test
Znaleziono 13 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "geokrak"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
14 lis (4 dni temu)
14 lis (4 dni temu)
Chyba ty
autor
14 lis (4 dni temu)
14 lis (4 dni temu)
Polecam
użytkownik
21 kwi (6 miesięcy temu)
21 kwi (6 miesięcy temu)
@Mały Krak, bardzo dobrze że możecie liczyć na rozwój zawodowy w ramach zatrudnienia. Czy Pracownicy mają zapewnione jakieś dodatki typu premii lub benefitów?
@piotr, jak możesz rozwiń proszę swoją wypowiedź. Co lubisz najbardziej w swojej pracy?
Czy Wy również zgadzacie się z przedmówcami? Zapraszam do komentowania.
użytkownik
6 kwi (7 miesięcy temu)
6 kwi (7 miesięcy temu)
Zdecydowanie polecam, możliwość rozwoju w różnych działach w zależności od umiejętności, od geologii inżynierskiego, geotechniki, kartografii, po głębokie wiercenia naftowe - koledzy wyjeżdżają często za granicę. Generalnie firmę oceniam na **** również ze względu na atmosferę w pracy, kierownictwo na wysokim poziomie merytorycznym. Minus jedynie za jakieś tam błędy przy zarządzaniu wewnętrznym, koszty utrzymania firmy itd ale to już sprawa wewnętrzna.
użytkownik
3 kwi (7 miesięcy temu)
3 kwi (7 miesięcy temu)
Drodzy przyszli nowi pacownicy Drill-Labu. Musicie się zastanowić jaka będzie wasza nowa funkcja w zespole. W Polsce na wiertni w DL są 2 osoby na zmianę pracujące w systemie ciągłym 24h/dobę. Pierwsza to tak zwany inżynier danych z papierami, doświadczeniem i odpowiedzalnością zarabiający pieniądz za który idzie przeżyć i żyć, a druga osoba to tak zwany próbkobiorca, którego zadaniem jest bieganie po błoto, przemywanie i pomoc swojemu przeołożonemu z cyklu przynieś, podnieś, pozamiataj - bez odpowiedzalności, bez papierów, bez doświadczenia. Jak myslicie która z tych 2 osób jest wyzyskiwana? Najgorsze w tym wszystkim jest to, z czego sobie jeszcze nie zdajecie sprawy, że karzą wam otworzyć działalność gospodarczą, dzięki tamu będziecie mogli być mało wynagradzani, po 2 latach jak wejdziecie na tzw. pełny ZUS staniecie się przedmiotem mało opłacalnym, więc zatrudnią nowego poganiacza. Mi podczas paru lat pracy pogorszył się wzrok o 1,5 dpi i jak myslicie co wam przysługuje? Służę pomocą NIC, jako samolatrudnieni nie możecie wrzucić sobie okularów korekcyjnych nawet w koszta, firma nic nie dopłaca. Jak myślicie czym dojedzieie do pracy? Samochodm firmowym? nie - swoim własnym bo taki jest wymóg, czy ktoś wam zwróci pieniądze za paliwo? nie!, a amortyzacja samochodu i wymiana części - nic z tych rzeczy, zamiast wyjazdu z dziewczyną na wakacje zapłacisz 2 tys. za remont samochodu. Czy firma zapewni jedzenie? Watyd nawet ochroniarz na wiertni ma opłacony posiłek. Już Ci mówię co będziesz robił - brał patelnię i smażył kotlety po 13h pracy, bo posiłki na wiertni podrożały od paru lat, a w nocy nie ma obiadków, będzies wpieprzał xxxxxxx kupiony na szybkości w skelpie. Aha no tak bym zapomiał - noclegi - może 10 lat temu noclegi było po 20 zł ale teraz wołają nawet na podkarpaciu 30zł-40zł także oczywiście pokryjesz to z własnej kieszeni oczywiście do przodu.Zbytnio też nie będziesz miał wyjścia co do noclegu, bo jak kolega co więcej zarabia zażyczy sobie noclegu za 40 zł to płać i płacz. Czasem trzeba mieszkać we 4 osoby w pokoju - jak spoglądam na to z perspektywy to to jest jakaś masakra. Najgorsze jest to, że ta praca w PL nawet nic z geologią nie ma wspólnego. Słyszałem, że bardziej szanują pracowników w Geofizyce Toruń czy geokraku z Krakowa tam masz zapewniony nacleg i przejazd, a pensja taka sama. Jeśli myślisz, że jakoś będzie to radzę Ci nie podejmować ryzyka zatrudnienia się w tej firmie. Jak chcesz się zatrudnić w wiertnictwie to rekrutują w różnych firmach wiertniczych i warunki są spoko, wszystko przede wszystkim opłacone, Drill-Lab jest jedyną na rynku polskim firmą nie zapewniającą swoim podwykonawcą kompletnie niczego, gwarantuję Ci że po paru miesiącach na wiertni zrozumiesz że masz gorsze warunki pracy niż pracownik ochrony na wiertni. Moja opinia jest całkowitą prawdą i ta firma nie zasługuje na pracę na polskich wiertniach. Powiedzmy że DL przywrócił ZUS po prawie wszyscy pracownicy im odeszli, zróbmy chłodną kalkulację, na początek dostaniesz 250 zł za dzień pracy = 3500 - nocleg (min.35x14=490zł) - jedzenie (obiad15x14=210) - księgowa min. 150zł - dojazd tam/pow + dojazd na wiertnię (min. 250zł) - cały dzień na dojazd/powrót zmarnowany i nieopłacony - amortyzacja samochodu = 171zł na dzień pracy w delegacji. Szkopuł tkwi jednak w tym, że w roku pojedziesz maksymalnie 8 razy / 9razy nie więcej, więc wychodzi 1600/1800 zł na rękę za miesiąc pracy i tyle stresu, że gwarantuję CI siwe włosy. A więc drogi GEOLOGU, czy warto się tak chańbić po 5 latach trudnych studiów? Jeśli uważasz, że tak to szykuj walezinę i powodzenia.
użytkownik
3 mar (8 miesięcy temu)
3 mar (8 miesięcy temu)
Świetna firma, życzę każdemu żeby miał takiego kierownika jak Pan Jan :)
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
DZIADOSTWO!!!
użytkownik
17.10.2016 (2 lata temu)
17.10.2016 (2 lata temu)
A nie poszukują geologów wiertników? Profil kształcenia górnika i geologa ma tak duże znaczenie w rekrutacji? Proszę o odpowiedź.
użytkownik
30.03.2015 (3 lata temu)
30.03.2015 (3 lata temu)
"anonim · 30.03.2015 13:52:14
oakpark · 29.03.2015 14:51:05
http://www.mpec.konin.pl/Geotermia/Projekt.pdf

U mnie pojawia się komunikat : plik jest uszkodzony i nie mógł byc naprawiony."

Sprawdziłem: nie jest uszkodzony, otworzyłem bez problemu. Pewnie trzeba nowej wersji Acrobata czy szybszego komputera. Jak dostanę info na jaki adres to wyślę via e-mail.

To elegancki projekt typowy, prawdziwa wizytówka firmy geokrak. Na bazie zbliżonych projektów dostaje się granty. Pod auspicjami Marszałka Województwa konsorcjum gmin może powołać spółkę np. "Geotermia Powiat Zgierz", która wystąpi do Narodowego Funduszu o środki na realizację odwiertów. Projekt Termy plus Uzdrowisko plus EC Zgierz to zdecydowanie mocny impuls rozwojowy dla regionu. Zielone płuca Łodzi od Grotnik po Rogóźno.
użytkownik
21.07.2014 (4 lata temu)
21.07.2014 (4 lata temu)
miałem okazję odbywać staż w tej firmie - i powiem jedno - zgadzam się z przedmówcą - atmosfera pracy bardzo dobra, wg mnie na 5+. Firmę tworzą ludzie a w geokraku, twardy i moralny kręgosłup + głowa na karku to Szef - zedcydowanie na 6!
Aż człowiek żałuje, że wiertnikiem został a nie geologiem - ale geolodzy - śmiało polecam tą firmę!
użytkownik
21.07.2014 (4 lata temu)
21.07.2014 (4 lata temu)
miałem okazję odbywać staż w tej firmie - i powiem jedno - zgadzam się z przedmówcą - atmosfera pracy bardzo dobra, wg mnie na 5+. Firmę tworzą ludzie a w geokraku, twardy i moralny kręgosłup + głowa na karku to Szef - zedcydowanie na 6!

Aż człowiek żałuje, że wiertnikiem został a nie geologiem - ale geolodzy - śmiało polecam tą firmę!
użytkownik
26.08.2011 (7 lat temu)
26.08.2011 (7 lat temu)
Witam. Pracowałem w tej firmie i muszę przyznać że moja opinia nt tej firmy jest bardzo dobra i złego słowa nie mogę powiedzieć. Firma ma szeroki zakres działania, tak więc pracownik może spróbować sił w kilku dyscyplinach geologii. Atmosfera na 5, Szef na 6. Pracownicy bardzo przyjemni, świetna współpraca, można się od niektórych sporo nauczyć. Polecam tą firmę każdemu absolwentowi geologii.
użytkownik
26.08.2011 (7 lat temu)
26.08.2011 (7 lat temu)
Witam.
Pracowałem w tej firmie i muszę przyznać że moja opinia nt tej firmy jest bardzo dobra i złego słowa nie mogę powiedzieć. Firma ma szeroki zakres działania, tak więc pracownik może spróbować sił w kilku dyscyplinach geologii. Atmosfera na 5, Szef na 6. Pracownicy bardzo przyjemni, świetna współpraca, można się od niektórych sporo nauczyć.
Polecam tą firmę każdemu absolwentowi geologii.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "geokrak"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin