzeba ją mieć. Szukajcie sobie pracy ludzie bo zegar tyka.
użytkownik
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
Na co się zdecydować? Ci co stracili pracę nie mieli szans zdecydować się na cokolwiek. Nikt ich nie pytał. Po prostu na bruk.
użytkownik
13.02.2018 (rok temu)
13.02.2018 (rok temu)
Produkcję urządzeń marki AE można zlecić w Chinach. Proste urządzenia nie wymagają takiej klasy R&D jak obecnie, specjalistycznego serwisu itd, itp. Same oszczędności. Dlatego powinien się zastanowić ten kto chce się zatrudnić w tej firmie. Płace rynkowe, praca wyrobnika, przyszłość hurtownika. Co się uda dostać na wstępie to już zostanie. Jak przyjdą tańsi, niekoniecznie lepsi to będzie wymiana. Przedmiotowe traktowanie ludzi to zaczyna być standard.
Na zachętę:
"Apator elkomtech S.A. jest firmą produkcyjną, zajmującą się tworzeniem oprogramowania oraz wytwarzaniem urządzeń przeznaczonych do nadzoru przesyłu energii elektrycznej. Firma dostarcza urządzenia telemechaniki i automatyki stacyjnej, systemy nadzoru pracy stacji elektroenergetycznej, systemy zdalnego nadzoru i sterowania siecią elektroenergetyczną oraz jej zarządzania.

Firma zatrudnia szereg specjalistów (projektantów, konstruktorów, programistów), którzy na bieżąco śledzą postęp techniczny na świecie, dzięki czemu produkty firmy wykonane są z wykorzystaniem najnowszych technologii oraz zgodnie ze standardami obowiązującymi na rynku Unii Europejskiej."
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Jeżeli mowa o ilości to EKT nie ma potencjału na dużą produkcję.Więc co do orania pola, to raczej EKT jest polem do zaorania.
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Każdy musi się na coś zdecydować. Czas biegnie, są nowe reguły które trzeba zaakceptować bądź nie. "Stare czasy", choć lepiej się pracowało, bardziej ambitne rzeczy robiło i lepiej zarabiało - nie wrócą. Jeśli kiedyś EKT biegał po torach wyścigowych to teraz ma orać pole. Dużo, ciężko, i jednostkowo na małej marży ale za to poprzez ilość globalnie marża będzie duża. Tak się ten biznes zmienia.
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Wyjątek potwierdza regułę. Prokurent wykazał się w Toruniu, przy projekcie RSU i nie tylko.
użytkownik
11.02.2018 (rok temu)
11.02.2018 (rok temu)
Na razie strzelają do szeregowców. Dowodztwo razem z prokurentem przypina sobie kolejne gwiazdki. A to się ma nijak do teorii o braku zaufania. Ludzie ciężko pracują żeby coś z tego było a zarząd zamiast pomóc straszy utrata pracy. Po co kupili ta firmę? Żeby ją unicestwić? Niczego innego nie potrafią. Tyle lat ludzie z przyjemnością przychodzili do pracy a teraz wszyscy chcą uciec byle dalej. I to jest wina nowego pana a nie starych pracowników.
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Jaśnie wielmożny :) jest do odstrzału oczywiście.
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Niestety to Zarząd jest największym balastem. A skoro nie mają zaufania do nikogo kto wcześniej pracował w elkomtechu to co tam robi jaśnie wielmożny pan prokurent?
użytkownik
09.02.2018 (rok temu)
09.02.2018 (rok temu)
Żarty sobie robisz? Wszyscy w ramach włączania się do tego procesu powinni się sami pozwalniac z pracy. Przemysl co piszesz. Widać że pracujesz tu od roku, bo nie masz pojęcia jak ta firma kiedyś działała.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "elkomtech"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin