test
Znaleziono 175 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "exorigo"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
13.11.2018 (3 miesiące temu)
13.11.2018 (3 miesiące temu)
Nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że na stanowisku "sprzedawcy wizażysty" nie są potrzebne umiejętności. Marka MAC wyrosła na profesjonalistach i w dalszym ciągu w ofercie są usługi makijażu godzinnego, czy lekcji, która trwa półtorej godziny. Nie da się wykonać tych usług bez odpowiedniej wiedzy i doświadczenia. Szkolenia, które były przeprowadzane kiedy pracowałam dla tej marki, w 90% składały się z technik sprzedażowych. Natomiast właśnie takie poejście - traktowanie pracownika sklepowego jak ćwierć inteligenta, łatwego do zastąpienia i "wiecznie niezadowolonego malkontenta", pokazuje jak niewiele znaczy sprzedawca dla firmy Alshaya. Praca w sklepie jest niezwykle wymagająca fizycznie. Osiem godzin stania, często w pracy nie można skorzystać z toalety ani się niczego napić, bo przecież nie wolno pić przy klientach, nie wolno wychodzić na zaplecze, albo otwierać drzwi szafy, bo wtedy klienci się dowiedzą, że ich ekskluzywna marka kosmetyków traktuje tę elegancką panią w nienagannym makijażu zupełnie bez szacunku. Niejednokrotnie moje klientki mówiły mi jak bardzo mi współczują warunków pracy, dodając " Jak pani to robi, żę zawsze jest pani taka uśmiechnięta ?"
To nie wszystko. Zauważyłam przez lata pracy, że w sumie to muszę być również serwisantem. Zgłaszałam każdą awarię, dzwoniłam do exorigo non stop. Problemy związane z promocjami, które źle wchodziły na kasę itp. Ponieważ nasz sklep miał nielegalne zaplecze w podziemiach galerii (w dalszym ciągu tak to wygląda w Złotych tarasach), w przypadku awarii naszej drukarki trzeba było biegać na poziom -3, aby wydrukować każdy raport, fakturę, zwrot itp... Awaria trwała nieprzerwanie ze 3 miesiące. Oczywiście ktoś przyjeżdżał, wymieniał i znowu nie działało... A latem, to już inna historia. Awaria klimatyzacji - a tak na prawdę za mała klimatyzacja umieszczona w lokalu podczas budowy salonu. Doszło do tego, że prowizoryczne wiatraki były porozstawiane po szafkach z kosmetykami.
Podsumowując - odbijam piłeczkę . Nie oszukujmy się ale nie potrzeba specjalnych kwalifikacji żeby zostać menagerem MAC w Alshaya.
użytkownik
17.07.2018 (7 miesięcy temu)
17.07.2018 (7 miesięcy temu)
Potrzebują ponieważ przejęli kontrakt first data Polcard a że jest to największy operator terminali w Polsce stąd taki nabór na technikow
użytkownik
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
08.05.2018 (9 miesięcy temu)
Praktycznie żaden dział nie odpowiada to pewnie trzeba zmienić pracę!!
użytkownik
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
Zalerzy na jakie stanowisko chcesz aplikować.
Logistyka to porażka. Kadra zarządzająca to zbieranina dyletantów i oportunistów. Masz harować i cieszyć się że dostałeś wypłatę. Omijaj szerokim łukiem bo niedługo nie będzie miał tam kto pracować.
użytkownik
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?
użytkownik
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
Pracujesz w firmie exorigo - Upos sp.z o.o.? Chętnie dowiemy się jak oceniasz powyższego pracodawcę i jakie benefity pozapłacowe oferuje. Dzięki temu przyszli pracownicy będą mieć większy zarys wiedzy na jej temat.
użytkownik
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
03.03.2018 (11 miesięcy temu)
Opinie pracowników dotyczące pracy w exorigo sp. z o.o. okazują się być cennymi wskazówkami podczas podejmowania decyzji związanych z zatrudnieniem w przedsiębiorstwie. Wiesz jak wygląda poziom wynagrodzenia w firmie? Dysponujesz informacjami na temat benefitów pozapłacowych? Napisz o tym!
użytkownik
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
23.02.2018 (11 miesięcy temu)
Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą exorigo - Upos sp.z o.o.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?
użytkownik
09.02.2018 (rok temu)
09.02.2018 (rok temu)
Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie exorigo - Upos sp.z o.o.. Chce ktoś się podzielić swoją opinią?
użytkownik
19.01.2018 (rok temu)
19.01.2018 (rok temu)
Praca jak kazda inna, nie ma pospiechu i nikt nad glowa nie stoi. Dodatkowo możliwosc przyjscia na nadgodziny. Jezeli ktos chce pracowac to praca na pewno mu sie spodoba;)
użytkownik
22.12.2017 (rok temu)
22.12.2017 (rok temu)
A jak praca na magazynie bo szukają Kierownika do Gliwic i nie wiem czy warto. Może ktoś z magazynu odpowie ?
użytkownik
18.12.2017 (rok temu)
18.12.2017 (rok temu)
Nie ma już Jarosława od dawna,
exorigo to firma z branży IT a Wy tu cały czas o tym magazynie...
użytkownik
12.12.2017 (rok temu)
12.12.2017 (rok temu)
Hej, czy pan Jarosław dalej trzęsie magazynem?
użytkownik
07.12.2017 (rok temu)
07.12.2017 (rok temu)
I kolejny raz negatywne opinie zostają usuwane !
To chyba mówi wszystko na temat tej firmy.
Dziękuje dobranoc
użytkownik
27.11.2017 (rok temu)
27.11.2017 (rok temu)
Nikomu nie polecam tej firmy... omijać szerokim łukiem !!!! zero szkoleń, zero podwyżek, zero szacunku dla ludzi... Szefostwo najwyższego szczebla to psychopaci... traktujący pracowników jak maszynki do robienia kasy, jak niewolników !!! najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem !!! panuje stały wyścig szczurów... uciekajcie !!!
użytkownik
02.11.2017 (rok temu)
02.11.2017 (rok temu)
Exo ma dużo nowych projektów także potrzebuje ludzi żeby je obrobić. Firma różne technologie obsługuje, zespół chętnie wspiera nie tylko na początku także każdy z choć minimalną wiedzą IT się w firmie odnajdzie. Ważna jest chęć i szybkość przyswajania wiedzy, ogólna znajomość procesów biznesowych i team spirit. Co do imprez to spędów ogólnofirmowych jest mało ale są za to spotkania działowe. Działowe imprezy są dużo częściej i są epickie...
użytkownik
02.11.2017 (rok temu)
02.11.2017 (rok temu)
Z tego co sprawdzałam ostatnio znowu są aktywne oferty pracy, tak jak pisaliście wcześniej. Ciekawe czy rzeczywiście wynika to z lokalizacji, tak jak domyślałam się wcześniej, czy z czegoś innego. Może są tutaj obecni pracownicy, którzy mogą się do tego odnieść i to potwierdzić? Przy okazji zastanawiam się jak jest z tymi imprezami integracyjnymi, rzeczywiście są tak często?
użytkownik
01.11.2017 (rok temu)
01.11.2017 (rok temu)
Jest nowe ogłoszenie o pracę do magazynu - Gliwice. Warto ?
użytkownik
26.10.2017 (rok temu)
26.10.2017 (rok temu)
@Edyta

Ale czego nadal nie rozumiesz? Jakie jeszcze inne opinie? Chyba wszystko juz zostało powiedziane na temat tej firmy - omijać.

Swego czasu istniał jeszcze jeden wątek nt exo. Nazbierało się z kilka stron opini , domyśl się jakich. I chyba jako jedyny na najlepszyfachowiec.plu został usunięty, w całości.

Jeśli nadal nie kumasz czaczy idź jednak zaparzyc tej herbaty, może karta multi sport z rabatem 5 zł na basen Cię nie ominie ;)
użytkownik
06.10.2017 (rok temu)
06.10.2017 (rok temu)
Widzę, że potrzebują do magazynu w Warszawie, jakie warunki i na czym polega praca?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "exorigo"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin