test
Znaleziono 13 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "fundacja sarigato"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
@wolontariusz, wiesz już coś może na ten temat? Jeżeli żaden użytkownik nie wspomoże Cię swoją wiedzą w tej kwestii, to chyba powinieneś bezpośrednio skontaktować się z fundacja sarigato. Tam z pewnością zostaną przekazane Ci szczegółowe informacje odnośnie do tego rodzaju współpracy.
użytkownik
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
20.03.2018 (10 miesięcy temu)
Czy można wspomagać fundację jako wolontariusz? Wypowie się jakiś?
autor
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
06.03.2018 (11 miesięcy temu)
fundacja sarigato poszukuje do swojego krakowskiego oddziału kandydata na stanowisko office managera. Pracodawca ze swojej strony zapewnia sporo integrujących wydarzeń oraz innych ciekawych benefitów. Może ktoś z Was jest zainteresowany aplikowaniem na to stanowisko lub już to zrobił i czeka na pierwszy kontakt z firmą? Proszę o pozostawianie wypowiedzi na ten temat.
użytkownik
11.11.2017 (rok temu)
11.11.2017 (rok temu)
Więc czemu ciągle wasze ogłoszenia się pojawiają na infopraca? To poszukujecie kogoś do pracy/ staż czy nie?
użytkownik
24.10.2017 (rok temu)
24.10.2017 (rok temu)
Magdaleno, dziękujemy za zaangażowanie w proces rekrutacji, jednak musieliśmy do niego podejść elastycznie. Początkowo planowaliśmy zatrudnienie 3 osób, finalnie po weryfikacji warunków finansowych, mogliśmy sobie pozwolić na mniejsze grono ludzi. Niestety nie jesteśmy dużą organizacją na ten moment, więc prosimy o zrozumienie. Wszelkie kampanie i działania są tworzone przez zespół fundacji z zachowaniem wszelkich przepisów prawa. Opinia tego typu jest dla nas krzywdząca. Życzymy powodzenia w szukaniu pracy i trzymamy za Ciebie mocno kciuki.
użytkownik
29.09.2017 (rok temu)
29.09.2017 (rok temu)
Ubiegałam się o pracę w fundacji. Pani prezes zachwycona CV, bardzo chciała mnie poznać, już na rozmowie zaproponowała wspólne działania i pracę od października tego roku, chciała iść na rękę z godzinami pracy, jako że jeszcze studiuję. Miałam stworzyć półroczny plan działań dla akcji Karmimy Psiaki i Szkoła 3.0. Dałam z siebie wszystko, pomysły były wymyślone totalnie przeze mnie. Po wysłaniu maila czekając tydzień dostałam odpowiedź iż firma jednak nie ma na tyle środków, aby mnie zatrudnić ( nie wiem po co w takim razie rekrutacja) i że dziękują za zaangażowanie. Jasne, rozumiem, że mogłam podać jedna beznadziejne pomysły, jednak nie chcą mnie zatrudnić, ale należy to mówić wprost, a nie obiecywać gruszki na wierzbie. Mam tylko nadzieję, że moje pomysły nie zostaną bezprawnie wykorzystane, gdyż organizacja działałaby bardzo nieuczciwie zdobywając pomysły na większe akcje i kampanie dzięki osobom starającym się o pracę.
użytkownik
30.08.2017 (rok temu)
30.08.2017 (rok temu)
Serdecznie polecam współpracę z Fundacją sarigato. Miałam przyjemność robić tam staż. Jestem pod wielkim wrażeniem zarządzania w tej organizacji. To co wyróżnia fundację na tle innych to m.in.: profesjonalizm, personalne podejście do pracowników, świetnie rozwinięta komunikacja wewnętrzna i zewnętrzna. Jeżeli szukacie miejsca, w którym chcielibyście rozwinąć swoje umiejętności i pracować z ludźmi z pasją - to miejsce jest dla Was!
Pozdrawiam
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Oni są niesamowici! Tworzą ciekawe projekty przez które można realizować swoje pasje do zwierząt!!!! Podczas wspólnych działań bardzo dużo się nauczyłam! Porównując Fundację z agencjami w których poprzednio działałam - jest o niebo lepiej i o wiele więcej praktycznej i profesjonalnej wiedzy można uzyskać!
użytkownik
28.10.2016 (2 lata temu)
28.10.2016 (2 lata temu)
Szef nie dotrzymuje słowa, obiecanki cacanki... Zero szacunku dla człowieka, nie polecam
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
W tym momencie moga zaprosić ludzi na ofertę Staż w dziale Nowych Mediów Fundacji sarigato -akcja Szkoła 3.0 fajna sprawa głównie dlatego, że chociaz to staż to płacą dobre pieniądze i zapewniają pracę po stażu
użytkownik
28.09.2016 (2 lata temu)
28.09.2016 (2 lata temu)
Podzielam opinię @Waldek, niestety tego typu działania są na porządku dziennym. Prezes Szymon Kosiński unika jak ognia płacenia innym firmom za faktury. Za próby podważania jego decyzji zwalnia dyscyplinarnie, mnie to spotkało. Firma na zewnątrz wygląda bardzo dobrze, jednak wewnątrz to szambo straszne :( Nie polecam, chyba że macie za mało stresów w życiu.
użytkownik
28.09.2016 (2 lata temu)
28.09.2016 (2 lata temu)
Jako pracownik muszę przestrzec wszystkich przed tą firmą. Obiecują złote góry, a potem niechcą płacić lub płacą pod stołem aby uniknąć podatku. Po za tym śrubowanie wymagań i zwiększanie co chwila swojej efektywności.
użytkownik
31.01.2016 (3 lata temu)
31.01.2016 (3 lata temu)
Mam znajomego który pracuje w tej firmie i bardzo sobie chwali pracę u nich. Widzę że od początku grudnia szukają osoby na stanowisko traffic specialist. Oferują atrakcyjne wynagrodzenie i pakiet sportowy
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "fundacja sarigato"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin