test
Znaleziono 212 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "evres"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
11 lut (8 dni temu)
11 lut (8 dni temu)
Pracuję w tej firmie od 3 miesięcy. Koleżanka powiedziała mi, że są takie opinie, więc dziś je przeczytałam. Dobrze, że nie widziałam ich wcześniej. Pewnie nie podjęłabym tej pracy w obawie, że spotka mnie to samo. Na dziś mogę powiedzieć, że wszystko ze strony firmy jest w porządku. Wygląda na to, że czasy się zmieniają.
użytkownik
11 lut (8 dni temu)
11 lut (8 dni temu)
Mnie też nikt nie zastraszał. Praca za niewygórowane stawki, ale przecież wiadomo, że nie wymaga wykształcenia. Podobno stawka godzinowa od 2019 wzrośnie do 14,70 zł. Dla mnie może być. Mogłyby jeszcze być dobre pakiety pracownicze.
użytkownik
5 lut (14 dni temu)
5 lut (14 dni temu)
Z powodu stanu zdrowia nie mogę wykonywać zawodu, który wykonywałam jeszcze rok temu. W tej firmie znalazłam prace za która jestem dobrze oceniana i choć zarabiam nieco mniej niż w swoim starym zawodzie, to jestem zadowolona, że mam swoje miejsce.
użytkownik
30 sty (19 dni temu)
30 sty (19 dni temu)
Wracam do pracy po dłuższym zwolnieniu. Szukałam pracodawcy, który za podobną pracę dałby mi więcej. Nie znalazłam. To mam najlepsze warunki pracy.
użytkownik
30 sty (19 dni temu)
30 sty (19 dni temu)
Może ktoś miał złe doświadczenia. Ja nie mogę togo osobie powiedzieć. Odchodząc po półrocznej pracy do innej firmy, bardziej w moim zawodzie, wszystko zostało rozliczone poprawnie i świadectwo pracy też mam jak trzeba.
użytkownik
30 sty (19 dni temu)
30 sty (19 dni temu)
Na dziś mogę powiedzieć, że pracuje się całkiem normalnie. Umowę dostałam przed podjęciem pracy. Szefową mam ok. Można się dogadać, robota dobrze zorganizowana a kasa może nie jest wielka ale jest.
użytkownik
28 sty (22 dni temu)
28 sty (22 dni temu)
Nie słyszałam, żeby ktoś pracował za 1 zł za godzinę. To chyba nawet jest niezgodne z kodeksem pracy. Ja tam nie czuję się zastraszona.
użytkownik
18 sty (miesiąc temu)
18 sty (miesiąc temu)
Ja w Łodzi takich problemów nie widzę. Przełożeniu ludzie myślący i poukładani, praca zorganizowana, bez przestojów i płace także.
użytkownik
16 sty (miesiąc temu)
16 sty (miesiąc temu)
Właśnie zmieniam pracę na evres. Liczy się moje doświadczenie, dostałam lepsze warunki niż u poprzedniego pracodawcy.
użytkownik
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Ubezpieczenie sprawia, że dany pracownik ma poczucie pewnej stabilności. Szkoda zatem, że według Ciebie pracodawca, jakim jest evres Finance go nie zapewnił. Ale może, jakbyś pracowała tam nieco dłużej, to sytuacja byłaby inna. A jak przedstawiała się wysokość wynagrodzenia?
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
Pracowałam razem z koleżanką w tej firmie sprzątałyśmy Pabian Med przychodnie lekarską sprzątaczki są tam dziwne że tak powiem miałam umowe o prace od 3.03.2017 do 31.03.2017 pracodawca nie ubezpieczył mnie ani koleżanki wogóle nie polecam nikomu tej firmy
użytkownik
26.09.2018 (4 miesiące temu)
26.09.2018 (4 miesiące temu)
Firma grająca w ciula z pracownikiem, sorty mundurowe to w tej firmie legenda tak samo jak możliwość skontaktowania się z wydziałem firmy w łodzi, do tego dochodzą nieregularne przelewy wypłat na umowie 10 a w rzeczywistości nieraz i 2 tygodnie po terminie a umowy dla pracowników przedłużających z nimi współprace zaginione w czasie i przestrzeni po prostu serdecznie odradzam a i brak wypłat za nadgodziny, prezes się huśta za pieniądze pracowników. Serdecznie odradzam nawiązania współpracy z ta firma
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Ja również dostałam informacje że ZUS już 2 razy pisał do firmy w sprawie wypłaty moich świadczeń. Jestem po operacji i stwierdzili nowotwora złośliwego. Chce dostsć to co mi się należy
użytkownik
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
29.07.2018 (6 miesięcy temu)
Niestety tak, ja i znajomi pracownicy. Osobiście. A chwilę tam pracowałem, koordynowałem pracę.
użytkownik
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
Ty Paweł a którzy są tacy zastraszani wskaż ich hahahahahahahah
użytkownik
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
uuuuuu to co jedziemy do tej willi do strykowa
Głupia pusta baba
użytkownik
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
24.06.2018 (7 miesięcy temu)
@Paweł Czy sytuacje, które opisujesz, zostały zgłoszone? Czy osobiście ich doświadczyłeś? Będę wdzięczna za szczegółowe odpowiedzi - zwłaszcza, że większa ilość informacji będzie znacznie bardziej pomocna dla osób, które nie są tak bardzo zaangażowane w temat sytuacji finansowej w firmie evres.
użytkownik
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
21.06.2018 (7 miesięcy temu)
Zachęcam pracowników evres - Cleaning Service do aktywności na forum i dzieleniem się z użytkownikami swoim doświadczeniem związanym z pracą w firmie. Jakie są warunki zatrudnienia? Jak oceniacie tego pracodawcę?
użytkownik
19.06.2018 (8 miesięcy temu)
19.06.2018 (8 miesięcy temu)
Niestety PIP jest też bezradny. Prezes ma setki wymówek aby nie dostarczyć dokumentów. Pozostaje tylko dRogalski sądowa
użytkownik
13.06.2018 (8 miesięcy temu)
13.06.2018 (8 miesięcy temu)
Czy firma evres - Cleaning Service prowadzi aktualnie rekrutacje do firmy? Jak wygląda ich przebieg? Jaka atmosfera panuje w trakcie rozmowy o pracę? Zachęcam do dzielenia się opinią na temat tego pracodawcy i rekrutacji w firmie. Myślę, że tego typu wypowiedzi pomogą osobom zainteresowanym pracą w evres - Cleaning Service.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "evres"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin