test
Znaleziono 7 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "motorola solutions"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
20.12.2017 (rok temu)
20.12.2017 (rok temu)
Nie mamy "działu webdev".
Możesz spotkać się tutaj z dwoma podejściami do tematu.
1. Istniejące produkty które były aplikacjami desktopowymi i aktualnie mają już lub właśnie się im pisze klienta i/lub serwer webowy. W tej chwili jeden z zespołów monitoringu sieci będzie rozpoczynał nową wersję swojego desktopowego produktu w formie mobilnej.
2. Mamy sporo nowych projektów które od początku powstały jako "przeglądarkowe". Tutaj są dwie możliwości zespół eCommerce który pisze rozwiązania dla naszych sprzedawców i partnerów zewnętrznych, oraz zespół od aplikacji Command Central (https://www.motorolasolutions.com/en_us/products/smart-public-safety-solutions/intelligence-led-public-safety/commandcentral-analytics.html#taboverview).

Za każdy produkt odpowiada zespół. I w gestii zespołu leży użyta technologia. Chyba oczywiste, że maintenance produktu sześcioletniego nie będzie w React tylko raczej w jQuery. Natomiast nowe produkty... Ja osobiście jako odpowiedzialny za jeden z nich przekonałem "upstream" do użycia biblioteki vue.js i dzisiaj nowszej technologii w tej firmie nie znajdziesz - bo i nowsze dzisiaj nie bardzo istnieją :P
To jeśli mówimy o JS. Natomiast na backendach też dzieją się cuda. Niektóre zespoły mają chmurę AWS i mikroserwisy, niektóre mają serwery w node.js a jeszcze inne Tomcata który służy za proxy dla kilkudziesięcioletniego serwera który zwraca dane binarne w dziwnym formacie.

Wszystko zależy gdzie trafisz. I przypomnę, praktycznie w każdej możesz zmienić zespół w ramach wewnętrznych ofert pracy.

O mobbingu napiszę w tamtym wątku.
użytkownik
26.04.2017 (rok temu)
26.04.2017 (rok temu)
Trochę o tym mało profesjonalnym środowisku jakim jest motorola solutions. Miałam okazję brać udział w ich rekrutacji. Wszystko owiane tajemnicą, nie sposób dogadać się i wyciągnąć informacji jak ma ona przebiegać, firma stroni od informowania również o wyniku takiej rozmowy., a wystarczyłaby zwykła wiadomość.

Po dłuższym czasie aplikowałam również na ich wspaniałą akademię C++. Znowu otoczka tajemnicy, na ogłoszeniu wymagania z zakresu programowania proceduralnego na poziomie liceum, na teście okazuje się jednak, że zakres wykracza znacznie poza omawiany zakres materiału. Lambda, singleton, RTTI, smart pointer, biblioteka STL, polimorfizm, szablony i dużo dużo więcej. Dodatkowo test po angielsku, co może być jednak zrozumiałe, angielski to podstawa w tym fachu. Ale jednak pozostaje duży niesmak, czy tak trudno jest napisać te informacje w ogłoszeniu, albo w e-mailu informującym o zakwalifikowaniu się do owej akademii? Wystarczyła by krótka wzmianka o zakresie i tyle, może nie traciłabym czasu aplikując na akademię C++, dla tych co potrafią już programować.

Za to i Wasze ogólne podejście Motorolo ocena 2/6, jak zmienicie podejście ja również wystawię inną ocenę.
użytkownik
18.04.2017 (rok temu)
18.04.2017 (rok temu)
Dzień dobry !

Mam pytanie, czy jest sens aplikować do Motorolla solutions jeśli nie ukończyłem żadnego kierunku technicznego (jestem na 3 roku ekonomii) jednak od 6 miesięcy intensywnie uczę się Javy ?

Pozdrawiam
użytkownik
04.05.2015 (3 lata temu)
04.05.2015 (3 lata temu)
tylko problem jest w tej chwili akurat w tym , że na to stanowisko nikogo nie szukają za to w Krakowie w motorola solutions mają wiele innych wolnych i co najważniejsze interesujących stanowisk. Chodzi mi tu chociażby o stanowiska Software oraz Windows Engineera oraz wszelkie inne powiązane z działem IT
użytkownik
16.05.2012 (6 lat temu)
16.05.2012 (6 lat temu)
STMFA

Dzień dobry,



Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o stanowisku \\\"Software Engineer C/C++/Assembler \\\" w motorola solutions? Już chyba kilka miesięcy temu widziałem oferty na to stanowisko. Teraz chyba próbują znaleźć kogoś przez Infolet/Powermedia. Czy to tak duża rekrutacja? Czy też nie mogą nikogo chętnego z jakichś przyczyn znaleźć?Spoko za chwile konczy studia kolejny rocznik wiec bedzie mial kto robic robote :]
użytkownik
09.05.2012 (6 lat temu)
09.05.2012 (6 lat temu)
Dzień dobry,

Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o stanowisku \\\"Software Engineer C/C++/Assembler \\\" w motorola solutions? Już chyba kilka miesięcy temu widziałem oferty na to stanowisko. Teraz chyba próbują znaleźć kogoś przez Infolet/Powermedia. Czy to tak duża rekrutacja? Czy też nie mogą nikogo chętnego z jakichś przyczyn znaleźć?
użytkownik
18.06.2011 (7 lat temu)
18.06.2011 (7 lat temu)
Mike McTighe, Przewodniczący




Mike McTighe, 57, został mianowany niewykonawczych Prezesa Zarządu z dniem 1 marca 2008 roku. Jest członkiem Komitetu ds. Wynagrodzeń i Nominacji Przewodniczący Komitetu. Mike jest również przewodniczącym Pace plc, White Young Green plc, JJB Sports plc i jest członkiem zarządu Ofcom. Mike był wcześniej prezes i dyrektor generalny firmy Carrier I International SA, a wcześniej, dyrektor wykonawczy i dyrektor generalny, globalne operacje z Cable & Wireless plc. Mike stwierdził także kierowniczych stanowiskach z Philips, motorola, GE, i ma ponad 30 lat doświadczenia w sektorze TMT na całym świecie.


Ray Walsh, Dyrektor Generalny Grupy




Ray Walsh, 45, został powołany na stanowisko Chief Executive Group w dniu 6 kwietnia 2009 roku. Pracował wcześniej jako dyrektor generalny VIA NET.WORKS Inc obsługi klientów globalnych z siedzibą w Amsterdamie i bezpośrednio przed VOLEX łączenia prowadził działalności, technologii, produktów, komunikacji i badań wiodącej firmy badawczej w USA. Ray ma ponad 20 lat doświadczenia w wiodących technologii i więcej niż połowę swojej kariery zajmował wysokie funkcje wykonawcze z organizacjami międzynarodowymi i globalnym. Ray prowadzi liczne organizacyjne i technologiczne w globalnej integracji technologii i dotyczy telekomunikacji oprócz prowadzenia sprzedaży i operacyjnych przemian w dużą i venture capital firmy kopii.



Andrew Cherry, Dyrektor Finansowy Grupy


Andrew Cherry, 43, został powołany na stanowisko Dyrektora Finansowego Grupy z dniem 19 lutego 2009 o zajmował stanowisko Tymczasowego Dyrektora Finansowego od 5 stycznia 2009 roku. Andrzej był wcześniej Dyrektorem finansowym w SpinVox Limited a wcześniej zajmował wiele kierowniczych stanowisk w tym Główny Kontroler Finansowy z Vodafone UK, Chief Financial Officer z Cable & Wireless Jamaica Ltd. oraz Dyrektor Finansowy GoIndustry Plc. Był także stanowiska w BAT plc, PricewaterhouseCoopers i Cap Gemini Ernst & Young. Andrew uzyskał tytuł MBA w Kellogg Graduate School of Management, jest członkiem Instytutu Biegłych Rewidentów Anglii i Walii i ma tytuł licencjata w dziedzinie fizyki.


Richard Arkle, Dyrektor niewykonawczy




Richard Arkle, 61, dołączył do zarządu jako non-executive dyrektora w dniu 20 kwietnia 2005 roku. Richard był Prezes Zarządu od dnia 6 maja 2006 r. do 1 marca 2008 r., gdy wrócił do roli jako Dyrektor niewykonawczy. Obecnie jest przewodniczącym Komitetu Audytu. Richard był partnerem w KPMG LLP (i praktyki poprzednika) od 1 października 1982 r. do przejścia na emeryturę w dniu 30 września 2004 roku, gdzie jako starszy partner, odegrał kluczową rolę w rozwoju praktyki Transaction Services na rynku pozycję lidera Wielkiej Brytanii. Richard Jest członkiem Instytut z Biegłych Rewidentów w Anglii i Walia i posiada bogate doświadczenie w zakresie przedsiębiorstw w wielu sektorach rynku. Richard świadczy również usługi w zakresie doradztwa dla różnych firm i przedsiębiorstw zawodowych.


Chris Geoghegan, starszy Niezależny Dyrektor niewykonawczy

Chris Geoghegan, 56, został powołany na stanowisko dyrektora-w dniu 1 marca 2008 r. Zarządu Senior Independent Director w dniu 31 grudnia 2008 roku. Chris jest Przewodniczącym Komitetu ds. Wynagrodzeń i członkiem Audytowego oraz Komitetu ds. Nominacji. Chris jest również przewodniczącym Hampson Industries plc i nie dyrektor Kier Group plc. Do dnia 31 grudnia 2007, Chris był dyrektorem wykonawczym grupy BAE Systems plc, odpowiedzialny za wszystkie europejskie spółki joint venture, firmy komercyjne interesy przemysłu lotniczego, a także Wielkiej Brytanii w całości własnością elektroniki biznesowych i usług wspólnych. Chris jest członkiem Royal Society Aeronautyki i wcześniej prezes Towarzystwa British Aerospace Companies.




Karen Slatford, Dyrektor niewykonawczy

Karen Slatford, 54, został powołany na stanowisko dyrektora-w dniu 27 maja 2008 r. jest również członkiem Nominacji, komitetów audytu i wynagrodzeń. Karen jest obecnie przewodniczącym grupy Neverfail i Visionmongers Foundry. Karen był wcześniej dyrektorem-dla HAL Knowledge solutions, Portwise AB i Compel Group plc. W latach 1983 i 2001 Karen był zatrudniony przez firmę Hewlett Packard Ltd, a podczas pracy w różnych możliwości i zadań, była skoncentrowana na poprawie Grupy sprzedaży i marketingu na terenie Wielkiej Brytanii i na świecie. W 2000 roku Karen został mianowany prezesem Hewlett Packard Polska Sp i zobowiązał się również funkcję Wiceprezesa i Dyrektora Generalnego Worldwide Sprzedaży i Marketingu, Organizacji klientów firm do 2001 roku




Paul Mountford, Dyrektor niewykonawczy

Paul Mountford, 52, został powołany jako niezależna organizacja non-executive dyrektora z dniem 1 stycznia 2011 roku. Paul obecnie prowadzi Global Business Enterprise w firmie Cisco Systems, Inc, obszar obejmujący wszystkie technologie sprzedawane do dużych i średnich przedsiębiorstw, administracji publicznej oraz małych przedsiębiorstw. Do niedawna, Paul był prezesem rynków wschodzących w firmie Cisco, roli, która trwała 132 krajach. Wstąpił Cisco w 1996 r. jako dyrektor zarządzający w Wielkiej Brytanii i Irlandii biznesowych, a następnie doprowadził Worldwide Channels z Doliny Krzemowej i sprzedaży doprowadziły dostawcy usług i strategii marketingowych dla regionu EMEA. Przed dołączeniem do Cisco, Paweł posiadał doradztwa rozwoju kanału, który pracował w firmach amerykańskich na rynki międzynarodowe. On również zajmował kluczowe stanowiska kierownicze w sprzedaży Azlan, Retix, Systemy Arix i danych Norsk. Jako autorytet w dziedzinie technologii i marketingu sprzedaży, Paul służył w Radzie Dyrektorów w Wielkiej Brytanii rozruchu liderem Phyworks Ltd. przed jej nabyciem oraz pełnił funkcję dyrektora niewykonawczego w Zarządzie dla Palm Inc, zanim została przejęta przez HP w 2010 roku.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "motorola solutions"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin