test
Znaleziono 495 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "hemmersbach"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Sprecyzuj zapytanie.
Konkretnie ! Jakie stanowisko :) Pomozemy.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Cytując:
"Chciałabym poinformować, że z dniem 01.02.2017 cena karty Multisport Plus ulegnie zmianie i będzie wynosić 49,50 zł. Cena pozostałych kart nie zmieni się.
Jednocześnie pragniemy podziękować włodarzowi Hemma za trud , który włożył w wynegocjowanie dofinansowanie do karty Multisport."

Chciałem napisać coś pozytywnego, ale powiem tak.
Włodarzu wychyl wkońcu ten komiczny pustostan z bieadyszybów i się rozejrzyj.
Żydzisz, szydzisz i kpisz !





Dodatkowo w imieniu całej załogi pragniemy złożyć najszczersze podziękowania za wspaniałomyślność w negocjacjach dotyczących prmocji dla pracowników na walentynki w marketach osiedlowych.
Co Was czeka 14 lutego:
Koc walentynkowy za jedyne 14,99 PLN
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Cytując:
"Chciałabym poinformować, że z dniem 01.02.2017 cena karty Multisport Plus ulegnie zmianie i będzie wynosić 49,50 zł. Cena pozostałych kart nie zmieni się.
Jednocześnie pragniemy podziękować włodarzowi Hemma za trud , który włożył w wynegocjowanie dofinansowanie do karty Multisport."

Chciałem napisać coś pozytywnego, ale powiem tak.
Włodarzu wychyl wkońcu ten komiczny pustostan z bieadyszybów i się rozejrzyj.
Żydzisz, szydzisz i kpisz !
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Wynika z tego, żę całe te Bielany to jeden wielki KOŁCHOZ Z AMAZONEM NA CZELE! WYZYSK I BUTA Z POLAKÓW TRWA! WALCZCIE O SWOJE! NIE PRACUJCIE DLA NICH! NIECH ROBIĄ SOBIE SAMI!
użytkownik
2 sty (15 dni temu)
2 sty (15 dni temu)
Witam,

Pracowałem w dziale IT na bielanach i nie polecam. Wszystkie decyzje moga byc akceptowane tylko przez mangera z Niemiec. Czesto niestety manager nie ma pojecia o proponowanych zmianach/funkcjach i od razu odpowiada nie, przez co systemy w firmie maja tragiczna konfiguracje.
Manager woli nie wprowadzac zabezpieczen gdyz moze sie to kiedys zepsuć.
Wszystkie sprawy decyzje trwaja bardzo długo a czasem nie ma odpowiedzi. W tej firmie po raz kolejny cały dział IT się zwalnia. W roku 2018 był naprawdę spoko zespół który znał sie na robocie ale wszyscy się zwolnili (nie którzy nawet roku nie przepracowali) - głownym powodem byl manager.
Firma jest idealna jeżeli zaczynasz swoja przygode w It i chcesz dobrze zarobic ale potem najlepiej szukać czegosc lepszego.

Słabe benefity za wszystko trzeba placic, brak szkoleń zewnętrznych.
Surowe wyliczanie czasu pracy, brak home office.
użytkownik
2 sty (15 dni temu)
2 sty (15 dni temu)
Witam,

Pracowałem w dziale IT na bielanach i nie polecam. Wszystkie decyzje moga byc akceptowane tylko przez mangera z Niemiec. Czesto niestety manager nie ma pojecia o proponowanych zmianach/funkcjach i od razu odpowiada nie, przez co systemy w firmie maja tragiczna konfiguracje.
Manager woli nie wprowadzac zabezpieczen gdyz moze sie to kiedys zepsuć.
Wszystkie sprawy decyzje trwaja bardzo długo a czasem nie ma odpowiedzi. W tej firmie po raz kolejny cały dział IT się zwalnia. W roku 2018 był naprawdę spoko zespół który znał sie na robocie ale wszyscy się zwolnili (nie którzy nawet roku nie przepracowali) - głownym powodem byl manager.
Firma jest idealna jeżeli zaczynasz swoja przygode w It i chcesz dobrze zarobic ale potem najlepiej szukać czegosc lepszego.

Słabe benefity za wszystko trzeba placic, brak szkoleń zewnętrznych.
Surowe wyliczanie czasu pracy, brak home office.
użytkownik
23.12.2018 (25 dni temu)
23.12.2018 (25 dni temu)
mam nadzieje ze sylwester bedzie wolny ale z ta wigilja to letka przesada ze jest pracujaca
użytkownik
23.12.2018 (25 dni temu)
23.12.2018 (25 dni temu)
Minusy:
- Wyplata słaba jak barszcz
- Słabe kierownictwo, zatańczy jak Niemiec zagra
- Tną koszty na czym się da, nawet na dietach przy wyjazdach zagranicznych (załatwiają bony na jedzenie warte dużo mniej)
- Brak jakichkolwiek dofinansowań wakacyjnych czy świątecznych - rozdają płyty o nosorożcach
- Brak szkoleń z prawdziwego zdarzenia - kolega może pokazać Ci, gdzie klikać myszką krok po kroku i tyle. Często sprowadza się to to pracy odtwórczej, zęby odciążyć zasoby Niemców. Od myślenia to są oni
- A sorry, prawdopodobnie zrobią szkolenie wewnętrzne z zarzadzania czasem pracy, abyś pracował/a sprawniej. Wycisną jak cytrynę, będziesz zostawać nadgodziny kiedy trzeba, a kiedy natłok pracy opadnie, potrafią ładnie podziękować i zwolnić
- Polityka firmy: standaryzacja i automatyzacja jak największej ilości procesów -> redukcja etatów/ ew. działanie zgodnie z efektem skali, czyli przyjmowanie kolejnych projektów. Tak czy siak, wyżej się nie podskoczy, polskie oddziały jako wyrobnicy, tania siła robocza
- Zazwyczaj, jeśli wspomnisz, że coś jest nie w porządku, utemperują cię krótko
- Generalnie chytra firma. Pozwalają odchodzić dobrym pracownikom w myśl zasady, że każdy jest do zastąpienia (dzięki standaryzacji i automatyzacji - btw którą rozwijają/ rozwijali ci najlepsi)

Plusy:
- Koledzy wspierający w niedoli, w podobnej sytuacji finansowej
- Jeśli to pierwsza praca, można podszlifować angielski i excela i po pół roku ruszać dalej
- Można stać się lepszym człowiekiem (przyglądać się kierownictwu, brać przykład i postępować odwrotnie)
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
może dlatego, że maja swoją opinie? nie jest to idealna firma i ma swoje braki.
jeżeli mają lepsze prace i lepsze zarobki gdzieś indziej to znaczy tylko że ich talent jest wiecej wart niż w hemmersbachu ?
a jeżeli czegoś im brakuje to by chcieli wrócić czyż nie? trochę beznadziejna konkluzja
użytkownik
27.11.2018 (miesiąc temu)
27.11.2018 (miesiąc temu)
Jesli sie pracuje a nie dmucha w trabke to jest swietnie :) Jak ktos jest po prostu marny, albo nie chce mu sie pracowac to pisze tutaj negatywne opinie. Poza tym skoro Ci wszyscy porkrzywdzeni pracownicy nagle maja lepsze prace i zarobki to po co tutaj wracaja ? Chyba jednak czegos brakuje ;)
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
ciagle ? no jezeli jednorazowy wpis mozna uznac za "ciagly". nudze sie wiec sobie patrze tu i tam ale raczej z tego nie bede sie tlumaczyl.

pewnie ze moge krytykowac, bo z tych wszystkich opinii wynika, ze nic sie nie zmienilo wiec tylko przypninam swoja opinie.
a co mam wstawic swoje zdjecie czy cos? po co komu informacja kim ja jestem? witam w internecie.

Moja ocena tej fimy jest marna i tyle.

/pisze bez Pl znakow bo siedze na sluzbowym lapku. pisze to bo zaraz sie ktos i do tego doczepi ze jakis niepismienny jestem.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
A jednak ciągle tu wracasz, czegoś Ci brakuje. Łatwo krytykować anonimowo, tym bardziej, że nie ma Cię na miejscu od dawna i nie masz pojęcia o czym piszesz.
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
w dodatku wierzyłem co mówili A obiecywali garnek złota. nie ma progresu w tej firmie nawet jak ktoś robi 140% albo sam się szkoli żeby dać z siebie jeszcze więcej.

na szczęście po zmianie pracy momentalnie można się wybić nie wchodząc nikomu w tyłek i przy okazji mieć więcej kasy
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
bo byłem młody i głupi
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
skoro tak tam źle to dla czego PARĘ LAT tam pracowałeś?
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
jej jak dobrze ze juz tam nie pracuje. jedna z gorszych firm dla jakich pracowałem a siedziałem tam parę lat. z wpisow innych widzę że nic się nie zmieniło.

masz 18 lat o nic w głowie? A idź tam pracuj za grosze i jeszcze pamiętaj o pocalowaniu przełożonego w stopkę że daje Ci szanse "pracowania w międzynarodowej firmie".

szyderczo pozdrawiam.
użytkownik
08.11.2018 (2 miesiące temu)
08.11.2018 (2 miesiące temu)
polega na rozdzielaniu i monitorowaniu ticketów
użytkownik
26.10.2018 (2 miesiące temu)
26.10.2018 (2 miesiące temu)
w biurach trzeba znać angielski na poziomie B2, na hali nie trzeba znać angielskiego
użytkownik
17.10.2018 (3 miesiące temu)
17.10.2018 (3 miesiące temu)
Proszę o info jak ze znajomością angielskiego.
użytkownik
15.10.2018 (3 miesiące temu)
15.10.2018 (3 miesiące temu)
w katowicach sa 2 pietra jedno jeszcze nie aktywne ale ludzi przybywa kazdy jest mega sympatyczny nie ma zadnych spin ani nic pracy jest dla kazdego
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "hemmersbach"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin