test
Znaleziono 435 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "energetyki"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
A skąd takie zapotrzebowanie ostatnio na pracowników? W ogłoszeniach dla elektromontera podstawowa stawka to 17zł netto. Pytanie po ile godzin się tam pracuje?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Zastanawiam się od czego zacząć ?? Od tych złych czy może trochę lepszych stron hmm ; z resztą ocenicie sami co lepsze a co gorsze. Mam nadzieję, że moje wypociny sprawią, że każdy sam wyciągnie odpowiednie wnioski.

Zaczniemy od początku, a więc moja współpraca z tą firmą zaczęła się "chwilę" temu, jeszcze za czasów kiedy na obszarze Górnego Śląska swoje usługi świadczyli Szwedzi z Vattenfall. Jak się nietrudno domyślić było to "parę" lat temu i moja obsługa klientów wiąże się z obsługą z zakresu energetyki (obecnie Tauron). Na starcie "słuchawkowej kariery" trzeba było wykazać się odpowiednimi "kompetencjami", posiadać MINIMUM wykształcenie średnie, przejść "skomplikowaną" rozmowę kwalifikacyjną (ja akurat należę do szczęśliwej części pracowników, którzy za tamtych czasów nie musieli na poczekaniu odpowiadać na pytanie typu: Wymień 10 funkcji parasola : ) Pozdrawiam A.M. - twa dwulicowość i zmyślne historie nie znają granic jak to pytanie z parasolem ). Przy wielkim farcie jak już się przeszło przez grube sito jednocześnie czując się jak gruby kawałek twardej gleby (ta wena mmm - alkohol i pora robią swoje :] za babole słowne z góry sorry ) zaczęło się pracę. Na starcie przedstawienie reguł, stawek, firmowych "guru" itp. Nawiasem mówiąc całkiem spoko wprowadzenie, ze wszystkimi masz być na "Ty" za wyjątkiem prezesa - wiadomo prezes jest tylko jeden, tak abyś czuł/a się swobodnie jak nowy/a w dobrej drużynie. Wszystko mówiło Ci witaj w doborowym towarzystwie, jesteś jednym z nas. Witaj! I żeby was nie zanudzać rzeczywiście póki były odpowiednie warunki współpracy pomiędzy firmą a zleceniodawcą było normalnie jak być powinno, czyli była kasa na koncie na odpowiednim poziomie, coś trzeba było zrobić ekstra ? Nie ma problemu pieniążki są dostajesz za to odpowiedni "hajs". Podnosisz kwalifikacje bo jest potrzeba ?? Też nie ma problemu, brali Cię na szkolenie, maglowali tak aby kompetencje były odpowiednie. Dbano o tak zwaną jakość. Coachingi z Jolą czy Justyną, wszystkie "ą", "ę" miało być jak szwajcarskim zegarku skręcanym skrupulatnie przez japońskie rączki, była ATMOSFERA PRACY a w ślad za nią było wynagrodzenie...

Aktualnie jak to piszę to w sumie stwierdzam, że opisywanie jak było nie ma większego sensu, ale chcę zwrócić uwagę osobom, które zarządzają tą firmą, że aktualne warunki pracy, które proponujecie swoim pracownikom mają się nijak do tego co było wcześniej. Oczywiście czasy się zmieniły, rynek outsourcingu się nasyca. Trudniej wygrać przetarg jednocześnie mając z tego zysk, ale na Boga. Szkolenia po 2-3 h, na które trzeba oddać nadgodziny albo iść na wolne żeby wyrobić "jakąś premię" ? Zabieranie kolejek (np. odczytowych) żeby nie dawać kilkudziesięciu złotych premii ?? Dawniej/normalniej za każde dodatkowe, w pełni płatne szkolenie przy obsłudze nowych kolejek otrzymywało się dodatkowe wynagrodzenie (normalne ?? logicze??), każda szanująca się firma wie, że ludzie jeśli pracownicy pracują więcej, mają więcej kompetencji, zarabiają więcej !! Aktualnie jak masz coś "nowego" (po BEZPŁATNYM bo tak to trzeba nazwać szkoleniu) praktycznie nic nie ma !! Wyjaśnienia firmy, że możesz wyrobić dzięki temu wyższe parametry, a tym samym lepszą premię jest jak nominowanie do pokojowej nagrody Nobla Kim Dzong Una, no ni chu... W praktyce osoby posiadające 3/4 maksymalnych kompetencji zarabiają podobnie lub tak samo jak konsultanci z maksymalnym skillem.

I teraz wisienka na torcie, człowiek z przysłowiowej "góry" - świętobliwie nam panujący W.R.
Człowiek, który na powyższe argumenty odpowiada: jak Ci się nie podoba to się zwolnij albo jak chcesz to się przenieś na inny projekt (kwintesencja kontrargumentacji i elokwencji) Człowiek "reprezentatywny", który w odpowiedzi na powyższe argumenty mówi, że jeśli masz umowę o pracę i masz wolne to firma nic z Ciebie nie ma i co lepsze mówi Ci to prosto w twarz. Człowiek, który obiektywnie rzecz ujmując nie powinien rozmawiać ze swoimi pracownikami w imieniu firmy a jest w firmie kim jest... Wiele się pozmieniało na minus, niestety.

Aktualnie gęsto zastanów się człowieku jeśli chcesz pracować w tej firmie, trudno aktualnie znaleźć plusy, może jedynie to, że słaba wypłata jest na czas i że trzy razy w tygodniu można zjeść dobrą zapiekankę z pieca. Jeśli trafisz do dobrej grupy to milej się pracuje, ale cóż z tego kiedy zderzasz się z taką ścianą i morale podupadają. Elastyczne godziny ?? Zapomnij jeśli nie znajdziesz kogoś z kimś można się zamienić zmianą. Może teraz łatwiej się dostać jak kiedyś, baaa nawet Ci kasę dają jak kogoś naiwnego przyprowadzisz i wytrzyma w tym bałaganie miesiąc, a zatrudniają obecnie ludzi nawet, którzy nie skończyli gimnazjum, nie obrażając nikogo. Sytuacja kadrowa jest słaba, non stop ludzie się zwalniają, nowi przychodzą, przesiew
użytkownik
9 lut (10 dni temu)
9 lut (10 dni temu)
Starszy inspektor ds. regulacji działalności przedsiębiorstw energetycznych w Południowo-Wschodnim Oddziale Terenowym Urzędu Regulacji energetyki z siedzibą w Krakowie

Nieciekawa praca za ok. 2000 złotych netto. Doświadczeni pracownicy odchodzą lub wyczekują emerytury. Kręci się karuzela nowych pracowników niespełniających oczekiwań.
użytkownik
18.12.2018 (2 miesiące temu)
18.12.2018 (2 miesiące temu)
Prostuje się błędny komentarz, informujący o odebraniu koncesji przez Prezesa URE. Zainteresowanych odsyła się do stron internetowych Urzędu Regulacji energetyki z dnia 14.12.2018. Zainteresowanych przeprasza się za nie zamieszczenie w komentarzu linku do decyzji Prezesa, mogło to w szczególności skutkować nadinterpretacją, jak opisano. Powyższe sprostowanie zamieszcza się na żądanie Pulsar Energia. Podpisano [email protected]
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx Urząd Regulacji energetyki odebrał im koncesje,ciekawe na jaką nową nazwę zmienią?
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
Praca bardzo odpowiedzialna w końcu produkcja urządzeń dla energetyki. Szefowie i kierownictwo na poziomie. Atmosfera w biurze bardzo dobra. Płace na początku skandaliczne niskie, wręcz obraźliwe. Po trudnych studiach inżynierskich usłyszysz stawkę na poziomie kasjera w markecie. Dalsze podwyżki są na podstawie ocen rocznych a największą dostaniesz wtedy jak złożysz wypowiedzenie. Nagle w tym dniu dostrzega się problem - no faktycznie twoja stawka jest śmiesznie niska.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Jak starać się o zwrot nadpłaty za prąd?
W zbiorze praw konsumenta energii elektrycznej, znajdującego się na stronie Urzędu Regulacji energetyki (dokument ten powstał we współpracy z Prezesem Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów na podstawie wytycznych Komisji Europejskiej Stan na 2 stycznia 2014 r.) zapisano:

W przypadku powstania nadpłaty za pobraną energię elektryczną, podlega ona zaliczeniu na poczet płatności ustalonych na najbliższy okres rozliczeniowy, o ile konsument nie zażąda jej zwrotu. Zwrot nadpłaty nastąpi na pisemny wniosek konsumenta. W sytuacji niedopłaty – różnicę tę dolicza się do pierwszej faktury wystawianej za najbliższy okres rozliczeniowy.

Zatem, jak wynika z powyższego zbioru praw konsumenta, każdy klient firmy energetycznej ma trzy możliwości zwrotu nadpłaty, w postaci: zwrotu gotówki na konto bankowe, zwrotu przekazem na wskazany adres, czy też zaliczenie nadpłaty na poczet należności dla wskazanego przez odbiorcę punktu odbioru. Jednak wciąż bardzo mało osób korzysta z prawa do zwrotu nadpłaty. Część z nich nie wie nawet, że istnieje taka możliwość. Natomiast odbiorców, którzy chcą z niej skorzystać, w niektórych przypadkach może napotkać duży opór ze strony firmy energetycznej. Znane są bowiem przypadki, kiedy to dopiero po interwencji mediów, do których została skierowana taka prośba, możliwe było odzyskanie należnych środków.

Jeśli będziecie mieli podobny problem, pamiętajcie, że zgodnie z prawem sprzedawca energii ma na wypłatę pieniędzy 14 dni. Jeśli nie wywiąże się on z tego terminu „odbiorcy należy się bonifikata za niedotrzymanie przez przedsiębiorstwo energetyczne standardów obsługi odbiorców”. Za każdy dzień zwłoki firma energetyczna powinna zapłacić swojemu klientowi 1/250 przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej za rok poprzedni (w 2017 roku wyniosło ono 4271,51 zł), czyli około 17 zł. Należy pamiętać, o tym, że bonifikata przysługuje tylko na wniosek odbiorcy, a sprzedawca ma na jej rozpatrzenie 30 dni.
Sprzedawca nie zareagował na wniosek i nie oddał nadpłaty – co dalej?
Jeśli sprzedawca nie zareaguje na wniosek o zwrot nadpłaty, to w takim przypadku najlepiej udać się po poradę prawną. Niestety, w najgorszym scenariuszu o zwrot nadpłaty za prąd trzeba będzie ubiegać się na drodze sądowej.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Z ciebie sie śmieją w tym Pe . Twoje metody to podpuszczanie wiary . Nic mi nie brakuje, jestem szczęśliwy z moja kobieta. I pochwała to że się w końcu zwolnilem z tego Pe. Teraz tyle zarabiam ze mogę juz planować na spokojnie wszystko. W przyszłym roku slub planujemy, termin jest już ustalony .Teraz mnie stać na wiele rzeczy , spokojnie starcza mi na wszystkie opłaty, ogrzewanie itd. Widzisz lisek taki pajac nie nadaje się do niczego fałszywa świnia i on cie tego nauczył. Teraz mam normalnego kierownika na poziomie co potrafi załatwić regularnie podwyzki. Jakbyś miał jaja to byś się zwolnił z tej energetyki. Jak ja pracowałem w tej energetyce to zawsze było pod górkę a to z tym Mobbingowcem a to z wypłatą co ta głupia xxxxxxx blokowała. Kaczor dał wypowiedzenie i dostal podwyżkę. Zawsze na niego jechałeś ze trzeba po nim poprawiać a ze to nygus do roboty a jak do czego przychodziło to nic niepotrafiles mu powiedzieć .W sumie z drugiej strony to nawet jak Liskowi sie mowilo to miał to gdzieś ze tamten gra w xxxxxxx I kolo sie zamykalo. Teraz zarabiam bardzo Dobrze, obecnie robię kuchnię i juz kupilem zmywarkę, lodówkę, sprzęt stereo kino zestaw taki do tv. Na takie rzeczy bym niemog sobie pozwolić i ten slub gdybym nadal pracował w tej energetyce. A tak polepszylem sobie sytuację finansową na tyle że można wszystko planować na luzie a w energetyce to była gehenna. Ciągle musiałem pożyczać pieniądze od znajomych bo mi niestarczalo zeby kupic węgiel na zimę albo na nowe opony do auta co było warunkiem koniecznym.jak jechałem na wakacje tez za pożyczone pieniadze. To lisek wszystko blokował.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Zarabiam teraz 5200 netto w miesiąc w miesiąc, a jak przejeżdżam kolo tej energetyki co robiłem tam sporo lat to się śmieje że tam grosze zarabialem czyli 1600 zl , i roboty od groma w dodatku mobbing przez antykierownika Liska. Prymitywa wieśniaka i buraka co się nie zna na robocie. Teraz jestem szanowany i poklepywany po ramieniu przez kierownika mojego z prawdziwego zdarzenia co daje mi regularne podwyzki, i bylem juz zapraszany na kawę do dwóch moich kierowników i jednego starszego Pana co jest w zarządzie , chwala mnie i w dodatku daja mi pieniądze do ręki dodatkowe za innowacyjne pomysły i rozwiązania technologiczne dla dobra i rozwoju firmy. A z prezesem jestem na ty. A on jak coś obiecuje to nie rzuca pustych słów na wiatr. Pracuje krótko w mojej obecnie firmie i muszę powiedzieć że są pod ogromnym wrażeniem wiedzy jaka im przekazuje na temat funkcjonowaniu firmy . Liczą się że mną, a taka pipka jak Lisek który niema pojęcia o zarządzaniu mam na myśli stosowany mobbing przez tego wypierdka i myśli ten głupek ze zastraszanie pomoże to jest głupie. . Ostatnio widziałem takiego jednego z energetyki jak pil wódkę z gwinta kolo dworca PKP i mowil mi ze ta jego chce rozwodu i coś tam bełkotal dalej . I jeszcze palił później papierosa, a przecież bylem u niego niedawno na weselu . Ledwo go poznałem powiedziałem mu że to nie jest wyjście pijąc wódkę i pałac fajkę. Są inne laski a on mi odpowiedział ze innej sobie nie znajdzie bo żadna go nie zechce. To ja na koniec dalem mu draze kokosowe na zagryche do tej wody i odjechalem.zal chłopa, albo on taki jest.
użytkownik
19.11.2018 (3 miesiące temu)
19.11.2018 (3 miesiące temu)
To idź do energetyki...
Wolny kraj...
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Masakra co Ty piszesz czlowieku jakby jakiś idealny świat albo to Twoj pierwszy miesiąc w tym "czymś" co chce być namiastką energetyki a już nigdy niestety nie będzie. Przepracowalem w PKP Enefgetyka ponad 26 lat. Była to faktycznie świetna spółka-do sprzedaży. I zaczęlo sie niszczenie tzn.managerowie pożal sie Boze co nie przyszli pracować tylko do pracy zzz biurka. I naprawili tą komunistyczną spółkę. Tyle że niedługo zostaną tacy fachowcy co licznik z instrukcją będą montować. Bo prawdziwi fachowcy mają już swoje firmy albo poszli do prawdziwej energetyki co docenia wiedze a niektórzy do konkurencji na pociągi sieciowe i nie żałują. Masakra. Nie polecam nawet wrogom pracy w tej firmie.
użytkownik
07.11.2018 (3 miesiące temu)
07.11.2018 (3 miesiące temu)
ogłoszenie ma się nijak do rzeczywistości. To nie przedstawiciel handlowy tylko domokrążca. auto służbowe jest jedno na 4 osoby, jedziesz na dany teren i pukasz od drzwi do drzwi jak jehowy. Ktoś wyżej napisał, że chodzi się do ludzi którzy nie odpowiedzieli na pismo - bzdura, chodzi się do wszytkich a ten tekst do tylko po to, żeby wejść do mieszkania :) wprowadza się klientów w błąd, manipuluje i uwaga - bez stawki minimalnej. Ile pozyskasz klientów tyle masz pieniędzy, lecz płacą tylko za umowy które z jakiś względów nie zostaną odrzucone (rezygnacja klienta, występowanie klienta w BIK, problemy techniczne itp). Ściema, brak jakiejkolwiek etyki i podszywanie się pod URE (kazali się przedstawiać jako Wydział regulacji energetyki. Zresztą można wyguglować "novo energia" dla której ta firma pisze umowy i poczytać w internecie:)) Dodatkowo umowa bardzo sprytnie skonstruowana, jeśli nie doczekasz w tej firmie jej końca to nie dostaniesz pieniędzy za ostatni przepracowany miesiac.
ogólnie sprawa dla UOKiK
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Śmieje się z tej energetyki, ta firma niema nic wspólnego z profesjonalizmem i fachowościa. A kierują nia ludzie którzi niemaja odpowiednich kwalifikacji i wiedzy jak prowadzić firme I w jaki sposób traktować pracowników fizycznych. Taki Lisek to wziął się chyba z choinki , mobbingowiec, prymityw . Zero skrupułów do pracowników fizycznych . Poniżanie, obelgi , głupie docinki . Niezna sie na malowaniu a sie wtrąca. Upierdliwe to jest. Niewie co to jest ciężka praca fizyczna. Manipuluje tam na malarnii zeby robal gonił robala do roboty. Padaka jest tam jak jasny gwint. Nikomu nie polecam tam składać cv bo nie warto. Lisek uwielbia jak sie robale ze sobą kuca, nie znosi jedności w grupie.
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Zatrudni się w Energetyce PKP to zobaczysz
Ja w PKP PLK S.A zarabiam o 300zł więcej id sprzątaczki jestem od spraw energetyki
użytkownik
26.10.2018 (3 miesiące temu)
26.10.2018 (3 miesiące temu)
Moja instalacja 20 kW działa od dzisiaj. Pogoda może nie jest najlepsza z racji pory roku ale panele działają i produkują energie. Zestaw pv kupiłem w firmie Pitern i myślę że sie nie zawiodłem. Z czterech ofert wybrałem tę bo nie musze sie o nic martwić. Montaż, cała dokumentacja do energetyki i podłączenie do sieci byla po stronie Pitern. Przedstawiciel obiecal że tym sie zajmie i tak sie stalo. Także cena oraz podzespoły instalacji dostalem w dobrej cenie. Jedyny minus to inwerter w garażu ale słyszałem, że tak powinno być i jest lepiej dla prawidłowej pracy urządzenia.
użytkownik
25.10.2018 (3 miesiące temu)
25.10.2018 (3 miesiące temu)
Dzisiaj kupilem instalacje o mocy 30 kW do mojego gospodarstwa od firmy Pitern. Czekam na montaż instalacji i ma to nastąpić do konca października. Oferte wybralem z kilku propozycji. Przekonalo mnie to że pitern na ponad 1.000 instalacji, kilku moich kolegow jest wśród nich. Popytalem, pozwoliłem stąd moja decyzja. Teraz czekam na montaż i własny prąd bo dosyc ma płacenia do energetyki 3 tys co dwa miesiące.
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
Moja ucieczka z PKP ENERGETYKA S.A. notabene z zakładu który już nie istnieje mało tego nawet z sekcji zasilania której też już nie ma nastąpiła 31.12.2014 r po 33 latach pracy 20 lat na pociągu sieciowym i 13 latach pracy na podstacji trakcyjnej.
Od 01.01.2015 r pracuję w PKP PLK S.A. w jednym z zakładów linii kolejowych w dziale energetyki i zajmuję się energetyką trakcyjną i jestem mega zadowolony z samej pracy i co najważniejsze z wynagrodzenia.
Powiem tak ja z PKP ENERGETYKA uciekłem jeszcze przed prywatyzacją choć 30.12.2014 r na stronie PKP S.A. Było już ogłoszenie do składania ofert na zakup 1000% akcji PKP ENERGETYKA S.A.,pamiętam jak koledzy się że mnie naśmiewali że nie poradzę sobie w PLK i że wylecę stamtąd szybciej niż tam wszedłem.Ja pracuję w sobie cały czas spokojnie no a jak skończyli koledzy którzy się że mnie naśmiewali i mówili że strzeliłem sobie w kolano idąc pracować do PLK to najlepiej widać po niektórych wpisach choćby tutaj na tej stronie,po prostu skończyli marnie.
Nie polecam i nigdy nie polecałem pracy nikomu w PKP ENERGETYKA tam zwykłych pracowników nigdy się szanowało a teraz jest jeszcze gorzej.W tej spółce ludzi zawsze się żyłowało a nawet często wyśmiewało za ich ciężką i niebezpieczną pracę a najczęściej robili to cwaniaczki za TK zwanego biurka,to właśnie oni spijali śmietankę a robotnikom dawali do wypicia serwatkę i jeszcze kazali sobie za to bić brawo!!!!Teraz CVC CAPITAL PARTNERS robi z tymi cwaniaczkami porządek a ja kibicuję tym nowym porządkom i bije brawo dla nowego właściciela spółki
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Zwróćcie uwagę na poniższy artykuł.
Idą dobre czasy dla ST3 Offshore. Tego nie można przespać. Perspektywy pozytywne na najbliższe nawet 20 lat.

Tobiszowski z ME: Potencjał farm wiatrowych na Bałtyku to 8 GW do 2035 r.
ISBnews - Biznes

Warszawa, 10.10.2018 (ISBnews) - Łączny potencjał mocy farm wiatrowych w polskiej strefie ekonomicznej Morza Bałtyckiego to 8 GW w perspektywie 2035 r., poinformował wiceminister energii Grzegorz Tobiszowski.

"Obszarem rozwoju energetyki odnawialnej będzie także polska wyłączna strefa ekonomiczna Morza Bałtyckiego. Stworzony potencjał możliwych zainteresowanych mocy na tym obszarze przewidujemy na 8 GW do 2035 r." - powiedział Tobiszowski podczas otwarcia konferencji "Areopag energetyki Odnawialnej".

W związku z tym rozwój farm wiatrowych na morzu ministerstwo uznaje za kluczowy w kontekście energetyki zeroemisyjnej w Polsce, dodał wiceminister.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Przykro patrzeć co tu się wypisuje. Taka wspaniała spółka, przynosząca niezłe zyski a teraz nawet ludzie z jednego Zakładu skaczą sobie do oczu. Przykre ale prawdziwe co piszecie. Ta Spółka to już tylko cień dawnej PKP energetyki. Bardzo szkoda
użytkownik
03.10.2018 (4 miesiące temu)
03.10.2018 (4 miesiące temu)
Tak Marta, sugeruję że powinny być wprowadzone.
Takie same jak w większości firm branży dostaw usług serwisu dla energetyki.
Jest w Waszej firmie potencjał, jest technologia, są wprawieni Marketingowcy. jak Pan JK(Pozdrav!), ale nie ma uporządkowanej sprawy płacowej dla pracowników z doświadczeniem, i itych potencjalnych, którzy przyjadą i zapukają do drzwi, nawet od młodszej konkurencji na rozmowę kwalifikacyjną.
Dla mnie do zaoferowania obecnie płacowo nie macie nic, ale pracy nie szukam bo ją obecnie mam. Szkoda że nie w branży i nje przy turbinach.
Firma to nie piaskownica, nie można sprowadzać wszystkich interesantów pukających do drzwi do poziomu 2400-2500 netto i mierzyć ich jak rozbawionych delegantów szukających aby ucieczki z domu i nadgodzin, gdzie za takie same prace na miejscu w innej cześci Śląska można otrzymać 4300 4500netto, ( nie piszę o połowę młodszym europejskim i ogólnopolskim partaczu). Teraz ludzie a Monterzy czy operatorzy defektoskopów to też rozumni i potrafiący liczyć ludzie, liczy się to co jest za 8h na rękę. Gadki że, praca xxxxxxx i niskopłatna ale za to pewna, nadrobisz w nadgodzinach na nikim w tych czasach wrażenia nie zrobią. Przybyszami z ukrainy wszystkiego nie przegonicie, koszyk zleceń, cieżko zdobytych co podkreślam zwłaszcza w tych czasach przy kurczącym się na rynku zapotrzebowaniu usług dla bloków 200MW z tym światopoglądem nie ogarniecie!
Pozbyliście się imbecyla i fircyka łysego michasia z p... A, to już ogromny krok milowy na przód.
Budżet i finanse z gumy nie są, ale warto pomyśleć co i komu się oferuje.
Z wyrazami szacunku i pozdrowieniami dla rdzennych i walecznych Monterów.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "energetyki"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin