test
Znaleziono ponad 1000 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "mia"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracowałem przez x lata jako przedstawiciel i praca była do wytrzymania zarabiałem od 2 do 4 tysięcy na rękę w zależności od realizacji planu na początku jak nie masz trasy to trzeba sporo pracy potem jest już łatwiej Jak czytam o mobbingu i śledzeniu to zdaje mi się że ktoś musiał mieć niezłe schizy bo nikt by nie miał tyle czasu żeby jeździć za pracownikami ale chyba wiem kto to pisał - zawsze lubiłaś obrabiać innym cztery litery opowiedz może o swoim kochasiu którego przyciągnęłaś ze sobą jak go potem potraktowałaś i jak wywlekałaś brudy z waszego życia żenada
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Dzięki za te opinie, bo już miałam zamawiać rzeczy.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracowałam w tej firmie ponad rok. Już od początku pracy było coś nie tak z właścicielem, który stawiał cele nie do wykonania. Jestem matką dwójki małych dzieci i szef nigdy nie pozwalał mi pracować z domu, nawet jak zaczęłam już pracę na własnej działalności i nie miałam w umowie zapisu o konkretnych godzinach pracy ani miejscu wykonywania. Byłam rozliczana z efektów, a Pan Wojciech Rusin wymagał pracy 24 godziny na dobę, co jest nie niewykonania nawet jeśli by się nie miało rodziny. Dodatkowo płacił nie najlepiej i potrafił oszukiwać na prowizjach dla agentów. A forma zakończenia współpracy była najgorsza z możliwych.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Polecam moj chlopak jezdzi juz 4 rok tam do nich i nie nazeka jedno biuro holenderskie ktore sobie chwali i jak ma jakis problem w pl zawsze moze zjechac na 1 tydz lub dwa mial teraz 4 miesiace przerwy zadzwonil czy potrzebuja dalej i odrazu go wzieli bez zadnego ale a za domek nie pobieraja tyle jak to pisza inni
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
hej tez pracowałam w laudamie.praca spoko jak dla mnie, 16 byly ale ja mialam tylko jedna :/ gorzej faceci bo i po 4-5. ludzie fajni ale nie wszyscy... nie da sie polubic kazdego.... operatorzy tez spoko i xxxxxxx ... hahahaha dziewczyny uwazajcie.... potrafi dokuczac :P. domki... domki w stanie dobrym ja mieszkalam na hoger 5 i nie nazekam...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Pracowalam w Laudam prawie 6 miesiecy i szczerze moge powiedziec ze to jedne z najlepszych chwil w moim zyciu,poznalam tam wspanialych ludzi z ktorymi do dzis mam zaj... kontakt,praca na holandzie nie jest ciezko,jedyne co wymiata tam to zminay 3-4 16-stki pod rzad i nie zyjesz,ale jak przychodzi dzien wyplat i patrzysz na konto to banan ci dlogo nie znika:)wiec no nie stety dla ludzi ktorzy sa slabi nie dadza rady,wiekszosc mysli ze to ku..wakacje,ale ten kto byl to wie ze nie!byly rowniez szmaty ktore chcialy niszczyc relacje miedzy ludzmi,ale wiadomo to wszystko z zadrosci ze nikt na nia uwagi nie zwracal hah,domki sa w slabym stanie,ale nie wszystkie wiec zalezy gdzie trafisz,teraz ponoc wszystko tam sie psuje,ale przez to ze ludzie za bardzo zaczeli kabinowac i jak wiadomo wszystko ma swoje granice nawet opiekunowie:)przyjada takie szmacidla z jakis wichur i chca pokazac co to nie ona i przy jedenj 16 juz wymiekaly hah:Pja mialam najwiecej tylko 4 pod rzad,ale wyplate w tedy przy 215 h na miecha wzielam prawie 1300E wiec kurcze gdynym tylko mogla,a jestem juz za stara hah bo tam wiekuwka to napewno bym tam wrocila....
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Mam pytanie jak to jest z tym CSA? czy płacą normalnie?,oszukują? ile jest dni pracy i jaka umowa? proszę o info ponieważ mam propozycję wyjazdu do Walii od znajomej która tu mieszka już 5 lat,więc lokum bym miał,tylko chodzi mi o pracę w tym CSA,jak traktują ludzi? bo mam pracę w PL i nie chcę trafić w jakieś gów...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
jestem pewna tego co napisałam, ze zmienniczką nie miałam kontaktu, tyle co przy zjeździe, za każdym razem zmieniał mnie ktoś inny, myślę że była to zwykła złośliwość ze strony agencji i obawa, że dogadam się z rodziną bez pośredników i kapucha ucieknie, były takie sugestie, w sumie propozycja nie do odrzucenia, zresztą, rodziny niemieckie niezbyt pochlebnie wyrażały się o Ik, chodziło o to, że agencja z nich zdziera a opiekunkom mało płaci, jak dostałam nową umowę to szlag mnie trafił i powiedziałam "chrzanię was" bezczelne, aroganckie nieroby, co ja k...., jakimś śmieciem jestem czy co?
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Ja nie zamierzam się na to godzić . Gdyby większość opiekunek umowy czytała i nie godziła się na takie traktowanie, to agencje takich rzeczy by nie robiły. Bez opiekunek agencja nie istnieje.
Jakiś czas temu jedna z agencji próbowała wprowadzić 2 umowy do jednego kontraktu. Jedna umowa blokowała drugą w taki sposób, że po wypowiedzeniu umowy na usługi w Niemczech, opiekunka przez pól roku nie miała prawa zatrudnić się w innej agencji, skutkiem czego przez pół roku trzeba byłoby si ę jakoś utrzymać z drugiej umowy na usługi rekrutacyjne za 120 zł brutto, bo tej umowy wypowiedzieć nie można było. Agencja wdrożyła umowy, bo większość nie przeczytała i podpisała. Sporo opiekunek wypowiedziało jednak umowy, rozeszła się również fama, że agencja każe podpisywać "lojalki". Bardzo szybko agencja sama wycofała się z tych umów z powodu niedoborów kadrowych.
Co do Interkadry, to złamała prawo wcielając niepodpisane przez żadną ze stron umowy w życie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
ossi, wiem co napisałam a dzisiaj odebrałam wypowiedzenie umowy ze skutkiem natychmiastowym, podpisane przez wieloryba na C. śmiać się czy płakać...żałosne, teraz będzie mój czas, moja praca i MOJE PIENIĄDZE, do dziś utrzymuję kontakt z dwiema rodzinami w Niemczech, sierpień i wrzesień spędziłam w Baden-Baden, byłam gościem jednej z rodzin, zwiedziłam Pforzheim-złote miasto, Wildbad, Maulbronn, Frankfurt am Mein, Karlsruhe, dwa weekendy w Paryżu, Stuttgard, no i to kasyno w Baden-Baden...warto się cenić, siła agentury to nasza praca, bez nas są niczym, pozdrawiam wszystkie ciężko pracujące opiekunki, nie dajcie sobą poniewierać
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
nie chodzi o to, że nikt nikogo nie zmusza, tylko o to, że skoro Niemcy płacą w całości i duże kwoty to dlaczego my dostajemy ochłapy a agencja robi z nas nieogarnięte debilki, popatrzcie na ostatnie PITy jaki macie dochód brutto, ja miałam dwa(?) pity i dochód taki jakbym rozbiła bank, dochód brutto rośnie a netto stoi jak zaczarowane, ponieważ agencja wymyśla wciąż nowe bzdety, jak odebrać nam pieniądze i uciec od podatku, skontaktowała się ze mną agencja niemiecka z propozycją pracy, któraś z rodzin mnie poleciła, rozmowa była dziwna, coś jest na rzeczy
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
miałem nieszczęście pracować w tej firmie prawie 3 lata. Do samej firmy jako producenta nic nie mam, ale do ludzi pracujących tam na stanowiskach kierowniczych, bez kszty szacunku dla podwładnych, xxxxxxx Porównując poziom kultury z Bluma i w firmie, w której obecnie pracuję (równie olbrzymiej i światowej) mogę się jedynie zastanawiać jakim desperatem czy też raczej naiwniakiem byłem wiążąc się z tymi dzikusami z Jasina xxxxxxx
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
~~OLO - w turystyce pracują ludzie, którzy nie mają domów i rodzin - bo jeśli nie ma Ciebie w domu przez kilka miesięcy roku, żonę obrabia Tobie sąsiad, a Ty dzieci widzisz tylko na święta - to jest praca ? to jest życie ?
Nie mów, że kierowcy w komunikacji miejskiej są słabi technicznie - bo uważam, że w mieście non stop kierowca musi być w pełni skoncentrowany - bo wielu kierowców osobówek jeździ tak jakby nie miała praw jazdy...
a to, że wielu kierowców z Ukrainy jest zatrudnionych jest proste - bo są tańsi i bo są - niestety dziś jest zapotrzebowanie większe na kierowców niż ich podaż na Naszym rynku - Polacy wolą pracować w mniej odpowiedzialnej pracy za większe pieniądze - jeśli firmy takie jak Mobilis nie podniosą stawek - to będą tam pracować tylko Ukraińcy.
Znam języki, nie boję się wyjechać za miasto - ale nie zamierzam pracować w turystyce - bo mam dom i lubię w nim codziennie przebywać, spotykać się ze znajomymi itd.
Ja lubiłem jeździć w Mobilis, bo grafik miałem dopasowany do mojego życia prywatnego (nigdzie więcej nie pracowałem) i pewnie bym do dziś pracował gdyby nie obniżyli stawek 1 marca br i nie zlikwidowali Utraty - MZA nie chce dostosować się do mnie...
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
nie zagladalem na to forum jakis czas bo wzielismy sie za syf i od razu za firme corke warbus, inaczej wpisy na forum nie sa potrzebne bo tylko szerza plotki ale widze dalej tu ciekawie, przyjacielu jak sie dogadujesz z p bulem to swiadczy tylko o tobie..ten jaki i poprzednik i w sumie jeszcze tez poprzednik kto ma wiedziec ten wie o kogo chodzi ilu chlopakow rzucilo ten syf przez nich? na moja wiedze grubo ponad100 ilu tak naprawde tego nie wie nikt do to tego stopnia ze łukaszek oficjalnie przeniosl sie do innego miasta nieoficjalnie usuneli go bo tylko przez niego byl deficyt kierowcow, teraz nie ma problemu z ludzmi ale kto w temacie wie dlaczego tak jest, paradoks jest taki ze to wlasnie dzieki bulowi teraz i dzieki o takim driver mob ktorzy sie dogadali z ludzmi typu bul(juz mniejsza oto co kazdy wie oceniam jako przelozonego) nie ma aktualnie w syfie problemu z obsada, wiedzieli po swojemu co robia juz w sierpniu juz w lipcu nawet to sie oplacilo, tyle ze kazdy kto kumaty kazdy kto choc cokolwiek ma pojecie w zawodzie rzucil to pazdziernik/listopad a wielu wielu duzo wczesniej..
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Piekarz... jeśliby wprowadzili tacho i karty kierowcy to zgodnie z obecnymi przepisami dot. pracy kierowców zawodowych (czyli tych, którzy podlegają pod obowiązek rejestracji czasu pracy za pomocą tachometrów) komunikacja miejska w miastach typu Warszawa padłaby w każdy roboczy dzień.

O ile w DŚ jest szansa na takie ustawienie pracy, że przy braku manifestacji, biegów, itp. wydarzeń można byłoby ułożyć grafiki zgodnie z dyrektywami unijnymi i polskimi przepisami, to w DR Warszawa leży...
wyobrażasz sobie, że realizujesz rozkład i stajesz na 15 lub 30 minut na przystanku, bo czas by się skończył i tacho woła o przerwę? I wokół Ciebie kilkanaście innych autobusów również stoi i czeka...

Dlatego wymyślono przepisy dot. pracy na liniach do 50 km.

Mam wrażenie, że jesteś zły na Mobilis, bo nie dają Tobie dorobić. Nie psuj innym możliwości dorobienia, tylko główkuj sam, gdzie jest szansa na weekendowe (w Twoim przypadku) zasilenie
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jeśli chcecie zrobić tam porządek to musi być was większość i po temacie . Jeżeli się chce to dzisiaj są taki możliwości że można jednego i drugiego buraka nagrać i po temacie. Do Austrii ze skargą to można delegację wysłać albo samemu pojechać i też po temacie .Jednym słowem dla chcącego nic trudnego tym bardziej jak ktoś komuś robi krzywdę to trzeba działać a nie patrzeć na to z boku i udawać że się nie widzi albo mnie się nie czepiają to olał to pies nie mój problem.Może kiedyś to po tobie pojadą i wtedy poczujesz . Kiedyś Coca Cola zrobiła w stanach promocję w cenie jednej puszki można było kupić dwie . Był tylko jeden warunek do spełnienia automat z którego można było kupić napój miał wysokość trzech metrów . Jedna osoba niestety nie dała rady sięgnąć by zapłacić za napój. Wiec chyba proste ludzie brali się na barana po to aby móc sięgnąć i skorzystać co zyskali razem dwie puszki w cenie jednej. Wy wszystcy tu narzekający możecie zyskać godne warunki pracy i może w tym jest pies pogrzebany . Natomiast pamiętajcie o jednym jeśli ktoś komuś wyrządza krzywdę predzej czy pózniej otrzyma ją z podwójnym rażeniem z powrotem i na odwrót tyczy się to dobra. Pozdrawiam i powodzenia . Pozdrówcie zarząd i buraków . Co do oceny zakładu pracy znam parę osób które tam pracują faktycznie jest tam tak jak piszecie.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Nie dasz wiary, ale nasi nadal góra w Mobilisem, może dlatego ze zaciąg wschodni potrzebuje kilku lat, by ogarnąć główne ciągi komunikacyjne w mieście i nauczyć się polskiego na odpowiednim poziomie. A tak na razie kierowcy ze wschodu poznają 1 maksymalny 2 linie i biada pasażerom, jeśli nastąpi nagły objazd. Przecież pracownicy ze wschodu przyjeżdzają do Warszawy by pracować, a nie zwiedzać miasto.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Jakim trzeba być desperatem, żeby pracować w tak gównianej firmie?
Jeżeli posiłkują się Banderowcami to znaczy, że polaczkowo to najgorszy sort. Sporadycznie zdarz mi się jeździć komunikacją miejską ale ogólnie rzecz biorąc kierowcy (nawet z MZA) są żenująco słabi technicznie.
Może jest to dostosowanie do trybu pracy, może to że takich chałturników nikt do turystyki nie weźmie.
Pamiętam dawne czasy.. w Rafku - nabór na kierowców - ogłoszenie "wyłącznie z praktyką 3 lata" i 1 na 7 się łapał na zasadzie "najbardziej rokujący" bo firma w sezonie na gwałt driverów potrzebowała.
Podsumowując: jak xxxxxxx umiesz, nie znasz języka i boisz się wyjechać za miasto - idź do komunikacji. Tylko nie płacz, że zarabiasz mniej od ciecia.
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Drodzy Państwo, pierwszy raz zdarza mi się pisać na tego typu portalach opinie, ale w tej sytuacji jestem zmuszona i przestrzegam wszystich przed ta firma, Opisze Wam sytuacje jaka miała miejsce w 2015 roku kiedy ich przedstawiciel woj. mazowieckie Pan Zbyszek przyjał pieniadze za dostawę towaru nie zmienił danych na fakturze po czym firma po ponad 1,5 roku wysyła przed sądowe wezwanie do zapłaty ze faktura nie została opłacona. Dzwoniłam do ich radcy prawnego Pani Anity z wyjasnieniem, wysyłałam dokumenty po czym od nich zadnego kontaktu z wyjasnieniem, wyprostowaniem,, totalnie nic ! Mija drugi miesiąc od kontaktu z nimi i komornik pobrał z mojego firmowego konta dwa razy taka sumę jaka zapłaciłam przy dostawie. Bank umywa rece bo to na zlecenie komorika, komornik odsyła mnie do polwella, a u nich cisza i emaile wracają. Przestrzegam wszystkich abyście nigdy nie dali się wkrecic w takie sytuacje, ze przedstawiciel dowiezie Wam poprawiona fakturę z terminem zapłaty bo zapłacicie trzy razy tyle niż ja. Oczywiscie tego tak nie zostawie bo przekazałam dokumenty prawnikowi, ale Wy badzcie ostrożni bo to banda złodzieji jak widac!
użytkownik
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Witam ,moją opinie na temat restauracji zacznę pozytywnym aspektem ,a mianowicie pieniądze są wypłacane zawsze na czas, można pochwalić również się tym, że jest bardzo elastyczny grafik ,a zarazem bardzo wyrozumiali kierownicy którzy często wysłuchują Ciebie ,a co zarazem idzie można dogadać się z nimi jak z ludzmi.
Pozostała kadra pracowników też jest bardzo pozytywnie nastawiona na nowych ludzi i zawsze starają się pomóc każdemu jak mogą, ale niestety jest tylko jeden negatywny aspekt ,a mianowicie chodzi tutaj o nałóg nikotynowy ,w porze pracy niemożna wyjść zapalić, poza tym wszystko jest naprawdę w porządku i wiele można się tu nauczyć ,a także rozwijać się na kilku stanowsikach (kelner ,barman ,kucharz).
Śmiało mogę polecić tę restauracje każdej osobie która po prostu chce pracować z ciekawymi ludzmi i nauczyc się czegoś nowego.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "mia"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk czarna owca Lublin
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin