test
Znaleziono 119 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "materne"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
03.06.2018 (8 miesięcy temu)
panowie prezesi czas najwyzszy skonczyc z kiepskim wynagradzaniem pracownikow mamy 21 wiek 2018 rok kazdy z pracownikow powinien zarabiac nie mniej niz 2500zl netto na reke za 168 godzin pracy w miesiacu
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Lotny, możesz powiedzieć coś więcej na temat traktowania pracowników w tej firmie, o jak dużej rotacji pracowników mówimy? Twierdzisz, że firma nie dba o swoich pracowników, czy ktoś z Was uważa inaczej? Pozdrawiam!
użytkownik
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
19.05.2018 (8 miesięcy temu)
@[email protected], to forum nie jest dobrym miejscem, aby zamieszczać wpisy o takiej treści. Nawet jeżeli Gerpol-Office boryka się w tym momencie z problemami finansowymi, to w dalszym ciągu, ten wątek jest poświęcony osobom zatrudnionym w tej firmie. Proszę o przestrzeganie tematyki tego forum.
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
Pracuję tam od jakiegoś czasu... i rzeczywiście xxxxxxx , stawka niska jak na takie warunki.. czasem niebezpieczne, jak Ci sie coś stanie to twoj problem. Szkolenie mialem jedno odbebnione zeby w papierach sie zgadzało. Ludzie tam przychodzą na chwilę bo dłużej sie wytrzymać nie daa. Tu sie dobrze ludzi nie traktuje, chyba ze na górze ale i tu sie słyszy ze czasem różnie bywa..
użytkownik
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
17.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Lotny, czym Twoim zdaniem charakteryzują się wybrani pracownicy? Jeżeli „materne Polska” nie organizuje szkoleń, tak jak napisałeś, to w jakiś inny sposób uczy pracowników rzeczy niezbędnych aby skutecznie mogli wykonywać swoje obowiązki? Bardzo proszę Cię o wyjaśnienie tej kwestii na tym forum.
użytkownik
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
10.05.2018 (9 miesięcy temu)
Windykowaliśmy już skutecznie tego dłużnika. Kilka spraw zostało zakończonych spłatą.
Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej.
Windykację prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: +48 519 730 786.
użytkownik
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
09.05.2018 (9 miesięcy temu)
To jest oczywiste, że firma nie dba o swoich pracowników i nie organizuje dla nich szkoleń. Przecież nie warto przy takiej rotacji zatrudnionych. No chyba, że należy się do wąskiego grona wybranych.
użytkownik
23.04.2018 (9 miesięcy temu)
23.04.2018 (9 miesięcy temu)
@Pracownik, jakie konkretnie obowiązki wykonujesz na produkcji „materne Polska”? Możesz coś powiedzieć o swoich warunkach zatrudnienia, które są podstawą Twojej współpracy z tym pracodawcą? Czy pracodawca ten organizuje Ci szkolenia podnoszące Twoje umiejętności? Bardzo proszę o wypowiedź, osoby chcące zatrudnić się w obszarze produkcyjnym tej firmy, chętnie się z nią zapoznają.
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
Praca jak kazda inna na produkcji.
pracować trzeba, pieniądze na czas.
Duzo sie slyszy o Pani z kadr.. wiele osob przez nia odeszlo, wiele osob chcialoby pracować ale nie chcą miec z nia styczności. Kobieta poprostu zniszczyła cala renomę tej firmy, az dziwne ze nikt nie reaguje. Jest wiele osob ktore boi sie odezwac boja sie o stołki.
Jak ona tak dalej bedzie sie zachowywac to w firmie nie zostanie nikt. Pozdrawiam. A tej babie życzę aby ktoś traktował ja jak ona podchodzi do ludzi...
użytkownik
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
A jak z zarobkami
użytkownik
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
Praca to nie przedszkole. Każdy może mieć gorszy dzień ale ważne, że to dobra firma.
użytkownik
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
12.04.2018 (10 miesięcy temu)
Pani dyrektor personalna to jakieś nieporozumienie, jak można mieć takie podejście do ludzi!
użytkownik
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
11.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jeżeli ktoś z Was jest pracownikiem Gerpol-Office lub z nią współpracował kiedyś, to może moglibyście napisać od siebie kilka słów na temat swojej pracy w niej? Każda opinia na tym forum będzie przydatna wszystkim zainteresowanym wzięciem udziału w procesie rekrutacyjnym.
użytkownik
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
16.03.2018 (11 miesięcy temu)
W materne podobno dają śmieciówki i mogą przerzucać pracownika z miejsca na miejsce
użytkownik
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
08.03.2018 (11 miesięcy temu)
Kiedyś aby dostać pracę w Nałęczów Zdrój S.A. trzeba było mieć znajomości , minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku ( mówimy tu o operatorze wózka widłowego ) . Potem przyszedł czas , gdy dyrektorzy zorientowali się nagle, że brakuje im tych stosów podań o pracę (CV) i zaczęło się kombinowanie jak tu przekonać tych co zostali jeszcze aby nie opuszczali zakładu. Oczywiście proponowali wszystko , obiecywali wszystko. Nawet ogromne podwyżki , gdzie nikt inny w tej miejscowości nie będzie tyle zarabiał co w Nałęczów Zdrój . Nawet i ja się nabrałem . W końcu każdy dostaje te zaufanie na samym początku . Niestety zaufanie zniknęło , obiecanych podwyżek i Bóg wie czego jeszcze niema . Na dzień dzisiejszy jest tak: kierownicy mają już mało co do gadania . Kiedyś był strach , robiło się wszystko aby nie stracić pracy . Teraz? Zatrudniają najgorszych z okolic . Tych co strach dać im wózek , dopuścić do czegokolwiek aby nic nie zepsuł. Efekt jest taki , że Ci co mają pojęcie i umiejętności robią za dwóch nieraz trzech a inni siedzą lub udają że coś robią , pobierając wynagrodzenie zbliżone do "starych" pracowników .
Jeśli mam dać obiektywną opinię co do tego zakładu pracy... Krótko powiem: Daj sobie spokój , masz inną możliwość ? Nie zastanawiaj się .
Brakuje pracowników , których można traktować jako takich co mają pojęcie co robią . Z takim podejściem za te max do 3 lat nie będzie miał kto tam pracować . Wszyscy "ogarnięci" odwrócą się i pójdą do innych pracodawców gdzie człowiek będzie szanowany , doceniany i z ochoczą będzie przychodził . Cisowianka ma potencjał , przy dobrych chęciach i nie oszczędzaniu na pracownikach ten zakład może stać się naprawdę prestiżową firmą o wysokim potencjale . Jak na razie jest tylko zwykłym zakładem rozlewniczym . Nawet w materne Polska zarabiają już dużo więcej . Gdzie nikt w Polsce (poza gminą Nałęczów) nie słyszał o takim zakładzie . Nałęczowianka oferuje znacznie lepsze warunki . Jeśli Pan Piotrowski zapyta się gdzie można zarobić więcej . Odpowiedź jest prosta: Wszędzie, gdziekolwiek niż tutaj w Cisowiance .
Są oczywiście pozytywy: Ostatnio Pan Wojtek Błaszczak stał się bardziej przyjazny dla zwykłego pracownika , chyba w końcu zrozumiał żeby nie podcinać korzeni w swojej firmie .
Na sam koniec apeluję do prezesów i dyrektorów . Zacznijcie szanować pracownika i nie oszczędzajcie na wykwalifikowanych , doświadczonych pracownikach . Jeśli oczekują większych wynagrodzeń , to nie dlatego że takie mają widzimisię tylko chcą godnego zapłacenia za pracę wykonaną ponad normę .
Pracujemy bardzo często aby wynik sprzedaży wzrastał dynamicznie , bez opóźnień . Przekraczamy bardzo często przepisy( oczywiście w granicach bezpieczeństwa) aby wszystko funkcjonowało płynnie i bez zarzuceń .Tracimy zdrowie aby liczby na kącie firmy rosły bardzo szybko . Niestety na naszych kontach tego nie widać . Zacznijcie doceniać i godnie nas wynagradzać inaczej będziecie zmuszenie na kapitulacje. My sobie poradzimy bez zakładu, rynek pracy jest ogromny , elastyczny . Na dzień dzisiejszy około 50% pracowników ma alternatywę w razie utraty pracy w Nałęczów Zdrój S.A.
Stać was na zakupy przeróżnych budynków i inwestycje . Jak na razie nie stać was na dobrego i lojalnego pracownika .
Mam nadzieję , że w tym roku wynagrodzenia wzrosną do poziomu prestiżowej firmy jaką prezentuje się do tej pory .
Największym i chyba jedynym atutem tej firmy jest:
Blisko domu.
Pozdrawiam
użytkownik
22.02.2018 (11 miesięcy temu)
22.02.2018 (11 miesięcy temu)
Hehe ładnie smarujecie- boki można zrywać. Lepiej przyznajcie się z a co wylecieliście: kradzież paliwa/towaru czy wjazd w sklep? Mi się tu podoba.
Pozdrowienia dla kolegów ze StvH.
użytkownik
17.02.2018 (rok temu)
17.02.2018 (rok temu)
Firma z opinią bardzo dobrego pracodawcy i jakoś to mi się nie zgadza z tym co tu piszecie!!!
użytkownik
16.02.2018 (rok temu)
16.02.2018 (rok temu)
Pracodawca nie traktuje poważnie pracowników. W zakładzie jest trzech dyrektorów którzy na wzajem zrzucają na siebie odpowiedzialność za to co się dzieje. Doświadczona załoga się wykrusza a sezon zbliża się wielkimi krokami. W okolicy brak ludzi do pracy bo już wszyscy mają wyrobioną opinie o Cisowiance. Wolą pójść do materne lub Nałęczowianki gdzie za podobną prace dostaną dużo wyższe wynagrodzenie.
Niebawem zostaną założone związki zawodowe może wtedy sytuacja się poprawi.
Poczekamy zobaczymy....
użytkownik
12.02.2018 (rok temu)
12.02.2018 (rok temu)
Witam, jak można znaleźć tą akcje na facebooki o której wyżej napisano. ?
użytkownik
07.02.2018 (rok temu)
07.02.2018 (rok temu)
xxxxxxx
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "materne"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin