test
Znaleziono 72 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "hanplast"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
11.12.2018 (2 miesiące temu)
11.12.2018 (2 miesiące temu)
Rozumiem, że to "karpiowe", o którym piszecie na forum, to jakaś forma premii przyznawanej w okolicach Świąt osobom zatrudnionym w hanplast. W jaki sposób jest ona wyliczana i czy dostaje ją każdy pracownik (oczywiście oprócz przypadków, o których piszesz) w takiej samej wysokości?
autor
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Czasem tak się może zdarzyć u pracodawcy, ale dobrze, że zostało to rozwiązane w odpowiedni sposób. Skoro pracujesz w hanplast, to co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? Interesują mnie Twoje spostrzeżenia co do firmy.
autor
18.11.2018 (3 miesiące temu)
18.11.2018 (3 miesiące temu)
Czasem tak się może zdarzyć - może po prostu firma miała jakieś przejściowe problemy finansowe, nie dostała odpowiednich środków na czas od innych podmiotów? Tak naprawdę różne sytuacje się mogą zdarzyć. Co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w hanplast?
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
hanplast jak hanplast, cuda niewidy tam się dzieją, ale wypłaty są zawsze na czas, przestańcie kłamać, bo jeszcze się nie spotkałem z opóźnieniem, raz ludzie nie dostali wypłat to dyro robił co mógł żeby ludziom wypłacić, kilka osób dostało z jego prywatnego konta, to chyba o czymś świadczy co?
autor
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Forum dotyczy pracy w całej firmie hanplast, a nie tylko w konkretnych działach i każda osoba zatrudniona w tym miejscu ma prawo wyrazić swoją opinię. Piszesz o opóźnieniach w wypłacie wynagrodzeń - czym są spowodowane i jak ten temat podejmuje pracodawca ze swoimi pracownikami?
autor
27.10.2018 (3 miesiące temu)
27.10.2018 (3 miesiące temu)
@Paletowy, na forum można wyrażać swoje różne opinie - zarówno pozytywne, jak i negatywne. Na każdą wypowiedź znajdzie się miejsce, o ile będzie napisana w sposób merytoryczny i kulturalny. Czy Ty również jesteś pracownikiem firmy hanplast?
użytkownik
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
Szanowna Pani Dominiko czego Pani oczekuje od pracowników hanplastu, że ktoś powie jak jest naprawdę że ktoś jest zadowolony z pracy w tej firmie to chyba śmiech na sali, banda kapusi donosicieli itp a kierownictwo słucha tych bzdur i nic tylko szukają komu tu co zabrać.
autor
21.10.2018 (3 miesiące temu)
21.10.2018 (3 miesiące temu)
@B.A.Z. doceniam Twoją twórczość i chęć podzielenia się nią z szerszą publicznością, ale bardzo proszę o niepisanie na forum w takim tonie. Czy mógłbyś napisać swoją rzeczową i kulturalną opinię o pracy w hanplast, a nie współpracownikach?
autor
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
@Franek, na forum do tej pory zdarzały się różne komentarze - i te bardziej pozytywne, i te raczej negatywne. Cieszę się, że jesteś zadowolony z pracy w hanplast! Piszesz, że nie ma problemu z uzyskaniem pomocy od współpracowników - a jak wygląda kwestia chociażby szkoleń w firmie, podnoszenia kompetencji pracowników? Czy pracodawca stawia nacisk na tę kwestię?
użytkownik
12.10.2018 (4 miesiące temu)
12.10.2018 (4 miesiące temu)
Lubię atmosferę w hanplast za:
Współpracownicy są dobrzy. Znają się na swojej robocie, nie zajmują się nadmiernie plotkami, jak trzeba coś zrobić to wymieniają się informacjami. Współpracują. Jak jest luźniej to porozmawiają towarzysko. Pracuję w narzędziowni. Lubię moją pracę, otoczenie i firmę. Znam kilkadziesiąt osób które myślą podobnie. Przynajmniej tak mówią:)
użytkownik
11.10.2018 (4 miesiące temu)
11.10.2018 (4 miesiące temu)
Moje sugestie dla hanplast:
xxxxxxx hanplast
autor
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Chciałabym zaznaczyć, że komentarze, które nie mają za wiele wspólnego z wyrażaniem swoich rzeczowych i merytorycznych opinii na temat pracodawcy, mogą zostać usunięte przez administratora forum. Bardzo proszę o zaprzestanie zaśmiecania forum takiego typu dyskusjami, jak do tej pory!
@Sola, piszesz, że zamierzasz ponownie zatrudnić się do pracy w hanplast. Czy firma nie robi problemu z takim krótkoterminowym zatrudnianiem się? Chętnie przyjmuje osoby, z którymi już współpracowała?
autor
29.09.2018 (4 miesiące temu)
29.09.2018 (4 miesiące temu)
@Lajlaaa, rozumiem. Czy taką premię świąteczną dostaje każdy pracownik hanplast?
@Polak, pracujesz w hanplast aktualnie, tak? Czy nie ma problemu z dogadaniem się z osobami innej narodowości? Jaka atmosfera panuje w firmie?
użytkownik
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
17.09.2018 (5 miesięcy temu)
@Taka ja, dlaczego tak uważasz? Napiszesz coś więcej? Wydaje mi się, że to dość nieinwazyjne pytanie.
@Gość, przecież osoby innej narodowości niż Polacy czy też o odmiennej orientacji, również powinni mieć szansę na zatrudnienie. Piszesz z perspektywy pracownika hanplast, czy po prostu obserwatora? Przypominam, że na forum dzielimy się opiniami o pracodawcach.
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
@3210, piszesz, że pracowałeś w hanplast. Długo byłeś związany z tą firmą? Jakie mógłbyś wymienić plusy i minusy pracy w niej? Jestem ciekawa, czy funkcjonuje w firmie coś takiego jak na przykład socjal dla pracowników. Możesz podzielić się informacjami na ten temat na forum?

Czy ktoś z Was chciałby także coś dodać na temat tego pracodawcy? Warto dzielić się swoimi opiniami na forum.
użytkownik
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
03.09.2018 (5 miesięcy temu)
@Franek, a co uważasz za największy plus pracy w hanplast? Czy ten pracodawca stwarza swoim pracownikom realne możliwości rozwoju? Warto poruszyć jeszcze kilka istotnych kwestii dotyczących pracy w tym miejscu.
@RAFI, wątek dotyczy całej firmy hanplast. Dlaczego tak bardzo rozróżniasz te dwa działy?

Wasze wpisy są bardzo cenne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w hanplast!
użytkownik
02.09.2018 (5 miesięcy temu)
02.09.2018 (5 miesięcy temu)
Pracuję w narzędziowni hanplast i sobie chwalę. Podobnie jak koledzy. Co prawda część marudzi ale tak dla zasady myślę. Tak, że polecam. Uczciwie się rozliczają, warunki dobre. Marudom wytykam język:) Pozdro!
użytkownik
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
21.08.2018 (5 miesięcy temu)
@Justyna, dziękuję za Twoją rozbudowaną wypowiedź na forum. Wspominasz o nadgodzinach - rozumiem, że za każdym razem są one dodatkowo płatne, tak? Pytam, bo w niektórych firmach nadgodziny odbierane są później jako dni wolne od pracy.

Czy któryś z użytkowników forum chciałby jeszcze dodać coś na temat pracy w hanplast w Bydgoszczy? Zachęcam do wypowiadania się!
użytkownik
13.08.2018 (6 miesięcy temu)
13.08.2018 (6 miesięcy temu)
Jeżeli ruscy nie pracowali tam, to gdzie by był ten hanplast. Oni biorą nadgodziny i naprawdę ciężko pracują. A co polak? Jeden raz na zmianę wyjdzie i już płacie, że nie daje rady, mało płacą, nie dobry obiad..... Na maszynach gdzie stoi dwa polaka na zmianie, na kolejną będzie stał jeden Ukrainiec. I uwierzcie mi, on da rady. Przestańcie pisać bzdury, nie pokazujcie swojej mentalności.
użytkownik
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
08.08.2018 (6 miesięcy temu)
@Usmiech, @fhgfghjf, co mają na celu Wasze komentarze? Przypominam, że forum służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców, a nie do plotek na temat koleżanek czy kolegów z pracy. Rozumiem, że pracowaliście w hanplast, tak?
@Taka ja, długo już pracujesz w hanplast? Może warto poruszyć kwestię warunków panujących na hali z odpowiednimi osobami w firmie? Może to mogłoby coś pomóc.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "hanplast"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin