test
Znaleziono 71 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "gpjc"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
27 cze (5 miesięcy temu)
27 cze (5 miesięcy temu)
Firma German Polish Job Center poszukuje pracowników, a pełną listę ofert pracy można znaleźć na stronie internetowej. Dlatego jeśli ktoś byłby zainteresowany pracą w firmie, to zostawiam tutaj bezpośredni link do ofert pracy - http://www.gpjc.eu/pl/employee.html
Ponadto, zachęcam Was do wypowiedzi na temat tego, jak Wam się z firmą German Polish Job Center współpracuje. Będą to na pewno bardzo rzeczowe i konkretne opinie.
użytkownik
13 lut (9 miesięcy temu)
13 lut (9 miesięcy temu)
witam,
tak, jak najbardziej.Prosimy o kontakt z agencją.
pozdrawiamy
gpjc
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
Proszę o kontakt z biurem.
gpjc
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
gpjc:
z kim nie można się do gadać ? proszę o informacje. Wszystkie panie w biurze są tak samo uczynne jak była pani Magda, nie ma żadnej różnicy w obsłudze pracowników.

gpjc
użytkownik
29 sty (10 miesięcy temu)
gpjc - proszę mieć na tyle odwagi i podać swoje nazwisko, co to była za porażka według Pana. My jako firma nie mamy sobie nic do zarzucenia. Bardzo proszę podać imię pani która to według Pana ma tak mało kultury i ma ludzi za nic

Wszystkie problemy są przez nas dalej przekazywane do pracodawców. Niestety jest coraz więcej osób które uważa, że jeśli jednego dnia zgłosi problem, to na drugi dzień musi on być już rozwiązany, a my też tylko jesteśmy ludźmi.
gpjc
użytkownik
28 sty (10 miesięcy temu)
28 sty (10 miesięcy temu)
Witam, niedawno bo w zeszłym roku firma gpjc pośredniczyła mi w znalezieniu pracy i byłem zadowolony jeżeli chodzi o tą firmę szkoda że nie mogę powiedzieć tego o agencji Hoffmana przez którą byłem zatrudniony, pensja się zgadzała co miesiąc także wszystko co najważniejsze w pracy było zapewnione, zły byłem na agencję Hoffmana ponieważ wydarzyła mi się przykra sytuacja w domu i musiałem zjechać do Polski, sekretarka w biurze Hoffmana rzuciła moim uzasadnionym wypowiedzeniem napisanym w j.niemieckim ta sytuacja trochę mnie zniesmaczyła, pracowałem w firmie Magna niedaleko Ingolstadt i byłem zadowolony, praca ciężka, norma jak najbardziej do wyrobienia i wielu dostało kontrakt bezpośrednio z pracodawcą :) Chciałbym jeszcze raz spróbować wyjazdu przez gpjc w tym roku i mam pytanie jak wygląda kwestia zamieszkania gdybym znalazł sobie jakiś hotel pracowniczy jak uzyskać meldunek bo bez niego nie będę mógł podjąć pracy ?
użytkownik
27 sty (10 miesięcy temu)
27 sty (10 miesięcy temu)
Firmę polecam z czystym sumieniem, pozdrawiam również bardzo sympatyczną Panią Izabelę:) Jeśli chodzi o załatwianie pracy to prostu trzeba zrozumieć, że istnieje wiele czynników, na które sama agencja gpjc nie ma wpływu i wyjazd do pracy może się opóźnić. gpjc wysyła ludzi do innego niemieckiego pośrednika, ten pośrednik wysyła do właściwego już miejsca pracy, więc nieścisłości mogą powstać na kilku liniach - stąd opóźnienia lub nieporozumienia.

Tak jak nieporozumieniem jest pisanie, że panie z biura to siedzące wielkie damy. Pani Izabela naprawdę dwoiła i troiła się, aby znaleźć dla mnie pracę. A że troszkę to trwało... no cóż, jak napisane powyżej nie na wszystko firma gpjc ma wpływ. Wydaję mi się, że największymi malkontentami są osoby nie znające języka, nie znające realiów, dużo krzyczące, a mało robiące, zarazem oczekujące wielkich pieniędzy i super warunków mieszkaniowych, najlepiej darmowych.

Podsumowanie: POLECAM
użytkownik
20.12.2017 (11 miesięcy temu)
20.12.2017 (11 miesięcy temu)
Szanowna Pani,
Szkoda, że nie miała Pani na tyle odwagi, żeby się przedstawić.Z Pani postu jasno wynika z kim mamy do czynienia.Jest Pani w swoim opisie bardzo niesprawiedliwa, osądzając wpisy innych osób za "głupoty". Nikt inny z kilku tysięcy pracowników, którzy wyjechali do pracy do Niemiec za naszym pośrednictwem nie dostał tyle pomocy z naszej strony co Pani. Szkoda, że tego czasu, który poświęcała Pani na pisanie "kilometrowych"sms-ów do nas z prośbami o załatwianie wszelakich spraw związanych nie tylko z pracą, nie spożytkowała na usamodzielnienie się.Zważywszy na fakt, że jest Pani w Niemczech już ponad rok.Rok czasu- to chyba wystarczający czas, aby się zadomowić i usamodzielnić. Jest Pani jedną z nielicznych osób, które nie zostały przejęte przez BAUR.A dlaczego??? to musi już Pani sama wyciągnąć odpowiednie wnioski.Jeśli chodzi o sam charakter pracy w BAURZE, to jest on niezmienny od lat.Każdy z nas ma inne wyobrażenie o pracy i każdy szuka czegoś innego.Nie sposób wszystkim dogodzić.
z poważaniem
agencja gpjc
użytkownik
16.12.2017 (11 miesięcy temu)
16.12.2017 (11 miesięcy temu)
Witam.Prosze niesluchac tych wszystkich glupot ktore zostaly opisane przez gpjc. gdyz jestem jedna z osob ktore zostaly z ubiegłego roku i to jest nie prawda ze pracujemy bezposrednio przez BAUR. Dalej jestesmy pracownikami Hofmana tyle tylko ze dostalismy umowe na czas nieokreslony.Wiec to do konca nie jest tak jak gpjc opisuje prosze w to nie wierzyc. Praca jest ciezka z obecnych ludzi ktorzy teraz przyjechali do pracy zostala garstka. Ludzie odchodzili z dnia na dzien.... A co do pan pracujacych w gpjc mam bardzo duzo zastrzezen bo nie sa tak pomocne jak jest napisane. Jedynie mozna było wszystko załatwic z pania Magdalena Wojdała która niestety juz nie pracuje a opiekunem tego projektu jest inna pani która jest bardzo nieprzyjemna i arogancka.
użytkownik
15.12.2017 (11 miesięcy temu)
15.12.2017 (11 miesięcy temu)
tak agencja sama gpjc nie jest winna ale powinna powiedzieć ludzią gdzie ich wysyła, za miesiac pracy i przerobienie 180 godzin własnie dostalismy 900 euro pensji, to nie wiem ile my mamy netto za godzine chyba 6 euro
użytkownik
14.12.2017 (11 miesięcy temu)
14.12.2017 (11 miesięcy temu)
Agencja pracy gpjc jest w porzadku, nie moge powiedziec nic zlego. Warunki mieszkania bardzo dobre i praca rowniez super. Kontakt z biurem jest zawsze bez problemu. gpjc odsyla ludzi do niemieckiego pośrednika, i jezeli ktos ma problem, bo dostal za malo wyplaty to na pewno nie jest wina firmy gpjc tylko po prostu trzeba isc do niemieckiej agencji i wyjasnic, bo na pewno mozna w jakis sposob, bo tak sie nie dzieje bez powodu. Jesli ktos bierze zaliczki co tydzien to nie ma się co dziwic, ze dostaje mniej wyplaty pozniej. Jezeli bede miala komus POLECIĆ agencje pracy to na pewno polecę gpjc.
użytkownik
01.12.2017 (rok temu)
01.12.2017 (rok temu)
Zarobki w firmie Baur to 1100 euro po odliczeniu za mieszkania 150 euro.ewentualne nadgodziny ida na zait konto. Panie z gpjc są mile i pomocne jednak nie są na miejscu i nie widzą dokładnie wszystkiego A przede wszystkim nie widzą warunków mieszkania bez pralki lodówki zamrażarki żadnej kuchni.
użytkownik
28.11.2017 (rok temu)
28.11.2017 (rok temu)
Pracowałam z mężem przez agencję gpjc w zeszłym roku, też w Baur i byłam zadowolona. Przecież wiadomo, że to nie jest praca biurowa tylko fizyczna na magazynie. Zgadzam się z Panem Deniro 1410 - panie z agencji zawsze odpowiadały na moje maile i były bardzo miłe. Nie znam niemieckiego ale radziłam sobie bez większych problemów, poznałam tam fajnych ludzi i w tym roku też szykuję się do wyjazdu. Co do mieszkania, to mieliśmy dwuosobowy pokój w hotelu pracowniczym, koleżance trafił się inny nocleg i też była zadowolona. Jedzie ktoś tam w przyszłym tyg.? Pozdrawiam.
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)
Witam
To już mój mój drugi wyjazd do pracy w Niemczech zorganizowany przez gpjc
W zeszłym roku pracowałem w firmie Baur gdzie pracowałem jako pakowacz
Prace uważam za bardzo fajną , zgadza sie była norma z początku byłem tym przerażony ale po tygodniu okazało się ze tą normę mozna spokojnie wyrobić (tylko trzeba chcieć )
Co do warunków mieszkaniowych to wiadomo ze nie są to 5-cio gwiazdkowe hotele , ja uważam ze są bardzo dobre
Obecnie pracuję w firmie Magna na produkcji lusterek samochodowych , warunki mieszkalne i płacowe są super
Co do biura pośrednictwa pracy gpjc to uwazam ze jest ona godna polecenia zawsze jak sa jakies problemy to je rozwiazują wystaczy tylko zkontaktowac sie z paniami z biura
Naprawdę polecam to biuro
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
Witam, firma Zeit&Nah jest naszym klientem, od lat pracują tam osoby skierowane przez nas i nie wnoszące żadnych skarg. Agencja nie ma trudności finansowych, zawsze wszystkie pensje są wypłacane w terminie.
Jeśli zjechał Pan nie wypowiadając umowy, mogła zostać Panu naliczone kara umowna, o której jest mowa w umowie o pracę. Proszę o kontakt mailowy z naszym biurem, postaramy się wyjaśnić dla Pana tą kwestię.
Pozdrawiam Agencja gpjc
użytkownik
03.11.2017 (rok temu)
03.11.2017 (rok temu)
witam,
tak mamy, prosimy o przesłanie cv do nas na maila: [email protected]gpjc.eu
pozdrawiam
agencja gpjc
użytkownik
27.10.2017 (rok temu)
27.10.2017 (rok temu)
Drodzy Państwo,

z uwagi na coraz więcej zapytań dotyczących pracy w magazynie wysyłkowym Baur prosimy w pierwszej kolejności o kontakt z naszą agencją.Staramy się odpowiadać Państwu na wszystkie pytania i wątpliwości odnośnie oferty i ew. wyjazdu.Bardzo szczegółowo opisujemy warunki i charakter pracy, ilość godzin, warunki mieszkaniowe itp.Jeżeli odpisujemy bądź oddzwaniamy z niewielkim opóźnieniem, to z góry przepraszamy. Nie świadczy to jednak o zaniedbaniu z naszej strony. Jak co roku jest bardzo duże zainteresowanie ofertą, mamy mnóstwo zapytań telefonicznych i mailowych. W ubiegłym roku do magazynu BFS za pośrednictwem naszej agencji wyjechało 80 osób, 20 pracowników zostało przejętych przez klienta i pracuje do tej pory, niektóre z osób ściągają do pracy swoich znajomych i bliskich.O czymś to świadczy.
Do osób już potwierdzonych do wyjazdu apelujemy , ażeby pozostawały z nami w stałym kontakcie.Zawsze służymy wsparciem i pomocą.Rozwiązujemy na bieżąco wszystkie problemy, pomagamy w kwestii tłumaczeń.
Od pn.-do pt. w godzinach 8-17 jesteśmy do Państwa dyspozycji.

z poważaniem
zespół gpjc
użytkownik
12.10.2017 (rok temu)
12.10.2017 (rok temu)
witam Pana,



nie ma Pan obowiązku mieszkać w mieszkaniu wskazanym przez agencję.Jak najbardziej może Pan szukać swojego zakwaterowania.Od pracowników nie pobieramy żadnych opłat.



pozdrawiam

agencja gpjc
użytkownik
08.10.2017 (rok temu)
08.10.2017 (rok temu)
Złożyłem CV w kilku biurach na to samo stanowisko. Odpowiedział tylko gpjc za co dziękuję. Pierwszy raz chcę wyjechać do pracy. Chciałbym zapytać o kwestie zakwaterowania. Czy obowiązkowo trzeba mieszkać gdzie wskaże pracodawca czy też agencja czy można sobie samemu coś wynająć? Czy od zatrudnionych przez agencje pracowników jest pobierana jakaś opłata z tytułu pośrednictwa? Jeśli tak to czy jest ona jednorazowa czy nie?
użytkownik
08.09.2017 (rok temu)
08.09.2017 (rok temu)
Agencja gpjc jest ok, ale znów niemieckie zeit firmy to większa połowa to oszuści. Na dobry początek trzeba od czegoś zacząć, a Panie z gpjc jest zawsze z nimi kontakt i dzwonią same pytając jak praca itp. POLECAM!!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "gpjc"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Ząbki

Kraków

Dobczyce

Poznań

Rybnik

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice

Wrocław

Głubczyce

Tychy

Tczew

Chorzów

Bydgoszcz

Opole

Warszawa

Trzebinia wyzsza Za Szkołą
Murarz Bydgoszcz
Kucharz Warszawa Wawer

Koszalin

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Dzierżoniów szymanski Jacek

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Pruszków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Karpacz

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin