test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "lublin"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
jest ktos chetny do tej pracy z samochodem ja jestem z okolic lublina i w kazdej chwili jest mozliwosc wyjazdu
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam,
Znalazłam oferte pracy w stokrotce w Radomiu.
Ile można zarobić jako kasjerka? , na jaki etat zatrudniają?
Jest możliwość dostania premi?
Czy są jakieś nagrody za staż pracy?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dziękuję za odpowiedź :) mam jasność w temacie rekrutacji, dziwi mnie, że nikt nie otworzył maila (zwrotka z pracuj.pl wysyła się wtedy automatycznie), ale może mają tyle CV, że nie muszą otwierać wszystkich. Pytałaś się może o powód rekrutacji? bo zauważyłam, że to ogłoszenie pojawia się cyklicznie. Możesz zdradzić jaką proponują pensję? Pytam już z czystej ciekawości, bo pracy na pewno nie dostanę ;) ale dobrze wiedzieć jak w różnych firmach prezentują się zarobki na tym stanowisku.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zdecydowanie negatywna,facet który tam pracuje jest niekompetentny i arogancki .
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Daj spokój -szukaj dziewczyno pracy gdzie indziej...
To jest obóz pracy za minimalne pieniądze.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ty STOKROTKO-IDIOTK O to ,że Tobie jest źle to nie znaczy ze masz innych zrażać do pracy w naszej firmie. Każdy sklep jest inny. Jest różnica pomiędzy sklepami w ilości osób i kwoty premi. Wiec daj spróbować innym . Ona sama zdecyduje czy jest ok czy nie!!!!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Miałem kontakt z Panią AN, generalnie mało profesjonalna obsługa, o wszystko trzeba się prosić, nie oddzwania nie odpisuje,..
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam, czy ktoś pracował lub pracuje w Herbapolu lublin w laboratorium? Jak oceniacie atmosferę, wynagrodzenie, liczbę obowiązków czy jest to praca na cały etat,jakie wykształcenie macie? Przyjmują ludzi wykształconych np po kierunku ogrodnictwo specjalność produkcja ogrodnicza i zielarska czy po znajomości?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam.jestem od niedawna ph zatrudnionym przez herbapol lublin.finansowo tak jak kolega wspomniał wyżej tj ok 2800brutto.o premii można zapomnieć przynajmniej na jakiś czas bo udziały rynkowe spadły strasznie i trzeba dużo pracy by to odbudować.praca spokojna.8godzin.auto do użytku prywatnego na fajnych zasadach.na teraz tyle.pozdrawiam.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To jest super agencja i nie zgadzam się że tu się źle zarabia.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
co za bzdura z tą agencją nie da się zarobić tak jak wyżej jest napisane kłamią warunki mieszkaniowe to skandal dziwne potracenia zero wyjaśnień i dobijanie piłeczki szczerze odradzam wyjazd z tą firmą katastrofa
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Napisz list do prezesa z podziękowaniem, że jest ci dobrze
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Na LClu jest jeszcze" lepszy numer" - "chodząca żywa maska halloween" no ale jak ktoś wypija 7-8 kaw z mlekiem na służbie popijając "leki" to robi się "przezroczysty" !!!!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
U oszusta,nie płaci człowiek do Niemiec jeździł z towarem na budowę a Pan Prezesik Swinia pieniędzy nie wypłacił , kłamie proszę sprawdzić opinię o nim,jeździ białym wypasiony mercem za ludzkie pieniądze wielu jest którym nie zapłacił .
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ja to bym się chętnie załapał, bo pewnie jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie, zwłaszcza, że wypłata jest terminowa, co znacznie urozmaica zatrudnienie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jakiej konkurencji po pracuje w podobnej firmie i chce zmienić rozumiem ze 2tys nie zrobię mam inne info to jak jest
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dzisiaj w Gdańsku szczyt G7...
Ciekawe co tam wypracowały tęgie głowy zarządzania i leadershipu...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
To HR pisze te zainteresowania pracą i podbijają gwiazdki, bo się nie podoba, że słabe opinie firma zbiera.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Zgadzam się z większością wpisów. Ta firma nie powala niczym. Ze strony pracownika najniższe zarobki, nadmiar obowiązków, obsadzanie etatów po najniższej linii oporu. Najlepiej żeby jedna osoba robiła pięć rzeczy jednocześnie. Trzy osoby na zmianie, w tym jedna w biurze i jak przyjedzie większa dostawa to jest czarna dupa. Ze strony klienta ceny wcale nie są szałowe, obsługa klienta leży, bo często fizycznie nie ma kto obsługiwać, w asortymencie na półkach misz masz, ceny się nie zgadzają. TAKA JEST PRAWDA. Choć z drugiej strony nikt tu chyba nie poruszył tych kwestii z lekkim dystansem i z nieco innej strony.

Po pierwsze wszystko jest kwestią względną. Plus na pewno trzeba przyznać firmie za premie, które faktycznie są. Kwestia tylko w sposobie ich przyznawania. Ja osobiście spotkałam się i z przyznawaniem ich po koleżeńsku, przyznawaniem tym, którzy naprawdę zasłużyli, ale też tym, którzy pracowali dając z siebie nie bardzo dużo, ale na tyle by zmotywować ich do lepszej pracy.

Po drugie wszyscy głośno krzyczą a nikt nie potrafi się postawić na miejscu innej osoby. Pani z kasy nie wie jak ciężko jest na mięsie, panie z biura nie zdają sobie sprawy z tego jak trudno jest wykonać wszystkie obowiązki na sklepie, panie ze sklepu nie wiedzą jak wbrew pozorom dużo pracy ( może nie czysto fizycznej ale jednak ) jest w biurze i jaka mimo wszystko odpowiedzialność spoczywa na osobach zarządzających, panie z księgowości myślą, że kierownicy mają czas na spełnianie coraz to nowych wymogów itd...Błędne koło.
Dlatego ważna jest wielozadaniowość. Każdy pracownik postawiony na innym stanowisku powinien umieć sobie poradzić z obowiązkami. Oczywiście nie na zasadzie chaosu, bo jak wszyscy odpowiadają za wszystko to nikt nie odpowiada za nic. Jednak kiedy nagle się okaże, że nie przyszła do pracy pani z mięsa to bez problemu ktoś ją zastąpi a nie nagle jest ból dupy, bo ja nie umiem i nie chce się nauczyć. Panie z biura kiedy jest potrzeba powinny złapać za mopa, czy wózek z towarem a koordynatorzy powinni realnie interesować się tym co się dzieje na sklepie, a nie suchymi liczbami i tabelkami. Może gdyby poświęcali czas też pracownikom, to by się dowiedzieli w czym leży problem danego sklepu. Powinni rzeczywiście interesować się czy pan lub pani, która nieustannie dostaje najwyższą premię rzeczywiście czymś na nią zasługuje, czy osoba, która ma nieustannie w grafiku pierwsze zmiany rzeczywiście nie ma z tym problemu, czy raczej nie ma wyboru.
I wierzcie lub nie ale nie każdy pracownik jest poszkodowany i nie każda osoba z biura jest diabłem wcielonym. Znam pracowników, którzy pracują bo gdzieś trzeba, ale dają z siebie tyle ile uważają, że dostają od firmy czyli prawie nic. Znam też osoby z biura, które potrafią z niego wyjść i zająć się towarem, sprzątaniem, czy obsługa na kasie. Problem polega na tym, że ci którzy wszystko olewają są w lepszej sytuacji bo raczej rzadko się zdarza żeby ktoś został zwolniony bo się nie przykłada do pracy ( zwłaszcza erze 500+ ), a osoby które naprawdę się starają raczej nigdy nie są docenione tylko wręcz wykorzystywane.
A i tak ( mimo iż zdania nie powinno zaczynać się od a :D ) główny problem tkwi w nas samych. Wiecznie biedne polaki cebulaki. Potrafimy tylko narzekać i nic z tym nie robić. Kto z was tak szczerze, próbował kiedyś porozmawiać z kierownictwem i wyrazić swoją negatywną opinie, zaproponować zmiany? Lub jeśli to nie dało efektów zwolnił się i szukał pracy na lepszych warunkach? Prawie nie znam takich osób. Wiecznie tylko płaczemy, ale mamy to na co sobie pozwalamy. Bo gdybyśmy się solidarnie nie godzili na takie warunki to pracodawcy musieli by się choć w części się dopasować. Jedna osoba świata nie zwojuje i jak się postawi to ją usadzą i na jej miejsce przyjdzie inny cebulak. Ale cały skład być może jakieś zmiany zakiełkuje...
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "lublin"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk czarna owca Lublin
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin