test
Znaleziono 135 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "polskie sieci elektroenergetyczne"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
ha hahha
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Namieszane zostało z inwestycjami, że głowa boli. Dzielenie wydziałów po to, żeby je za jakiś czas łączyć. Co i rusz wywalani są, albo sami odchodzą ci, którzy coś potrafią. Zamiast Smart PSE wyszło nam Wielkie G. Absurd goni absurd! Organizacja rośnie jak na drożdżach. Dziesiątki nowych rekrutacji. Nie ma czasu, żeby uczyć nowych pracowników. Absurd goni absurd! Czy ktoś nad tym panuje? I na dokładkę reaktywacja rybołowa!!!
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
A możesz powiedzieć co dokładnie ma zniknąć lub zostać obniżone?
użytkownik
15.12.2018 (2 miesiące temu)
15.12.2018 (2 miesiące temu)
Moze i jest znosnie ale przyszły rok juz będzie biedny. Wszystko o czym piszesz zmniejszy sie o połowę lub niektóre pozycje w ogóle znikną. PSE dąży do płacenia tylko pensji zasadniczej i niezbyt dużej. Szkoda bo kiedyś była to fajna firma w której dużo ludzi chciało pracować.
użytkownik
10.12.2018 (2 miesiące temu)
10.12.2018 (2 miesiące temu)
Jestem starszym specjalistą to 2 stanowiska wyżej niż inspektor mam 4730 brutto ok 3000 netto (podstawa płaca zasadnicza) (staż 11 lat)
użytkownik
08.12.2018 (2 miesiące temu)
08.12.2018 (2 miesiące temu)
"Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami".
użytkownik
02.12.2018 (2 miesiące temu)
02.12.2018 (2 miesiące temu)
Ale warto też dodać o tej stronie jaśniejszej stronie coś, jak kasa na kulturę i sport, która jest spoko dodatkiem w skali roku ok 1k, dofinansowanie od przedszkola/żłobka dla dzieci w wysokości 300pln/msc na dziecko, doładowanie kart przedpłaconych dla pracowników ZKO co miesiąc oraz tych bonusowych z okazji Świat Bożego Narodzenia czy Dnia Energetyka, a to już kasa rzędu 6k, premia roczna, dodatek do energii po roku pracy. Wczasy pod gruszą ok 1500-2tys dla pracownika + w zależności od posiadanych dzieci ta kwota przemnożona razy ilość potomstawa. Tego może nie widać co miesiąc, ale naprawdę z tego w skali roku na picie robi się dość znacząca kwota, która faktycznie jest zauważalnym zastrzykiem w newralgicznych okresach i pozwala w święta czy wakacje nie uszczuplać budżetu znacznie.

Pozdrawiam.
użytkownik
27.11.2018 (2 miesiące temu)
27.11.2018 (2 miesiące temu)
Qwert ankiety nie wypełniłeś a masz czas w robocie po Internetach chodzić i te brednie wypisywać. Ludzie zatrzymaliscie się jak dinozaury w pewnym okresie i nie chcecie nic zmieniać. Świat idzie do przodu energetyka również jak się Wam tak nie podoba zmieńcie prace a nie dupppeeeee zawracacie na najlepszyfachowiec.pl
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Żadnych dodatków nie ma. To już było. Tylko pensja i żebracza premia raz na kwartał. Inne firmy w zarobkach idą do przodu i oferują ciekawe dodatki, a tutaj wielka cofka i ogólne zniechęcanie pracowników. Wszytko o co pisze to kawał historii. Dużo pracowników w byłych Oddziałach rozgląda się już na rynku pracy.
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Akurat tutaj przyda się przewietrzyć salony
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
Nie zwalnia się tu fachowców. Oni niedługo sami odejdą z powodów "osobistych" (zarobki).
użytkownik
26.11.2018 (2 miesiące temu)
26.11.2018 (2 miesiące temu)
No niestety PSE to nie inne firmy. Tutaj zapaść w zarobkach. Wielkie obiecywanie i nic po za tym. Obniżki wynikają nie ze zmiany umów tylko a cyklicznego zmieniania regulaminu płac; ubruttowienie, nowy taryfikator i inne takie pomysły....
użytkownik
20.11.2018 (2 miesiące temu)
20.11.2018 (2 miesiące temu)
Witam. Mam pytanie do pracowników PSE. Jakie są dodatki do pensji. Chodzi mi o wysługa lat, premia uznaniowa, premia roczna, dodatek szkodliwy. Dopłata do energii. itp
użytkownik
19.10.2018 (3 miesiące temu)
19.10.2018 (3 miesiące temu)
Nie wiem co ale nie bierz tego więcej.
1. Tak spadają po każdej akcji wyrównywania płac (akcja HEYA , porównywanie do średniej krajowej , likwidacja dodatków )
2. Płaca zasadnicza się liczy a nie dodatki dodatki są za coś nie biorą się z nieba .
3. Pracownicy nie zyskują na wartości , bo wiedza zdobyta ( prywatnie ) nie idzie w parze z podwyżkami .
4. Inwestycja w pracownika w bezsensowne szkolenia bo plan trzeba zamknąć .
5. Podnoszenie kwalifikacji - pracownicy nie mają w większości szkoleń wysokościowych , szkoleń w zakresach realizacji niektórych zadań czy dwu - trzy dniowe lub tygodniowe szkolenia nauczą sprawdzeń zabezpieczeń , przeglądów odłączników , przekładników gdzie ludzie zdobywali doświadczenie latami ( jak widzą jak to się robi włosy stają im na głowie ) nie liczy się tylko cena i rosnące słupki oszczędności .
6. Obniżka wynagrodzenia nie występuje bo nie daje się podwyżek a koszty życia rosną to co zarabiało się 10 lat temu nie przekłada się na obecne wydatki .
7. Do pracy garną się ludzie a) po studiach zdobyć linijkę w CV , b) młodzi żonkosie bo żona ma dość zostawania samej z dziećmi jak chłop w delegacji c) powrót z emigracji bo do emerytury 10-15 lat trzeba uprawnienia wyrobić .
8. Zgłaszanie szkoleń na które chciałoby się dostać i tak jest bez sensu ucinane jest a po co ci to i tak umiesz to robić tylko podpisz. Problemy z zatwierdzenie już rozstrzygniętych przetargów wystarczy zajrzeć na stronę przetargów ile się ciągną.
9. Żyjecie w świecie iluzji nie widzicie nic poza waszą Warszawą , koszy życia w innych miastach bywają wyższe niż u was .
10. Mam nadzieje że DB nie stanie jutro za drzwiami .
użytkownik
16.10.2018 (4 miesiące temu)
16.10.2018 (4 miesiące temu)
@DE, ilość prowadzonych rekrutacji nie zawsze wskazuje na problem w firmie. Aktualnie rynek pracy potrzebuje wielu pracowników, a duże firmy wykwalifikowaną kadrę. Twoja opinia jest dosyć ogólna, czy na pewno jesteś pewien, że w firmie zwalnia się doświadczonych pracowników? Może pracownicy rezygnują z przyczyn osobistych.
użytkownik
15.10.2018 (4 miesiące temu)
15.10.2018 (4 miesiące temu)
Jaką opinię można mieć o firmie, która co rusz pozbywa się swoich wartościowych zasobów? Pozbywanie się tych kompetentnych ma celu przertwanie tych na stołkach. Mało doświadczonymi łatwiej będzie rządzić. Kiedy wreszcie ktoś z RN pokapuje się co się w tej firmie wyczynia. Czy ktoś panuje nad zatrudnieniem nowych pracowników? Wystarczy zajrzeć do zakładki KARIERA. Chodzi o ilość prowadzonych rekrutacji. Kilkadziesiąt prowadzonych rekrutacji !!!
użytkownik
10.10.2018 (4 miesiące temu)
10.10.2018 (4 miesiące temu)
@emeryt, czy wiesz jakie są przyczyny odejścia tego Dyrektora? Może zadecydowały powody prywatne. Odejścia pracowników nie zawsze wynikają z powodów leżących po stronie firmy. Czy w związku z tym w firmie trwa obecnie rekrutacja na to stanowisko w firmie polskie sieci elektroenergetyczne?
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
W eksploatacji wcale nie jest lepiej.
Od stycznia b.r. niebawem odejdzie 4 dyrektor. Tym razem z DE. Kiedy wreszcie ktoś tej wyniszczającej kadrę polityce się przeciwstawi. Przez pozbywanie się doświadczonej kadry wiedzy nie przybędzie !!!
Wszyscy, którzy zamierzają do eksploatacji aplikować powinni mieć tego świadomość.
użytkownik
08.10.2018 (4 miesiące temu)
08.10.2018 (4 miesiące temu)
Wykształcenie jest, ale brakuje predyspozycji. W niektórych przypadkach zatrudnieni mają niechlubną przeszłość w innych firmach z branży. Lub pracowali zbyt krótko by czgokolwiek się nauczyć.
użytkownik
07.10.2018 (4 miesiące temu)
07.10.2018 (4 miesiące temu)
Kierownicy i dyrektorzy nie są w stanie prawidłowo ocenić pracownika. Nie odróżniają uczciwie wykonujących obowiązki specjalistów od niekompetentnych cwaniaków umiejętnie wykorzystujących totalne dyletanctwo kadry kierowniczej i dyrektorskiej.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "polskie sieci elektroenergetyczne"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin