test
Znaleziono 42 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "romak"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
29 paź (20 dni temu)
29 paź (20 dni temu)
A moze pan podac nazwy tych firm? Maspex czy romak mnie nie interesuje
użytkownik
25 paź (24 dni temu)
25 paź (24 dni temu)
Piotrek w firmie romak niepelnosprawni normalnie na produkcji pracuja.W Johnson Controls w Bieruniu tez. Na 3 zmiany.
użytkownik
9 cze (5 miesięcy temu)
9 cze (5 miesięcy temu)
Bo romak to zakład pracy chronionej więc tam mogą robić niepełnosprawni. U nas nie. Tam w romaku są lekkie stanowiska pracy a u nas trzeba się nieźle nabiegac. No i jeszcze coś - osoby chore są mało wydajne w pracy to po kij komu w zakładzie niepełnosprawni? Akurat praca przy ochronie czy sprzątaniu jest dla was odpowiednią, bo po pierwsze jest to lekka praca a po drugie większość z was nie umie pracować w zespole i jesteście roszczeniowi, nie można wam zwrócić uwagi bo zaraz dyskryminacja. Powtarzam jeszcze raz - praca na produkcji nie jest dla osób z grupą inwalidzką!!!
użytkownik
18 kwi (7 miesięcy temu)
18 kwi (7 miesięcy temu)
Potwierdzam to co pisze @romak u mnie minął miesiąc od rozmowy i bez informacji zwrotnej, te same gierki jak i pytania "czy będę w stanie poświęcić swój prywatny czas dla dobra klienta"
Wystarczy sprawdzić w linkedin kiedy odeszli z poprzedniej firmy a kiedy powstał ten harbingers, przypadek? Dzięki że nie straciłem swojego czasu na 2ga rozmowę :)
użytkownik
29 mar (7 miesięcy temu)
29 mar (7 miesięcy temu)
Nie nie warto , stracicie zdrowie , głównie nerwy
użytkownik
29 mar (7 miesięcy temu)
29 mar (7 miesięcy temu)
Nie idż tam
użytkownik
26 mar (7 miesięcy temu)
26 mar (7 miesięcy temu)
@Erwin
Czy ostatecznie zaaplikowałeś na stanowisko operatora maszyn w tej firmie? Jeśli tak, to mógłbyś opisać w paru zdaniach, jak wyglądał przebieg rekrutacji? Taka informacje być może pomoże niektórym forumowiczom.
użytkownik
10 lut (9 miesięcy temu)
10 lut (9 miesięcy temu)
Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 21 przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat teraźniejszej sytuacji w firmie pphu romak?
użytkownik
18.11.2017 (rok temu)
18.11.2017 (rok temu)
Wiem, że firma ciągle się rozbudowuje oraz poszerza i modernizuje park maszynowy, w celu zwiększenia wydajności i jakości wyrobów. Powiedzcie czy warto aplikować na operatora maszyn?
użytkownik
27.07.2017 (rok temu)
27.07.2017 (rok temu)
Pracuje ktoś w pphu romak? Jak sprawa z zarobkami? Zmieniło się coś w firmie?
użytkownik
06.12.2016 (rok temu)
06.12.2016 (rok temu)
Szukam jakiś świeżych informacji o firmie romak , jakie warunki ?atmosfera?
użytkownik
30.09.2016 (2 lata temu)
30.09.2016 (2 lata temu)
no i niedlugo bedzie tu kolorowo...romak na pysk leci, juz nie tylko w opiniach. ale zasluzyl, po tylu latach poniewierania ludzi
użytkownik
06.07.2016 (2 lata temu)
06.07.2016 (2 lata temu)
ciagle rekrutacje mowia same za siebie...ciezki temat z romakiem, ale to juz w kronikach tyskich pisali
użytkownik
24.04.2016 (2 lata temu)
24.04.2016 (2 lata temu)
romak, ale chyba mowa jest o pracy w samym WUP, a nie o korzystaniu z ich ofert, ja tam przynajmniej rozumiem temat. Jak slyszalem atmosfera jest tu ok, ale trudno się dostac bez znajomości.
użytkownik
10.02.2016 (2 lata temu)
10.02.2016 (2 lata temu)
Ile wynosi wynagrodzenie na ręke pracując na produkcji ?
użytkownik
01.02.2016 (2 lata temu)
01.02.2016 (2 lata temu)
oj gipsie, nieladnie nasladowac Pinokio...nosek Ci sie wydluzy- no chyba, ze teraz cos o premiach wspomniano i myslisz, ze tym zapunktujesz...
użytkownik
31.01.2016 (2 lata temu)
31.01.2016 (2 lata temu)
Ja tam pracuje i były rekutacje. fajna firma wszystko jest na czas ludzie i szefostwo super. praca jest i będzie ciężka ale jak liczycie na cos lekszego to smarujcie chleb z najnisza krajowa i umowę zlecenie lub dzielo
użytkownik
13.10.2015 (3 lata temu)
13.10.2015 (3 lata temu)
Tak do Leara sa przyjęcia ale nie wiem jakim kretynem trzeba byc aby proponować osobie chorej prace w Learze?! Przeciez to najgorsza firma w Tychach!! Nawet Maflow jest ździebko lepsze. Chodź z drugiej strony to czemu osoby będące inwalidami nie szukają pracy w ZPCHR tylko na otwartym rynku pracy? PS. Osób z grupa inwalidzka szuka obecnie romak.
użytkownik
24.08.2015 (3 lata temu)
24.08.2015 (3 lata temu)
Cześć wszystkim, oczywiście w poszukiwaniu roboty, zaglądam gdzie się da, ale z polecenia słyszałem że pphu romak to całkiem ok firma, że płacą na czas i w ogóle, ale na ich stronie nawet jest zakładka oferty pracy, a tam pusto, podany tylko telefon kontaktowy i mail do kadr. Wyślę swoje CV bo nic nie tracę, ale ciekaw jestem czy w ogóle odpowiadają.
użytkownik
01.08.2015 (3 lata temu)
01.08.2015 (3 lata temu)
pracowałam, nie narzekam az tak. kolorowo nie jest - kierownik potrafi być miły, ale jak mu się chce - jak mu się nie chce to traktuje jak psa. Co do rekrutacji to najlepiej wysłać maila i tyle. Pracowników za duzo tam nie ma. Osoby z grupa inwalidzka mają najłatwiej.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "romak"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Proszowice

Dzierżoniów szymanski Jacek

Warszawa

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Tychy

Pruszków

Kraków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Bydgoszcz

Karpacz

Błonie

Gliwice

tatuum Opole Asystentka poszukuje pracy jako stomatologiczna miejsce wawer Warszawa

uber Kraków

uber taxyfi Kraków taxify Kraków dabrowa gornicza Walcownia wroclawskie Warszawa Bielany Tczew

Kielce

Sprzątaczka Kielce

Tarnów

Suwałki

Siechnice wlkp Grodzisk print polska mazowiecki Grodzisk
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin