test
Znaleziono 16 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "geotechnika"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
29.06.2017 (rok temu)
29.06.2017 (rok temu)
Brałem udział w procesie rekrutacyjnym na stanowisko Inżyniera Produktu - geotechnika. Na początku wszystko OK i zaproponowano mi pracę. Obiecywano umowę o pracę a próbowano wymusić samozatrudnienie na barbarzyńskich warunkach z umową lojalnościową uniemożliwiającą znalezienie pracy w zawodzie inżynierowi budownictwa po zakończeniu współpracy. Dodatkowo wysokie kary umowne, które można dowolnie interpretować. Gdy wypisałem mailowo litanię uwag do umowy dowiedziałem się, że jestem roszczeniowy i tak się rozstaliśmy. Dyrektor operacyjny jest aroganckim bucem, który nie ma bladego pojęcia o funkcjonowaniu budowlanki - wcześniej pracował w spożywce. Polecam uważać, bo wygląda to wszystko bardzo niebezpiecznie dla potencjalnego pracownika.
użytkownik
21.01.2017 (rok temu)
21.01.2017 (rok temu)
Nie polecam ! Pracodawca niesłowny (czarodziej) jeżeli chodzi o atmosferę jaka panuje w pracy jak i w hotelu, to czysty wyzysk alkohol spożywany jest przez pracowników w miejscu pracy, moim zdaniem jest to nieodpowiedzialna firma za którą powinien się ktoś wziąć.
użytkownik
16.09.2016 (2 lata temu)
Firma Kant.
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
To możesz aplikować do nich, jeżlei masz dosiwadczenie takich ludzi potrzebują.
użytkownik
08.01.2016 (2 lata temu)
08.01.2016 (2 lata temu)
mają u nich nawet ściśle okreslone branze i specjalizace jak chcecie się nadal u nich zatrudić, to jest oferta jako Inżynier Budownictwa Specjalizacja geotechnika, ale wykształcenie jest obowiązkowe.
użytkownik
07.10.2015 (3 lata temu)
07.10.2015 (3 lata temu)
dosyć niedawno widziałem że szukali w firmie NeoStrain Sp. z o.o. osób na stanowisko Business Development Manager Bridge/Arena, Business Development Manager, Menedżer Produktu – Hydro i geotechnika, Area Manager, bardzo ciekawe oferty wtedy mięli ciekawe czy wkrótce znów jakieś nowe wstawią do internetu..
użytkownik
25.09.2015 (3 lata temu)
25.09.2015 (3 lata temu)
tak zgodze sie z tym ze firma jak to wpsomnial Mirek zajmuje sie kompleksowym wykonywanie uslug z dziedziny geologii inzynierskiej oraz geotechniki. ale jak tam ma sie teraz sytuacja w firmie? nie wiecie czy beda posuzkiwac kogos nowego do pracy? pytam bo mam doswiadczenie w tej dziedzinie i chcialabym ja kontynuuowac.
użytkownik
02.07.2015 (3 lata temu)
02.07.2015 (3 lata temu)
Witam Pojawiło się ogłoszenie że szukają praktykantów na stanowisko Asystent geotechnika. Czym może zajmować się ktoś taki?
użytkownik
31.05.2015 (3 lata temu)
31.05.2015 (3 lata temu)
Geotech w tej chwili poszukuje pracowników na stanowisko geotechnika w Świdnicy. Ciekawe jest to jaki zakres wynagrodzenia proponują nowej osobie u siebie w firmie. Jest strasznie duży rozstrzał bo od 1.750,00 zł do 3.600,00 zł , także chyba wychodzi na to , że wszystko zależy od umiejętności negocjacyjnych
użytkownik
26.11.2014 (3 lata temu)
26.11.2014 (3 lata temu)
A to jakaś "Pseudo reklama"??? Wiesz że ta treść ma swojego autora?
użytkownik
15.10.2014 (4 lata temu)
15.10.2014 (4 lata temu)
Cześć, jestem studentką na kierunku geotechnika i poszukuję stażu/pracy w firmie która zajmuje się czymś więcej niż tylko robienie badań pod budynki mieszkalne ale właśnie interesują mnie wiercenia. Czy wiecie coś o zapotrzebowaniu w firmie na pracowników do badań gruntu? Jak to faktycznie jest z tymi umowami o których pisano wcześniej?
użytkownik
12.10.2014 (4 lata temu)
12.10.2014 (4 lata temu)
Firma Jaf-geotechnika oferuje wykonanie kompleksowych usług na najwyższym poziomie z dziedziny geologii inżynierskiej oraz geotechniki, w szeroko rozumianym zakresie geologicznej obsługi budownictwa i procesów inwestycyjnych. Prowadzą badania geologiczno-inżynierskie podłoża, określają rodzaj i stan gruntów, ich parametry fizyko-mechaniczne, układ warstw w podłożu oraz głębokość występowania i wahań zwierciadła wody podziemnej.
użytkownik
10.08.2014 (4 lata temu)
10.08.2014 (4 lata temu)
Tak dalej wylewajcie pomyje na firmę i na ludzi którzy walczą o dalsze losy firmy, a nikt nie będzie miał tu pracy. Szkoda tylko, że nie wprowadzono zasad korporacyjnych tak jak zalecano, bo może teraz nie byłoby takiego plucia. Geologia i geotechnika przy dzisiejszych cenach rynkowych to raczej hobby. Koniunktura rynkowa w budownictwie jest taka, że trzeba mocno starać się o zlecenia i odzyskiwanie pieniędzy. Chętnych na wykonanie usług w zakresie działalności firmy jest wielu, a my nie jesteśmy jedyni na rynku. Także zalecam powściągliwość w ocenach sytuacji firmy i ludzi, bo są tendencyjne i krzywdzące. Tak na prawdę te opinie szkodzą firmie i pracownikom, którzy z firmą wiążą swoje losy. Nasi kontrahenci też czytają te opinie, chyba, że o to właśnie chodzi.
użytkownik
29.06.2014 (4 lata temu)
29.06.2014 (4 lata temu)
nie polecam żadnym chociaż robota łatwa z jednego otworu robi się 2-3 dziury sonduje w hotelu xxxxxxx
użytkownik
23.01.2014 (4 lata temu)
23.01.2014 (4 lata temu)
BARG Laboratorium
www.barg.pl
Badania betonu, geotechnika. diagnostyka konstrukcji.
użytkownik
10.07.2013 (5 lat temu)
10.07.2013 (5 lat temu)
a zdarzyło się komuś ze wcale nie dostał wynagrodzenia w jaf-geotechnika? czyli raczej z szefem nie idzie się dogadać?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "geotechnika"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin