test
Znaleziono 394 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "foton technik"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Zazwyczaj marudzą ci co ich nie przyjęli, lub ci co nie dali rady. W firmach sprzedażowych nie ma filozofii - produkt musi być dobry (foton ma), dobry system prowizyjny (jest) i (przynajmniej dla mnie) dobra atmosfera (tu co kto uważa, dla mnie super). Nie rozumiem, czego się tu czepiać
autor
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Za paliwo ZWRACAJĄ chyba że 1) nie rozliczasz spotkań (to niby za co mają zwrócić), jeździsz jakieś niebotyczne dystanse - zwracają do określonego limitu (bo jak przyślesz fv na 5000 zł za paliwo to też powinni zwrócić? Ja miałem nawet przez parę miesięcy wyższy limit paliwowy, także idzie się dogadać. - do dodania (kod captcha się zdupił)
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Racja, Ci co wyciągają w fotonie po kilkanaście-kilkadziesiąt kafli miesięcznie to skończeni idioci
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Katastrofa, bo Cie nie przyjęli?
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Co Ty gadasz?!
Robisz spotkania - jest zwrot za paliwo, jak masz swoje auto to też zwracają.
Wszystko było na umowie, kwestia umiejętności czytania ;)
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w małej lokalnej firmie, nie ten poziom, nie ta kasa. Były dobre miesiące, potem miesiące posuchy. W fotonie cały czas są umawiane spotkania i jak ktoś chce pracować to zarobi. Wykonanie planu to raptem 3 małe umowy, a stała podstawa to duży komfort psychiczny i poczucie bezpieczeństwa
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Pracuje w fotonie 4ty miesiąc. Trzeba na początku pocisnąć ale potem odrywa się kupony :)
Jak się umie zadbać o klienta to sami polecają swoich ale to trzeba mieć dobre podejście, bo firma stwarza wszystkie niezbędne warunki i szkolenia.
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Tak sobie czytam Twój wpis i widać, że praca w handlu nie jest dla Ciebie. Zasady rozliczeń są u nich jasne - idź do konkurencji, popracuj trochę na samej prowizji bez podstaw, call center zwrotów i materiałów to wrócisz z podkulonym ogonem.
Samo to że piszesz premie - jaki handlowiec dostaje premie? to prowizje, coś co sobie sam wypracujesz. Ale z podejściem, żeby ciągnąć podstawy z 5k i nic nie robić to dużo jest cwaniaków. To nie tylko do fotona, ale do żadnej firmy sprzedażowej nie aplikuj.
użytkownik
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
04.06.2018 (8 miesięcy temu)
@Ello, może rozwiniesz swoją wypowiedź? Czy oprócz prowizji od osiągniętych wyników pracownik może liczyć na dodatkowe profity na przykład dofinansowanie do karty sportowej?
@Ania Z, a jak oceniasz warunki zatrudnienia? Na jakim typie umowy jesteś zatrudniona? Czy wynagrodzenie jest dla Ciebie satysfakcjonujące?
użytkownik
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
28.05.2018 (8 miesięcy temu)
jest zapierdziel, ale jest też duża pomoc managerów, dużo dni wspólnych w terenie, w wynik zrobiłem w 2 miesiącu :)
użytkownik
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
22.05.2018 (8 miesięcy temu)
ja pracuje w biurze w Warszawie, jestem zadowolona z atmosfery, fajni ludzie, życzliwi, pomocni, ale tempo pracy jest szybkie, wszystko na wczoraj.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Ja chciałabym się zatrudnić w dziale kadr i plac i czytam teraz opinie .
Czy wiecie jak pracuje się w biurze?czy pensja na czas? czy sa szkolenia? jaka ogólnie atmosfera?
Odpowiedzcie prosze ,jesli mozecie.
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Hej, czy mógłbyś napisać coś więcej na temat pracy przedstawiciela w tej firmie? Byłym wdzięczny za maila: [email protected]
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
Kasowanie opinii wynika z ucieczka przedstawicieli z pracy?
użytkownik
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
21.05.2018 (8 miesięcy temu)
no i mądrze ktoś napisał :) dziś 4 spotkania i jest energia :) słonko świeci, jedziemy!
użytkownik
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
Napisz ile do paliwa dołożyłem a ile kw sprzedałeś w kwietniu
użytkownik
18.05.2018 (9 miesięcy temu)
18.05.2018 (9 miesięcy temu)
Wie ktoś ilu przybyło nowych Byłych doradców w fotonie? :)
Bo jak ktoś mądry to nie posiedzitam długo.
użytkownik
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
15.05.2018 (9 miesięcy temu)
W dużej części masz racje. nie ma szkolenia na poczatku g... wiesz o tym i zwykly klient sie moze zagiac na prostych pytaniach.
Jak chcesz to daja samochod, ale potem tylko 1000 na paliwo a wydasz 2tys.
Zalatwianie kredytu już nie jest takie złe.
użytkownik
14.05.2018 (9 miesięcy temu)
14.05.2018 (9 miesięcy temu)
xxxxxxx
użytkownik
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
teraz jes tatk ze jesli klient ma szanse na to zeby dostac finansowanie to zalatwiasz go w 1 max 2 dni.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "foton technik"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin