test
Znaleziono 42 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "italimport"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
12.12.2018 (2 miesiące temu)
12.12.2018 (2 miesiące temu)
Dla osób które chcą podjąć pracę w firmie, nie będę wymieniał nazwy bo mi przez buzie nie chcę przejść ażeby uwiarygodnić opinię jednej lub drugiej strony zapytajcie na sklepach , halach kierowników co sądzą o firmie i ich zarządzaniu tą firmą .Uwierzcie mi będziecie mieli gotową opinię .Pozdrawiam i życzę sukcesów w znalezieniu dobrej pracy z normalnymi ludźmi którzy potem was nie zmieszają z błotem .
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie byłeś zadowolony ze współpracy z firmą. Dlaczego uważasz, że byłeś źle rozliczany z zaliczek i paliwa? W umowie miałeś na pewno zapis, w jaki sposób to będzie robione. Napisz, czy pracowałeś na umowie, czy musiałeś mieć założoną własną działalność gospodarczą? Myślę, że warto te kwestie doprecyzować.
użytkownik
28.11.2018 (2 miesiące temu)
28.11.2018 (2 miesiące temu)
Uwaga na umowie o prace piszą kwoty netto a pod nimi że zostanie potrącona z kwoty zaliczka na podatek itp a kiedy się upomnicie że tak być nie może że jest źle skonstruowana umowa , pani pseudo prezes przekaże cyt tak konstruujemy umowy przecież pana nie oszukamy to jest kwota netto jaka pan dostanie na rękę .A potem to jest kwota brutto przy wypłacie a potem w sądzie tłumaczą się że się pomylili heheh. Uwaga no ale w sumie nie ma się z czego śmiać jest bardziej nad czym zapłakać.
użytkownik
23.11.2018 (2 miesiące temu)
23.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam tej o dziwo,jeszcze isniejącej firmy!GPS w autach.Codzienne,głupkowate telefonytypu;Gdzie jestes?Czy wszystko w porządku?
Pani prezes fałszywa do szpiku kości!
Oszuka Was na zaliczkach na paliwie,pensji itd...
Bazy klientów praktycznie brak!
Cały miesiąc wypruwacie sobie żyły,a i tak zostaniecie oszukani na premii.Max premii to 200zł.
Ciągłe żalenie się Właścicielki,że ma koszta...że auta służbowe,paliwo itd.
Najlepiej,żebyście Jej jeszcze dokładali do interesu.
Nie szanują Handlowców,ich prywatnego czasu.Zakłamanie i oszustwo na porządku dziennym.
Omijać ich Szerokim Łukiem!!!
użytkownik
22.11.2018 (2 miesiące temu)
22.11.2018 (2 miesiące temu)
italimport,skoro wymagasz,żeby inni się przedstawiali na forum,gdzie stała zasada jest taka,że wszyscy posługują sie 'Nickami'' i jest to portal,gdzie administrator zapewnia anonimowośc,to może proszę dać przykład swojej ''fałszywej inteligencji'' i wrodzonego daru robienia z Ludzi ''idiotów''i samej sie przedstawić!!!
Życzę rychłego upadku tego waszego ,,Cyrku''
użytkownik
21.11.2018 (2 miesiące temu)
21.11.2018 (2 miesiące temu)
Pani prezes osiągnięcia to jedno a oszukiwanie ludzi na pieniądze to drugie. Pan kucyk ma rację w kwestii zaliczek i tego się Pani nie wyprze. Orgaznizacja w Pani firmie to cyrk na kółkach. Proszę wreszcie zrozumieć jeżeli nie będziecie szanować pracowników to i oni nie będą Was szanować. To nie Włochy tylko Polska i tutaj trzeba być fair a nie oszukiwać i zastraszać.
użytkownik
16.11.2018 (3 miesiące temu)
16.11.2018 (3 miesiące temu)
Ludzie,ostrzegam przed tą pseudo firmą.
Wszystkie negatywne opinie o nich to święta prawda!!!
użytkownik
12.11.2018 (3 miesiące temu)
12.11.2018 (3 miesiące temu)
Widzę że pani prezes przyjęła taktykę ataku. A i śmieszy mnie stwierdzenie że jest tyle opinii o firmie A firma nie zatrudnia tylu pracowników z moich informacji to prawda firma chyba max zatrudniala do 6 pracowników jednorazowo wliczając w to panią prezes i pana dyrektora, należy jednak nadmienić że rotacja przedstawicieli handlowych była imponująca i stąd tyle opinii. A co do pani prezes tak obludnej zakłamane i dwulicowej osoby w życiu nie spotkałem.
użytkownik
20.10.2018 (3 miesiące temu)
20.10.2018 (3 miesiące temu)
Podaj mi swoj telefon lub email to zadzwonie,napisze , przedstawie sie i powiem cos wiecej skoro jestes zainteresowany praca. Czekam zatem na info od ciebie. Ja w odroznieniu od innych wpisow istnieje naprawde ;-)
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Aktualny Pracownik
Czytając forum firma szanuje i ceni transparentność opinii o sobie. Zatem zgodnie z linią firmy : może byś się przedstawił?
Czekam!!!!
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Niestety jak sie bylo mozna domyslac pan o pseudonimie kucyk nie ma odwagi aby sie przedstawic na forum. My wiemy z kim mamy do czynienia - i takze przekazujemy opinie o pracownikach na naszym forum pracodawcow - aby to oni w przyszlosci zaoszczedzili czas i pieniadze -bo z pewnoscia panie "kucyk"to nie pana zmarnowany czas i koszty -pan siedzial sobie w domu i pobierał pensje -firma natomiast inwestowala w pana i stracila na tym -zatem zanim kolejny raz zacznie pan wypisywac absurdy -moze lepiej zalozy pan wlasna firme - i zatrudniajac tak "ulomnego "pracownika jak siebie -wowczas zrozumie pan co to znaczy zarzadzac własna firma - pytanie tylko czy pan jest wogole do tego zdolny.....;-)
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
Dzien dobry Panie "kucyk"
Brak cywilnej odwagi aby sie przedstawić -abyśmy mogli poinformować czytelnikow o wynikach pana pracy i o pozostałych pana "osiagnieciach" jako paeudodoswiadczony handlowiec. Na jakiej podstawie ocenia pan dyrektora jako "kompletne dno czlowiek". Porownujac jej obrot sprzedazowy a pana - raczej tym okresleniem powinien scharakteryzowac pan sibie. Skoro jest pan tak bardzo niezadowolony-prosze sie przedstawic swoija osobe-jak to robia powazni ludzie -wowczas przedstawimy fakty a nie slowa obrazonej osoby, ktora obraza wszystkich po kolei aby sie zemscic ze firma go zwolnila za brak wynikow i jakich kolwiek zdolnosci handlowych.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Ostrzegam firma krzak xxxxxxx kompletne dno człowieka a 500 zł zaliczki na paliwo to jakiś żart dokładasz ze swoich pieniędzy na jazdę w pracy samochodem . na koniec zostaniecie oszukani na wypłacie i pobiorą wam zaliczkę jeszcze raz .OSTRZEGAM .Pewnie zaraz będzie komentarz pod moim . Ze pseudo pracownik i zostanę oczerniony.Jak nie wierzycie to przekonacie się na własnej skórze ale radze uczyć się na czyiś błędach a nie na swoich , bo to kosztuje zmarnowany czas , nerwy , i pieniądze.
użytkownik
24.09.2018 (4 miesiące temu)
24.09.2018 (4 miesiące temu)
Osobo o nicku _ Tomasz - kim jesteś bo z pewnością nie Osobą o imieniu Tomasz - bo osoba o takim imieniu nigdy nie pracowała w Firmie italimport :-) Zatem mamy do czynienia znowu z człowiekiem widmo "8 opinii w 1" ;-)))
Proszę o podanie swoich danych - wówczas podamy na forum z jakiego powodu Pan nie jest już pracownikiem firmy a także opiszemy Pana wyniki pracy aby osoby czytające wiedziały, czy osoba pisząca tą opinię jest wiarygodna i co sobą reprezentuje.
Informujemy także, iż każda opinia będzie przez nas analizowana - i także na forum będzie opisany dany osobnik, także jego wyniki pracy - dopiero wówczas opinia taka będzie wiarygodna.
Firma italimport dowiedziała się o propagandzie na tej stronie od jednego z długoletnich pracowników - i dlatego aktualnie postanowiliśmy zareagować na poniższe opinie. Niestety są ludzie, którzy zamiast koncentrować się na rozwoju swojej kariery, koncentrują się na zemście na byłych pracodawcach za swoje nieudacznictwo życiowe i za fakt, iż firma postanowiła rozwiązać z nimi umowę o pracę, gdyż kompletnie nie wywiązywali się ze swojej pracy i nie spełniali zobowiązań złożonych podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Najśmieszniejszy jest Fakt, iż widzimy tutaj około 26 opinii - z czego wynika, że musiało pracować w firmie na stanowisku przedstawiciela przynajmniej 20 osób - do informacji zainteresowanych - Firma italimport nawet nie miała takiej liczby zatrudnionych pracowników - zatem co za fenomen - czy mamy do czynienia z poczwórnymi klonami tychże osobistości ;-)
Jeśli osoba pisząca te opinie - kieruję to zapytanie pewnie do grona 3-4 osób ma odwagę przedstawić swoje imię i nazwisko - czekamy - wówczas opiszemy przebieg waszej kariery w italimport wraz z waszymi wynikami pracy.
Pozdrawiamy
Zespól italimport
użytkownik
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
18.09.2018 (5 miesięcy temu)
Mi tam nic złego się nie dzieje. Wręcz przeciwnie -pracuje w firmie od ponad dwóch lat - i nie szukam zmian bo mi tu dobrze.co jakiś czas podwyżka i jakiś benefit zawsze wpada. To firma rodzinna, zawsze można się dogadać, o coś poprosic -ja nie doznalem jakiegos niespelnienia obietnicy. Czytałem tu nieco tych brudnych opini i domyslam się że pisza je wiecznie ci sami kretacze- przedstawiciele aby się zemścić na firmie bo ich wyrzucila z hukiem za nicnierobienie i oszukiwanie. Znałem ich osobiście i jak bym był ich szefem to nie dał bym im nawet grosza za te krętactwa. Jak ktoś mądry to powinien tych bzdur nie czytać bo pisza je tylko nieroby co by to chcieli za darmo pieniądze brać i myślą że ktoś to będzie tolerować. Do roboty lenie się zabrać i mieć odwagę także o SWOJEJ jakości pracy coś napisać. Ha ha
użytkownik
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
14.09.2018 (5 miesięcy temu)
xxxxxxx
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
popieram nie wypłacaja tego na co sie umówia
użytkownik
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
25.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Mistrz widzę że znasz firmę od środka i narzekasz na system zarządzania. Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat? Oprócz tego warto też wspomnieć o atmosferze w zespole, warunkach płacowych oraz podejściu do pracownika. Takie szczere opinie byłych lub obecnych pracowników wiele wnoszą dla potencjalnych kandydatów.
użytkownik
18.07.2018 (7 miesięcy temu)
18.07.2018 (7 miesięcy temu)
Być może firma już upadła przy takim systemie zarządzania.
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
Czy dysponujecie informacjami o tym, co aktualnie dzieje się w italimport Sp. z o.o.? Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia związana z warunkami pracy w przedsiębiorstwie.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "italimport"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Garwolin

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin