test
Znaleziono 26 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "globallogic"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Nazwa jest nieaktualna.
Prawidłowe dane firmy to globallogic S.A.
autor
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Nazwa nieaktualna.
Firma nazywa się: globallogic S.A.
użytkownik
24.12.2018 (miesiąc temu)
24.12.2018 (miesiąc temu)
globallogic. Budowlanka to dno, bez szans rozwoju i perspektyw. Pracujesz ciągle z ludźmi na niskim poziomie intelektualnym.
użytkownik
31.10.2018 (3 miesiące temu)
31.10.2018 (3 miesiące temu)
@Karolina zastanawiam się nad różnymi firmami, ale przeglądając fora ciężko mi znaleźć rzetelne informacje, a to zaczyna mnie frustrować jako że to początek mojej drogi w IT..
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
@Krzysiek, rozumiem, że pytasz, bo chciałbyś podjąć pracę w globallogic Poland. Masz już doświadczenie w pracy w podobnej branży? Jestem ciekawa, co skłoniłoby Cię do aplikowania do pracy u tego pracodawcy - zdradzisz nam tę rzecz?
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Hmm.. trochę wydaje mi się dziwne, że wrzuciłeś w dwóch miejscach prawie identyczną opinię, trochę to wygląda na złośliwe szkodzenie firmie.
O co chodzi ze stawką niższą niż ustalona, mógłbyś podać jakieś szczegóły odnośnie tego jak wygląda tam proces ustalania stawki?
Jaki typ projektów?

Z góry dzięki za info!
użytkownik
14.10.2018 (4 miesiące temu)
14.10.2018 (4 miesiące temu)
@Marco, bardzo szczegółową opinię zamieściłeś, z pewnością przybliża ona innym użytkownikom forum realia pracy w firmie globallogic Poland. Jakiś już czas pracujesz w tym miejscu - czy podczas tego czasu spędzonego w firmie zachodziły w niej jakieś istotne zmiany? Co Twoim zdaniem mogłoby się zmienić, aby pracownikom lepiej pracowało się w globallogic Poland?
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Profil: Hamski outsourcing. Dział: Projekty, których nikt nie chce dotknąć nawet kijem. (Mówie o low level programowaniu i embedded). Zdecydowanie odradzam, szczególnie ambitnym i bardziej doświadczonym pracownikom. Dla firmy najwazniejsza jest marża i zatrudniają kogo popadnie, byle tanio. Projekty są 4 kategorii, jakieś wyjazdy co chwile do projektów, których nikt inny nie chciał. Ciągłe mamienie i obiecywanie, ze bedzie lepiej. Przy podpisywaniu umowy juz była stawka niższa niż ustalona i zonk... Firma obciąża swoich klientów za nadgodziny outsourcingowacnych pracowników mimo, że to nie ma miejsca i rózne takie sytuacje inne dziwne się zdarzają... Nie polecam, po prawie roku pracy. Stracony czas, gdyby nie ludzie których tam poznałem (prawie wszyscy już odeszli).

Warszawiak
użytkownik
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
@IT, rozumiem. Próbowałeś już aplikować? Życzę powodzenia!

Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w globallogic Poland? Jak przebiegała Wasza rozmowa rekrutacyjna? Czy firma stawia przed kandydatami do pracy jakieś szczególne wymagania?
użytkownik
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
24.07.2018 (6 miesięcy temu)
Programista JAVA
użytkownik
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
19.07.2018 (6 miesięcy temu)
@IT, a na jakim stanowisku chciałbyś pracować w globallogic Poland? Jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? Aplikowałeś już do pracy w tej firmie?

Jakie widzicie plusy i minusy pracy w globallogic Poland w Krakowie? Polecacie aplikować do pracy w tej firmie?
użytkownik
18.07.2018 (7 miesięcy temu)
18.07.2018 (7 miesięcy temu)
Czy firma potrzebuje nowych pracowników, a jeżeli tak to na co można liczyć ?
użytkownik
13.07.2018 (7 miesięcy temu)
13.07.2018 (7 miesięcy temu)
@Rob, taka jest specyfika Internetu, dlatego też każdą opinię należy traktować z należytym dystansem. Zastanawiasz się nad podjęciem pracy w globallogic Poland?

Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w globallogic Poland? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu? Polecacie aplikować?
użytkownik
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
12.07.2018 (7 miesięcy temu)
Od jakiegoś czasu szukam swojej pierwszej pracy w IT, tak więc czytam o firmach, do których aplikuję i na forach i na najlepszyfachowiec.pl. Zauważyłem jedną prawidłowość- o większości firm są prawie same beznadziejne opinie opisujące barwne przypadki. Nie jest czasem tak, że tego typu miejsca stały się miejscem gdzie sfrustrowany człowiek wylewa swoje żale? Ile takich sytuacji ma miejsce? Ile razy zdarza się popełnić komuś błąd? Sam już nie wiem jak traktować te wszystkie opinie i gdzie szukać RZETELNYCH informacjach o ewentualnym miejscu nowej pracy... Jeśli ktoś ma jakieś sprawdzone info o tym czy projekty są ciekawe, jaki jest management, atmosfera, proszę o pomoc.
użytkownik
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
07.05.2018 (9 miesięcy temu)
Zapraszam osoby związane z firmą globallogic Poland do udzielenia nam najnowszych informacji dotyczących obecnych zatrudnień w tej firmie, wiadomości dotyczące poziomu płacy oraz dodatków pracowniczych, będą tu bardzo pomocne dla innych.
@M, posiadasz może nowe informację dotyczące rozwoju firmy globallogic Poland? Jeśli tak zachęcam Cię do opisu tej kwestii, nowe komentarze w tym temacie pozwolą poznać firmę bliżej.
użytkownik
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
26.04.2018 (9 miesięcy temu)
Słyszałem ze takie może być, ale dopiero nic się nie dzieje
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś wie, jakich klientów ma Global Logic w Krakowie? Czy oni tez współpracują z Sabre?
użytkownik
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
@Minerrr, możesz nam udzielić informacji z jakimi pytaniami spotkałeś się podczas rozmowy o pracę w firmie globallogic w Krakowie? Dodaj także, na jakie stanowisko aplikowałeś oraz jakie warunki umowy podczas rozmowy Ci przedstawiono.
Zachęcam Cię do dłuższej wypowiedzi na forum, twój bardziej opisowy komentarz będzie dla nas niezwykle cenny.
użytkownik
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
10.04.2018 (10 miesięcy temu)
@yendrek, warunek finansowy zatrudnienia jest w Twojej ocenie najważniejszy. Na jakie aspekty zwracasz jeszcze uwagę w trakcie szukania pracy? Co musiałby Ci zaoferować globallogic żebyś zdecydował się na rozpoczęcie współpracy z tą firmą?
użytkownik
13.02.2018 (rok temu)
13.02.2018 (rok temu)
Również dostałem telefon od Pani rekruterki. Podczas rozmowy powiedziano mi, że pasuje do profilu kandydata i żebym oczekiwał telefonu za kilka dni.... ZERO ODZEWU.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "globallogic"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin