test
Znaleziono 26 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "pbdim kobylarnia"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
29 paź (21 dni temu)
29 paź (21 dni temu)
Brawo. Cała prawda
użytkownik
16 wrz (2 miesiące temu)
16 wrz (2 miesiące temu)
@Marian, forum najlepszyfachowiec.pl to nie miejsce na opisywanie innych osób. Jest to niezgodne z regulaminem tego forum, do którego Cię odsyłam: https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin
Proszę stosuj się do jego punktów, ponieważ komentarze, które naruszają regulamin mogą zostać usunięte.
użytkownik
13 wrz (2 miesiące temu)
13 wrz (2 miesiące temu)
Zgadzam się z przedmówcami takiego bałaganu organizacyjnego nie widziałem jeszcze w żadnej dotychczasowej firmie. Dyrektorzy siedzą i pierdzą w stołki wymyślając coraz to nowe kretyńskie pomysły które tylko im się wydają dobre. Kadra zapierdziela po 10-12h dziennie a dyrektorek Ci powie że to dlatego że jesteś źle zorganizowany :))). Nie mają zielonego pojęcia o specyfice pracy na poszczególnych stanowiskach. Prezes Niemyt to alkoholik któremu zabrano prawo jazdy za jazdę po pijaku i wygląda jakby był na wiecznym kacu albo niedopity. Nie wiem jak gruba musiała być impreza że ktoś go zatrudnił na stanowisku prezesa. Generalnie jak napisał przedmówca omijać z daleka jest wiele znacznie lepszych firm gdzie pracowników się szanuje.
użytkownik
10 wrz (2 miesiące temu)
10 wrz (2 miesiące temu)
@Były pracownik, Twoja wypowiedź jest dość ogólna. Czy mógłbyś ją rozwinąć i uzasadnić? Zachęcam Cię do tego, ponieważ możesz w ten sposób pomóc innym osobom, które szukają zatrudnienia. Czy zechciałbyś przedstawić jakie warunki zatrudnienia są oferowane przez pracodawcę pbdim?
użytkownik
10 wrz (2 miesiące temu)
10 wrz (2 miesiące temu)
Pracowałem tam jakiś czas i jedyne co mogę powiedzieć to żeby trzymać się jak najdalej od tej dziadowskiej firmy.
użytkownik
17 sie (3 miesiące temu)
17 sie (3 miesiące temu)
@walec, Twoja wypowiedź nie wnosi zbyt wielu informacji o pracy w pbdim. Mile widziane są merytoryczne komentarze, które zawierają konkretne dane - jakie warunki oferowane są przez pracodawcę czy też jaka jest atmosfera pracy w firmie. Jeśli posiadasz takie informacje to podziel się nimi z innymi użytkownikami, którzy być może będą aplikować do pbdim.
użytkownik
16 sie (3 miesiące temu)
16 sie (3 miesiące temu)
ja jestem przekonany do zmiany pracy:) goodbye kobylarnia..... dramat ludzie zapierxxx a płacą grosze obiecanki jak zawsze ze będzie lepiej ,, nawet wody nie zapewniają w upale!
użytkownik
16 sie (3 miesiące temu)
16 sie (3 miesiące temu)
Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to dobry pracodawca. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!
użytkownik
16 sie (3 miesiące temu)
16 sie (3 miesiące temu)
dno dno dno dno
użytkownik
16 sie (3 miesiące temu)
16 sie (3 miesiące temu)
hahahahahaha dobry pracodawca hahahahaha dobry żart hahahahaha
użytkownik
4 lip (4 miesiące temu)
4 lip (4 miesiące temu)
To jak w końcu z tymi nadgodzinami? Nie płacą? I czy to prawda, że od ok marca są obowiązkowe soboty?
użytkownik
3 kwi (7 miesięcy temu)
3 kwi (7 miesięcy temu)
Co powiecie na temat zarobków w pbdim? Czy ich poziom od czasu dodania ostatniej opinii uległ zmianie?
użytkownik
23 lut (8 miesięcy temu)
23 lut (8 miesięcy temu)
pbdim ma opinię dobrego pracodawcy. Sądzę, że ta cisza potwierdza to.
użytkownik
14.10.2017 (rok temu)
14.10.2017 (rok temu)
Przestań takie bzdury pisać pracuję w kobylarni 8 rok dużo nadgodzin ale za wszystko uczciwie płacą 2500 to masz pewnie za 2 tyg pracy dupku
użytkownik
30.03.2017 (rok temu)
30.03.2017 (rok temu)
Zwracam chonor brygadzie burzynskiego zaszła pomyłka w nazwisku max.
użytkownik
26.03.2017 (rok temu)
26.03.2017 (rok temu)
Sam od niego kupowałem
użytkownik
25.03.2017 (rok temu)
25.03.2017 (rok temu)
Stek bzdur. Powuższa brygada jest jedną z lepszych a co do tarcz chyba masz złe informacje bo każda zużyta tarcza jest rozliczana.
użytkownik
11.03.2017 (rok temu)
11.03.2017 (rok temu)
chłopaki z kobylarni uważajcie na brygabę burzynskiego T bo on was sprzeda a to ze on kradnie tarcze od piły i na budowie sprzedaje co sie da to jeszcze donosi uwazajcie . MAX
użytkownik
19.10.2016 (2 lata temu)
19.10.2016 (2 lata temu)
Zero organizacji pracy wyzysk i jeszcze raz wyzysk kierownicy szkoda gadac pracownicy pożal sie Boże oczywiscie nie wszyscy ,przyjmuja niedejmuty takie gdzie inne firmy ich pozwalniały robią aby godziny odbebnic jeszcze jak zwraca sie uwage to od razu kabluja. Dał bym tym na stolkach zimom 1300 zl i ciekawe co by zrobili po 3 dniach juz by im zabrakło a poza tym jak można wypuszczac ludzi do pracy w czerwcu za co oni maja żyć parodia.......:(
użytkownik
15.09.2015 (3 lata temu)
15.09.2015 (3 lata temu)
Fajnie, że można zdobyć doświadczenie. Często to ważniejsze, niż zarobek. Ale za takie pieniądze chyba nie chciałbym pracować, tym bardziej, że to raczej praca sezonowa. Skoro poza sezonem zarabia się dużo mniej, to pewnie każdy pracownik musi sobie na boku w jakiś sposób dorabiać, bo inaczej nie wyżyje
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "pbdim kobylarnia"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin