test
Znaleziono 50 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "intrex"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
10.08.2018 (6 miesięcy temu)
Pracowalem kilka lat temu w firmie Fakop Foster Wheler przez okres probny (3 miesiace),tyle wytrzymalem finansowo.Moje zarobki oscylowaly w granicach 2300(monter wiodacy !)."zalapalem"sie na premie swiateczna.karta banku wbk wypas w wysokosci 100 zl polskich.jakby nie mozna bylo dac do reki,nie bo ktos za te karty musi zarobic.pan dyrektor O.obiecywl super zarobki i swietlana przyszlosc szkoda ze mowil o sobie.w firmie poznalem Krzysztofa z ktorym skladalismy intrexy na Koree.Krzysiu dziekuje za nauke.
użytkownik
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
11.07.2018 (7 miesięcy temu)
Opinia o "intrex Dbkk" D. Bławat-Kurzawska I K. Kurzawski
Poznań, Paczkowska 7

Cześć, Czy korzystał ktoś może z oferty firmy "intrex Dbkk" D. Bławat-Kurzawska I K. Kurzawski. Czy było wszystko ok?
użytkownik
10.02.2018 (rok temu)
10.02.2018 (rok temu)
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w intrex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
użytkownik
12.12.2017 (rok temu)
12.12.2017 (rok temu)
PODPOWIEDZCIE COŚ O PRACY DLA PRACOWNIKA DZIAŁU MONTAŻU. JAK SIĘ PRACUJE I DLACZEGO NIE PISZECIE NA FORUM?
użytkownik
24.08.2017 (rok temu)
24.08.2017 (rok temu)
@Ala czy w firmie cieżko utrzymać się dłużej niż kilka miesięcy na stanowisku handlowca? Do jakiego poziomu mogłoby potem wzrosnąć wynagrodzenie wraz ze stażem pracy?
użytkownik
23.08.2017 (rok temu)
23.08.2017 (rok temu)
Domyślam się, że w firmie dzieje się dobrze i dlatego nikomu nie chce się pisać na tym forum. Mam zamiar aplikować do firmy i chciałabym dowiedzieć się trochę o firmie bezpośrednio od pracowników. Może ktoś napisze co słychać, jak się pracuje i coś jeszcze?
użytkownik
23.08.2017 (rok temu)
23.08.2017 (rok temu)
Ciekawy profil działalności firmy ale niestety atmosfera tragiczna. Z zewnątrz wszystko wygląda pięknie, ładna siedziba, samochody służbowe, uśmiechnięta szefowa. .. Wynagrodzenie niskie 2tys w dziale handlowym oczywiście dla nowych pracowników bo starym wyjadaczom całkiem nieźle się powodzi. Brak pomocy dla nowych pracowników, są traktowani jak konkurencja... odwalaja czarna robotę siedząc i dzwoniac do klientów a jeśli nic nie uda im się sprzedać przez miesiąc dwa to do widzenia. Szczerze odradzam.
użytkownik
09.08.2017 (rok temu)
09.08.2017 (rok temu)
@Marek nie zawsze taki stan rzeczy świadczy o bardzo dobrej pozycji firmy. Warto w takim wypadku poprosić innych pracowników o opinie, to najbardziej wiarygodne źródło, na którym powinniśmy się opierać.
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
Czy może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego firma nie ma żadnych ofert? Pewnie jest dobrze i ludzie nie szukają nowej pracy?
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
Cześć,

ile zarabiają konstruktorzy/projektanci w biurze?.
użytkownik
24.07.2017 (rok temu)
24.07.2017 (rok temu)
Cześć,

ile zarabiają konstruktorzy/projektanci w biurze?.
użytkownik
29.06.2017 (rok temu)
29.06.2017 (rok temu)
@Fikus
A co sprawia, że według Ciebie jest to dobra firma? Dlaczego warto tu pracować? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat swojego potencjalnego miejsca pracy.
użytkownik
20.06.2017 (rok temu)
20.06.2017 (rok temu)
intrex to dobra i spokojna firma, bez rewolucji, polecam.
użytkownik
12.06.2017 (rok temu)
12.06.2017 (rok temu)
Witam. Mam pytanie firma szuka operatorów tokarzy ślusarzy są to zawody związane z narzędziownią . Ile można zarobić w takim zawodzie na początku ? I jaki system zmian pracy obowiązuje ? Pozdrawiam
użytkownik
07.04.2017 (rok temu)
07.04.2017 (rok temu)
Bardzo dobre warunki pracy
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
intrex to wiodący w Polsce dostawca urządzeń do znakowania i etykietowania produktów. Tu pracuję od lat i jestem bardzo zadowolony, rotacja zawsze była i będzie.
użytkownik
23.03.2017 (rok temu)
23.03.2017 (rok temu)
Co do warunkow zatrudnienia...
Na początek umowa na 3 miesiące, na okres próbny, 2k na rękę chyba powinno się dostać, po roku do 2.5k się dociagnie, mówię o montażu. Strój roboczy zapewniony, pracuje się raczej przyjemnie, nie jest to kolchoz, trzeba mieć poczucie estetyki i jako imści wykonywanych prac, bo to się bardzo liczy.
Jak wyżej pisano, rotacja jest, swieżi pracownicy to i po tygodniu odchodzili; takze i nie każdy do końca zycia będzie za te 2.5k zapieprzal. Szansa na skok o posade w bok lub wyżej ponoć jest.
Zawsze można zrezygnować, jeśli ci firma nie odpowiada.
użytkownik
21.03.2017 (rok temu)
21.03.2017 (rok temu)
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
użytkownik
21.03.2017 (rok temu)
21.03.2017 (rok temu)
Na montaż potrzebna ogarnięta osoba z mechaniki, po trochu z elektryki. Na stronie może nie być oferty, ale informacja od wewnątrz firmy.
użytkownik
15.01.2017 (2 lata temu)
15.01.2017 (2 lata temu)
Widziałem nowe oferty pracy w Poznaniu ale to było w grudniu. Czy one są aktualne? Może ktoś wie. Bardzo mi zależy na informacji a także chciałbym mieć orientacje jak wyglądają stawki tokarza. Czy można liczyć jeszcze na jakieś premie, z góry dzięki.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "intrex"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin