test
Znaleziono 332 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "kobylarnia"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
1 sty (miesiąc temu)
1 sty (miesiąc temu)
Kłamstwa dotyczą: zakresu obowiązków, ewaluacji, standardu zatrudnienia czy nawet samej formy zatrudnienia i kto zatrudnia. Dotego nalezy dołożyć jeszcze atmosferke donosicielstwa. Ogólnie niepolecam.
użytkownik
25.12.2018 (miesiąc temu)
25.12.2018 (miesiąc temu)
A co konkretnie podoba Ci się w pracy w PW HOBBY - zarobki, atmosfera, godziny pracy, a może coś zupełnie innego? Szczegóły dotyczące warunków są ważne dla potencjalnych kandydatów. Wiele osób wypowiadało się negatywnie o pracodawcy, dlatego też konkretne argumenty sprawią, że Twój komentarz będzie bardziej wiarygodny.
użytkownik
19.12.2018 (miesiąc temu)
19.12.2018 (miesiąc temu)
Zgadza się ! Zwłaszcza wiedzy na temat tego jak poniżać i oszukiwać pracowników, oraz jak kłamać w każdej możliwej sytuacji dla uzyskania własnej korzyści :)
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Najlepsza firma a właściciel pogratulować mu wiedzy
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Bzdura Pan M jest inteligentnym człowiekiem i poprostu nie daje się oszukiwać fajny własciciel i profesionalna firma !!!!
użytkownik
09.11.2018 (3 miesiące temu)
09.11.2018 (3 miesiące temu)
Możesz napisać, jakie dokładnie informacje są dla Ciebie istotne? Chodzi Ci bardziej o atmosferę, cy może kwestię zarobków? Planujesz aplikować? Może masz już za sobą rekrutację? Jeśli udało Ci się zatrudnić w firmie, daj proszę znać!
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Jakieś opinie na temat stanowiska PH ?
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Brawo. Cała prawda
użytkownik
29.10.2018 (3 miesiące temu)
29.10.2018 (3 miesiące temu)
Zgadzam się w całości. Nie idźcie do tej firny
użytkownik
24.09.2018 (4 miesiące temu)
24.09.2018 (4 miesiące temu)
To prawda, w dodatku potrafią robić potrącenia z wypłaty z tylko sobie wiadomych powodów, bez zgody pracownika. Szkoda czasu i siły na tą firmę. Żenada
użytkownik
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
16.09.2018 (5 miesięcy temu)
@Marian, forum najlepszyfachowiec.pl to nie miejsce na opisywanie innych osób. Jest to niezgodne z regulaminem tego forum, do którego Cię odsyłam: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
Proszę stosuj się do jego punktów, ponieważ komentarze, które naruszają regulamin mogą zostać usunięte.
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Możliwości rozwoju są jak się sam będziesz rozwijał bo firma ma to gdzieś. Dla nich masz zasuwać od rana do nocy a nie tracić czas na jakieś szkolenia ;)
System premiowy jest "bardzo atrakcyjny" w wynagrodzeniu masz wliczoną premię uznaniową w wysokości 30% wynagrodzenia którą przy pierwszej lepszej okazji Ci utną (nawet jak zawali się coś nie z twojej winy). To samo przy odejściu z firmy zapomnij o 30% bo po co płacić pracownikowi który odchodzi. Po złożeniu wypowiedzenia najlepiej iść na L4 i nie tracić sił i czasu bo i tak nikt tego nie doceni.
użytkownik
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
13.09.2018 (5 miesięcy temu)
Zgadzam się z przedmówcami takiego bałaganu organizacyjnego nie widziałem jeszcze w żadnej dotychczasowej firmie. Dyrektorzy siedzą i pierdzą w stołki wymyślając coraz to nowe kretyńskie pomysły które tylko im się wydają dobre. Kadra zapierdziela po 10-12h dziennie a dyrektorek Ci powie że to dlatego że jesteś źle zorganizowany :))). Nie mają zielonego pojęcia o specyfice pracy na poszczególnych stanowiskach. Prezes Niemyt to alkoholik któremu zabrano prawo jazdy za jazdę po pijaku i wygląda jakby był na wiecznym kacu albo niedopity. Nie wiem jak gruba musiała być impreza że ktoś go zatrudnił na stanowisku prezesa. Generalnie jak napisał przedmówca omijać z daleka jest wiele znacznie lepszych firm gdzie pracowników się szanuje.
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
@Były pracownik, Twoja wypowiedź jest dość ogólna. Czy mógłbyś ją rozwinąć i uzasadnić? Zachęcam Cię do tego, ponieważ możesz w ten sposób pomóc innym osobom, które szukają zatrudnienia. Czy zechciałbyś przedstawić jakie warunki zatrudnienia są oferowane przez pracodawcę PBDiM?
użytkownik
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
10.09.2018 (5 miesięcy temu)
Pracowałem tam jakiś czas i jedyne co mogę powiedzieć to żeby trzymać się jak najdalej od tej dziadowskiej firmy.
użytkownik
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
17.08.2018 (6 miesięcy temu)
@walec, Twoja wypowiedź nie wnosi zbyt wielu informacji o pracy w PBDiM. Mile widziane są merytoryczne komentarze, które zawierają konkretne dane - jakie warunki oferowane są przez pracodawcę czy też jaka jest atmosfera pracy w firmie. Jeśli posiadasz takie informacje to podziel się nimi z innymi użytkownikami, którzy być może będą aplikować do PBDiM.
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
ja jestem przekonany do zmiany pracy:) goodbye kobylarnia..... dramat ludzie zapierxxx a płacą grosze obiecanki jak zawsze ze będzie lepiej ,, nawet wody nie zapewniają w upale!
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to dobry pracodawca. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
dno dno dno dno
użytkownik
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
16.08.2018 (6 miesięcy temu)
hahahahahaha dobry pracodawca hahahahaha dobry żart hahahahaha
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "kobylarnia"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin