test
Znaleziono 819 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "inzynierowie"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
W Środzie Śląskiej będzie zakład remontowy, więc z dużym prawdopodobieństwem jedyni inżynierowie tam obecni będą zajmowali się nadzorem hamowania wyremontowanych silników.
użytkownik
31.12.2018 (miesiąc temu)
31.12.2018 (miesiąc temu)
Wiesz czym rózni sie muppet z dyplomem i od tego bez dyplomu? Ten z dyplomem ma prerensje bo mysli ze dyplom to wyznacznik poziomu jego inteligencji oraz madrosci. Niejednokrotnie widzialem jak chlopek ktorym gardzisz uczyl inzynierow co i jak. Niejednokrotnie widzialem jak inzynierowie gardzili tym chlopkiem po czym prosili go aby im pomogl rozwiazac jakis problem. ...
Pamietaj ze zaklad zyje z tego co produkuje produkcja.Nikt twoich papierkow kupowac nie chce. Sa calkowicie zbedne. Mozna sobie nimi rzyc podetrzec. Pokory czlowiecze bo w de byles i gie widziales. W powazaniu
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Przechodząc od razu do sedna:

1. Rekrutacja przeprowadzana wielce nieprofesjonalnie - co kilka/kilkanaście minut wpada zupełnie inna osoba, próbując sprawdzić jak Ci idzie liczenie zadanek, jak rozmawiasz po angielsku itp. Co 15 min. wpada więc ktoś niemalże przypadkowy, w biegu sprawdza swój przydział, ucieka i po kilku minutach łaskawie wpada kolejna osoba. Świetne traktowanie kandydata
2. Na rozmowie nie ma nikogo z działu HR
3. Trudno nawet mówić o dziale HR - taki tu nie istnieje. Jest pani kadrowa, która przy przyjmowaniu do pracy wnikliwie wypyta o życie osobiste, przebieg kariery itd. Bo to dużo ciekawsze niż np. przedstawienie oferty ubezpieczenia grupowego.
4. Rozmowa - obiecanki, cuda, wianki. Cudowne premie kwartalne, wzrost wynagrodzenia itp. Pierwszy dzień pracy - buum! Premia jest nie tylko kwartalna. Na umowie masz minimalną krajową, reszta miesięcznego wynagrodzenia to też premia! Której nie uraczysz, gdy rozchoruje Ci się dziecko, złamiesz nogę, albo weźmiesz urlop na żądanie (który z samego prawa pracy należy się jak psu zupa). Masz swoją minimalną krajową i tyraj jak wół
5. Mimo licznych uwag z różnych działów na temat trudności dogadania się z pewną Frau, nic się nie zmienia. Bo to dobra koleżanka dyrektora. Dyrektor rekrutuje same młode dziewczyny, tuż po studiach. Taka tylko obserwacja.
6. Przychodzi pan X, jawnie obrażając za plecami pracownicę Y. Przy kierowniku działu. Reakcja kierownika to przecież nie upomnienie, a heheszki z resztą pokoju.
7. Ogłoszenie rekrutacyjne wiecznie na stronach dla poszukujących pracy, bo firma jest po "gigantycznej rozbudowie". Rozbudowa to była już ładny czas temu. W firmie gigantyczna to jest rotacja - w kontroli jakości, bo biorą ludzi po chemii, biotechnologii każąc im za 1800 zł pracować po 12h na zmiany (przy wspomnianych już warunkach premiowania) i oglądać próbki. Mega rozwijające. Obsługa klienta - inżynierowie po zarządzaniu produkcją są od przepychanek mailowych, ewentualnie obserwacjach jak NIE powinno się zarządzać firmą. Dobry materiał dla potencjalnych doktorantów
8. Osoba zarządzająca produkcją nadaje się do leczenia psychiatrycznego w trybie natychmiastowym. W cywilizowanej firmie już dawno wyleciałby na zbity pysk z dyscyplinarką.
9. Najgłośniej jęczą najbardziej leniwi - najgłośniej stękająca na nadmiar pracy osóbka dostaje do pomocy pracownika, który przed końcem okresu próbnego zwala się...z nudy i braku czegokolwiek do roboty.
10. Wszyscy, którzy byli jako tacy do dogadania się - w większości już spakowali manatki.

I osobom szukającym pracy warto doradzić to samo - lepiej wróćcie na studia (bo w tym wieku szczególnie upodobano sobie pracowników), ewentualnie szukajcie innej pracy.
użytkownik
28.12.2018 (miesiąc temu)
28.12.2018 (miesiąc temu)
Moja przygoda z ta firma konczy sie. Z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej. Odchodza ludzie z produkcji , jak rowniez inzynierowie , liderzy itd. Czas swietnosci tej firmy powoli konczy sie. Atmosfera w tej chwili na dziale , ktorym pracuje jest katastrofalna .Jad , nienawisc , zazdrosc. Firma zamienia sie w xxxxxxx . Trzeba miec naprawde silna psychike , zeby tam wytrzymac. Nie mowiac o zarobkach - zenada. Normy i tak wysokie sa jeszcze podwyzszane. Zajechac czlowieka, to jest chyba ich dewiza. Niestety ludzie tam nie sa dobrze traktowani. Uciekaja juz nawet Ukraincy.Zero poszanowania czlowieka. Przelozeni czyli tzw. liderzy sa niestety w wiekszosci chamscy do ludzi , oczywiscie nie wszystkich bo wiadomo ,podlizuchy i konfidenci sa w cenie. Nie bede opisywac nie tak nawnej sytuacji , ktora miala miejsce na moim dziale , bo chyba nikt by w to nie uwierzyl. Ja na szczescie rozstaje sie z ta firma. Osobiscie nikomu nie polecam!!!
użytkownik
23.12.2018 (miesiąc temu)
23.12.2018 (miesiąc temu)
Owszem liderki są hardkor. Inżynierowie tylko do lizania
użytkownik
21.12.2018 (miesiąc temu)
21.12.2018 (miesiąc temu)
Pierwszy i ostatni mój sezon w tym kołchozie. To co pisze jest prawdziwe i podzielają to moi koledzy z brygady. Obiecywali dużo A tak naprawdę mega xxxxxxx po kilkanaście godzin xxxxxxx totalny, zero organizacji. A co mnie najbardziej zabolało nieszanowanie prawdziwych fachowców, bez których niedouczeni kierownicy nie zrobili by nic. Liczy się tylko układ,prywatne interesy na boku w czasie godzin pracy i podpierd. do kierownika. Ludzie inteligentni z ambicjami ,chęcią do pracy nie mają szans na godną i spokojną pracę w tej firmie. Robią z nich xxxxxxx i legatów. A podpierdalacze i największe legaty poradzą sobie. Nędzne pieniadze socjal zero, prosić trzeba o rękawice robocze. Latem woda czasami jej niema. Kierownk olewa cie masz tylko prawo xxxxxxx od rana do wieczora za niecałe 3000 zł jesli ci sie uda jeszcze tyle zarobić, oczywiście ze wszystkimi sobotami. Praca w tej firmie NIE DLA MŁODYCH LUDZI Z AMBICJAMI, gdyż juz po jednym sezonie upośledzi cie na całe życie poprzez ta patologię która panuje na codzień. Nie zbłyśniesz w tej firmie. Jestem mega zawiedziony praca tutaj. TO CO PISZĘ JEST SZCZERE I NIECH BEDZIE PRZESTROGĄ DLA INNYCH. Dałem z siebie wszystko w ciagu tego sezonu,jestem podłamany moralnie, a zarobki to chyba jakas pomyłka,a praca niebezpieczna w różnych warunkach. Spadam z tej firmy bo to niema sensu. Wielka porażka. Szkoda mi tylko mojego brygadzista człowieka który jest pracowity inteligentny i jako jedyny zna się na robocie. Bez niego naszą sekcja by upadła. Inżynierowie, pajacyki którzy nie umieją organizować pracy są młodzi i niedouczeni, nie umieją pracować z ludźmi. Nie lubię nikogo obgadywać, ale niestety taki jest Strabag oddział Białystok. Trochę to smutne Ale wszystko co piszę jest na 100 % prawdziwe. Stwierdzają to samo co ja, moi koledzy z brygady. Tylko nikt nie ma odwagi tego tematu poruszyć oficjalnie u dyrekcji. Zmarnowany mój czas w tej firmie. Walczcie o swoje koledzy . Mamy 21 wiek a takie rzeczy sie jeszcze dzieja. Ja to sie zwalniam bo to niema sensu
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Opinia o pracy biurowej:
Atmosfera leci w dół z dnia na dzień, w ostatnim czasie chyba z 10 osób z biura złożyło wypowiedzenia. Co się dziwić jak firma wyrzuca miliony na niedziałający sprzęt, a żałuje pracownikowi dać 100zl podwyżki.. Zmiany w kierownictwie - tylko na gorsze. Ciągła presja i dokładanie obowiązków. Wszędzie bałagan nad ktorym nikt już nawet nie probuje zapanować. Bez zrzucenia kilku "ważnych" gości ze stołków to wszystko upadnie - ale nie dlatego że skończy sie kasa, tylko wszyscy szeregowi specjaliści i inżynierowie odejdą

Z plusów:
- ciekawe projekty (niektóre)
- atmosfera (mimo wszystko)
- sporo szkoleń
- swoboda działania

Z minusów:
- śmieszne płace i brak negocjacji finansowych (bierzesz co dają)
- brak chęci do zatrzymania pracownika
- traktowanie przez kierowników jak gorszych i niegodnych dyskusji z nimi
- absolutny brak organizacji firmy jako całości
użytkownik
17.12.2018 (2 miesiące temu)
17.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie matura lecz chęć szczera .... zgadza się stosunkowo niedawno kierownikiem działu technicznego w VGP był doktor inżynier JD - bardzo pozytywnie oceniam autorytet i ogromną wiedzę wraz z doświadczeniem. Dzisiaj w dziale techniki zatrudnili cwaniaka, miernotę bez matury - tragedia. Poziom pracy w dziale techniki obniżył się. Pracownicy działu techniki po wypowiedzi miernoty PK kiwają głowami na tak i nie odważą się zakłócić procesu myślowego tego miernoty, ponieważ w przypadku braku akceptacji, pożegnają się z pracą w VGP. Młodzi inżynierowie, odradzam pracę w VGP.
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Pracowałem w MB Aerospace Rzeszow kilka ładnych lat. Z chęcią przedstawię swój punkt widzenia.

Firma MB Aerospace Rzeszów istnieje od 2008 roku. Poprzednia nazwa firmy to Norbert Polska. Firma została kupiona przez MB Aerospace w 2014r. Od tego momentu w firmie zaczęły się zmiany. Jedne lepsze, inne gorsze.
Zdecydowanie więcej kapitału na nowe maszyny CNC. Stare komputery zostały wymienione na nowe. Zainstalowane zostały klimatyzatory w pomieszczeniach biurowych. Podniosły się wynagrodzenia. Przybyło więcej klientów.

MB Aerospace w Polsce można podzielić na 3 firmy:
MB Aerospace Rzeszow
MB Aerospace Engineering Services w Tajęcinie - Inżynierowie CAD/CAM.
MB Aerospace Technologies w Tajęcine oraz Kaliszu - dawne VAC AERO, czyli jakieś specjalne technologie napylania/malowania detali.

Byłem pracownikiem biurowym. Przez kilka ostatnich lat, faktycznie rotacja pracowników wyraźnie się dała we znaki. Mnóstwo pracowników, którzy pracowali w MB od samego początku (2008r) odeszło.
Niestety, w większości przypadków było to spowodowane zbyt dużą ilością obowiązków, przełożeni, którzy nie mieli pojęcia o co chodzi, a chcieli się wykazać pomysłami i wymagali coraz to bardziej kretyńskich rzeczy, albo po prostu oferty pracy nie do przebicia przez nowo powstające firmy (Borg, EME, MTU)

Największym problemem firmy jest brak wiedzy co się aktualnie dzieje w firmie. Na comiesięcznych "spotkaniach z załogą" usłyszycie o dużym wzroście i niewiele znaczące wykresy z excela. Coraz mniej ludzi chodzi na te spotkania, bo i tak z nich nic nie wynika. Strata czasu.

Kilka osób już wspomniało o spadkowiczach z WSK, z którymi tam już nie dało się pracować i wszyscy mieli ich dość. My bijemy sobie brawo z kolejnych uzdrowicieli z WSK. Dawniej jeden dyrektor hali ogarniał całą produkcję, teraz jest ich bodajże pięciu i jeszcze większa dezorientacja.
W firmie panuje coraz większy chaos. Dawniej pracownicy wychodzili wspólnie na imprezy, do pubów.
Kolejne chore pomysły, które nie mają szans zadziałać od samego początku. Ale nas, pracowników, nikt nie słucha. Kadra zarządzająca wie i tak lepiej...to po co im pracownicy, skoro im nie ufają?
Dajcie ludziom pracować, bo macie naprawdę świetnych specjalistów, których jest coraz mniej. Dobrego pracownika niestety nie da się zastąpić skończoną ilością studentów/stażystów jak się niektórym wydaje.

Uważam, że zarobki nie są złe. Poprawiły się w ostatnich latach. A to, że ludzie narzekają, póki polak żyje, to będzie zawsze narzekał na zarobki, bez znaczenia czy będzie zarabiał 3000, 5000 czy 10 000zł.
Soboty są płatne extra 200%. Dla pracowników, którzy wyróżnią się na tle innych są przewidziane przyjemne nagrody finansowe. Są dodatki świąteczne + karty przedpłacone na święta. Jest karta Multisport, ale to już standard w dużych firmach. Co roku jest również organizowana impreza integracyjna dla całej firmy, gdzie można się spotkać, napić się i potańczyć.

W firmie są przestrzegane prawa pracownika, nie ma mowy o dyskryminacji, czy przełożonych o niskim poziomie kultury osobistej. Jak to wygląda na najwyższych szczeblu - nie wiem.
Nie rozumiem wylewanych tutaj żali o niektórych kierownikach/dyrektorach...żenada. Jak Ci się nie podoba to czemu nie zmienisz pracy? Mało to ofert pracy?

Padło kilka pytań o prace w dziale Jakości. Pracuje tam sporo świetnych specjalistów, którzy są od początku istnienia firmy.
Jest też trochę nowych pracowników, bardzo zdolnych. Są i tacy co tylko się naśmiewają z innych na wysokich stanowiskach, a sami wielkimi specjalistami nie są za jakich się uważają.

Na hali raczej operatorzy mają raczej spokojną prace. Kilka linii pracuje w trybie 4 brygadowym. Reszta pracuje 8h (system 3 zmianowy). Z tego co mi wiadomo to operatorzy obsługują max 2 maszyny.
Nie narzekają na pracę, chyba że ktoś jest marudą od urodzenia i wszystko mu nie pasuje.
Nierzadko pracownik hali ma wyższe zarobki (z nadgodzinami) niż pracownik biurowy, od którego wymaga się angielskiego B2, ukończenia studiów na danym kierunku oraz ciągłego rozwoju zawodowego.
Odpowiedzialność prawie żadna w przeciwieństwie do pracownika biurowego, gdzie jego błąd może opóźnić produkcję o wiele tygodni oraz narazić firmę na kary finansowe.

Podsumowując:

+ Dość dobre zarobki (na niektórych stanowiskach nawet wyższe w porównaniu do innych lotniczych firm)
+ Nie najgorszy socjal
+ Super atmosfera, w niektórych działach
+ Zespół młodych i zaangażowanych ludzi
+ Każdy ma swoje biurko i swój komputer
+ Dobry pracodawca na początek

- Brak kursów j. angielskiego !!!! można sobie poklikać on-line w jakiejś platformie...
- Zarząd widmo
- Spotkania w salach konferencyjnych, z których nic nie wynika
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Młodzi inżynierowie muszą się jeszcze dużo uczyć po studiach żeby być fachowcem w swoim zawodzie.
użytkownik
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Jakie zarobki mają inżynierowie? Jakości? Produkcji? Ktos coś? Aplikować?
użytkownik
09.12.2018 (2 miesiące temu)
09.12.2018 (2 miesiące temu)
Czy ktoś się orientuje jakie zarobki mają inżynierowie w Fidlu?
użytkownik
05.12.2018 (2 miesiące temu)
05.12.2018 (2 miesiące temu)
Rozmowy grudniowe z których nic nie wynika.Wszystko z góry ocenione jak nie donosisz na innych to cie nie docenią.Pracownik produkcji ma wykonywać swoją pracę na 100 procent i do tego myśleć nad ulepszeniem produkcji żeby inżynierowie mieli gotowe rozwiązania,tylko od czego oni są?Pracownicy z długim stażem są nie doceniani za to nowi są pod ochroną nawet nie muszą chodzić na 2 zmiany.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
4200 netto w Mielcu na maszynach i dlatego się stąd nie ruszam :), zamiast iść na studia kochani inżynierowie i magistrzy trzeba było się zająć nauka faktycznych umiejetnosci, żal mi was.
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
Firma funkcjonuje w środowisku międzynarodowym i ma ponad 20 letnią historię w Polsce, działa nieprzerwanie od 1997 roku. Ma sporo realizacji biurowych, magazynowych, mieszkaniowych i centrów handlowych. Zatrudnieni to praktycznie sami inzynierowie i projektanci z dużym doświadczeniem zawodowym.
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
może kiedyś tak było,ale teraz jest umowa pomiędzy dyrektorami i nie licz na to, teraz sie sytuacja zmieniła, w renie o tym wiedzą.tam dużo specjalistów potrzebują, wszyscy wiedzą że pół webera tam złożyło papiery to dlaczego nikt nie odchodzi tam?
słyszałam że sie u nas w weberze to nawet sekretarka zwolniła, ploty są że rzuciła papier i już jej nie zobaczymy, tak słyszałam.chyba prawda bo jej nie widać wcale,nawet sekretarka miała dosyć i nie wytrzymała. taka tu atmosfera,wiec nie dziwmy się że ludzie uciekają z produkcji, do hoerbigera inżynierowie pouciekali i chętnych niema na walcowanie. sie spodziewam ze zaraz jeszcze pozwalniają trochę ludzi to bedzie dopiero piekło.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Znacznie, ale znacznie mniej niż 3000zł, inżynierowie z kilkuletnim stażem pracy nawet nie zarabiają 3000 zł
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Bo nikt nad tym nie czuwa. Ten kto powinien zrobić porządek ma to gdzieś, bo ani nie jest Polakiem ani nie jest związany z zakładem zarabia grube eurosy i tyle. Reszta mu podwaładnych boją się pisnąć słowo bo póki idzie do przodu to po co się wychylać. Inżynierowie nie mają już żadnego wpływu, a produkcja jest na końcu i obrywa najbardziej przez obecny stan. Robiłem w Chorzowie widziałem to i zastanawiałem sie kiedy xxxxxxx Narazie zszywają to jeszcze pozostałości starych specjalistów. Następców nie ma bo każdy ucieka w popłochu jak zasmakuje roboty w tym zakładzie.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Ogolnie Nic nie lepiej. Ludzie może i są ok ale realia struktury tej firmy wykończą każdego.Uczciwie takiej obłudy i kłamstwa jak w tej firmie nie przeżyłem nigdzie. Zespoły są proste bo jest Kierownik Robót, Kontraktu i Inżynier. Czasem masz budowe że instalacji nie montuje jedna firma , tylko kilkadziesiąt. Pracownicy fizyczni czy inżynierowie budowy dokonują zakupów firmowych z diety . Tam niema Routexa na sprzęt... kupujesz np. paliwo do podnośnika z kwoty diety. Firma bierze wszystko co popadnie każdy temat na rynku ściągając portki. Czasami człowiek narzeka na atmosfere w swojej aktualnej pracy ale jak chcesz zobaczyć "dżungle" na wlasną oczy to w Euroklimacie tego doświadczysz. A najgorsze jest pompowanie bicków na każdym temacie i stwarzanie pozorów lidera. Na hali 100 000 będziesz mieć z 10 firm od wentylacji. Szukanie wykonawcy kotłowni na 5 dni przed rozpoczęciem prac.... Czar pryśnie po 3 miesiącach. Jak sie pojedzie do nowej siedziby działów tyle że szczęka opada. I ta cudowna atmosfera..... premie to już śmiech na sali.Jak ktoś szepnie słowo do DDR dzień przed wypłatą to już masz inny "przelicznik"To że ciągle szukają pracownika nie jest wielkości. Nawet usunięto zapis w ofertach "W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy" .
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
Jedno wielki xxxxxxx Operator traktowany najgorzej jak tylko można a prawda jest taka, że gdyby nie operatorzy to c***a by tam nie mieli a nie lampy. Inżynierowie tylko chodzą z podniesionymi głowami. Liderzy myślą, że są bogami- plotkują, nic nie robią, drą się bez potrzeby, nie potrafią pomóc, wysyłają na przerwę kiedy mi się podoba a sami mają ją przez 8godz, są najbardziej zmęczeni. Ludzie wzajemnie nie mają tam do siebie szacunku. Cudem jest trafić na normalnych, empatycznych. Wypłata to oczywiście śmiech na hali. Najwięcej zarabiają ci co nic nie robią.
Więcej Ukraińców niż Polaków.
Jeśli nie chcecie sobie zrujnować zdrowia fizycznego a przede wszystkim psychicznego to stanowczo odradzam. Nie ma po co zaczynać, żeby zaraz rezygnować.
Bez pozdrowień.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "inzynierowie"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin