test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "grupa pracuj"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Wita. Niestety zarobki mijają się z celem. Każdy myśli że będzie tak jak obiecuje przez telefon koordynator. Przyjeżdżasz i zderzasz się z prawdą. Mało godzin . Po 3 h na sklepie. Godziny gwarantowane tylko dla osób które pracują pełny msc . Warunki jakie dostajesz na mieszanie rzadko spełniają oczekiwania. Grzyb, pleśń po 4 osoby w pokoju. Za każdy dzien odciągają za ubezpieczenie. srednio zarobisz 400 zł . Dodatkowo podlicz sobie że musisz tutaj się urzymać zarabiasz w zł a wydajesz w E.

Szukaj czegoś z przyszłością...
Tutaj jej nie ma...
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Wita. Niestety zarobki mijają się z celem. Każdy myśli że będzie tak jak obiecuje przez telefon koordynator. Przyjeżdżasz i zderzasz się z prawdą. Mało godzin . Po 3 h na sklepie. Godziny gwarantowane tylko dla osób które pracują pełny msc . Warunki jakie dostajesz na mieszanie rzadko spełniają oczekiwania. Grzyb, pleśń po 4 osoby w pokoju. Za każdy dzien odciągają za ubezpieczenie. srednio zarobisz 400 zł . Dodatkowo podlicz sobie że musisz tutaj się urzymać zarabiasz w zł a wydajesz w E.

Szukaj czegoś z przyszłością...
Tutaj jej nie ma...
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Widzę wasze reklamy, aż to skomentuje: Po pierwsze czy w Grupie oszustów pracuj jest zatrudniona choć jedna osoba znająca język angielski? - bo robicie wiochę z tego kraju - ucząc ludzi takich niedorzeczności językowych. Po drugie dlaczego w Grupie oszustów pracuj zatrudnia się ekspertów i pracowników z różnych dziedzin? Zupełnie jakby grupa oszustów pracuj zbierała dane osobowe na temat różnych specjalistów, nie przejmując się przy tym ustawą o ochronie danych osobowych i zgodą każdego szukającego zatrudnienia na przetwarzanie tych danych. Po trzecie jak to jest możliwe, że wy dalej działacie na rynku pracy ? - pewnie ktoś was kryje, może MOSAD?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
A ja tu pracuje i mam zamiar się zwijać.Firma nie stawia jawnych celów zadać premiowanych mało tego zasady się zmieniają co tydzień presja brak szacunku do ludzi i nie szanowanie czasu po 10 godzinach pracy.Mało tego firma nie rozlicza klientów twierdząc ze nie ma umów albo twierdz ze poprzednicy zrobili
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Witam, ja tez pracuje od niedawna i uwazam ze jest tutaj mozliwosc rozwoju. Pracowalem w fimie gdzie wixyt wymaganych bylo.ponad 20 teraz wyrabiam.sie w 8 godzinach i popoludnia dla rodziny, nie rozumiem tych, ktorzy wciaz narzekaja, a takich nadal.jest spora grupa....
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
pracuje jeszcze ktoś u Jacka Zejleta? Czy już się ta jego firma tak pogrążył,że nikt nie chce u niego pracować
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Może ktoś napisze o pracy w Grupie pracuj.pl ? O tym co tam się dzieje ? O mobbingu ? O dręczeniu pracowników ? O wyjazdach integracyjnych , szkoleniach i zabawach ? O hotelowych wieczorach ? Kto z kim i kiedy ? Kierownicy z handlowcami ... przygody na jedną noc i nie tylko ? Romansiki biurowe ? Awanse za łóżko ? Sprawy sądowe ? Rozwody ? Piszcie szybko, bo do jutra pracuj post usunie .
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Witajcie,pracowałem i całe szczęście że mnie zwolnili.pracuj.pl to jeden wielki burdel i kurestwo.Gdybym nadal pracował to pewnie rozpadłoby się moje małżeństwo.Imprezy jak w burdelu,każdy z każdym-sodoma i gomora
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Pablo zgadzam się z tobą w 100-tu %-tach. Lepiej bym tego nie ujął. Dodam jeszcze że kasy za nadgodziny do dzisiaj nie dostałem. Mobbing jest na porządku dziennym... O godzinie rozpoczęcia pracy dowiadujesz się w ostatnim momencie, a czasem nawet zjawiasz się w pracy na 7 rano a szef do Ciebie że masz na 16:00 i jedziesz do Lublina, Poznania, Zielonej Góry lub jeszcze dalej. Jedziesz 5-6 godzin, pracujesz 10 godzin i bez odpoczynku wracasz kolejne 5-6 godzin. Na usta cisną się same niecenzuralne słowa. Oczywiście jako nowy pracownik masz wrażenie że wszystko jest ok, ale zmienia się to po kilku tygodniach. Szczerze nie polecam! Dodałbym jeszcze więcej ale mogłoby to być niezgodne z regulaminem tej strony.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Mało ofert pracy czyli ludzie , którzy pracują doceniają firmę i nie odchodzą. Widocznie słabeusze nie dają rady i zrobił się zbiorowy lament. Za obijanie się nikt nie będzie płacił, tym bardziej, że opinie są skrajnie różnę.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
To jak tu pracujecie to nie wiecie jak sytuacja wyglada w dziale kontroli jakosci? W Stocku jakos trudno o poprawny numer kadr???Wykonalam 5 telefonow i ta sama informacja: "to nie tutaj,nie umiemy pomoc..." :/ przeprowadzilam sie do Lbl i jestem zalamana...Praca jest jedynie dla handlowcow.Wiedzialam,ze jest zle,ale az tak.Sluchaj sie chlopa,a wyjdziesz jak Zabłocki na mydle.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
3000 brutto w fabryce?
Czy ty masz z glową ?
Nocki!!!!!

Ja szukalem pracy 3 miechy oczywiscie caly czas majac prace.
Od Marca zaczynam prace w malutkim skladzie budowlanym jeje praca 8 godz plus latem nadgodziny maks 2 dziennie ( w sezonie)
2600 netto podstawy plus co kwartal 30 %

Kampania piwowarska z ta oferta to dno !!!!!
To jest poziom k...a ekspedientki z Lidla !!!!!
Bez urazy ale to jest fabryka.
Nasi rodzice pracujac w fabrykach czy grupach budowlanych wypracowali na dzis po 3000/3600 emerytury !!!!!!! Tak kiedys placono. Dzis to wyzysk i stawki uniemozliwiajace nawet usamodzielnienie !!!!!
12 zl na h buhahahahahahha
W ochronie to jeszcze buahahahahahahhah
Precz z wyzyskiem.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Witam,
skoro tyle osób sie wypodiada to wypowiem się i ja.
Zaczęłam pracę w CCC w lutym 2016 zakończyłam z końcen stycznia 2017 i do końca czerwca było znośnie - serio. Moja ówczesna kierowniczka A. była - patrząc z perspektywy dnia dzisiejszego - naprawdę spoko. Starała się rozkładać wszystkie prace w salonie równo między pracowników, nieważne czy ktoś pracował tam rok czy miesiąc. O każdy drobiazg można się było zapytać i - o dziwo - dostałam zawsze odpowiedź. A gdy coś się zrobiło źłe, po prostu tłumaczyła co jest źle, jak to ma być i w jaki sposób to zrobić by było dobrze. Ale niestety do czasu... :( Musiała odejść z pracy, i "przyznano" nam kogoś z innego salonu na jej miejsce.
Nie powiem babka sympatyczna, grafik ułkadała najczęściej pod prośbę pracownika (mam tu na myśli, gdy ktoś miał termin do lekarza, wywiadówkę dziecka itp. to faktycznie dostał wtedy wolne), ale.. No właśnie ALE - co z tego, że znała wszystkie procedury, co z tego, że pracuje w CCC ponad 3 lata, skoro nie nadaje się na lidera. Dawała sobie wejśc na głowę, co odbijało się na zespole. W ciągu 2 miesięcy zespół przestał być zgraną grupą, pracującą ramię w ramię ekipą. Za zgodą kierowniczki, 2 osoby zaczęly się rządzić, a reszta musiała zasuwać. Na porzadku dziennym było to, że po 10 godzin "przesuwała" się jedna osoba z towarem, a inna stała naprzeciwko i się z niej śmiała. Bolały nie tylko plecy, ręce i nogi, ale i psychika. Dlaczego? Bo gdy tylko ktoraś postawiła się, to dostawała wzór wypowiedzenia i słyszała "jak ci smutno i ci źle, weź tą kartkę - zwolnij się" Smutne..
Ja nie wytrzymałam, gdy na koniec dnia, kierowniczka zmiany, ZAWSZE stwierdzała brak w kasie 10-20 zł. I kasjerka musiała otworzyć portfel i dołożyć. Ja rozumiem, podpisałam zobowiązanie, gdy się tam zatrudniałam, o odpowiedzialności finansowej, ale za "starej kierowniczki" to było 1.50 zł max, i to raz na 1-2 tygodnie. Nie 10-20 zł codziennie. Gdy zapytałam w końcu gdzie jest ta kasa (w 2 tygodnie straciłam prawie 170 zł) to usłyszałam, że system szwankuje i że może W GRUDNIU się okaże. Więc zrezygnowałam. Aż tyle się tam nie zarabia, by aż tyle dokładać.
Dlaczego o tym piszę? Drogie Panie - praca w CCC w dużym stopniu zależy od kierownictwa, odczułam to na własnej skórze, więc, jeśli macie lepszą opcję, to nie bierzcie CCC. Wiem, prca wydaje sie lekka, ale taka nie jest!! Dodatkowo rozżaleni klienci (reklamacje), często wyniosłe doświadczone koleżanki ( za które trzeba zasuwać, a one się tylko patrza), dokładanie do kasy (choć dużo się nie zarabia), wskaźniki sprzedaży, króte naprawdę ciężko zrealizować... Nie warto, chyba, że tak jak ja, nie macie doświadczenia zawodowego, a z czegoś trzeba żyć. Ale nie wiążcie swojej przyszłości z CCC, szkoda waszego zdrowia.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
nie jest tak źle jak piszom! ja w danonie pracuje w opolu i lepiej jest niz za impela czy klar systemu, od samego poczatku ktos sie mna interesowal, scarlett ubrania dali i dodatek za dojazd. źle nie jest
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Jak czytam te żałosne wypociny to ciśnienie mi skoczyło!! Czy grupa pracuj wpisała pracownikom do zakresu obowiązków romanse, czy jakieś inne prace ze sfery obyczajowej? grupa pracuj to dobra firma powinna lepiej dobierać pracowników!! Szkoda, że nie piszecie o pracy.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
W pracuju sam HR ustala słynne ścieżki kariery (na swoim przykładzie?) - d... dasz to awans masz ;)
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
witam.pracowałem tam przez nie całe 4 lata i powiem jedno.za nic bym tam nie wrócił biuro,magazyn itp itd jedno wielkie dno,biuro,łysa kurwa za biurkiem która uwaza sie za choj wie kogo a jest zwykłym debilem,nastepny Norbi,który awansował z zwykłego wózkowego na "biurowca" .po paru miesiącach siedzenia w biurze bał sie wychodzic na magazyn,jesli chodzi o sam miks to godziny tragiczne nie raz jechało sie na 12-15 godzin a nie raz na 2-3 godziny, fakt faktem ze była tam grupa ludzi która sie dogadywała i sie z nimi naprawde spoko pracowało (fiołas,Adaś itp.itd.) a tak poza tym to takie tragedie ludzkie jak burek,korki,grzechu,seba, i wiele innych dziwolągów tam pracują bądź pracowali,wiec beka nie samowita z nich była zawsze. ogólnie nie polecam nawet na krótki okres pzdr
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
witam.pracowałem tam przez nie całe 4 lata i powiem jedno.za nic bym tam nie wrócił biuro,magazyn itp itd jedno wielkie dno,biuro,łysa kurwa za biurkiem która uwaza sie za choj wie kogo a jest zwykłym debilem,nastepny Norbi,który awansował z zwykłego wózkowego na "biurowca" .po paru miesiącach siedzenia w biurze bał sie wychodzic na magazyn,jesli chodzi o sam miks to godziny tragiczne nie raz jechało sie na 12-15 godzin a nie raz na 2-3 godziny, fakt faktem ze była tam grupa ludzi która sie dogadywała i sie z nimi naprawde spoko pracowało (fiołas,Adaś itp.itd.) a tak poza tym to takie tragedie ludzkie jak burek,korki,grzechu,seba, i wiele innych dziwolągów tam pracują bądź pracowali,wiec beka nie samowita z nich była zawsze. ogólnie nie polecam nawet na krótki okres pzdr
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Na jakim obiekcie pracujesz i w jakiej firmie czy w Dgp Security Partner czy w spółkach córkach . Bo ja pracuje w Dgp Security Partner w Katowicach na KHW Murcki-Stadzic i mam umowę o prace plus zlecenie w Firmie Dersław Sp z o.o . Jeżeli byś miała grupę niepełnosprawności to byś dostała ale teraz się pytają na jaka umowę pan chce pracowac
użytkownik
7 lut (11 dni temu)
7 lut (11 dni temu)
Witam serdecznie jestem pracownikiem THG w Magnicach . Wiele słyszałem negatywnych opinii o tej firmie i jej pracownikach. Wyjaśnienia państwu na czym to wszystko polega. Ludzi którzy na samym początku zawarli umowę z ta firmą pierwsza grupa pracowników to dzięki wam tak naprawdę są te opinię o tej firmie negatywne. Wg nie pojmuje waszego rozumowania. Uciekacie z Amazonu a wszystkie pomysły przynosicie do THG nie macie własnych pomysłów sami z tej firmy robocie 2 AMAZON . Traktujecie Liderów , Koordynatorów i Kierowników jak kumpli z podwórka Szanowani państwo To nie jest piaskownica Oni mają prawo ci kazać.zapierdalać i krzyknąć na ciebie bo jesteście pionkami w tej grze. Piszecie o nich złe słowa a to też ludzi co muszą codziennie przychodzić.do pracy i wysłuchiwać waszego pierdolenia na okrągło bo nie potraficie ogarnąć 2prostych działów jak PICK I PACK. pracuje na sorcie i widzę często źle spakowane paczki. Powiedźcie mi jak można być tak pustym człowiekiem że nie potraficie włożyć głupiego przedmiotu w jebany karton tak aby się nie ruszał i zakleić go solidnie. nawet tego część osób nie potrafiło To proszę szanować innych bo sami nie lepsi jesteście. A Firma THG w Magnicach jest naprawdę dobrą firmą. zgraną ekipą i nie można o niej źle powiedzieć Bo PRACOWNICY. tworzą firmę. a nie Ludzie co nią zarządzają. Staranność , sumienna praca, wyrabianie normy, nowe dobre pomysły uśmiech i szybkość jest potrzebna . Bo wyjebane wszyscy mogą mieć ale cierpią ci co chcą do czegoś dojść. pracuje tam juz 4 MIES I SZKOLENIA MAM PRAWIE NA WSZYSTKICH DZIAŁACH. Więc trzeba chcieć coś osiągnąć a się to otrzyma ZAPRASZAM MŁODYCH LUDZI I NIE TYLKO aby zaczęły pracę w THG bo WARTO !!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "grupa pracuj"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin