test
Znaleziono 54 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "oec"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
27.07.2018 (6 miesięcy temu)
Firma prowadzi bez ustanku rekrutację, że względu że co chwilę ktoś się zwalnia. To mówi samo przez się. Od stycznia firma nazywa się oec
użytkownik
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
26.07.2018 (6 miesięcy temu)
Postaram się być rzetelna i obiektywna ponieważ CT ostatnio przemianowany na oec bardzo wiele mi dał a chyba jeszcze więcej odebrał.

Firma dobra na start.
Firma nie dobra na doświadczanie kultury pracy - ot zlepek ludzi za najniższe stawki na rynku z fajnymi nazwami stanowisk - compiler, analyst etc. Faktycznie zarabia sie od 2000-2800 po kilku latach i ma się przekonanie że się pracuje w kloszardzie na stanowisku anala albo wypełniacza katalogu. Z tych anali wykreowała się grupa kierownicza, managerów, supervisorow którzy co pół roku zmieniają nazwy swoich stanowisk bez zmiany umiejętności. Gardząc przy okazji swoimi pracownikami na których plecach się wybili.
Trudno mi to przyznać ale panuje tam niesamowity seksizm... Ze strony pań szefowych, których jedyna umiejętnością jest mówienie z pseudo akcentem po angielsku i uśmiechanie się do bossów z UK.
Ważne są też team leader-ki za 3600 netto gdzie ich głównym zadaniem jest niedoprowadzanie do buntu wśród pracowników. Szefostwo z Polski wymyśla głupi pomysł mówi ze taka jest decyzja z góry z UK a team leader zawsze tłumaczy szefów i nigdy nie broni zdania swojego zespołu.
Jedna manadzerka to specjalistka od okłamywania pracowników, np niechcąc oddać pracownika do innego działu utrudnia jego przenosiny mówiąc przy tym że mu pomaga. Ostatnio takie przenosiny i wstrzymywanie trwały 4 miesiące. Słynna pani menedżerka jest fachowcem od usuwania swojej konkurencji. Lepiej nie mówić pięknie po angielsku - daleko nie zajdziesz.
Rozmowy kwalifikacyjne na wewnętrzne rekrutacje są tylko po to by pani menedżerka mogła zgarnąć trochę pomysłów i sprzedać jako swoje w bossom z UK.
Każdy awans to machlojka wcześniej ustawiona.
Kiedyś mała firma która rozrosła się bardzo szybko i gdzieś się zagubila.
Szkolenia zero, kultura negatywna każdy myysli jak uciec ale się boi życia poza kloszardem.
Management bez wyszkolenia a z zasiedzenia. Januszex poziom pseudo korpo. Plus nienawiść pomiedzy działami .

Ostatnio podjęto decyzję o przeniesieniu biura do dzielnicy gdzie mieszka wiekszosc managementu. Bez konsultacji z pracownikami.

12 miesięcy maks w tej firmie i uciekajcie w przeciwnym wypadku was się po prostu wykorzysta i zobaczycie dziwne awanse swietych krów i niszczenie talentów w celu usunięcia konkurencji.

Firma żenada, ludzie poza koordynatorami, team leaderami i managementem wspaniali i o dobrych sercach.

Bonus - przyszedł kiedyś młodziutki bez doświadczenia , kupił laptop od męża szefowej i w krotce awans którego nikt się nie spodziewał.

Wstyd
użytkownik
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
16.07.2018 (7 miesięcy temu)
Ludzie wystrzegajcie się ofert do bzwbk typu : analityk finansowy ;analityk biznesowy bądź specjalista -expert ds. zarządzania kosztami. Jedno wielkie nieporozumienie.Pani dyrektor tego działu kreuje się na panią swojego folwarku. Za nic ma ludzi tam pracujących degraduje ludzi z błachym wyjaśnieniem , obniża wynagrodzenie, kieruje się sympatiam i antypatiami. Wystarczy że spojrzysz nie tak jak powinieneś albo staniesz krzywo i już po tobie...:) zwolni Cię ..Pamiętaj jak wyróżniasz sie chodź odrobinę to czuje zagrożenie i pozbędzie się Ciebie szybko. Awansuje półgłówków bez doświadczenia byle tylko ...wazelina była. oecnie jest tam taki jeden na stanowisku menagera.Nic sobą nie reprezentuje ale dużo i bez sensu gada i czarnej wdowie się to podoba.... Dramat poprostu. Wykorzystuje ludzi. Kobieta bez szacunku do nikogo...czarna mimoza snuje się z tą swoją głupią miną, omija ludzi bez dzięń dobry...dramat

Więc jeżeli szukasdz pracy na dłużej to nie tam , bo tam szukają ciągle ....
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
@JavaScript Object Notation Dziękuję za odpowiedź. Co dokładniej rozumiesz przez stwierdzenie, że praca na tym stanowisku w firmie oeconnection jest nierozwojowa? Zarówno ja, jak i na pewno inni użytkownicy, chcielibyśmy poznać dlaczego tak twierdzisz.
użytkownik
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
Uważam, że na analityka bez problemu załapią się osoby znające podstawy budowy samochodu i ich angielskie nazewnictwo (nauka słówek po angielsku nie jest wielkim problemem, są gotowe listy słownictwa związanego z budową samochodu po angielsku), jak dostaniesz na rozmowie kwalifikacyjnej tarczę hamulcową to nie możesz powiedzieć, że to kierownica - innym słowem musisz wiedzieć jak wyglądają poszczególne części w samochodzie. Konieczna jest też znajomość języka angielskiego, ale raczej w stopniu komunikatywnym a nie jakimś specjalnie zaawansowanym. Jeżeli ktoś spełnia powyższe kryteria i tak jak napisałem we wcześniejszym poście - szuka bezstresowej i niestety nierozwojowej pracy to polecam. Jeżeli chodzi o kwestie finansowe to podejrzewam, że niewiele się zmieniło w porównaniu z tym co napisał "Analityk2". Ta i poprzednia opinia dotyczy oczywiście pracy na stanowisku analityka - może w innych działach, na innych pozycjach można dobrze zarobić i rozwijać swoje umiejętności.
użytkownik
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
12.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Analityk 2, czy możesz udzielić nam więcej informacji w kwestii pracy w firmie oeconnection? Jeśli posiadasz najnowsze informacje związane z rozwojem tego pracodawcy, to zachęcam Cię do podzielenia się tymi wiadomościami na forum!
@JavaScript Object Notation, dziękujemy za Twój komentarz, czy w najbliższym czasie można spodziewać się budowy nowych oddziałów firmy oeconnection?
Uważasz, że jest to dobry pracodawca dla osób z małym doświadczaniem zawodowym?
Będziemy niezwykle wdzięczni za Twój kolejny wpis.
użytkownik
05.05.2018 (9 miesięcy temu)
05.05.2018 (9 miesięcy temu)
Największą zaletą tej firmy jest bardzo dobra atmosfera w pracy i ludzie tam pracujący. Na plus oec na pewno można zaliczyć też możliwość odbycia kursów językowych, kartę Multisport w atrakcyjnej cenie, bilety do kina czy pakiet medyczny. Brak natomiast bonów świątecznych/paczek/dodatków. Brak również flexible hours, chociaż podobno myślą nad ich wprowadzeniem (tak słyszałem dwa lata temu). Patrząc z punktu widzenia pracy na stanowisku Technical Data Analyst niestety trzeba stwierdzić, że wynagrodzenie jest nędzne, podwyżki minimalne, a do tego po pewnym czasie dochodzi totalny zastój jeżeli chodzi o rozwój - przychodzisz na 8h, klepiesz praktycznie to samo codziennie i wychodzisz. Możliwość awansu pojawia się tylko wtedy, kiedy ktoś odejdzie z działu - wtedy też przychodzisz na 8h, klepiesz praktycznie to samo codziennie i wychodzisz tylko za kilka złotych więcej. Jeżeli ktoś szuka spokojnej i bezstresowej pracy w miłej atmosferze to jak najbardziej polecam. Jak ktoś liczy na rozwój swoich umiejętności, rozbujanie kariery zawodowej, szkolenia, awanse, możliwość wykazania się i bogactwo to niekoniecznie.
użytkownik
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
13.04.2018 (10 miesięcy temu)
Jeżeli chodzi o analityka to pewnie z 2000zł netto.
użytkownik
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
06.04.2018 (10 miesięcy temu)
O jakim wynagrodzeniu.mowa?
użytkownik
05.04.2018 (10 miesięcy temu)
05.04.2018 (10 miesięcy temu)
Wątek o Clifford Thames jest długi i pełen rzetelnych opinii o pracodawcy, które wystawiane były przez lata. Generalnie szkoda czasu na tą firmę szczególnie za wynagrodzenie konkurencyjne z Biedronką .
użytkownik
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
03.04.2018 (10 miesięcy temu)
Czy możesz podać więcej konkretów?
użytkownik
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
Moje doświadczenie 5 lat (kpmg moja pierwsza praca) na chwilę oecną 14 000 bruto + premie
użytkownik
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
26.03.2018 (10 miesięcy temu)
Poproszę o konstruktywna opinię o firmie oec ( dawniej Clifford Thames ). Mam pytania dotyczące rozwoju w firmie, możliwości wyjazdów służbowych, benefitow, atmosfery w pracy i zarobków. Jakieś doświadczenia z tą firmą? Plusy i.minusy? ☺ będę wdzięczna
użytkownik
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
02.03.2018 (11 miesięcy temu)
Ludzie wystrzegajcie się ofert do bzwbk typu : analityk finansowy ;analityk biznesowy bądź specjalista -expert ds. zarządzania kosztami. Jedno wielkie nieporozumienie.Pani dyrektor tego działu kreuje się na panią swojego folwarku. Za nic ma ludzi tam pracujących degraduje ludzi z błachym wyjaśnieniem , obniża wynagrodzenie, kieruje się sympatiam i antypatiami. Wystarczy że spojrzysz nie tak jak powinieneś albo staniesz krzywo i już po tobie...:) zwolni Cię ..Pamiętaj jak wyróżniasz sie chodź odrobinę to czuje zagrożenie i pozbędzie się Ciebie szybko. Awansuje półgłówków bez doświadczenia byle tylko ...wazelina była. oecnie jest tam taki jeden na stanowisku menagera.Nic sobą nie reprezentuje ale dużo i bez sensu gada i czarnej wdowie się to podoba.... Dramat poprostu. Wykorzystuje ludzi. Kobieta bez szacunku do nikogo...czarna mimoza snuje się z tą swoją głupią miną, omija ludzi bez dzięń dobry...dramat

Więc jeżeli szukasdz pracy na dłużej to nie tam , bo tam szukają ciągle ....
użytkownik
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
24.02.2018 (11 miesięcy temu)
ဂျပန် (日本 နိဟွန်း သို့မဟုတ် နိပွန်၊ တရားဝင်အမည် 日本国 နိပွန်ကိုကု သို့မဟုတ် နိဟွန်းကိုကု) သည် အရှေ့အာရှတွင်ရှိသော ကျွန်းနိုင်ငံတစ်နိုင်ငံဖြစ်သည်။ ပစိဖိတ် သမုဒ္ဒရာအတွင်း၌ တည်ရှိပြီး ဂျပန်ပင်လယ်၊ တရုတ်ပြည်သူ့သမ္မတနိုင်ငံ၊ မြောက်ကိုရီးယား၊ တောင်ကိုရီးယား နှင့် ရုရှား တို့၏ အရှေ့ဖက်တွင် ရှိပြီး မြောက်ဖက်ရှိ အိုဟွတ်ပင်လယ်မှတောင်ဘက် အရှေ့တရုတ်ပင်လယ်နှင့် ထိုင်ဝမ်တို့အထိ ဖြန့်ကျက်တည်ရှိသည်။ ဂျပန်၏ နာမည်ကို ဖော်ကျူးထားသော စာလုံးများမှာ "နေမှဆင်းသက်လာသောတိုင်းပြည်" ဟု အဓိပ္ပာယ်ရပြီး ထိုအတွက်ကြောင့် တခါတရံတွင် ဂျပန်အား "နေထွက်ရာတိုင်းပြည်" ဟု အဓိပ္ပာယ်ဖော်ဆို ခေါ်ဝေါ်ကြသည်။

ဂျပန်သည် ကျွန်းပေါင်း ၃၀၀၀ ကျော်ပါဝင်သည့် ကျွန်းစုနိုင်ငံဖြစ်သည်။ အကြီးဆုံးကျွန်းများမှာ ဟွန်ရှူး(本州)၊ ဟော့ကိုင်းဒိုး(北海道)၊ ကျူရှူး (九州) နှင့် ရှီကိုကူး (四国) တို့ဖြစ်ကြပြီး ဂျပန်နိုင်ငံ၏ မြေနေရာစုစုပေါင်း၏ ၉၇ ရာခိုင်နှုန်းမျှရှိသည်။ ကျွန်းအများစုမှာ တောင်ထူထပ်ပြီး အများအပြားမှာ မီးတောင်များဖြစ်သည်။ ဥပမာအားဖြင့် ဂျပန်၏ အမြင့်ဆုံးတောင်ထိပ်ဖြစ်သော ဖူဂျီတောင် (富士山) သည် မီးတောင်တစ်ခုဖြစ်သည်။ ဂျပန်သည် ကမ္ဘာပေါ်တွင် ဒဿမမြောက် လူဦးရေအများဆုံးဖြစ်ပြီး စုစုပေါင်း လူဦးရေ ၁၂၈ သန်းမျှရှိသည်။ တိုကျိုမြို့ပြ ဒေသကြီးတွင် ပုံမှန်အားဖြင့် မြို့တော်ဖြစ်သော တိုကျို့မြို့နှင့် အနီးပတ်ဝန်းကျင်ရှိ မြို့နယ်များ ပါဝင်ကာ ကမ္ဘာပေါ်တွင် အကြီးဆုံးသော မြို့ပြဧရိယာဖြစ်ပြီး လူဦးရေ သန်း ၃၀ ကျော်နေထိုင်ကြသည်။

ရှေးဟောင်းသုတေသန လေ့လာချက်များအရ ကျောက်ခေတ်ဟောင်း ခေတ်နှောင်း အချိန်ကာလကပင် ဂျပန်ကျွန်းများ ပေါ်တွင် လူများ နေထိုင်လျှက်ရှိကြောင်း သက်သေအထောက်အထားများ တွေ့ရှိရသည်။ ဂျပန်ဟူသော အမည်နာမကို သမိုင်းမှတ်တမ်းအဖြစ် ပထမအေဒီရာစုနှစ်မှ တရုတ်သမိုင်းစာအုပ်အတွင်း ပထမဆုံးအကြိမ် တွေ့ရှိရပြီး အကျဉ်းချုံးသာ ဖော်ပြထားသည်။

အချိန်ကာလကြာမြင့်စွာ တသီးတသန့် နေခဲ့ပြီးနောက် ပြင်ပကမ္ဘာမှ လွှမ်းမိုးမှုများ ရောက်ရှိလာခြင်းသည် ဂျပန်သမိုင်း၏ သွင်ပြင်လက္ခဏာပင်ဖြစ်သည်။ ၁၉၄၇ ခုနှစ် ယခုလက်ရှိ ဖွဲ့စည်းပုံအခြေခံဥပဒေကို စတင်သုံးစွဲသည့် အချိန်မှစ၍ ဂျပန်သည် ဘုရင်ရှိသော စည်းမျဉ်းခံဘုရင်စနစ်နှင့် ဒိုင်းယက်ခေါ် လူထုကိုယ်စားလှယ်များဖြင့် ဖွဲ့စည်းထားသော အထက်နှင့် အောက်လွှတ်တော်တို့ တပေါင်းတစည်းတည်းအုပ်ချုပ်သည့်စနစ်ကို ထိန်းသိမ်းကျင့်သုံးလာခဲ့သည်။

ဂျပန်သည် အဓိက စီးပွားရေး အင်အားစုဖြစ်ပြီး nominal GDP (စုစုပေါင်း ပြည်တွင်းထုတ်ကုန်တန်ဖိုး) အရ ကမ္ဘာပေါ်တွင် ဒုတိယအကြီးဆုံး စီးပွားရေးစနစ်ဖြစ်ပြီး တတိယမြောက် အကြီးဆုံး ဝယ်အားရှိသည့် နိုင်ငံဖြစ်သည်။ ဂျပန်သည် ကုလသမဂ္ဂ၊ G8၊ G4၊ oecD နှင့် APEC တို့၏ အဖွဲ့ဝင်ဖြစ်ပြီး ကမ္ဘာပေါ်တွင် ကာကွယ်ရေးသုံးငွေ ပဉ္စမမြောက် အများဆုံး နိုင်ငံဖြစ်သည်။ ထို့ပြင် ကမ္ဘာပေါ်တွင် စတုတ္တမြောက် အကြီးဆုံး ကုန်စည်တင်ပို့သူဖြစ်ပြီး ဆဌမမြောက် အကြီးဆုံး ကုန်စည် တင်သွင်းသူဖြစ်သည်။ ဂျပန်သည် လူနေမှု အဆင့်အတန်း မြင့်မားသော ဖွံ့ဖြိုးပြီး နိုင်ငံဖြစ်သည်။ လူထုဖွံဖြိုးမှုကိန်းညွှန်းနိုင်ငံများ စာရင်းတွင် အဆင့် ၈ ရှိသည်။ ကမ္ဘာပေါ်တွင် နည်းပညာ၊ စက်ပစ္စည်းနှင့် စက်ရုပ်ပိုင်းဆိုင်ရာ နယ်ပယ်များတွင် ဦးစီးဦးဆောင်သည့် နေရာမှရှိသော နိုင်ငံဖြစ်သည်။ ကုလသမဂ္ဂနှင့် ကမ္ဘာ့ကျန်းမာရေးအဖွဲ့၏ ခန့်မှန်းချက်အရ လူ့သက်တမ်းအရှည်ဆုံးနှင့် ကလေးသူငယ်သေဆုံးမှု အနည်းဆုံးနိုင်ငံတစ်နိုင်ငံဖြစ်သည်။
użytkownik
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
20.02.2018 (11 miesięcy temu)
Firma do niedawna nazywała się Clifford-Thames Sp. z o.o, ale od początku 2018 zmieniła nazwę na oec. Poza nazwą nic się nie zmieniło.
użytkownik
31.01.2018 (rok temu)
31.01.2018 (rok temu)
nie znam firmy kupilem dzis pizze w markecie i wywalio mi www wiec zerknolem, gdybym wczesniej tu zerknl te tego bym wogle nie kupil, i niesamowite jak moderator usuwa tu posty czyzby mial wielki interes w tej firmie czy moze ja sie myle, szkoda ze mnie nie staac na orgilanl Dr oecer bo tylko ta pizza jest smaczna i znadliwa nie mylic tych co sie dopisali do firmy na tak zwanym wysokim ciescie bo zapiekanek to ja nie jadam dzis kupilem taki produkt z tej j/w firmy pod tytulem dwie male pizze i tylko dlatego bo kartonik byl plaski, bulki to mam w piekarni a pizza prawdziwa czasami sie zamyka w 3 mm z dodatkami, takowa jadlem u pizzera z z itali, mam nadzieje ze teraz ci pracownicy beda juz szanowani w tej gownianej firmie bo zadnego chlama tam nie kupie podrawiam darecki wrocek
użytkownik
13.01.2018 (rok temu)
13.01.2018 (rok temu)
Polacy muszą pracować dłużej niż Niemcy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. Nie można wprowadzać dodatkowych dni wolnych lub ograniczać pracy w weekendy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. Niepotrzebne jest egzekwowanie Kodeksu pracy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. W tę mantrę uzasadniającą pracoholizm społeczeństwo długo wierzyło. Ale powoli przestaje. Polacy nieśmiało uświadamiają sobie inną prawdę - że wcale nie muszą tracić życia na nadgodzinach za kiepskie wynagrodzenie. Są inne możliwości. Można wyjechać do Anglii lub Irlandii - i pracować tam krócej, a zarabiać więcej. Można założyć rodzinę, skorzystać z długich urlopów i obniżać wymiar czasu pracy, a dzięki 500 plus nawet przestać zarabiać. Można wreszcie mieć mniej wymagający etat, może nieco gorzej płatny, ale gwarantujący wolny czas. Zmieniły się potrzeby Polaków. Absolwent marketingu i zarządzania, pracujący w nielimitowanych godzinach dla filii zagranicznej korporacji o nazwie znanej z reklam, przestał być symbolem sukcesu. A był nim jeszcze dwie dekady temu, w szczególności dla osób, które wchodziły na rynek pracy. Dziś dla młodych to raczej przykład nietrafionej ścieżki zawodowej i ofiara wyścigu szczurów. Nie jest to przypuszczenie oparte jedynie na obserwacjach mieszkańca wielkiego miasta. Z badań wynika, że czas pracy Polaków staje się coraz krótszy, a kariera zawodowa w hierarchii wartości zaczyna coraz wyraźniej ustępować rodzinie i zdrowiu. Od tej zasady wciąż nietrudno znaleźć wyjątki, ale generalnie praca zaczyna tracić na znaczeniu. A może Polacy po prostu zaczynają zdawać sobie sprawę z ceny, jaką płaci się za przesadne koncentrowanie się na karierze i wyścigu o lepszą pensję. Najlepiej ujęła to amerykańska aktorka Lily Tomlin. - Problemem w wyścigu szczurów jest to, że nawet jeżeli wygrasz, to ciągle jesteś szczurem - stwierdziła. Polacy nie chcą już nimi być. Papierowe rekordy Statystyki potwierdzają, że wciąż należymy do najbardziej zapracowanych narodów na świecie. Najpopularniejsze wyliczenia corocznie przedstawia oecD. Z raportu tej organizacji wynika, że w 2016 r. Polacy przepracowali przeciętnie 1928 godzin (siódme miejsce w rankingu 39 państw). Pracujemy zatem wyraźnie dłużej niż nasi południowi sąsiedzi (Czesi - 1770, Słowacy - 1740) i znacząco dłużej niż mieszkańcy Zachodniej Europy (Brytyjczycy - 1676, Francuzi - 1472, Niemcy - 1363). Jednak nawet z tych danych wynika, że czas pracy w Polsce jest coraz krótszy - od rekordowego 2005 r. (1994 godz.) powoli, ale systematycznie się zmniejsza. Na dodatek to tylko statystki, czyli - parafrazując Benjamina Disraeliego - jedno z trzech rodzajów kłamstw.
użytkownik
25.12.2017 (rok temu)
25.12.2017 (rok temu)
Fajny tekst. Długi, ale zachęcam do przeczytania w wolnej chwili.

Polacy muszą pracować dłużej niż Niemcy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. Nie można wprowadzać dodatkowych dni wolnych lub ograniczać pracy w weekendy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. Niepotrzebne jest egzekwowanie Kodeksu pracy, bo jesteśmy biedni i musimy gonić Zachód. W tę mantrę uzasadniającą pracoholizm społeczeństwo długo wierzyło. Ale powoli przestaje.
Polacy nieśmiało uświadamiają sobie inną prawdę - że wcale nie muszą tracić życia na nadgodzinach za kiepskie wynagrodzenie. Są inne możliwości. Można wyjechać do Anglii lub Irlandii - i pracować tam krócej, a zarabiać więcej. Można założyć rodzinę, skorzystać z długich urlopów i obniżać wymiar czasu pracy, a dzięki 500 plus nawet przestać zarabiać. Można wreszcie mieć mniej wymagający etat, może nieco gorzej płatny, ale gwarantujący wolny czas.
Zmieniły się potrzeby Polaków. Absolwent marketingu i zarządzania, pracujący w nielimitowanych godzinach dla filii zagranicznej korporacji o nazwie znanej z reklam, przestał być symbolem sukcesu. A był nim jeszcze dwie dekady temu, w szczególności dla osób, które wchodziły na rynek pracy. Dziś dla młodych to raczej przykład nietrafionej ścieżki zawodowej i ofiara wyścigu szczurów. Nie jest to przypuszczenie oparte jedynie na obserwacjach mieszkańca wielkiego miasta. Z badań wynika, że czas pracy Polaków staje się coraz krótszy, a kariera zawodowa w hierarchii wartości zaczyna coraz wyraźniej ustępować rodzinie i zdrowiu. Od tej zasady wciąż nietrudno znaleźć wyjątki, ale generalnie praca zaczyna tracić na znaczeniu. A może Polacy po prostu zaczynają zdawać sobie sprawę z ceny, jaką płaci się za przesadne koncentrowanie się na karierze i wyścigu o lepszą pensję. Najlepiej ujęła to amerykańska aktorka Lily Tomlin. - Problemem w wyścigu szczurów jest to, że nawet jeżeli wygrasz, to ciągle jesteś szczurem - stwierdziła.
Polacy nie chcą już nimi być.
Papierowe rekordy
Statystyki potwierdzają, że wciąż należymy do najbardziej zapracowanych narodów na świecie. Najpopularniejsze wyliczenia corocznie przedstawia oecD. Z raportu tej organizacji wynika, że w 2016 r. Polacy przepracowali przeciętnie 1928 godzin (siódme miejsce w rankingu 39 państw). Pracujemy zatem wyraźnie dłużej niż nasi południowi sąsiedzi (Czesi - 1770, Słowacy - 1740) i znacząco dłużej niż mieszkańcy Zachodniej Europy (Brytyjczycy - 1676, Francuzi - 1472, Niemcy - 1363). Jednak nawet z tych danych wynika, że czas pracy w Polsce jest coraz krótszy - od rekordowego 2005 r. (1994 godz.) powoli, ale systematycznie się zmniejsza. Na dodatek to tylko statystki, czyli - parafrazując Benjamina Disraeliego - jedno z trzech rodzajów kłamstw.
użytkownik
14.09.2017 (rok temu)
14.09.2017 (rok temu)
Zmiany zawsze niosą ze sobą pewne zaniepokojenie. Wiadomo, każdy z nas się przyzwyczaił do byłego kierownika, tylko spójrzcie wstecz i zadajcie sobie pytanie Czy wtedy było dobrze? Dobrze jak były układy i układziki, kiedy zarabiałeś tyle ile chciał kierownik, albo tyle na ile cenił sobie Ciebie kierownik... ? Wiadomo, że dobrze jest nam się przyzwyczaić do dobrego, ale dlaczego ten kto nic nie robił zarabiał dobre pieniądze, a ten kto wykazywał się nieprzeciętną skutecznością w sprzedaży zarabiał mniej, tylko i wyłącznie dlatego, że pracował a nie podlizywał się kierownikowi.
Zmiany wg mnie są dobre, ponieważ dobrze, a nawet bardzo dobrze wtedy kiedy pracujesz. Nikt nigdy nikomu nie da nic za darmo.
Pracuję w firmie nie od wczoraj, znam kadrę oecną dobrze, jak i również dobrze znałem kadrę, która odeszła i mogę stwierdzić, że negatywne opinie są raczej pisane właśnie przez tych ludzi i są pisane tylko pod wpływem żądzy zemsty. Moje domysły na ten temat wynikają z faktu, że znam się z resztą Konsultantów i rozmawiamy na ten temat. NIKT z nas nie napisałby negatywnych opinii na zmiany w firime. Wiadomo są rzeczy, które nie każdemu się podobają, ale tak jest w każdej pracy, a nie w każdej pracy jest tak dobra atmosfera i wynagrodzenie jak TUTAJ!!
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "oec"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin