test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "forte"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
bo????
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
a więc tak na szybko też coś dodam od siebie
praca na 3 zmiany bądź w systemie 4-brygadowym w zależności na jaką maszynę brakuje pomocnika
gdy pracujesz na 3 zmiany możesz sobie pomarzyć o weekendzie ponieważ zmuszają do przyjścia w wolne dni, gdy odmówisz to mistrz woła kierownika i dociekają dlaczego nie chcesz przyjść, dla nich najlepiej by bylo jakbys nie chorowal i nie mial życia prywatnego
gdy nie ma tak zwanej "roboty" na Twoim stanowisku , to wysyłają cię do domu na przymusowy urlop, albo rzucają na inne maszyny do pomocy , nawet jeślli jesteś operatorem to traktują cię jak psa
gdy masz konserwacje maszyny to mechanicy nie mają części , nawet smarów używają niezgodnych z ich przeznaczeniem , jednym słowem ciężka harówka psychiczna i fizyczna nawet będąc operatorem , zarobki w granicach 2tys zł na rękę

Pozdrawiam
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Poszukują administratora IT ponad miesiąc czasu. Ogłoszenie nadal jest na stronie forte i na innych suwalskich portalach o co chodzi? Brak chętnych? A może za mało informatykom płacą, dlaczego odszedł poprzedni? Proszę o informację.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Praca w forte to dramat
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
chodzą takie plotki ze największy frajer to Słodki
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
firma super tylko kierownictwo do bani
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
xxxxxxx
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
W Suw identycznie. Jeżdżą wózkami otwierają drzwi a ludzie marzna. Na nic prośby. Niby kontrolę były a rezultatów żadnych..
użytkownik
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Zwiazkowcy zamykają zakład? A to zakład związkowców?
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Jeżeli coś wiesz to nie kryj o związkowcach i likwidacji zakładu w białym Wiemy że tu są najdroższe tereny i dobra lokalizacja ,jak również wizualnie poprawiono otoczenie by sprawiało dobre wrażenie
podziel się z nami informacjami ,idę do pracy
użytkownik
30.12.2018 (miesiąc temu)
30.12.2018 (miesiąc temu)
DLA ZAINTERESOWANYCH: OSZUST ZOSTAŁ WYRZUCONY Z WARSZAWY UKRYWA SIĘ TERAZ POD ADRESEM: Węgrzyce ul. forteczna 8 lok. 10 32-086 Węgrzyce!!!!!!!!! czy jest ktoś jeszcze kto nie założył sprawy w sądzie?
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Bez nowej fabryki Białystok tez będzie zamknięty, gratulacje dla związkowców.
użytkownik
29.12.2018 (miesiąc temu)
29.12.2018 (miesiąc temu)
Najlepszy przykład II wojny światowej Stalin zniszczył starą kadrę oficerską (forte uczyniło to samo starych wysłano....)a po ataku Niemiec na ZSRR SZYBKO ZASZLI pod Moskwę. TEN SAM BŁĄD będzie okupiony dużymi kosztami już akcje prawie na dole a odbudowa będzie długa i mozolna rezerwy czynnika ludzkiego się wyczerpały Ukraińcy pojadą dalej.To prawda historia się powtarza tylko dlaczego nie wyciągnąć wniosków z tego
użytkownik
27.12.2018 (miesiąc temu)
27.12.2018 (miesiąc temu)
Oby nigdy nie powstała ta niby piąta fabryka mebli .Wtedy raczej Białystok i Hajnówke czeka to samo co Przemyśl .A w nowym roku będzie dosyć rozmaicie
użytkownik
22.12.2018 (miesiąc temu)
22.12.2018 (miesiąc temu)
Daleko im do ideału. Praca w atmosferze zastraszania - w myśl zasady :nie masz autorytetu to niech się ciebie chociaż boją. Kierownictwo niektórych działów posiada stołki tylko po znajomości. Brak kompetencji. Nie potrafią rozwiązywać nieporozumień pomiędzy pracownikami. Oczywiście wazeliniarstwo gwarantuje lżejsza pracę i podwyżki. Naprade szkoda bo praca mogłaby być ciekawa.
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Nie wprowadzaj ludzi w błąd jak nie wiesz bo jest odwrotnie w tamtym roku się chwalił iż idzie do Przemyśla wtedy wisiał na włosku
a teraz już ten włosek pękł
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Rusz tyłek i zaprzecz że tak nie było podaj szczegóły inne to ci uwierzymy jak czytamy te opinie to naprawdę jest tragedią że nikt nie zaprzecza .A tak naprawdę wszyscy morda w kubeł i boją się mieć własne zdanie
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Oni myśleli że Ukraińcy im będą robić Dlatego na robiono tyle szumu o nowej fabryce w mediach i aż Morawiecki się fotografował
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Co wiecie o firmie fortec Sp. z o.o. w miejscowości Strykowo? Nadal oczekujemy na nowe informacje. Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?
użytkownik
20.12.2018 (miesiąc temu)
20.12.2018 (miesiąc temu)
Czy może ktoś wie jak zamieścić można zdjęcia lub nakręcony filmik
czekam na instrukcję trzeba to urozmaicić
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "forte"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin