test
Znaleziono 225 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "osadkowski"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
12.12.2018 (miesiąc temu)
12.12.2018 (miesiąc temu)
Moje sugestie dla osadkowski Cebulski Sp. z o.o.:
polecam!!!
szwagier pracuje tam od ponad 10 lat i dociągnie do emerytury. pensja zawsze na czas, cykliczne podwyżki, wyjazdy za granice szczególne w handlu, dobry socjal.
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
polecam pracę w firmie !
zarobki dobre, atmosfera koleżeńska a firma cieszy sie dobra opinia wsrod klientow i wspolpracownikow.
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
Jeśli ktoś chce się czegoś nauczyć i rozwijać to polecam pracę w firmie. Praca w dziale handlowym wymagająca ale opłacalna. Atmosfera wspierająca się, szczególnie mniej doświadczonym pracownikom. Trudno się dostać ale pracują tu długoletni pracownicy. polecam po kilku latach pracy
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Zapomniałeś chyba o przestrzeganiu zasad, spisanych w regulaminie najlepszyfachowiec.pl: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin Nie wolno tu nikogo obrażać - proszę zatem, żebyś następnym razem o tym pamiętał. Jesteś może zatrudniony w firmie osadkowski?
użytkownik
12.11.2018 (2 miesiące temu)
12.11.2018 (2 miesiące temu)
Jak długo współpracowałeś z osadkowski Cebulski? Czy sytuacja, którą w swoim wpisie przedstawiłeś, występowała od początku Twojego zatrudnienia? Opisałbyś warunki zatrudnienia, które zostały zaproponowane Ci na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak to wyglądało? Twój uzupełniony o te informacje wpis, będzie niezwykle istotny dla innych użytkowników forum. Zachęcam do rozwinięcia komentarza.
użytkownik
09.11.2018 (2 miesiące temu)
09.11.2018 (2 miesiące temu)
rozumiesz patafianie że oni sprzedają malym na olbrzymiej marży a dużym bez zysku to nie jest normalne
użytkownik
28.10.2018 (2 miesiące temu)
28.10.2018 (2 miesiące temu)
Zarobki- słabe, obiecują wiele xxxxxxx przychodzi dzień wypłaty i małe zdziwienie a jako pracownik nie masz sobie nic do zarzucenia. Atmosfera- pracownicy bardzo fajni ludzie lecz kadra zarządzająca bardzo nie lubi osób z własnymi pomysłami. Lepiej jest milczeć. Coraz więcej pracowników szuka nowej pracy przez stanie w miejscu firmy zeroo rozwoju i perspektyw. Na rynku jest to jedna z droższych firm więc i klienci zaczynają uciekać.
użytkownik
21.10.2018 (2 miesiące temu)
21.10.2018 (2 miesiące temu)
Co oprócz sprzyjającej atmosfery i osób tworzących zespół osadkowski Cebulski wpływa na Twoją pozytywną opinię o tym pracodawcy? Czy mógłbyś napisać kilka słów w kwestii warunków zatrudnienia, w oparciu o które współpracujesz z tą firmą? Twoja wypowiedź posłuży innym użytkownikom zainteresowanym rozpoczęciem pracy w tym miejscu.
użytkownik
09.10.2018 (3 miesiące temu)
09.10.2018 (3 miesiące temu)
Tragedia z roku na rok coraz gorzej, xxxxxxx atmosfera wśród pracowników Tez do bani / panuje xxxxxxx w firmie co słychać w terenie i nic dziwnego , ze 3/4 pracowników szuka pracy
użytkownik
25.09.2018 (3 miesiące temu)
25.09.2018 (3 miesiące temu)
W czym się objawia to, ze jest to najlepsza firma? W Polsce ponad 2 tys podmiotów gospodarczych handluje nawozami, materiałem siewnym, środkami ochrony roslin czy paszami. NetOgrod nie jest dystrybutorem nawozow ani z Grupy Azoty, ani żadnego importera typu Aurepio czy PhosAgro. Sugerujecie, ze dystrybutorzy maja „kolosalna” marże na nawozach i NetOgrod jest jedynym podmiotem który jest Robin Hoodem i oddaje wszystko rolnikowi. Takich firm na rynku było już wiele, skończyły marnie, a klienci musieli za nich zapłacić nieodprowadzony VAT. Tak samo było na rynku handlu paliwami, płacili za nich Ci którzy skusili się na bombowe ceny. NetOgrod ponadto nie ma żadnego doradztwa, bo tam się nikt na niczym nie zna. Aż nie uwierzę, ze 3 „wybitnych” handlowców tej firmy sprzedaje więcej niż armia ludzi np osadkowskiego, Agrii, Procamu, Atr, Agro-Efektu, Chemirolu, Flory, Wia- Łan, Agrosimexu, Lechpol Szubin,. Oklamujecie się sami. Nie macie ani towaru z pierwszej ręki, ani wiedzy, ani na pewno najniższych cen, a jeżeli macie najniższe ceny, to padniecie. Z prostego powodu. Zjedzą was koszty, których nie pokryjecie, ze względu na zbyt niska marże i niesciagnieta do końca gotówkę od klientów (nikt nigdy całości nie sciagnie od klientów). Nie życzę wam szczęścia, bo tacy” ludzie bez krzty klasy i ogłady na to zwyczajnie nie zasługują. Konkuruje z innymi firmami, ale je szanuje, bo konkurencje trzeba szanować i starać się być lepszym doradca, mieć lepsze ceny, lepsza logistykę czy ofertę, ale nie NetOgrod liderze branży agro - co to w ogóle jest branża agro (nawozy, pasze, środki, maszyny, materiał siewny) - wg jakich badań, kogo jesteście Liderem? Chyba na swojej ulicy, gdzie nie ma innego punktu.
użytkownik
24.09.2018 (3 miesiące temu)
24.09.2018 (3 miesiące temu)
Sytuacja ode mnie z gospodarstwa z wiosny. Przyjeżdża chłopaczek z NetOgrodu i pytam się. Po ile i w jakim stężeniu masz najtańszą substancje z grupy SDHI. Chłopak zdębiał i powiedział, ze nie rozumie pytania. No to doprecyzowaniem, czy ma może np Elatusa, a ten się pyta a co to jest. Taka firma, tacy profesjonaliści. Strach im dać pole pod opiekę, prędzej chyba średnio wykształconej małpie bym dał. I Te Downy mnie przekonują bym zrezygnował z Agro-Efektu czy z osadkowskiego, bo Oni są tańsi.
użytkownik
18.09.2018 (3 miesiące temu)
18.09.2018 (3 miesiące temu)
Firma profesjonalna.
Pracuję tutaj od 5 lat i jestem bardzo zadowolona. Ludzie tworzą przyjazny klimat, młoda ekipa.
Pracodawca otwarty na pomysły. Polecam Firmę!
użytkownik
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
01.08.2018 (5 miesięcy temu)
Macie całkiem ciekawy socjal. Jak kształtują się w firmie zarobki? Pytam gdyż chcę aplikować.
użytkownik
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
31.07.2018 (5 miesięcy temu)
czy przyblizy ktos warunki pracy dla kierownika serwisu w Nysie ?
użytkownik
24.06.2018 (6 miesięcy temu)
24.06.2018 (6 miesięcy temu)
Kolega Ci napisał jak to jest z przedstawicielem handlowym. Dodam tylko że podobnie jest w każdej innej firmie rolniczej. Stąd nie ma sensu porównywać, a nuż "ktoś kogoś przebije ofertą". Widzę czym jeździ konkurencja-wszędzie podobnie. Na jednym z osiedli w Brodnicy widzę jak kolega parkuje Berlingo (tą nowszą srebrną wersję), a niedaleko, 300 metrów dalej Ampol Merol białą Skodę Octavię-to pewnie jakiś mega kierownik:) Agrolok pozostał chyba jedyną dużą firmą rolniczą, która działa tylko w rolnictwie. osadkowski ma też hotel, Chemirol rozlewnię wódek i hotel. To też świadczy o tym że powoli część firm od kilku lat "łapie się" wszystkiego.
użytkownik
19.06.2018 (6 miesięcy temu)
19.06.2018 (6 miesięcy temu)
Niezależnie co będziecie przerabiać to i tak jesteście przed polską konkurencją, nawet jak Ci najwięksi coś podobnego zbudują. Reszty nie będzie na to stać i będą w swojej niszy "dreptać".
Wyczuwam że dobry surowiec jest potrzebny. I tu powstaje problem-ma być NON GMO, a wielu dobrych (wysokobiałkowych) surowców Europa Centralna i Zachodnia ma w małej ilości. Wschód z kolei ma trochę więcej, ale GMO wprowadzają nielegalnie firmy z USA. Mnie wyślecie, będę skupował towar, a żebyście za nic nie odpowiadali to sam dopiszę numer PKD do swojej działalności, a Wy odbierzecie towar w Osieku. Albo w końcu zostanę królem w rolniczym handlu w Polsce albo nie. A Chemirol, Ampol Merol i ekipa osadkowskich będzie czerwona z zazdrości. Lech wpadnie w szewską pasję.
użytkownik
09.05.2018 (8 miesięcy temu)
09.05.2018 (8 miesięcy temu)
@Niegdyś pracownik, kiedy miałeś okazję pracować lub współpracować z osadkowski? Opinia użytkownika @PH pokazuje iż warunki zatrudnia są dobre. Wyjaśnij dlaczego nie zgadzasz się z tym?
@PH, po nicku domyślam się, że prawdopodobnie jesteś przedstawicielem handlowym w tej firmie? Czy inne stanowiska mają również zagwarantowane tak samo atrakcyjny pakiet benefitów?
@Pepe, czy aplikowałeś do tej firmy? Jak przebiegła rekrutacja?
użytkownik
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
08.05.2018 (8 miesięcy temu)
Nie polecam pod każdym względem- pracy jak i współpracy.
użytkownik
02.05.2018 (8 miesięcy temu)
02.05.2018 (8 miesięcy temu)
jasne, jest pakiet benefitów (opieka medyczna, karta sportowa, wycieczki dla najlepszych, ZFŚS, system premiowy, konkursy sprzedażowe), dodatkowo narzedzia pracy z których można korzystać do celów prywatnych. Nie narzekam.
użytkownik
24.04.2018 (8 miesięcy temu)
24.04.2018 (8 miesięcy temu)
Dzień dobry
Ostatnio na stronie firmy pojawiło się ogłoszenie, że potrzebują pracownika na FPH Oława. Może ktoś przybliżyć jakie są obowiązki pracownika, jakie wynagrodzenia itp.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "osadkowski"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice

Wrocław

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin