test
Znaleziono 56 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "lava group"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
21.09.2018 (3 miesiące temu)
21.09.2018 (3 miesiące temu)
@Klau Dobrze, że chociaż studenci zaoczni mają szansę na pracę w lava group S.C. Czy mają oni taką samą stawkę jak inni pracownicy firmy? A może dysponujesz wiedzą o ewentualnej rekrutacji do firmy? Bardzo Cię proszę, żebyś w następnym swoi wpisie poruszył te kwestie.
użytkownik
17.09.2018 (3 miesiące temu)
17.09.2018 (3 miesiące temu)
Tylko dla zaocznych, którzy nie potrzebują się uczyć, siedzac 8:30-18 w pracy raczej zbyt wiele czasu na naukę nie mają ;)
autor
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
@Klau. W bardzo niekorzystnym świetle przedstawiasz firmę lava group. Naprawdę nie znajdziesz chociaż jednego pozytywnego aspektu współpracy z tym pracodawcą? Piszesz, że praca w tym miejscu nie jest dla ludzi o dużych ambicjach. Czy zatem byłaby odpowiednia dla osób, które chcą sobie jedynie dorobić, na przykład dla studentów?
użytkownik
14.09.2018 (4 miesiące temu)
14.09.2018 (4 miesiące temu)
xxxxxxx robienie problemów o parę minut spóźnienia (w tak dużym mieście nie da się przewidzieć, czy komunikacja miejsca nie zawiedzie!), niska pensja jak na ilość wykonywanej pracy. Nadgodziny bezpłatne, jedynie do odebrania w ramach wolnego, ale z tym też bywa różnie, bo przecież jesteś potrzebny w firmie i wolnego wziąć nie możesz :)

Nadgodziny o których mówi każdy, niemożność wyjścia do sklepu obok, czy ogólnie z firmy na przerwie. Na papierosa też musisz się wpisywać.

Zabraknie wody w pionie? Nie zostaniesz zwolniony dzisiaj do domu jak w każdej firmie- będą kazali chodzić ci na stację benzynową. Oczywiście musisz również wpisać jak długo robiłeś siku :)

xxxxxxx
autor
15.07.2018 (6 miesięcy temu)
15.07.2018 (6 miesięcy temu)
@Kuba Skąd takie wnioski? Jesteś albo byłeś pracownikiem w lava group S.C.? Jeśli tak, to proponuję, żebyś w szczegółach umotywował swoje stanowisko.
@Nick nick A dlaczego konkretnie nie polecasz pracy w tej firmie? Czy tylko ze względu na, Twoim zdaniem, niskie zarobki? Zachęcam Cię do dalszego, aktywnego uczestnictwa w dyskusji.
użytkownik
05.07.2018 (6 miesięcy temu)
05.07.2018 (6 miesięcy temu)
lava group to bardzo dobry pracodawca i pewnie nie każdy może się utrzymać?
użytkownik
11.02.2018 (11 miesięcy temu)
11.02.2018 (11 miesięcy temu)
Znaczenie atmosfery w miejscu zatrudnienia jest coraz większe. Czy podobnie jest w lava group S.C.? Dajcie znać, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.
użytkownik
03.11.2017 (rok temu)
03.11.2017 (rok temu)
lava group to bardzo dobry pracodawca być może nie dla każdego!!
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
Praca 8:30-18 rozumiem, czyli po godzinach - jak za taką stawkę xxxxxxx
nie potrafią nawet wstać i podać ręki osobie przy wyjściu ze spotkania, szkoda.

xxxxxxx Zastanawiająca taka atmosfera w firmie.

Opinia szczera, nie po złości.
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
Praca biurowa 8h dziennie (8:30-16:30), październik, listopad (8:30-18:00), grudniu od świąt do nawet połowy stycznia nie ma problemu z wolnym. Pracownicy wspierają nowe osoby swoim doświadczeniem, pomagają, tłumaczą, a przy tym przyjaźni i uśmiechnięci. Osoby bez doświadczenia zawsze otrzymają wsparcie i szkolenie. Pracodawcy wyznają zasadę: "jeżeli pracownik bedzie czuł się w pracy doceniony i potrzebny, to będzie zawsze owocnie pracował dla takiej firmy". Pracownik może czuć się w tej pracy doceniony umowa o pracę, weekendy wolne, dobra podstawa (zawsze na czas platna) + premie kwartalne (dla KAM i asystentek). Czuć się potrzebnym może każdy, bo to nie są Prezesi, ktorzy siedzą za biurkiem i wydają polecenia. To są Prezesi, którzy pracują ze wszystkimi, zawsze pytają pracownika, o to czego klienci naszym zdaniem oczekują od firmy, jak firma może pomóc swoim klientom; Prezesi, którzy wchodzą w dialog z pracownikami dla lepszego wspólnego dobra. Pomagają pracownikom, pomagają klientom.

Jedyny warunek: jest to praca dla tych, którzy chcą pracować i zarabiać, nie dla tych, którzy chcą posmigac po Internecie, zobaczyć na Facebooku, który znajomy ma urodziny, który dodal posta.

8 godzin mija jak 3, wiec super :)
użytkownik
17.10.2017 (rok temu)
17.10.2017 (rok temu)
Po opinii widać, że byłaś tam tylko goscinnie.

Szkoda, że nie zdecydowalas się na pracę (albo nie zostałas zatrudniona), żeby naprawde przekonać się jacy ludzie tam pracują i jacy fantastyczni i uczciwi Prezesi zarządzają firmą.

Tak czy inaczej, życzę Ci abyś trafila choć w połowie na takich Prezesów.
użytkownik
12.10.2017 (rok temu)
12.10.2017 (rok temu)
Mogę podpowiedzieć, bo byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie.

Specyficzna atmosfera, czuć było negatywną energię już na wejściu. xxxxxxx

Brak kompetencji w podejściu do drugiej osoby, a to już dla mnie wizytówka firmy.

Pracowałam w paru większych i mniejszych firmach, nigdy nie spotkałam się na wejściu z takim klimatem. Powodzenia!
autor
15.03.2017 (rok temu)
15.03.2017 (rok temu)
Czytaliście wywiad udzielony dla portalu najlepszyfachowiec.pl? http://najlepszyfachowiec.pl Firma organizuje różnego rodzaju imprezy integracyjne.
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
@ypoao no to ptrzeciez nie musisz sie zatrudniac skoro Ci nie odpoiwada wynagrodzneie :) pamietaj ze zawsze jest szansa na pdowyzki
użytkownik
06.04.2016 (2 lata temu)
06.04.2016 (2 lata temu)
mnie się wcale nie podoba wynagrodzenie xxxxxxx no chyba, ze to oferta była dla niedoświadczonych osób tak naparwde no i cięzko mi tu cokolwiek mówić naparwde.
użytkownik
15.11.2014 (4 lata temu)
15.11.2014 (4 lata temu)
Czy ktoś ostatnio napotkał się na jakąś ofertę pracy do lava group ? Bo poszukuje trochę i niestety nie natknąłem się nigdzie na jakiekolwiek anons w tej dziedzinie. A firma prezentuje się na całkiem fajną na miejsce racy. Nie wiem czy potwierdzacie czy zaprzeczycie mojemu entuzjazmowi ( chętnie posłucham wszystkich za i przeciw ). Czekam na odp.
użytkownik
30.09.2014 (4 lata temu)
30.09.2014 (4 lata temu)
Słuchajcie, mnie interesuje konkretnie to jaki typ pracy jest w tej firmie, chodzi o umowy dokładnie, czy jest szansa na to, żeby mieć normalną umowę w sensie o pracę, bo zlecenie to każdy może mieć, a jak ktoś ma taką, to jednak masz większe poczucie stabilności i ma się już pewna sytuacje,a na takiej mi zależy.
użytkownik
03.07.2014 (4 lata temu)
03.07.2014 (4 lata temu)
Nie powinno tak być, że starzy pracownicy tworza kółko wzajemnej adoracji i nowych nie traktuja powaznie, bo to w mlodych leży przyszlość lava group.
użytkownik
08.05.2014 (4 lata temu)
08.05.2014 (4 lata temu)
Wie ktoś może gdzie lava group wystawia swoje ogłoszenia o pracę, bo obecniej takiej szukam, a robia dobre pierwsze wrażenie.
użytkownik
14.04.2014 (4 lata temu)
14.04.2014 (4 lata temu)
A nie powiedziane, że obecnie szukają pracowników. Może to jedna oferta, ale do tej pory było a raczej długo długo nie było nic..
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "lava group"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice

Wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin