test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "lotos"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Koledzy jak zarobki i ilość godzin w Gdańsku na lotosie?
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Potężna firma, znana marka ma swoje standardy i nie jest możliwe aby kontrolowała wszystkie sprawy na stacjach!. Poszczególne stacje to samodzielne firmy i dlatego każdy pracownik musi ustalać warunki pracy i płacy z ajentem. Może trzeba ten temat przemyśleć bez złości na lotos
użytkownik
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
Nie chce negowac, bo skoro mialas takie kwalifikacje to ciezko zrozumiec, czemu Cie chociazby nie zaprosili.... z drugiej strony bardzo mnie zastanawia skad wiesz kto otrzymal dana posade ? Nie zauwazylam by taka informacja pojawiala sie na stronie bip czy tez samego lotosu... dlatego nie bardzo traktuje Twoja opinie jako obiektywna. Pozdrawiam :)
użytkownik
8 sty (9 dni temu)
8 sty (9 dni temu)
Koleś trolujesz z lotoskiego kompa.
Takich zarobków za 60 godzin pracy nie ma. Nawet za 60 godzin nalotu. A to co innego niż godziny pracy.
użytkownik
6 sty (11 dni temu)
6 sty (11 dni temu)
PUP sfinansował mi licencję POF w 2009r. Mój pierwszy pracodawca Securitas Polska dał mi zatrudnienie. Tak trafiłem na obiekt lotos Czechowice.
Securitas dał mi już od pierwszego dnia pełne umundurowanie letnie i zimowe i doposażył w w ŚPB.
Moje początkowe wynagrodzenie to ok 9 pln netto (2008), po pół roku po awansie na dowódcę zmiany stawka poszła na ok 12 pln. plus dodatek funkcyjny ok 200 pln.
Uważam, że Securitas w porównaniu do innych pseudo ochraniaczy w powiecie bielskim to jednak wciąż stanowi górę.
- Wypłata regularna co miesiąc na koncie,
- Pełne umundurowanie,
- Zatrudnienie na pełen etat + zlecenie (robisz etat, a jak chcesz więcej to idzie w zlecenie)
- system pracy 12/12/24 (12 dzień/12 noc/24 wolne)

Tak przynajmniej mnie potraktowano - Dziś już mam inną profesję i karierę zakończyłem w roku 2014.
użytkownik
1 sty (16 dni temu)
1 sty (16 dni temu)
Pani na stacji paliw lotos na ulicy Fordonskiej 32 w Bydgoszczy w dniu dzisiejszym tj. 01.01.2019 była bardzo nie miła. Oczywiście rozumiem sytuację że jest to noc sylwestrowa, a pani musiała siedzieć w pracy, ale coś za cos, miała pewnie święta wolne. No cóż, wracając do sedna pani Anna była bardzo nie miła, spotkałam się z tekstem: a może dzień dobry albo chociaż dobry wieczór i to na samym wejsciu gdzie powiedziałam dzień dobry oraz życzyłam szczęśliwego nowego roku lecz pani była zbyt zajeta poniewaz siedziała i czytała gazetkę przy stoliku dla gosci, później z wielką obraza skasowała mnie za kawę i hot doga i zwróciła uwagę że mam się określać następnym razem bo wybrałam niechcący nie ta kawę jaka chciałam a ona nabiła inna. Wydaje mi się że zapytanie o kartę navigator to podstawa w przypadku gdy biorę kawę i hot doga, natomiast od tej pani nie usłyszałam żadnej propozycji z korzyścią zakupu ani nawet pytania o posiadanie w/w karty. Standardy obsługi na stacjach lotos sa bardzo wysokie i wymagają kultury oraz uśmiechu natomiast od tej pani nie było ani jednego ani drugiego. Pozdrawiam, rozczarowany klient.
użytkownik
31.12.2018 (17 dni temu)
31.12.2018 (17 dni temu)
Nie jestem zainteresowana podejmowaniem pracy w tym miejscu, a tego typu porównania są co najmniej nie na miejscu. Proszę o zachowanie kultury na forum. Może warto w takim razie poprosić pracodawcę o jakieś dodatkowe wyposażenie, zwiększające komfort jazdy czy raczej nie ma opcji na coś takiego?
użytkownik
21.12.2018 (27 dni temu)
21.12.2018 (27 dni temu)
witaj Logo.
słuchaj co do zatrudnienia to w lepszym wydaniu to działa etyka i znajomości.Na żarówkę na halę z mety przyjmują. Daja lampy jak że szpitala i lotosz.Po działach jak łeb.To co tu się wyprawia to jest absurd.Obcikrajowcy oblezyli firmę rządzą się wiza jak u siebie. Przemierzają się na halach .Nasi to tylko wynieść przynieś pozamiatane.Ci co zarządzają.Wprowadzaja jakoś powinno się powymieniac tam na inny model.Nikt z tym nic nie zrobi zawieść nienawiść to porządek dzienny.Musisz mieć własne zdanie bo cię zajada.Ogolnie by się kreować gdy kogoś potrzebowali na lepsze warunki to po cichu szukają by nikt się nie dowiedział . A jak poszukujesz pracy w innej formie to o tobie zapominają.Ale na halę to od razu wola potrzebują. Napoju nadal brak . cieolychbprzerwy ubrania po kimś wybrane za małe za duże zero kurtek odzieży dostosowanej do warunków pogodowych.Brak na każdej hali.stolowki latasz jak łeb i tracisz czas.Benifitow nic nie ma wołają po godzinach mało się zarabia .Tragiczne zasady .Tylko inne działy wyżej maja lepiej chodź też i oni nie mają kolorowo zależy kto .Ci co mają duży poślizg wazeliny ci maja jak w raju.Poczekaj cierpliwie co do pracy na kolejnychblepszych od jak działach ktoś tu się wypowiedział i pewnie wypowie powodzenia.
użytkownik
21.12.2018 (27 dni temu)
21.12.2018 (27 dni temu)
Tak d-pny pan maszynista
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Może nie nadawali się i trzeba było się z nimi rozstać? Stacja jest normalna i dobrze się tu pracuje
użytkownik
16.12.2018 (miesiąc temu)
16.12.2018 (miesiąc temu)
Co tam komfort jazdy,grunt że się umie tańczyć na stołach i obiecywać że się zwolni wszystkich.Totalne dno.
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Komfort jazdy na tych muzealnych maszynach możesz porównać sobie do jazdy na rowerze bez siodełka. Ile wytrzymasz?
użytkownik
15.12.2018 (miesiąc temu)
15.12.2018 (miesiąc temu)
Sawa to porażka lotos powinien ich wyrzucic . pracownicy jezdza na czarno nie maja umow o prace nie wspominając juz o jakich kolwiek badaniach . ktos powinien sie za to wziasc . za czasow kubery bylo dobrze ludzie mieli kursy piniadze i kazdy byl zadowolony
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
Coś niedobrego zaczyna się dziać z projektem lotos w Sawie Taxi Warszawa. Od października wypłaty są przelewane z coraz większym opóźnieniem. Brak kontaktu z panią Żanetą z księgowości, która nie odbiera telefonów. Systematycznie blokowane są karty paliwowe z lotosU i ORLENU (na zmianę). I nie czarujmy się.
Nie chodzi o konserwację. Są po prostu zaległości płatnicze wobec sprzedawców paliw. Czuję, że to będzie koniec
projektu lotos. Zachęcam do dyskusji !
użytkownik
11.12.2018 (miesiąc temu)
11.12.2018 (miesiąc temu)
Pensje w lotosie i w całej branży Gas&Oil były 10 lat temu rozdmuchane przez boom budowlany i cenę baryłki sięgającą 130 dolarów. Od tamtego czasu one po prostu wracają do rynkowego punktu równowagi (czyli nominalnie stoją w miejscu, a nabywczo spadają), jak przed boomem z 15 lat temu i wcześniej, gdzie praca aparatowego była jak zsyłka na sybir - nikt nie chciał zasuwać za średnią krajową na 3 zmiany w mrozie, deszczu i strefie zagrożonej wybuchem. I tak jest już dziś - stąd te filmiki na firmowym kanale na YT z promocją tej pracy. Nie polecam zwłaszcza młodym ludziom marnować tam życia. Obiecują złote góry, a jedyne co Ciebie czeka w dłuższej perspektywie, to poziomy pseudo-awans z młodszego zakręcacza zaworów na starszego i pensja z 3200 brutto na 3200 netto.
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Rozumiem, że masz na myśli niezbyt nowy tabor dostępny w lotos Kolej. Jak wygląda komfort jazdy tymi maszynami? Czy są one awaryjne, czy całkiem nieźle się sprawują? Dla osób, które "siedzą w temacie" stan techniczny pojazdów może być ważny przy podejmowaniu pracy. Natomiast dla osób nowych zrozumienie tego może stanowić problem. Zachęcam więc do wyjaśnienia tych kwestii.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Nie ma dodatków. Może symboliczne talony na posiłki regeneracyjne. Faktycznie jest tak, jak pisze poprzednik, że w odniesieniu do średniej krajowej pensja aparatowego jest z roku na rok coraz niższa.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Zapomniałeś dodać SM42 , ET 22, ET40, EU07. Na 100 lok. 20 jest nowych typu Dragon, Traxx , BR285 i Newag 6dg. Prawdopodobieństwo trafienia na lokomotywy z lat `60 to 85%.
użytkownik
04.12.2018 (miesiąc temu)
04.12.2018 (miesiąc temu)
Lubię atmosferę w lotos Kolej Sp. z o.o. za:
Hdjs
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Coś tu czuć głos HR, rozumiem musicie to robić, ale ma lotość nie ośmieszajcie sie. Każdy kto tu tkwi wie jak jest. I po mału kto ma trochę rozumu i odwagi odchodzi - od lat mie nylon tak źle.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "lotos"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin