test
Znaleziono 692 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "fazi"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
11 sty (6 dni temu)
Ciąg dalszy epopei realnej opinii o pracy w Walter Lang Honing w Bremen
Zaczynamy od najważniejszego, czyli kiedy wreszcie Beatka wykona podstawowe obowiązki pracodawcy, czyli wypłaci wynagrodzenie pracownikowi za jego prace w miesiącu grudniu 2018 pomimo że pracującym i kilku innym zwolnionym jednak zapłaciła, szkoda że dopiero po silnej interwencji nawet u właścicieli firmy Walter Lang Honing w Bremen
Łukasz w dalszym ciągu nie otrzymał wypłaty a mamy już 11 stycznia i 7 dni interwencji w tej sprawie na wielu poziomach, pomimo całotygodniowego codziennego zapewnienia Beatki że dała polecenie zapłaty, za każdy razem na pytanie dlaczego wreszcie nie przelała Łukaszowi wypłaty Beatka wymyśla powody;
1. Wstrzymała wypłatę bo nie wie czy nie zdewastował pokój w którym mieszkał, swoją droga pokój był zawsze czysto i miło urządzony i zadbany przez Łukasza, powstają pytania uzupełniające:
Pierwsze i podstawowe pytanie – czy Beatka zechce wskazać jakikolwiek dokument przekazania pokoju pracownikowi wraz z opisanym szczegółowo opisem pokoju jego adresu oraz wyposażenia które pracownik firmy odebrał pisemnie i własnoręcznym podpisem potwierdził, żeby było ciekawie to nie jest firma Kórnik czy gospodarstwo rolne z małopolski, a jednak firmy dużej, i ze 100 letnią tradycją międzynarodową sławą, ogromną rzeszą pracowników i kontrahentów, bo do dzisiaj pomimo ze jest to firma niemiecka i na terenie Niemiec, kraju zbiurokratyzowanym, formalistycznym i wręcz prestiżowo przestrzegającym prawa , a w Walter Lang Honing w Bremen pod rządami Beatki istnieje bałagan dokumentacyjny na podstawowym poziomie, ewidentne braki w przestrzeganiu choćby minimum formalizmy koniecznego w każdej szanującej się firmie,
Ile dni potrzebowała Beatka aby to sprawdzić – pomijając że Beatka była na urlopie świątecznym do 28 grudnia i nie zleciła nikomu odbioru pokoju pomimo że wiedziała że wiele osób zakończyło pracę i powinna zdać komuś pokoje, to od 28 grudnia do 8 styczni tego roku Beatka nie miała rzekomo możliwości sprawdzenia pokoju, zresztą ten herszt zarządzania pracownikami strachem a nie szacunkiem do pracy i szefowej n igdy nie wprowadziła i nie przestrzegała podstawowym wymogów w wyposażeniu zakwaterowaniu i wdrażaniu do produkcji pracowników,
nieźle, a ile ma km, może metro2. do pokoju z biura, ano 300 m, i dodatkowo codziennie jadąc do pracy i z pracy, oraz w ramach pracy jadąc do miasta i z miasta przejeżdża swoją skodziną koło domku,
czyli 3 dni starego roku i 7 dni nowego roku Beatka nie miała sił by przejść 300 m, albo zatrzymać jadąc kilkadziesiąt razy obok domku,
czyli rzekome niemożliwe sprawdzenie pokoju przez Beatke to kuriozalne tłumaczenie by ukryć czystą złośliwość zatrzymania lub świadomej niechęci zapłacenia wynagrodzenia pracownikowi za rzetelnie wykonaną pracę., żenujące i urągające dobremu wizerunkowi firmy Walter Lang Honing w Bremen które buduje swoim zachowaniem szef produkcji, czyli Beatka W.

2 Kolejne żałosne tłumaczenie w środę to rzekoma wina księgowej, wiec Łukasz dzwoni do księgowej a ta mówi że Beatka kazała wstrzymać wypłatę bo podobno Łukasz zabrał ze sobą czip, czyli elektroniczny klucz do bramy i drzwi zakładu,
Woww, kolejne kuriozalne i podłe argumenty,
dlaczego?
Bo Łukasz jak i kilka osób które Beatka zamierzała zwolnić przed świętami nie dostał takiego klucza,
dlatego wiedzieliśmy że jesteśmy na liście do zwolnienia, czekaliśmy tylko na uzasadnienie Beatki, bo tych faktycznie zawodowych podstaw takiej decyzji dramatycznie brakowało,
czyli czekaliśmy co wymyśli Herszt Beatka,
księgowa zdziwiona Łukasz zaszokowany tak beznadziejnym powodem,
czyżby Beatce zabrakło weny twórczej by wymyślić coś bardziej realnego? Cóż braki w oczytaniu widać gołym okiem,

3. Przejdźmy do kolejnego kuriozalnego wytłumaczenia Beatki dlaczego do piątku czyli 11 stycznia nie przelano mu wreszcie wypłaty,
uff, aż trudno to pisać tak głupie było Beatki wytłumaczenie,
ano Beatka stwierdziła że podobno nie oddał odzieży roboczej, powstaje pytanie; a komu miał oddać skoro Beatka od nikogo formalnie nie odbiera odzieży roboczej, i nikogo nie upoważniła do załatwienia obiegówki i rozliczenia rozstających się z farmą pracowników,
żeby było śmiesznie pod rządami Beatki nie ma żadnej procedury przekazywania ubrań roboczych, żadnej dokumentacji potwierdzającej odebranie i obowiązek zdania takiej odzieży, nie ma też podstawowej dokumentacji dla pracowników ani regulaminu w którym opisany byłby czasokres użytkowania i wydania/pobrania takiej odzieży,
dlatego niektórzy pracownicy maja po 2 koszulki bawełniane a inni po 4 czy 5, niektórzy maja po dwie bluzy inni żadnej, niezależnie od stażu pracy,
Łukasz swoja odzież roboczą wyprał złożył w papierowej torbie i zostawił w pokoju przekazując klucze koledze aby oddał Beatce i aby nikt mu bałaganu nawet złośliwie nie zrobił w pokoju zanim Beatka odbierze klucze i odzież, o taka złośliwość Łukasz nie obawiał się od kolegów ale znamy taktyki oczerniania pracowników przez i na polecenie Beatki więc Łukasz chciał mieć pewność że nie będzie wobec niego zarzutów

4. Ostatni powód jaki podała Beatka w czwartek czyli 10 stycznia to rzekomo Łukasz opuścił zakład w piątek bo rzekomo miał pracować do 18 grudnia czyli do wtorku,
Nieprawda, Łukasz w dniu w którym otrzymał zwolnienie chciał opuścić Zakład i Bremen w dwa dni po zwolnieniu, i dostał na to zgodę, zależało to od wykupu powrotu do kraju, ale w tym czasie wielbiciele Beatki zamiast do pracy woleli świętować alkoholowo i nie przyszli do pracy więc Beatka poprosiła nie tylko Łukasza aby został kilka dni, ja zgodziłem się zostać do wtorku do 18 bo miałem już wcześniej wykupiony powrót do kraju na 19 grudnia a Łukasz miał wyjazd o 5 rano w piątek, czyli 14 grudnia, a pracował kolejny tydzień popołudniu ,
i z natury rzeczy aby spakować się i i przygotować pokój do zdania potrzebował wolny czwartek, więc Beatka wiedziała żew czwartek będzie tylko kilak godzin czyli do pauzy o 17,30, a dlaczego tak, bo ukochani pracownicy Beatki byli cały tydzień a fazie wistowania i każdego dnia nie było wiadomo czy będą w stanie przyjść pracy, a niektórzy z nich dostali nawet premie świąteczne za …. „pracowitość”

5. ciekawe czy Beatka miała zamiar zapłacić Łukaszowi za pracę za ostatni miesiąc pracy w Walter Lang Honing,
a może to stała praktyka z premedytacja skubiąca pracowników z wypłat za ostatni miesiąc pracy z nadgodzin i pracy w soboty,
i powstaje pytanie ilu takich Łukaszów mając dość matactw i kuriozalnych bezczelnych kłamstw Beatki zrezygnował Anie wierząc że w tej firmie szanuje się prawa pracownicze
A część formy Walter Lang podlegająca rządom Beatki wykazała właścicielom tzw. oszczędności, biorąc pod uwagę kuriozalna wręcz rotacje ponad 80 % załogi zwalnianych przez Beatkę w pierwsze dwa trzy miesiące, w ciągu roku przewija się tutaj ponad 100 pracowników zainteresowanych długoterminową pracą, to mogą, być bardzo poważne kwoty,
a mówi się że w dwa lata przez ten zakład przewinęło się co najmniej 200 pracowników, na trzydziestu zatrudnionych Polaków to szokująca rotacja, Polaków którzy utracili swoje marzenia na uczciwą pracę, uczciwe wynagrodzenie i uczciwe zgodne z kodesem pracy traktowanie pracowników, z szacunkiem z opcją rozwoju osobowego,
Cóż prawda jest bolesna, w wielu firmach w Bremen tak jest, Polacy z zadowoleniem pracuja latami, ściągają nawet rodziny bo tak są zadowoleni z pracy traktowania i otoczenia które jest bardzo otwarte i kulturalne, Bremen to urocze miasto, i wspaniali ludzie,
ale w tej firmie pod rządami Beatki to iluzja i bardzo gorzkie rozczarowanie, psychoza strachu że stracisz pracę bo Beatka ma zły dzień i zwolni ciebie nawet za rozmowę telefoniczną z byłym pracownikiem, wizerunek jaki stworzyła Beatka jest czarnym światłem dla firmy Walter Lang Honing
Czy to się wreszcie skończy? I do firmy Walter Lang Honing w Bremen wróci uczciwość, szacunek do pracownika, bo pracownicy szanują pracę, lubią ją nawet za tak niską płace, ale nie pod rządami takiej szefowej,
Bardzo wielki czas na radykalną interwencje właścicieli, albo służb, a Niemcy radzą sobie z takimi sytuacjami szybko i skutecznie
użytkownik
4 sty (13 dni temu)
4 sty (13 dni temu)

Rezystancja
Przejdź do nawigacjiPrzejdź do wyszukiwania
Ten artykuł dotyczy prądu elektrycznego. Zobacz też: inne znaczenie tego słowa.
Rezystancja, opór (elektryczny, czynny), oporność[1] (czynna) – wielkość charakteryzująca relację między napięciem a natężeniem prądu elektrycznego w obwodach prądu stałego. W obwodach prądu przemiennego rezystancją nazywa się część rzeczywistą impedancji zespolonej.

Zwyczajowo rezystancję oznacza się symbolem R. Jednostką rezystancji w układzie SI jest om, którego symbolem jest Ω.

Rezystancja zdefiniowana jest wzorem:

{\displaystyle R={\frac {U}{I}}} R =\frac U I
gdzie:

R – opór przewodnika elektrycznego
U – napięcie między końcami przewodnika
I – natężenie prądu elektrycznego[2].

Spis treści
1 Historia i znaczenie
2 W obwodach prądu stałego
3 Uogólnienia
3.1 Impedancja
3.2 Opór dynamiczny
4 Związek z innymi wielkościami
5 Oporniki
6 Zobacz też
7 Przypisy
8 Bibliografia
Historia i znaczenie
W latach 1825–1827 Georg Ohm badał zależność prądu płynącego przez przewodniki od ich wymiarów oraz przyłożonego napięcia[3]. Odkrył, że prąd płynący przez przewodnik (I) i przyłożone napięcie (U) są do siebie wprost proporcjonalne. Proporcjonalność ta zwana jest prawem Ohma. Współczynnik proporcjonalności R nazwano rezystancją (oporem elektrycznym). Współcześnie wiadomo, że wiele materiałów zachowuje się inaczej i proporcjonalność nie jest zachowana (prawo Ohma nie jest spełnione, a opór, czyli współczynnik R, nie jest stały). Materiały i elementy elektroniczne, dla których spełnione jest prawo Ohma, nazywa się liniowymi (lub omowymi), a pozostałe nieliniowymi (lub nieomowymi).

Mimo że prawo Ohma nie jest uniwersalnym prawem przyrody, ale jedynie właściwością pewnej klasy materiałów w ograniczonym zakresie gęstości prądów, ma ono duże znaczenie historyczne, a także praktyczne. Było pierwszym ilościowym matematycznym opisem przepływu prądu elektrycznego[3], a opór elektryczny R i jego uogólnienia są szeroko stosowane w praktycznej analizie obwodów elektrycznych.

W obwodach prądu stałego
Dla materiałów spełniających prawo Ohma rezystancja nie zależy od natężenia prądu, wówczas natężenie prądu jest proporcjonalne do przyłożonego napięcia.

{\displaystyle I={\frac {U}{R}}} I =\frac U R
Rezystancja przewodnika o jednakowym przekroju poprzecznym do kierunku przepływu prądu jest proporcjonalna do długości przewodnika, odwrotnie proporcjonalna do przekroju i zależy od materiału, co wyraża zależność (niekiedy nazywana drugim prawem Ohma[4]):

{\displaystyle R=\rho {\frac {l}{S}}} R=\rho\frac l S
gdzie:

l – długość przewodnika
S – pole przekroju poprzecznego przewodnika
ρ – rezystywność, czyli opór właściwy, przewodnika (parametr charakteryzujący materiał).
Uogólnienia
Impedancja
Osobny artykuł: Impedancja.
W obwodach prądu przemiennego natężenie prądu może być przesunięte w fazie względem napięcia. Zależność między prądem a napięciem opisuje się wtedy za pomocą zespolonej impedancji, składającej się z części rzeczywistej, rezystancji, (opisującej składową prądu zgodną w fazie) i części urojonej, reaktancji, opisującej składową przesuniętą o kąt π/2.

{\displaystyle Z(\omega )=R(\omega )+jX(\omega )} Z(\omega) = R(\omega) + j X(\omega)
gdzie:

Z(ω) – impedancja
R(ω) – rezystancja
X(ω) – reaktancja.
Reaktancję w obwodzie wprowadzają elementy pojemnościowe (kondensatory) i indukcyjne. Rezystancja R(ω) jest funkcją częstości, w granicy małych częstości (ω→0) przechodzi w rezystancję stałoprądową.

Opór dynamiczny
Osobny artykuł: Rezystancja dynamiczna.

Charakterystyka prądowo-napięciowa diody tunelowej z zaznaczonym obszarem ujemnej rezystancji dynamicznej
Do opisu materiałów i elementów nie spełniających prawa Ohma stosuje się rezystancję dynamiczną (nazywaną również rezystancją różniczkową, oporem różniczkowym) zdefiniowaną przez pochodną jako:

{\displaystyle r(I)={\frac {dU}{dI}}} {\displaystyle r(I)={\frac {dU}{dI}}}
będącą nachyleniem stycznej do wykresu U = f(I).

Wielkość zdefiniowaną jako:

{\displaystyle R={\frac {U}{I}}} R={\frac UI}
nazywa się rezystancją statyczną lub całkową. Rezystancje statyczna i dynamiczna elementów liniowych są niezależne od natężenia prądu i równe sobie.

Charakterystyki niektórych elementów nieliniowych, na przykład diody tunelowej, mogą mieć obszary o ujemnej rezystancji dynamicznej, w których przy wzroście napięcia maleje natężenie prądu. Rezystancja statyczna jest jednak dodatnia.

Związek z innymi wielkościami
Osobne artykuły: admitancja, konduktancja i susceptancja.
Odwrotnością impedancji jest admitancja określona przez

{\displaystyle Y(\omega )=Z(\omega )^{-1}=G(\omega )+jB(\omega )} Y(\omega) = Z(\omega)^{-1} = G(\omega) + jB(\omega)
gdzie

G(ω) – konduktancja
B(ω) – susceptancja.
Wynika stąd zależność między rezystancją a konduktancją i susceptancją:

{\displaystyle R(\omega )={\frac {G(\omega )}{G(\omega )^{2}+B(\omega )^{2}}}} R(\omega) = \frac{G(\omega)}{G(\omega)^2 + B(\omega)^2}
W szczególnym przypadku, gdy część urojona admitancji i impedancji jest równa zeru (na przykład dla prądu stałego), rezystancja jest równa odwrotności konduktancji. Jednostką konduktancji jest simens.

Oporniki
Osobny artykuł: opornik.
Opornik, czyli rezystor, to liniowy element elektroniczny, w którym prąd jest proporcjonalny do przyłożonego napięcia, jest charakteryzowany przez jego opór R.

Istnieją też rezystory nieliniowe, których opór zależy od przyłożonego napięcia, na przykład warystor. Opór fotorezystora zależy od natężenia padającego światła, a termistor to rezystor o oporze zależnym od temperatury.

Zobacz też
nadprzewodnictwo
Przypisy
Kotecki 1970 ↓, s. 15.
Halliday i Resnick 1998 ↓, s. 136.
Wróblewski 2006 ↓, s. 297–300.
Januszajtis 1982 ↓, s. 226.
Bibliografia
David Halliday, Robert Resnick: Podstawy fizyki. Wyd. X. T. 2. Warszawa: PWN, 1998. ISBN 83-01-09324-2.
Andrzej Januszajtis: Fizyka dla politechnik. Pola. Warszawa: Państwowe Wydawnictwo Naukowe, 1982. ISBN 83-01-01665-5.
Józef Kotecki: Rezystory. Warszawa: Wydawnictwa Komunikacji i Łączności, 1970. OCLC 812750298.
Andrzej Kajetan Wróblewski: Historia fizyki: od czasów najdawniejszych do współczesności. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2006. ISBN 83-01-14635-4.
[ukryj]
p • d • e
Teoria obwodów
Wielkości fizyczne
rezystancja pojemność elektryczna indukcyjność reaktancja admitancja susceptancja konduktancja impedancja
Elementy
opornik kondensator cewka źródło prądowe źródło napięciowe
Obwód elektryczny
pierwsze prawo Kirchhoffa drugie prawo Kirchhoffa twierdzenie Tellegena przekształcenie gwiazda–trójkąt przekształcenie trójkąt–gwiazda prawo Ohma
Metody obliczeniowe
metoda potencjałów węzłowych metoda prądów obwodowych metoda superpozycji twierdzenie Thevenina twierdzenie Nortona metoda symboliczna
Czwórniki
postać impedancyjna postać admitancyjna postać hybrydowa postać hybrydowa odwrotna postać łańcuchowa postać łańcuchowa odwrotna
Kontrola autorytatywna (wielkość skalarna):LCCN: sh85041986GND: 4128466-5NDL: 00561371BnF: 119825351BNCF: 20471WorldCat
Kategoria: Wielkości charakteryzujące elementy obwodu elektrycznego
Menu nawigacyjne
Nie jesteś zalogowanyDyskusjaEdycjeUtwórz kontoZaloguj sięArtykułDyskusjaCzytajEdytujEdytuj kod źródłowyHistoria i autorzySzukaj

Przeszukaj Wikipedię
Strona główna
Losuj artykuł
Kategorie artykułów
Najlepsze artykuły
Częste pytania (FAQ)
Dla czytelników
O Wikipedii
Zgłoś błąd
Kontakt
Wspomóż Wikipedię
Dla wikipedystów
Pierwsze kroki
Portal wikipedystów
Ogłoszenia
Zasady
Pomoc
Ostatnie zmiany
Narzędzia
Linkujące
Zmiany w linkowanych
Prześlij plik
Strony specjalne
Link do tej wersji
Informacje o tej stronie
Element Wikidanych
Cytowanie tego artykułu
Drukuj lub eksportuj
Utwórz książkę
Pobierz jako PDF
Wersja do druku
W innych projektach
Wikimedia Commons

W innych językach
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycanca
বাংলা
Bân-lâm-gú
Беларуская
Беларуская (тарашкевіца)‎
Български
Boarisch
Bosanski
Català
Čeština
ChiShona
Cymraeg
Dansk
Deutsch
Eesti
Ελληνικά
English
Español
Esperanto
Euskara
فارسی
Français
Gaeilge
Galego
한국어
Հայերեն
हिन्दी
Hrvatski
Ido
Bahasa Indonesia
Íslenska
Italiano
עברית
Қазақша
Kreyòl ayisyen
Кыргызча
Latina
Latviešu
Lietuvių
Magyar
Македонски
മലയാളം
Bahasa Melayu
Монгол
Nederlands
日本語
Nordfriisk
Norsk
Norsk nynorsk
Oʻzbekcha/ўзбекча
ਪੰਜਾਬੀ
Plattdüütsch
Português
Română
Runa Simi
Русский
Scots
Seeltersk
Shqip
Simple English
Slovenčina
Slovenščina
Српски / srpski
Srpskohrvatski / српскохрватски
Suomi
Svenska
Tagalog
தமிழ்
Татарча/tatarça
తెలుగు
ไทย
Türkçe
Türkmençe
Українська
اردو
ئۇيغۇرچە / Uyghurche
Tiếng Việt
文言
Wolof
吴语
粵語
中文
Edytuj linki
Tę stronę ostatnio edytowano 27 lis 2018, 09:36.
Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Polityka ochrony prywatnościO WikipediiKorzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialnośćDla deweloperówKomunikat na temat ciasteczekWersja mobilnaWikimedia Foundation Powered by MediaWiki
użytkownik
31.12.2018 (17 dni temu)
31.12.2018 (17 dni temu)
Wytłumaczenie tej nietypowej jak na standardy Circle K sytuacji jest bardzo proste, a mianowicie takie, że wszyscy się stamtąd zwalniają i zatrudniają ciągle nowych pracowników, którzy z resztą też się od razu zwalniają. Druga osoba, którą widziałaś na stacji, to najprawdopodobniej był nowy pracownik podczas szkolenia, który pewnie i tak już stamtąd uciekł. Ja zwolniłem się z Circle jakieś 3 miesiące temu i od tamtego czasu ciągle widzę jakichś nowych podczas szkolenia, jako drugą osobę na nocce. Ilekroć przejeżdżam widzę jakąś jedną nową osobę, a później już jej nie widzę, tylko jakiegoś innego nowego i tak w koło macieju. Ludzie się stamtąd zwalniają już podczas samego szkolenia, bo jeśli słyszą, że to wszystko będą musieli później robić sami to oni pitolą taką robotę i to za kilkaset złotych na miesiąc przy sztywnym grafiku pracy i bezwzględnej wobec pracownika dyspozycyjności. W sumie na ironię losu i tak wyszło na to, że są 2-osobowe zmiany, tylko zamiast doświadczonych, porządnych pracowników pracują na nich ludzie zatrudniający się na tydzień, góra dwa i zaraz stamtąd uciekający w popłochu. Jeśli ktoś mnie pyta o opinię o tej firmie, jako o opinię byłego pracownika, zawsze mówię, że jest to firma, która już dawno się skończyła - zarówno dla klienta, jak i dla pracownika. Jest to firma ze złotym medalem w kategorii "najgorsza firma na świecie" i właśnie znajduje się w końcowej fazie upadku. Po moich radach znajomi zawsze decydują się tankować na stacjach innych firm, nawet kiedy Circle jest im po drodze. My byli pracownicy tego obozu koncentracyjnego tyle możemy zrobić dla nieszczęśników, którzy jeszcze trwają w tych katuszach, w tej nieludzkiej męczarni - możemy solidarnie, wszelkimi siłami odciągać klientów od tankowania na stacjach Circle. Nasza opinia dla naszych znajomych jest kluczowa, pamiętajmy o tym, gdy ci nas o nią pytają. Wszystkiego dobrego życzę w nadchodzącym 2019 roku. Życzę Wam, żebyście w nowym roku już tam nie pracowali, bo nie ma nic gorszego od pracy w tej firmie. Rzućcie to w cholerę, a wszystko Wam się jakoś ułoży, tak jak mi się ułożyło. Uwierzcie w siebie, bo praca w tej firmie nie jest Was warta, stać Was na coś więcej. Pozdrawiam cieplutko.
użytkownik
29.12.2018 (19 dni temu)
29.12.2018 (19 dni temu)
Jak obecnie wygląda sytuacja? Czy warto przyjść do pracy ? Jest informacja , że firma jest w fazie postępowania restrukturyzacyjnego. Czy obecnie pracownicy to odczuwają? Słyszałem,że różne są opinie, proszę o szczere odpowiedzi.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Prośba, przecież to był pierwszy SCM, więc o jakim poprzedniku mowa? Przyczyna odejścia raczej błaha, nie poradził sobie z naturą problemów powstających w fazie tworzenia i zgrywania się zespołu. Komunikacja, podział obowiązków i ról poszczególnych członków zespołu.
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Rentgenografia strukturalna – technika analityczna używana w krystalografii i chemii. W krystalografii jest stosowana w celu ustalenia wymiarów i geometrii komórki elementarnej tworzącej daną sieć krystaliczną. W chemii metoda ta umożliwia dokładne ustalenie struktury związków chemicznych tworzących analizowane kryształy.

Zasada działania Edytuj

Trójwymiarowa struktura mioglobiny, z zaznaczonymi kolorem helisami alfa
W obu przypadkach metoda ta opiera się na rejestracji obrazów dyfrakcyjnych promieni rentgenowskich, powstających na skutek subtelnych interakcji tego promieniowania z chmurami elektronowymi atomów, tworzących analizowany kryształ. Na podstawie rejestracji obrazów dyfrakcyjnych promieniowania X, przechodzącego przez kryształ pod różnymi kątami, korzystając z prawa Bragga, wyznacza się trójwymiarową mapę gęstości elektronowej w komórce elementarnej kryształu. Dalsza, matematyczna analiza tej mapy umożliwia m.in.:

wyznaczenie pozycji i odległości cząsteczek względem siebie w sieci krystalicznej,
wyznaczenie położenia poszczególnych atomów względem siebie,
ustalenie kątów i długości wiązań między atomami,
ustalenie rozkładu gęstości chmur elektronowych wokół poszczególnych atomów, co umożliwia obliczenie momentu dipolowego wiązań i całych cząsteczek oraz precyzyjne ustalenie natury poszczególnych wiązań,
ustalenie konfiguracji absolutnej cząsteczek.
Wykonywanie pomiaru Edytuj
Do wykonania analizy potrzebny jest monokryształ danego związku chemicznego o możliwie jak najbardziej regularnym kształcie i posiadający jak najmniej defektów. Kryształ ten umieszcza się w dyfraktometrze i niekiedy schładza przy pomocy oparów ciekłego azotu do temperatury rzędu 100 K (przy użyciu oparów helu można schłodzić badany materiał do temperatury około 4 K), aby zmniejszyć niedokładności wynikające z termicznych drgań atomów. Kryształ naświetla się silną, monochromatyczną wiązką promieni X, zmieniając stopniowo kąt jej padania na kryształ (poprzez jego obrót) i rejestrując zmiany w obrazie dyfrakcyjnym po przejściu promieni przez kryształ. Obecnie do rejestracji obrazów dyfrakcyjnych używa się kamer CCD – są to matryce CCD chłodzone ogniwami Peltiera do temperatury ok. -60 °C w celu zmniejszenia szumów termicznych. Elementem kamery jest też odpowiedni scyntylator, który pochłania energię promieniowania X, a następnie emituje światło rejestrowane przez matrycę CCD. W przeszłości dane dyfrakcyjne były rejestrowane za pomocą detektora punktowego lub metodami fotograficznymi.

Oprócz próbek monokrystalicznych w rentgenografii strukturalnej bada się także próbki polikrystaliczne (proszki). Do ich badania stosuje się tzw. metodę proszkową – badana próbka jest rozcierana na proszek, a następnie umieszczana w specjalnej kuwecie, mocowanej w uchwycie goniometru dyfraktometru.

Zastosowania Edytuj
Metoda ta jest podstawowym narzędziem w chemii organicznej, metaloorganicznej i biochemii do ustalania rzeczywistych struktur złożonych związków chemicznych. Metoda ta umożliwiła m.in. wyznaczenie dokładnej struktury mioglobiny przez Maxa Perutza i Johna Cowdery Kendrewa w 1958, za co w roku 1962 otrzymali oni Nagrodę Nobla. Technika ta odegrała też decydującą rolę w ustaleniu struktury podwójnej helisy DNA przez Rosalindę Franklin, Jamesa Watsona i Francisa Cricka.

Nie można jej stosować dla ustalania struktury cząsteczek w fazie gazowej i ciekłej, która często może być inna od tej, jaką przyjmują te same cząsteczki w fazie krystalicznej.

Dane strukturalne pochodzące z rentgenografii są gromadzone w bazach danych, do których dostęp można uzyskać albo poprzez wysłanie do nich określonej liczby własnych danych lub na zasadach komercyjnych. Do najbardziej znanych tego rodzaju baz zalicza się: Protein Databank (makrocząsteczki), Cambridge Structure Database (związki organiczne i metaloorganiczne), ICSD (związki nieorganiczne), oraz otwarta Crystallography Open Database (związki organiczne, nieorganiczne, metaloorganiczne i minerały, z wyłączeniem biopolimerów).

Wady i zalety Edytuj
Ważną i podstawową zaletą rentgenografii strukturalnej jest fakt, że w przeciwieństwie do wielu innych metod jakościowych i ilościowych stosowanych w chemii próbka zwykle nie ulega zniszczeniu w trakcie badania. Oznacza to, że można ją ponownie wykorzystać do innych badań. Ma to duże znaczenie w badaniu unikatowych materiałów np. archeologicznych, zabytkowych lub medycznych, ale także np. hodowanego długo i pieczołowicie kryształu.

Ogromną zaletą tej metody jest możliwość dokładnego ustalenia struktury chemicznej związków chemicznych z niemal absolutną pewnością, umożliwiającą zbudowanie ich rzeczywistego modelu przestrzennego. Żadna inna metoda analityczna nie daje takiej pewności i zawsze zostawia możliwość różnej interpretacji wyników. Jest to również jedyna metoda pozwalająca bezpośrednio określić absolutną konfigurację cząsteczek chiralnych.

Wadą rentgenografii jest konieczność uzyskania czystego monokryształu analizowanego związku chemicznego o
użytkownik
05.12.2018 (miesiąc temu)
05.12.2018 (miesiąc temu)
Rentgenografia strukturalna – technika analityczna używana w krystalografii i chemii. W krystalografii jest stosowana w celu ustalenia wymiarów i geometrii komórki elementarnej tworzącej daną sieć krystaliczną. W chemii metoda ta umożliwia dokładne ustalenie struktury związków chemicznych tworzących analizowane kryształy.

Zasada działania Edytuj

Trójwymiarowa struktura mioglobiny, z zaznaczonymi kolorem helisami alfa
W obu przypadkach metoda ta opiera się na rejestracji obrazów dyfrakcyjnych promieni rentgenowskich, powstających na skutek subtelnych interakcji tego promieniowania z chmurami elektronowymi atomów, tworzących analizowany kryształ. Na podstawie rejestracji obrazów dyfrakcyjnych promieniowania X, przechodzącego przez kryształ pod różnymi kątami, korzystając z prawa Bragga, wyznacza się trójwymiarową mapę gęstości elektronowej w komórce elementarnej kryształu. Dalsza, matematyczna analiza tej mapy umożliwia m.in.:

wyznaczenie pozycji i odległości cząsteczek względem siebie w sieci krystalicznej,
wyznaczenie położenia poszczególnych atomów względem siebie,
ustalenie kątów i długości wiązań między atomami,
ustalenie rozkładu gęstości chmur elektronowych wokół poszczególnych atomów, co umożliwia obliczenie momentu dipolowego wiązań i całych cząsteczek oraz precyzyjne ustalenie natury poszczególnych wiązań,
ustalenie konfiguracji absolutnej cząsteczek.
Wykonywanie pomiaru Edytuj
Do wykonania analizy potrzebny jest monokryształ danego związku chemicznego o możliwie jak najbardziej regularnym kształcie i posiadający jak najmniej defektów. Kryształ ten umieszcza się w dyfraktometrze i niekiedy schładza przy pomocy oparów ciekłego azotu do temperatury rzędu 100 K (przy użyciu oparów helu można schłodzić badany materiał do temperatury około 4 K), aby zmniejszyć niedokładności wynikające z termicznych drgań atomów. Kryształ naświetla się silną, monochromatyczną wiązką promieni X, zmieniając stopniowo kąt jej padania na kryształ (poprzez jego obrót) i rejestrując zmiany w obrazie dyfrakcyjnym po przejściu promieni przez kryształ. Obecnie do rejestracji obrazów dyfrakcyjnych używa się kamer CCD – są to matryce CCD chłodzone ogniwami Peltiera do temperatury ok. -60 °C w celu zmniejszenia szumów termicznych. Elementem kamery jest też odpowiedni scyntylator, który pochłania energię promieniowania X, a następnie emituje światło rejestrowane przez matrycę CCD. W przeszłości dane dyfrakcyjne były rejestrowane za pomocą detektora punktowego lub metodami fotograficznymi.

Oprócz próbek monokrystalicznych w rentgenografii strukturalnej bada się także próbki polikrystaliczne (proszki). Do ich badania stosuje się tzw. metodę proszkową – badana próbka jest rozcierana na proszek, a następnie umieszczana w specjalnej kuwecie, mocowanej w uchwycie goniometru dyfraktometru.

Zastosowania Edytuj
Metoda ta jest podstawowym narzędziem w chemii organicznej, metaloorganicznej i biochemii do ustalania rzeczywistych struktur złożonych związków chemicznych. Metoda ta umożliwiła m.in. wyznaczenie dokładnej struktury mioglobiny przez Maxa Perutza i Johna Cowdery Kendrewa w 1958, za co w roku 1962 otrzymali oni Nagrodę Nobla. Technika ta odegrała też decydującą rolę w ustaleniu struktury podwójnej helisy DNA przez Rosalindę Franklin, Jamesa Watsona i Francisa Cricka.

Nie można jej stosować dla ustalania struktury cząsteczek w fazie gazowej i ciekłej, która często może być inna od tej, jaką przyjmują te same cząsteczki w fazie krystalicznej.

Dane strukturalne pochodzące z rentgenografii są gromadzone w bazach danych, do których dostęp można uzyskać albo poprzez wysłanie do nich określonej liczby własnych danych lub na zasadach komercyjnych. Do najbardziej znanych tego rodzaju baz zalicza się: Protein Databank (makrocząsteczki), Cambridge Structure Database (związki organiczne i metaloorganiczne), ICSD (związki nieorganiczne), oraz otwarta Crystallography Open Database (związki organiczne, nieorganiczne, metaloorganiczne i minerały, z wyłączeniem biopolimerów).

Wady i zalety Edytuj
Ważną i podstawową zaletą rentgenografii strukturalnej jest fakt, że w przeciwieństwie do wielu innych metod jakościowych i ilościowych stosowanych w chemii próbka zwykle nie ulega zniszczeniu w trakcie badania. Oznacza to, że można ją ponownie wykorzystać do innych badań. Ma to duże znaczenie w badaniu unikatowych materiałów np. archeologicznych, zabytkowych lub medycznych, ale także np. hodowanego długo i pieczołowicie kryształu.

Ogromną zaletą tej metody jest możliwość dokładnego ustalenia struktury chemicznej związków chemicznych z niemal absolutną pewnością, umożliwiającą zbudowanie ich rzeczywistego modelu przestrzennego. Żadna inna metoda analityczna nie daje takiej pewności i zawsze zostawia możliwość różnej interpretacji wyników. Jest to również jedyna metoda pozwalająca bezpośrednio określić absolutną konfigurację cząsteczek chiralnych.

Wadą rentgenografii jest konieczność uzyskania czystego monokryształu analizowanego związku chemicznego o
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Projekt. To jeszcze to to jest w fazie projektu? Zaraz koniec roku. Ale za to mamy 10 zarządzeń dziennie i ciągle durne tabelki do wypełniania.
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Bylam u pani żak z problemem wypadamia wlosow stwierdzila ze jest bardzo zle gdzie wowczas nie bylo az tak zle,nie umiala jednoznacznie stwierdzic przyczyny zlecila badania hormonalne nie informujac ze nalezy je wykonac w odpowiedmiej fazie wydalam pieniadze ale nie wiem za co ,kasuje pieniadze za przepisanie kosmetykow bez recepty proonowala rowniez swoje specyfiki po zrobieniu badan zrobilam je ale juz nigdy tam nie wrocilam reasumujac brak kompetencji oraz arogancja skutecznie zniecheca do kolejnej drogiej wizyty !!!!!
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Czy Ty miałeś takie doświadczenia z firmą, o których piszesz? Podpisując umowę, wiedziałeś o karach umownych? Czy są one stosowane w rzeczywistości? Jak oceniłbyś atmosferę w pracy i Twoje relacje ze współpracownikami? Jeśli chodzi o rotacje, może firma jest w fazie rozwoju i stąd duża ilość pracowników zatrudniających się w Smart Project. Pracodawca dodał ogłoszenie na stanowisko kierownik projektów logistycznych. Wymagana kilkuletnie doświadczenie na stanowisku kierownika w podobnej branży. Czekam na Wasze opinie dotyczące warunków pracy i rekrutacji.
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam kochani jestem już kilka dni na szkoleniu...Mam pytanie jeżeli w trakcie kilku dni szkolenia zrezygnuję z niego zapłacę jakąś karę że zrezygnowałem z niego?Przyznam szczerze że szkolenie jest w początkowej fazie...Z góry dziękuje za odpowiedź
użytkownik
10.11.2018 (2 miesiące temu)
10.11.2018 (2 miesiące temu)
Zgadza sie 100 % jest kara 200euro za nie danie dwutygodniowego wypowiedzenia tylko ze my pracujemy na fazie A i na tej fazie nie ma wypowiedzen
użytkownik
10.11.2018 (2 miesiące temu)
10.11.2018 (2 miesiące temu)
Co do umów zlecenie tzw śmieciowe, przy tej formie zatrudnienia pracownik podejmuje pracę bez podpisanej umowy, tzw wiara w to co powiedział przedmówca pracodawca. Przy umowie o pracę: pracownik zanim podejmie pracę dostaje do reki dokument tzw umowę o pracę na tym dokumencie są zamieszczone inf: wysokość stawki za godzinę pracy, warunki. Potrafią podpisać umowę o pracę na miejscu. Wymusić aby na miejscu podpisali umowę zlecenie, niech to robi pracownik w kadrach, albo niech wyznaczą osobę w zastępstwie tzw wz. Sytuacja jest bardzo dziwna pracownik nie dostaje żadnej umowy do reki ( umowa zlecenie) słyszy tylko zapewnienie: ile wyniesie wynagrodzenie. Pracuje na słowo, w ZUS nie jest zarejestrowany w zasadzie nigdzie praca na tzw potocznie : gębę. Dodam dokumenty wypełnione w kadrach gdzieś wysyłają trzeba czekać, a pracownik pracuje na słowo, na czarno? Nie posiada żadnego dokumentu o zatrudnieniu, nie jest zarejestrowany w ZUS przez dłuższy okres czasu. Mamy do czynienia ze zjawiskiem pracy na czarno. Czy jest rozsądne podejmowanie pracy na obiekcie, na czarno? A jak coś się stanie np wypadek na jakiej podstawie dostanie się odszkodowanie np pracownik przychodzi do pracy, pracuje, nie posiada umowy na zlecenie (podpisanej) nie posiada na piśmie warunków pracy, umowa na zlecenie nie jest podpisana, w fazie przygotowania, w zasadzie niema nic, a co się stanie jak przez roztargnienie w kadrach dokumenty ( druki wypełnione) zgubią. Absurd.
użytkownik
05.11.2018 (2 miesiące temu)
05.11.2018 (2 miesiące temu)
Podobno COLAS nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. Nie ma nawet umowy przedwstępnej. Wszystko jest jeszcze w fazie dogadywania. Tak jak info na 100% miało być podane w firmie do końca września, potem do końca października, a najnowsze co słyszałem że dopiero planują jaka umowę na koniec listopada. No i to co wiadomo na 100 % że w COLASY całości bitumu nie biorą bo kilkoma z nich (5 lub 6) lokalizacjami nie są zainteresowani. Jak ktoś ma newsa niech pisze, ale konkrety i nie tylko żale i pyskówki. Pozdro.....
użytkownik
01.11.2018 (2 miesiące temu)
01.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie mogę się zgodzić. Żadna firma która rozpoczyna nowy projekt, a przypadku Macgregora przyjście do Polski było wielka niewiadomą- nie może sobie pozwolić by na tz. „Dzień dobry” zatrudniać ludzi bez wielkiego doświadczenia. W pierwszych naborach w przeciwieństwie do kolejnych rekrutacji był szereg testów. Obecnie nowi pracownic nawet nie muszą ich zdawać. Pierwsi pracownicy byli rekrutowani przez dyrektorów oddziałów zagranicznych. Więc uwierz mi przykładano dużą uwagę do te go kogo i o jakich umiejętnościach zatrudniano. Ponieważ na tych osobach oparto powodzenie projektu w jej początkowej fazie. Prawdą jest, że cześć osób niemiła doświadczenia z sektora morskiego jednak maiły kluczowe umiejętności pozwalające z sukcesem zakończyć etap tranzycji. Co również przełożyło się na wzrost zatrudnia (dzięki temu również ty możesz tu pracować). Niestety obecny proces rekrutacji różni się bardzo od tego w pieszym etapie (testy wejściowe). Brak kompetencji/ i jakichkolwiek umiejętności stał się znakiem nowych pracowników. Właśnie teraz jak proces został spłaszczony nie ma potrzeby zatrudniania wysoko wykwalifikowanej kadry. Niestety obecnie większość pracowników stanowią osoby dla których Macgregor jest pierwszą pracą lub pierwszą praca nie w „gastro”. Uważam, że pracownicy pracujący dłużej z pewnością wiedzą więcej i ich wiedza jest na wyższym poziomie niż osób przyjętych np. w ostatnich 6-9 mc. Z dwóch prostych powodów: dłuższy staż przez co ilość przerobionych trudnych spraw jest większa oraz fakt, że szkolenia/ procesowe, produktowe były przekazywane bezpośrednio przez zagraniczne oddziały co przekłada się na lepszą wiedzę . Po twojej opinii widzę, że zamiast skandynawskiego typu pracy cenisz sobie typowe korpo gdzie szef będzie straszył i pilnował każdej minuty której nie spędzasz przy biurku. Nie takimi wartościami kierowała się ta firma przez ostanie dwa lata. Liczę, że nowy szef jednak nie będzie taki jakiego ty oczekujesz bo wtedy Macgregor stanie się typowo bezdusznym miejscem pracy. Co do play station to została kupiona by pracownicy mogli z tego korzystać. Rolą Team Ledarów jest ocena czy osoby z jego zespołu nie nadużywają tego kosztem pracy. Rozumiem, że znasz workflow każdego z działów i jesteś wstanie ocenić czy dany dział i jego pracownicy marnotrawią czas na play station czy nie. Jeśli pracujesz w firmie trochę dłużej to wiesz, że dział działowi nie równy, są takie gdzie pracy jest więcej i takiej gdzie jest jem mniej. Życzę tobie trochę milszego spojrzenia na swoich kolegów z pracy bo tylko dzięki temu będzie miedzy nami panował miła atmosfera. Jeśli jednak panujący „bajzel” będzie ciebie męczył pewnością odnajdziesz się w innym typowym korpo z nie elastycznym czasem pracy, i restrykcyjnym pilnowaniem czasu pracy pracy oraz z \ rozliczaniem każdego z pracowników z osiągniętych KPI.
użytkownik
29.10.2018 (2 miesiące temu)
29.10.2018 (2 miesiące temu)
Szanowni Państwo z tego co się dowiedziałem on przyszedł już na fazie do pracy, do takiej sytuacji by nie doszło jakby były kontrole trzeżwośći przed i rozpoczęciem pracy.
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
1 Firma kurierska z górczewskiej zarabiała na kradzieży.szantażach i zastraszaniu klientów ,procowników Pani Dr biura szkoleniowego
2 Radio Plus zarabiało na wizerunku Pani Dr robiąc Reportarze,Reklamy, Wywiady,wszelkiego rodzaju audycje ,sprzedaży do innych stacji radiowych telewizyjnych też za granicę materiałów z podsłuchów i Filmowania Pani Dr
3 Policja i członek Manipulator robił karierę i stabilizował sobie i innym funkcje pozycję w rządzie manipulujac Rządem Krajem i Stosunkami Międzynarodowymi oraz propagandami wpływał na inne kraje, manipulował politykami innych krajów infekował oszustwami wszystkich za pomocą platform.
Pośmiewisko na cały świat jakie zafundował ów Polak ze swoją bandą oszustów

Ten komentarz pomoże w pierwszej fazie
1 - Politykom aby uważali i nie przyjmowali do siebie propagand plotek tylko rozsąnie analizowali każdą informację niezależnie jakiego rodzaju i pod żadnym pozorem nie dopuszczali manipulatorów do ważnych spraw Państwa .
2 - Przedsiębiorcom aby nie dali sie zastraszać zwykłym manipulatorom i aby nie wpuszczali do swoich przedsiębiorstw innych którzy propagandami chcą szkodzić innym pozyskując przedsiębiorców aby kolejnie nimi Manipulować i ich przedsiębiorstwami
3 - Społeczeństwu aby nie wierzyło w propagandy tylko najpierw je analizowało i rozsądnie podejmowało decyzję i pod żadnym pozorem nie brało udziału ,ponieważ to działanie nie jest w dobrej wierze tylko jest zwykłym podmiotem do zdobycia kariery przez wyżej postawionego Manipulatora.Policja nie jest Policją kiedy każde obywatelowi prześladować człowieka lub każe ukraińcowi w zamian za wizę popełnić przestępstwo ,to wszystko nazywa sie Manipulowaniem w celu uzyskania władzy czy pozycji i stabilizacji stanowiska

to wszystko jest zagrożeniem dla polityków ,przedsiębiorców.społeczeństwa

Pani Dr nie przyjechała wam szkodzić ale was chronić i pomagać .tak i EU ma za zadanie pomocy polsce i nigdy nie szkodziła i nie szkodzi żadnemu krajowi .Niezrozumienie spraw EU wynika z przekazu Propagand a nie prawdy zamiarów EU
to co dzisiaj niektórzy polacy myślą to propagandy które was doprowadziły do takiego myślenia a manipulatorzy chcący zdobyć karierę wykorzystali wszystkich do tego

najpierw podsłuchiwali Pania Dr (w sposób przestepczy)
donosili do polityków propagandy ( w sposb przestępczy)
manipulowali zastraszali przedsiebiorców (w sposób przestępczy)
manipluowali społeczeństwem zmuszając mobilizując ich do działań (w sposób przestępczy)
manipulator zagrażał krajowi ,gospodarce i społeczeństwu (w sposób przestępczy)
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
ów człowiek propagandami zafundował sobie pozycję zarabiając na oszukańczych informacjach robił karierę ,natomiast został w ostatniej fazie zdemaskowany przez Bezpieczeństwo wszędzie gdzie sie pojawi tam zostanie rozliczony ze wszyskiego .Informacje o prowadzonym badaniu i ów oszustowi zostały rozesłane wszędzie tam gdzie sięgały kontakty propagandzisty .
mapulator stał się bardzo dobry w polsce dostając się na najwyższy szczebel za pomocą oszukańczych informacji zdobytych w sposób przestepczy .

Ten komentarz pomoże w pierwszej fazie
politykom aby uważali i nie przyjmowali do sibie propagand plotek tylko rozsąnie analizowali każdą informację niezależnie jakiego rodzaju ,i pod żadnym pozorem nie dopuszczali mapipulatorów do ważnych spraw Państwa .
przedsiębiorcom aby nie dali sie zastraszać zwykłym manipulatorom i aby nie wpuszczali do swoich przedsiębiorstw innych którzy propagandami chcą szkodzić innym
społeczeństwu aby nie wierzyło w propagandy tylko najpierw je analizowało i rozsądnie podejmowało decyzję , i pod żadnym pozorem nie brało udziału bo to działanie nie jest w dobrej wierze tylko jest zwykłym podmiotem do zdobycia kariery przez wyzej postawionego manipulatora.

to wszystko jest zagrożeniem dla polityków ,przedsiębiorców.społeczeństwa

Pani Dr nie przyjechała wam szkodzić ale was chronić i pomagać .tak i EU ma za zadanie pomocy polsce i nigdy nie szkodziła i nie szkodzi żadnemu krajowi .
to co dzisiaj niektórzy polacy myślą to propagandy które was doprowadziły do takiego myślenia a manipulatorzy chcący zdobyc karierę wykorzystali wszystkich do tego

najpierw podsłuchiwali Pania Dr (w sposób przestepczy)
donosili do polityków propagandy ( w sposb przestępczy)
manipulowali zastraszali przedsiebiorców (w sposób przestępczy)
mapipluowali społeczeństwem zmuszając mobilizując ich do działań (w sposób przestępczy)
manipulator zagrażał krajowi ,gospodarce (w sposób przestępczy)
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
- planowanie zlikwidowania Pani Dr na podstawie propagand które uwiarygodnił w polsce i poza polską pełniąc funkcje na której się zatrudnił (sprowadził by na polskę potężne niebezpieczeństwo ,i tak ściągnął mając kontakty do polityków i ważnych spraw ,działając na propagandach zdobytych w sposób przestępczy zniszczył wizerunek polski jak i gospodarki i ostatnie co sie udało to o mały włos nie doprowadził do zagrożenia w kraju z powodu rozprzestrzenionych propagand) Bezpieczeństwo miedzynarodowe postawi ów człowieka pod sąd w celu przedstawienia dowodów na wszystko co doniósł jak i zostanie rozliczony z powodu strat do których doprowadził polskę jak i Pania Dr .ów człowiek propagandami zafundował sobie pozycję zarabiając na oszukańczych informacjach robił karierę ,natomiast został w ostatniej fazie zdemaskowany wszędzie gdzie sie pojawi tam zostanie rozliczony ze wszyskiego .
użytkownik
27.10.2018 (2 miesiące temu)
27.10.2018 (2 miesiące temu)
@nikt, a możesz napisać nam coś więcej o tym systemie, na czym polega i dlaczego, zdaniem pracowników Rossmanna, jest taki uciążliwy? Jeśli możesz oczywiście. Długo już jesteś zatrudniona w tej firmie? Może jest jeszcze szansa na zmiany w firmie, a ten system o którym piszesz, jest w fazie testów.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "fazi"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin