test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "kalisz"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Koleś weź przestań gadać głupoty bo nic niewiesz jak tam jest w tym zakładzie. Reco jest w porządku zatrudnia ludzi i daje im dobrą robotę ja coś mogę napisać bo robiłem tam i się zwolnilem tylko dlatego że mało płacą ale tak jest w porządku i niepisz o glupotach ile zrobiłeś bo to niemożliwe.
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Koleś weź przestań gadać głupoty bo nic niewiesz jak tam jest w tym zakładzie. Reco jest w porządku zatrudnia ludzi i daje im dobrą robotę ja coś mogę napisać bo robiłem tam i się zwolnilem tylko dlatego że mało płacą ale tak jest w porządku i niepisz o glupotach ile zrobiłeś bo to niemożliwe.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
bo????
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam,jak ma się oddział w kaliszu,chce tam podjąc prace jako kierowca,jakieś opinie??
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jak to mówią praca miła lekka i przyjemna. Jeżeli tylko ktoś lubi prowadzić samochód to fajna praca. Wcześniej nie pracowałem w tej branży, praca w CarNet okazała się dla mnie strzałem w 10. na chwile obecną nie chciałbym zadnej innej.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Firma która nie współpracuje z klientem, nie godna polecenia. Nie ma przydzielonego opiekuna, tylko infolinia. Samochody w bardzo złym stanie technicznym o czym nie informują klienta.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
ja własnie w taki sposób znalazłem prace, wysłałem swoje CV na podany adres e-mail i czekałam aż się odezwą. Już w sumie straciłem nadzie a tu nagle informacja że zapraszają na rozmowę kwalifikacyjną i dostałem tą prace. Może Tobie też się uda
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
A w której pracy zawsze jest różowo. Różnych ludzi spotyka sie na swojej drodze, dlatego też atmosfera w pracy jest różna. Gdy ktoś przychodzi w humorze złym to często innym sie udziela. Ale jeżeli chodzi o ogólne warunki pracy to moim zdaniem są dobre.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Kierowcy mają dobre życie o ile będą sumiennie pracować. Kiedyś nie pracowalem w tym zawodzie ale trafiła się oferta, zebyzatrudnić się w CarNet i teraz nie załuj. Mam godziwe zarobki, dobre warunki pracy i każdy tam jest uprzejmy.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Oferta rzeczywiście jest w porządku @abso, ale chyba jest już neiaktualna. Szkoda, bo chętnie bym się do nich jeszcze zalapał. Będzie prowadzona rekrutacja?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracowałem już w tej branży dłuższy czas zanim zdecydowałem się przejść do CarNet i teraz wiem ze to była bardzo dobra decyzja. Zastanawiałem sie czy warunki pracy będa lepsze bo to obiecywali na papierze. Okazało się, ze to co jest w umowie dzieje się w rzeczywistości.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
przykład wpisu konkurencji. Najstarszy samochód 2015 to jakim cudem zły stan techniczny . Większość z 1000 samochodów z 2016
Flota i ilość klientów wzrasta trudno indywidualnie ( pewnie chodzi o rabaty) podchodzić jak obsługuje się setki klientów dziennie. Przypominam ze jest to portal o pracy a nie o opinii pseudo klientów.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Praca w Carnet odział w Warszawie to jedno totalne dno. Nie polecam nikomu tej firmy powodów jest mnóstwo, ale zaczne od tego że jest problem z wypłatami (kalisz zawsze motywuje jakimś uwagami) odpowiedzialność jest duża i atmosfera bardzoooo napięta. Dobrze pracuje się tam tylko z Grzeskiem i Michałem. Dobrze że już nie ma tego kordynatora Toamsza...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam,
w odpowiedzi na Pana zapytania, wynagrodzenie zależne jest wielu czynników, przede wszystkim stanowiska na jakie Pan aplikuje. O wszystkich szczegółach kandydaci są informowani na rozmowie rekrutacyjnej, na którą serdecznie zapraszam.

Pozdrawiam

Emilia Herc
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Nie zgodzę się z Pana opinią, ponieważ ostatnie zatrudnienie do Warszawy miało miejsce w maju, zatrudniliśmy 3 osoby i z tego co wiadomo, nie wynikało to z odejść pracowniczych tylko były to zaplanowane działania firmy wraz z rozwojem, zwiększeniem o 20% floty i rozpoczynającym się sezonem.
Pozdrawiam
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Moim zdaniem Praca w Carnet odział w Warszawie o całkiem przyjemna sprawa, odpowiedziałem na ich ogłoszenie, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i bardzo odpowiadały mi warunki pracy. Nie wiem czego ludzie od nich oczekują
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
@Ugv 2016-07-28 12:53:04
Ale piszesz teraz o firmie CarNet , ze poszukuje kogoś do pracy ?Bo mój znajomy chciałby się właśnie tam zatrudnić.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
Odpowiadając na Pana zapytanie. Car Net prowadzi rekrutację przez cały rok, dlatego widać ogłoszenia przez dłuższy czas. Podobnie jest w przypadku, gdy ogłoszenie jest już nieaktualne, a w sieci jeszcze widnieje.

Obecnie poszukujemy do pracy na stanowisku kierowcy zarówno w kaliszu, jak i Poznaniu.
Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o przesłanie swojego CV na adres [email protected]
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zastanawiałem się dość długo czy zgłosić się do pracy do tej firmy, w końcu nie każdy chce ryzykować skoro ktoś nam mówi że tak jest źle. Teraz wiem , ze warto było zanieść swoje CV. Praca tam jest naprawdę przyjemna
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Chyba firmy Ci się pomyliły, bo ja nigdzie nie widziałem by było ogłoszenie na temat tego że poszukują jakiegoś pracownika. Sam ciesze się , ze udało mi sie zatrudnić w tej firmie gdy była do tego okazja.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "kalisz"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Koszalin

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin