test
Znaleziono 11 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "hitmark"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
14.06.2018 (8 miesięcy temu)
14.06.2018 (8 miesięcy temu)
@Krzysiek, mógłbyś napisać jakie są Twoje doświadczenia z hitmark? Jak oceniasz pracę w tym miejscu?
@Remik, czy jesteś pracownikiem w hitmark? Może mógłbyś powiedzieć jakie są warunki zatrudnienia i jaka atmosfera panuje w firmie?
użytkownik
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
27.05.2018 (8 miesięcy temu)
Firma z dobrą opinią zawsze będzie miała swoich hejterów!!
użytkownik
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
Można 5-6 wykręcić jako serwisant ale dużym kosztem. Mają system premiowyy który w zasadzie stanowi 70% pensji. Zasadnicza pensja to zazwyczaj najniższą krajową.
autor
14.04.2018 (10 miesięcy temu)
14.04.2018 (10 miesięcy temu)
@tomasz "reszta jest na najwyższym poziomie", masz na myśli kwestie zarobków, atmosferę pracy i możliwość awansu? Daj znać, jak wygląda Twoja przygoda z pracodawcą hitmark. Może powinniśmy o czymś wiedzieć na ich temat. Każda sensowna i merytoryczna opinia będzie przydatna.
użytkownik
10.03.2018 (11 miesięcy temu)
10.03.2018 (11 miesięcy temu)
Posiadasz najnowsze informacje dotyczące poziomu wynagrodzeń w hitmark sp. z o.o.? Twoja opinia może okazać się ważna.
użytkownik
10.11.2017 (rok temu)
10.11.2017 (rok temu)
oni zmieniają aktualnie siedzibę , nowa się buduje. Budynek wydaje się biedny ale reszta jest na najwyższym poziomie.
użytkownik
09.08.2017 (rok temu)
09.08.2017 (rok temu)
Czy ta firma ma siedzibę w garażu? Na google maps właśnie tak wygląda ta siedziba na ul. Świetlicowej 7/9 w Konstancinie. Na stronach producenta Hitachi ten właśnie adres figuruje jako jedynego przedstawiciela w PL, ale to co na zdjęciach z maps wygląda niepoważnie i biednie.
użytkownik
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
Wydaje ci sie. Jest xxxxxxx ciężkie. Opary 2 butanonu są okrutne. Kręci sie w głowie po pracy.
użytkownik
05.04.2016 (2 lata temu)
05.04.2016 (2 lata temu)
Serwisowanie drukarek nie wydaje się być jakieś ciężkie. Jak ktoś się zna na robocie to sobie spokojnie poradzi. A z tego co wiem dają umowę o pracę, a to plus.
użytkownik
28.03.2016 (2 lata temu)
28.03.2016 (2 lata temu)
marlena, ja też widziałem że seerwisanta potrzebowali. Zastanawiam się czy mniej więcej zatrudnienie jest nna tych samych warunkach co handlowiec. Plus taki, że wynagrdzenie jest stałe.
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
witam serdecznie, obecnie firma prowadzi rekrutację m.in. na stanowisko przedstawiciela handlowego w konstancinie-jeziornej :) uwaga - dają auto służbowe !
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "hitmark"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin