test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "huta"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Klukowa huta już była teraz mają plany ma Gostomię wywozić ten cały syf co na placu na kokoszkach zalega pytam się gdzie jest ochrona środowiska czy może tez w łapę dostali co nie co a po 2 nie mają koncesji na sortowanie śmieci cały ten syf co zwożą na kokoszki spływa do pobliskich wód ta niby sortownia to tylko plac przeładunkowy a sortuje się tam śmieci i różne niebezpieczne dla środowiska odpady bez koncesji pytam się jeszcze raz co na to miasto Gdańsk ma do powiedzenia .???????!!!!!!!!!!!!.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Co to rzecznik prasowi AMP pisze czy jakaś inna gnida hahahahah Naprawdę żal .... Śmiać mi się chce jak czytam te bzdury ....
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Nie jestem rzecznikiem tylko wytapiaczem stali i pisze szczerze jak jest u mnie na wydziale . Jak nie byłeś na hucie to się nie wypowiadaj albo pisz jakieś konkrery a nie bzdury :)
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Ta firma to jakaś kpina tróją środowisko 1 Klukowa huta 2 sortownia na kokoszkach to jakaś kpina warunki sanitarne masakra szatnia wc koszmar i ten niby kierownik pozal się panie boże, pracownicy rękawice do pracy na sortowni wybierają z pojemników na śmieci zgroza w szatniach pracowniczych szczury koty to są mało do nich stanowczo nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Kulminacja nastąpiła !!!!Klukowa huta zasypana śmieciami przez Komunal Express !!!!! Powodzenia ??????!!!!!!!!!
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
zgadzam się z twojom opiniom też pracuje w hucie i tez początkowo pracowalem przez firmę pośrednicząca Domus w której są słabe zarobki ale jak swoje przerobisz w tej firmie to przyjmują pod Hutę mnie przyjeli po 4 latach pod hutą pracuję 2 lata dobre zarobki praca cięzka ale na spokojnie nik nikogo nie pogania i nad nikim nie stoi przerwa .
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Witam serdecznie czy są przyjęcia na Hutę Łabędy? Posiadam uprawnienia do obsługi wózka widłowego oraz duże doświadczenie ale byłbym zadowolony gdyby można było się przyuczyc zawodu.
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
hej hej! Aktualnie huta łabędy poszukuje na stanowisko Automatyk - Elektronik. Jeśli masz Wykształcenie średnie techniczne (automatyka, mechatronika, elektronika, elektrotechnika) to aplikuj :)
użytkownik
15 sty (miesiąc temu)
15 sty (miesiąc temu)
Opinia o Miejskie Centrum Stomatologii Nowa huta Spółka z o.o. Przychodnia Rejonowa nr 11 Poradnia stomatologii ogólnejKraków, os. Piastów 40Cześć, Ze względu na pogarszający się stan zdrowia skorzystać z usług "Miejskie Centrum Stomatologii Nowa huta Spółka z o.o. Przychodnia Rejonowa nr 11". Czy korzystał ktoś może z usług Miejskie Centrum Stomatologii Nowa huta Spółka z o.o. Przychodnia Rejonowa nr 11. Czy wszystko było dobrze?
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Wiesz cos na temat punktow? Zostaly czy zabrali je a w zamian ta śmieszna podwyżka?
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Wnioskując do naszego szefostwa o 100% dodatkowego wynagrodzenia za niedzielę i święta otrzymaliśmy odpowiedź nie ma takiej możliwości
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Jakie według Ciebie powinny nastąpić zmiany w zarządzeniu firmą huta Szkła Gospodarczego Tadeusz Wrześniak, aby poprawić sytuacje firmy na rynku? Myślisz, że są jeszcze szanse, aby wszystko wróciło na właściwe tory? Ciekawi mnie również, czy pracodawca chętnie korzysta z sugestii pracowników, co do zarządzania? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wygląda.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
A co najważniejsze to że w Hucie Orzeł Biały pracują 3 dni i 3 dni mają wolne.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
huta Orzeł Biały w Brzezinach.
Pracownik nowo przyjęty otrzymuję podstawy 3600 zł, pomijając premię i dodatki,z socjalnego dodatek do świąt Bożego Narodzenia to 1500 zł netto.
A w naszej firmie nie jeden z długim starzem nie ma tyle co tam nowo przyjęty.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Zgadzam się z wypowiedzią . Zróbmy wkońcu to co należy i pokażmy że mamy kręgosłup. A nie tylko języki.
użytkownik
8 sty (miesiąc temu)
8 sty (miesiąc temu)
Z całym szacunkiem, ale czy to przypadkiem nie związkowcy dostali nagrody od prezesa na hutniku?
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Moim podstawowym pytaniem jest kwestia systemu pracy. Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale pracujemy nie zgodnie z kodeksem pracy, który mówi cytuję. "Art. 133. § 1. Pracownikowi przysługuje w każdym tygodniu prawo do co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku, obejmującego co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego."
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Problemem nie są Związki a Zarząd, który dba tylko o swoją kieszeń.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Kazek pokaż mi jedna sprawę którą związkowcy zalatfili dla zalogi przez ostatnie dwa lata?Podpisują tylko to co prezes da tak jak z podwyżkami w tym roku.Automatycy, elektrycy, ślusarze mają wyższe stawki (bo dla prezesa to sa fachowcy a technolog to wół do roboty)od technologów a to technolog najwiecej czasu spedza na wydziale przy produkcji,ci tak zwani fachowcy jak się po nich nie zadzwoni to sie robotą nie zainteresują a szczególnie na nockach.A prezes i tak robi co chce bo nie ma układu zbiorowego a wy związkowcy mu nie podskoczycie bo jak będzie chciał to zabierze socjal i nic nie zrobicie.
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
Nie czepiaj sie zwiazkowcow bo nie wszyscy sa w jednym worku.Gdyby nie oni to NIC bys nie dostal.A za wypisanie sie masz medal od prezesa gratis na hutnika. Wtedy niestety prezes polozy lapy na socjalu itp.Tak wiec wes gleboki oddech i policz do 10.I wtedy pomysl co napisales.ps.nie jestem zwiazkowcem.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "huta"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin