test
Znaleziono 21 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "incube"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
20.08.2017 (rok temu)
20.08.2017 (rok temu)
Charaktery szefostwa to raczej nie powód to wydawania opinii na temat całej firmy @były pracownik, piszesz o stylu zarządzania, ale nie do końca rozwijasz swoje zdanie, jak on rzeczywiście wygląda? incube CPM ma teraz aktualne ofert pracy, więc na pewno przyda się wyjaśnienie powyższych informacji.
użytkownik
17.08.2017 (rok temu)
17.08.2017 (rok temu)
firma stwarza wrażenie otwartej, rodzinnej atmosfery z wręcz ojcowską opieką ale to pierwsze wrażenie, dużo zależy od tego czym się zajmujesz w tej firmie i od ludzi, z którymi współpracujesz. Ktoś, kto ma ogólnie dłuższy staż pracy i pracuje w incube dłużej niż kilka miesięcy, potrafi obserwować i wyciągać wnioski to zauważy, że mogłoby to być naprawdę fajne miejsce do pracy gdyby nie to, że...tu można wymienić wiele powodów ale główny jest taki, że zarządowi brak jest spójności, jeden z właścicieli zarządza poprzez dyktaturę a drugi mówiąc kolokwialnie ma wszystko w poważaniu. Jeden nerwus, drugi wycofany i jakby zastraszony...Kontrola nad tym co się dzieje w firmie jest wskazana i różne są jej metody, niestety te stosowane w incube są potwornie chaotyczne, nerwowe, wprowadzające zamieszanie w jako tako ustawionej pracy po poprzedniej rewolucji. Trzeba zrozumieć, iż nie da się kontrolować wszystkiego, że warto słuchać ludzi i tego co mają do powiedzenia i trochę im zaufać.
Dziwne jest też szczególnie mocne przywiązanie i bezkrytyczne podejście do niektórych osób bez wiedzy i umiejętności a które tak naprawdę najbardziej szkodzą firmie. Patrząc z boku widać było iż projekty które prowadziły zawsze były pod wodą a wina spadała na zupełnie niewinne osoby - zarząd jednak tego nie widzi lub nie chce widzieć. Przekłada swoją irytację na zupełnie niewinne osoby dość często rotując ludzi poza firmę. W incube pracuje też wielu znajomych i przyjaciół królika, jeśli firma chce płacić za nicnierobienie lub sczytywanie internetu to nie mój problem, ale jeśli frustracje z niskich zysków odbija na zespołach, które faktycznie zarabiają kasę dla firmy to już czas szukać innego miejsca.
Ktoś napisał, że jak ktoś chce to się może wiele nauczyć w tej firmie, zgodzę się, ale równie dobrze można nie wychodzić z domu i też wiele się nauczyć.
Pozdrawiam
autor
08.08.2017 (rok temu)
08.08.2017 (rok temu)
@dobrebopolskie123 czy firma w takim razie inwestuje wysiłek w tworzenie relacji interpersonalnych? Często wykorzystywane są do tego celu imprezy i wyjazdy integracyjne. Tworzą więzi pracownicze, a tym samym przywiązują pracownika do firmy. Czy to funkcjonowało w firmie w okresie, kiedy byłeś zatrudniony?
użytkownik
03.08.2017 (rok temu)
03.08.2017 (rok temu)
Employer branding wykupiony?
użytkownik
06.05.2016 (2 lata temu)
06.05.2016 (2 lata temu)
szkoelnia zwlaszcza takie wdrozeniowe uwazam ze sa niezbedne na samym poczatku pracy i dobrze jezli sa
użytkownik
21.03.2016 (2 lata temu)
21.03.2016 (2 lata temu)
Jestem byłym prcownikiem. Odszedłem sam ze względów prywatnych. W incube od mniej więcej dóch lat jest straszna rotacja pracowników, analityków kieruje się do działu sprzedazy czy tego chcą czy nie... A specjalistów ds. sprzedaży na stanowisko konsultanta... dziwaczna zamiana stanowisk. Myśle że największym problememe w firmie są ludzie i relacje, interpersonalne, których praktycznie brak. Wyżej ktoś pisze, że zarząd nie wie czego chce, niestety muszę się z tą opinią zgodzić. Za mojej kadencji wyleciało kilka osób serio, bez powodu, bo znaleźli kogoś innego - w ich mniemaniu lepszego. Nei oceniam, ale jesli w przeciągu 3-4 miesiecy kilka razy ma miejsce taka akcja to wygląda to co najmniej dziwnie. Prawdą jest też że zwolnionym kazano mówić reszcie że sami odchodzą. No cóż. Ja sie cieszę, ze skończenia przygody z tą firmą. Plusami była prywatna opieka medyczna i kurs angielskiego - nie wiem czy teraz też to jest. Ogólna ocena 3+. Tragedii nie było ale firma dobra na początek kariery, absolutnie nie na dłuższą metę.
użytkownik
17.03.2016 (2 lata temu)
17.03.2016 (2 lata temu)
No ale dlaczego takim analitykom mieliby mało płacić @gaston? Wydaje mi się, że z zarobkami wcale nie jest tak źle. Wymagają wykształcenia ekonomicznego, co prawda doświadczenie nie jest wymagane, ale mile widziane, ale jednak wymagania jakieś są, więc zarobki złe być nie powinny.
użytkownik
15.03.2016 (2 lata temu)
15.03.2016 (2 lata temu)
rzeczywiście może nie jest ich dużo, ale jeśli już są to takim analitykom nie płacą niestety zbyt wiele. Także dowiedz się czy tu nie jest czasem podobnie
użytkownik
13.03.2016 (2 lata temu)
13.03.2016 (2 lata temu)
incube daje szanse młodym , na stanowisko młodszego analityka chętnie zatrudni osobę jaszcze studiującą @oj nie niewiele jest takich firm stawiających na młodych
użytkownik
11.03.2016 (2 lata temu)
11.03.2016 (2 lata temu)
To nie jest ich jedyna oferta pracy @Anna, ale i tak cały czas szansa jest znaleźć zatrudnienie. Są certyfikowane szkolenia, prywatna opieka medyczna, a pewnie i atmosfera dopisuje, czyż nie? Pozdrawiam
użytkownik
09.03.2016 (2 lata temu)
09.03.2016 (2 lata temu)
twój komentarz @ITman pokazuje, że opinie o firmie są bardzo podzielone i chyba trzeba spróbować na własnej skórze co można wytrzymać a co nie. Podobno teraz szukają Analityka, w ogłoszeniu nie ma tylko informacji czy jest umowa o pracę? To dla mnie warunek konieczny
użytkownik
23.02.2016 (2 lata temu)
23.02.2016 (2 lata temu)
dla mnie było bardzo ok. Można się sporo nauczyć. Szefostwo jest naprawdę w porządku, choć wiadomo ze ideałów nie ma. Wokół jest naprawdę bardzo różnie. Jak ktoś chce to się nauczy i może się rozwijać
użytkownik
13.01.2016 (3 lata temu)
13.01.2016 (3 lata temu)
A może mi powiedz @jeszcze aktualny pracownik czy to oznacza też jakąś strasznie niską pensję czy może też jest raczej ciężko? Ciekawy tekst napisałeś musze przyznać
użytkownik
05.12.2015 (3 lata temu)
05.12.2015 (3 lata temu)
Witam serdecznie .Słyszałem , że w firmie kilka lat temu i uważam , że tamten czas spędzony w tym miejscu na pewno nie był czasem straconym. pozdro .
użytkownik
01.12.2015 (3 lata temu)
01.12.2015 (3 lata temu)
Szukają sprzątaczki na pół etatu ?
użytkownik
23.09.2015 (3 lata temu)
23.09.2015 (3 lata temu)
@luk, to zależy oczywiście od stanowiska, jakie to miałbyś zajmowac. Czasem 1600 netto to jest dużo, powyżej minimalnej krajowej, a w kraju ludzie potrafią zarabiać znacznie mniej - serio. To, ze szef ma dobre auto to chyba naturalne, nie kupił go zresztą za kase firmy, tylko za swoją, nie ma co zazdrościć.
użytkownik
04.08.2015 (3 lata temu)
04.08.2015 (3 lata temu)
nie wiem czy 1600zł netto można nazwać przyzwoitymi zarobkami, ale taką dostałem propozycję :)
8 lat doświadczenia i jak szmatą w twarz. Ale wyjrzałem za okno i już wiedzialem. Ktoś musi zarobić na wypasione terenowe BMW i paliwo do tego smoka :)
Polecam jedynie desperatom
użytkownik
07.05.2015 (3 lata temu)
07.05.2015 (3 lata temu)
No ja też nie polecam i tyle w temacie. Zarząd sam nie wie cego chce, zmiany co 5 minut i brak jasnego ukierunkowania na cokolwiek.
użytkownik
29.03.2015 (3 lata temu)
29.03.2015 (3 lata temu)
Komentarze powyżej są mocno rozbieżne, dwie osoby bardzo chwalą, pozostałe widzą dużo wad. Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć bardziej szczegółowo na temat pracy w incube i obecnej sytuacji w firmie?
użytkownik
09.09.2014 (4 lata temu)
09.09.2014 (4 lata temu)
Jestem zaskoczona opinią powyżej, ale każdy ma prawo do własnego zdania... ja w tej firmie pracuję już ponad pół roku i śmiało mogę powiedzieć, że jest to najfajniejsza firma w której pracowałam (a trochę ich było), przyjazna prawie rodzinna atmosfera, przełożeni interesują się samopoczuciem pracowników jak również ich zdaniem. Firma bardzo szybko się rozwija przez co kreatywne i ambitne osoby mają duże pole do popisu i szanse na awans. Zarobki są adekwatne do wykonywanych obowiązków, na prawdę nie ma nic do czego można by się było przyczepić - można napisać, że dla takiej firmy to aż chce się pracować!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "incube"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin