test
Znaleziono 22 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "sag katowice"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam varius, quam volutpat a, adipiscing elit. Pellentesque scelerisque eu, sem. In molestie a, blandit tempus tellus. Integer est. Curabitur at erat ac erat. Suspendisse potenti. Vivamus euismod. Integer faucibus et, erat. Sed id arcu. Donec ut diam ut magna iaculis pede semper sollicitudin non, placerat fringilla, nibh. Vestibulum cursus consectetuer. Quisque quis mauris. Pellentesque sed erat. Quisque lobortis, massa tellus, at fermentum ultrices posuere cubilia Curae, In viverra fermentum consectetuer. Sed laoreet sapien. Maecenas eleifend magna orci dictum id, ultrices posuere cubilia Curae, Integer non dui eu magna et netus et ultrices nulla. Curabitur quam sem, posuere quis, ultricies odio, sagittis vel, dapibus aliquam. Phasellus metus at fermentum vel, consequat auctor congue tristique. Donec consectetuer tellus quis felis non leo eros, id elementum odio feugiat congue, lorem scelerisque sem. Pellentesque habitant morbi tristique sem. Quisque sit amet nibh. Morbi egestas, justo non enim vel turpis dolor, luctus et ultrices posuere cubilia Curae, Nulla facilisi. Mauris at sapien facilisis luctus leo non elit tincidunt enim. Pellentesque eu bibendum tempus. Quisque rutrum, wisi nibh rutrum.
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam varius, quam volutpat a, adipiscing elit. Pellentesque scelerisque eu, sem. In molestie a, blandit tempus tellus. Integer est. Curabitur at erat ac erat. Suspendisse potenti. Vivamus euismod. Integer faucibus et, erat. Sed id arcu. Donec ut diam ut magna iaculis pede semper sollicitudin non, placerat fringilla, nibh. Vestibulum cursus consectetuer. Quisque quis mauris. Pellentesque sed erat. Quisque lobortis, massa tellus, at fermentum ultrices posuere cubilia Curae, In viverra fermentum consectetuer. Sed laoreet sapien. Maecenas eleifend magna orci dictum id, ultrices posuere cubilia Curae, Integer non dui eu magna et netus et ultrices nulla. Curabitur quam sem, posuere quis, ultricies odio, sagittis vel, dapibus aliquam. Phasellus metus at fermentum vel, consequat auctor congue tristique. Donec consectetuer tellus quis felis non leo eros, id elementum odio feugiat congue, lorem scelerisque sem. Pellentesque habitant morbi tristique sem. Quisque sit amet nibh. Morbi egestas, justo non enim vel turpis dolor, luctus et ultrices posuere cubilia Curae, Nulla facilisi. Mauris at sapien facilisis luctus leo non elit tincidunt enim. Pellentesque eu bibendum tempus. Quisque rutrum, wisi nibh rutrum.
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam varius, quam volutpat a, adipiscing elit. Pellentesque scelerisque eu, sem. In molestie a, blandit tempus tellus. Integer est. Curabitur at erat ac erat. Suspendisse potenti. Vivamus euismod. Integer faucibus et, erat. Sed id arcu. Donec ut diam ut magna iaculis pede semper sollicitudin non, placerat fringilla, nibh. Vestibulum cursus consectetuer. Quisque quis mauris. Pellentesque sed erat. Quisque lobortis, massa tellus, at fermentum ultrices posuere cubilia Curae, In viverra fermentum consectetuer. Sed laoreet sapien. Maecenas eleifend magna orci dictum id, ultrices posuere cubilia Curae, Integer non dui eu magna et netus et ultrices nulla. Curabitur quam sem, posuere quis, ultricies odio, sagittis vel, dapibus aliquam. Phasellus metus at fermentum vel, consequat auctor congue tristique. Donec consectetuer tellus quis felis non leo eros, id elementum odio feugiat congue, lorem scelerisque sem. Pellentesque habitant morbi tristique sem. Quisque sit amet nibh. Morbi egestas, justo non enim vel turpis dolor, luctus et ultrices posuere cubilia Curae, Nulla facilisi. Mauris at sapien facilisis luctus leo non elit tincidunt enim. Pellentesque eu bibendum tempus. Quisque rutrum, wisi nibh rutrum.
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam varius, quam volutpat a, adipiscing elit. Pellentesque scelerisque eu, sem. In molestie a, blandit tempus tellus. Integer est. Curabitur at erat ac erat. Suspendisse potenti. Vivamus euismod. Integer faucibus et, erat. Sed id arcu. Donec ut diam ut magna iaculis pede semper sollicitudin non, placerat fringilla, nibh. Vestibulum cursus consectetuer. Quisque quis mauris. Pellentesque sed erat. Quisque lobortis, massa tellus, at fermentum ultrices posuere cubilia Curae, In viverra fermentum consectetuer. Sed laoreet sapien. Maecenas eleifend magna orci dictum id, ultrices posuere cubilia Curae, Integer non dui eu magna et netus et ultrices nulla. Curabitur quam sem, posuere quis, ultricies odio, sagittis vel, dapibus aliquam. Phasellus metus at fermentum vel, consequat auctor congue tristique. Donec consectetuer tellus quis felis non leo eros, id elementum odio feugiat congue, lorem scelerisque sem. Pellentesque habitant morbi tristique sem. Quisque sit amet nibh. Morbi egestas, justo non enim vel turpis dolor, luctus et ultrices posuere cubilia Curae, Nulla facilisi. Mauris at sapien facilisis luctus leo non elit tincidunt enim. Pellentesque eu bibendum tempus. Quisque rutrum, wisi nibh rutrum.
autor
09.12.2018 (miesiąc temu)
09.12.2018 (miesiąc temu)
Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam varius, quam volutpat a, adipiscing elit. Pellentesque scelerisque eu, sem. In molestie a, blandit tempus tellus. Integer est. Curabitur at erat ac erat. Suspendisse potenti. Vivamus euismod. Integer faucibus et, erat. Sed id arcu. Donec ut diam ut magna iaculis pede semper sollicitudin non, placerat fringilla, nibh. Vestibulum cursus consectetuer. Quisque quis mauris. Pellentesque sed erat. Quisque lobortis, massa tellus, at fermentum ultrices posuere cubilia Curae, In viverra fermentum consectetuer. Sed laoreet sapien. Maecenas eleifend magna orci dictum id, ultrices posuere cubilia Curae, Integer non dui eu magna et netus et ultrices nulla. Curabitur quam sem, posuere quis, ultricies odio, sagittis vel, dapibus aliquam. Phasellus metus at fermentum vel, consequat auctor congue tristique. Donec consectetuer tellus quis felis non leo eros, id elementum odio feugiat congue, lorem scelerisque sem. Pellentesque habitant morbi tristique sem. Quisque sit amet nibh. Morbi egestas, justo non enim vel turpis dolor, luctus et ultrices posuere cubilia Curae, Nulla facilisi. Mauris at sapien facilisis luctus leo non elit tincidunt enim. Pellentesque eu bibendum tempus. Quisque rutrum, wisi nibh rutrum.
użytkownik
07.12.2018 (miesiąc temu)
07.12.2018 (miesiąc temu)
Komiksy oparte na wątkach i motywach obecnych w gwiezdnej epopei George’a Lucasa to zjawisko na polskim rynku nie nowe, sięgające wczesnej wiosny 1997 r. Wówczas to bowiem TM-Semic zaprezentowało pierwszy epizod brawurowo zilustrowanej przez Cama Kennedy’ego mini-serii „Mroczne Imperium”. Od tamtej pory po gwiezdno-wojenne tytuły sięgnęło czterech kolejnych wydawców, a liczba fabuł z udziałem m.in. rodziny Skywalkerów i rycerzy zakonu Jedi liczona jest w setkach. Dość wspomnieć, że co dwa tygodnie do kiosków trafiają kolejne tomy kolekcji komiksów poświęconych temu uniwersum. Podobnego szczęścia nie miała inna słynna marka science fiction, wielbiona przez przedstawicieli licznego fandomu na całym niemal świecie.

Mowa tu oczywiście o Star Treku, zaistniałych za sprawą wyobraźni Gene’a Rodenberry’ego (a także jego kontynuatorów) dziejów Federacji Kosmicznej, powstałego przy walnym udziale Ziemian sojuszu cywilizacji zamieszkujących galaktykę Drogi Mlecznej. Od 1966 r. - tj. od chwili pierwszej emisji klasycznego serialu telewizyjnego z udziałem załogi statku kosmicznego „Enterprise” – ów zbiór konceptów rozrósł się do rozległej, pojemnej fabularnie franszyzy – w tym kilku pełnowymiarowych cykli telewizyjnych, kilkunastu kinowych filmów oraz całej masy towarzyszących im produktów. Wśród nich nie mogło rzecz jasna zabraknąć komiksów, które to chętnie publikowały m.in. takie wydawnictwa jak Gold Key, DC Comics, Marvel i Malibu. Niestety żadna z tych serii nie doczekała się choćby symbolicznej edycji w polskiej wersji językowej – czy to pod szyldem wzmiankowanego TM-Semic (notabeneprowadzący strony klubowe tytułów tego wydawcy Arkadiusz Wróblewski nie krył swoich sympatii dla Star Treka) czy też Amberu lub Egmontu.  

W lutym bieżącego roku ta sytuacja uległa zmianie. Stało się tak za sprawą wydawnictwa Ultimate Comics, które obok serii „Archie” (swoją drogą z rysunkami w wykonaniu Fiony Staples, autorki warstwy plastycznej popularnej także u nas „sagi”) oraz bazującego na młodzieżowym serialu „Riverdale”, zdecydowało się zaprezentować względnie nową, bo pochodzącą z lat 2011-2016 odsłonę komiksowych przypadków podkomendnych kapitana Jamesa Tiberiusa Kirka. Toteż publikowany pierwotnie przez IDW Publication (w Polsce mieliśmy sposobność przeczytać z oferty tego wydawcy dobrze ocenianą serię „Locke & Key”) przenosił czytelników cyklu do drugiej połowy XXIII w., w czasy, gdy ziemska cywilizacja zdołała osiągnąć II stopień rozwoju w tzw. skali Kardaszewa i tym samym rozpoczęła eksplorację przestrzeni kosmicznej poza granicami Układu Słonecznego. Stało się to możliwe dzięki wynalezionemu przez Zeframa Chochrame’a (zob. kinowy „Star Trek VIII: Pierwszy kontakt”) napędowi nadświetlnemu oraz logistycznemu wsparciu ze strony przyjaźnie usposobionych przedstawicieli cywilizacji pozaziemskich – w tym zwłaszcza mieszkańców planety Wolkan. Owa współpraca zaowocowała zawiązaniem w roku 2161 Zjednoczonej Federacji Planet, w której Ziemianie pełnią wiodącą funkcję oraz skutecznie powstrzymują ekspansywne zapędy zdecydowanie mniej skłonnych do harmonijnej koegzystencji mieszkańców znanego wszechświata – m.in. Klingonów, Romulan oraz kolektywnej, sztucznej inteligencji znanej jako Borg.  

Załogę statku „Enterprise” z kart tegoż albumu poznajemy niebawem po wydarzeniach przybliżonych w kinowej produkcji z 2009 r. Stąd wizerunek wzmiankowanego Jamesa T. Kirka, Wolkanity Spocka czy Uhury odpowiada aktorom zaangażowanym do tego przedsięwzięcia (w tym m.in. znanemu z roli Steve’a Trevora w przebojowej „Wonder Woman” Chrisowi Pine’owi oraz Zoe „Gamorze” Saldanie). Po niezbyt udanej dla kapitana statku rozgrywce w „piętrowe szachy” otrzymuje on raport o namierzeniu zaginionej przed dwoma stuleciami jednostki kosmicznej znanej jako „Valiant”. Niebawem dochodzi do fatalnego w skutkach zetknięcia się „Enterprise” z polem energetycznym na krańcach galaktyki. Zasoby energii niezbędnej do wejścia w nadprzestrzeń zostają znacznie uszczuplone, a niektórzy członkowie załogi przypłacają ów incydent życiem. Niewiele brakowało, by w gronie martwych nieszczęśników znalazł się również Gary Mitchell, prywatnie przyjaciel kapitana Kirka. Jak się jednak okazuje, wskutek zetknięcia z nieznaną energią w rzeczonym zachodzą przemiany manifestujące się uzyskaniem przezeń m.in. zdolności telekinetycznych. To jednak ledwie początek kłopotów, które wymuszą na Kirku wyjątkowo trudne decyzje. Druga z zaprezentowanych w tym tomie opowieści również upływa pod znakiem konieczności dokonania trudnych wyborów. Tym razem nie tylko przez dowódcę wspominanej jednostki Gwiezdnej Floty, ale też Spocka oraz szczególnie bliską temu drugiemu osobę.

Obie opowieści utrzymano w nastrojowości, które nie powinna zawieść zarówno zadeklarowanych wielbicieli marki wykreowanej przez Gene’a Rodenberry’ego, jak i fanów fantastyki naukowej ogólnie. Rozpoznawanie rubieży galaktyki trwa w najlepsze, załoganci „Enterprise” zmuszeni są do wykazywania się ponadprzeciętną improwizacją, a wi
użytkownik
10.04.2018 (9 miesięcy temu)
10.04.2018 (9 miesięcy temu)
Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w sag Sp. z o.o. Wytwórnia Lin Stalowo-Gumowych. Wasza opinia może pomóc innym użytkownikom.
użytkownik
02.03.2018 (10 miesięcy temu)
02.03.2018 (10 miesięcy temu)
Szkoda, że niektóre osoby nie potrafią docenić gdzie pracują. sag ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!
użytkownik
22.10.2017 (rok temu)
22.10.2017 (rok temu)
Ciekawe na co liczył Nick, ten co to napisał..., do kogo kierowany jest ten wpis? Historyczne dane? Komu to się przyda, na pewno nie zainteresowanym pracą w sag. A tak poza tym, jakoś od wielu lat JG zarządza spółką i spółka ma się dobrze, nie słyszałem, żeby ktoś nie dostał kasy za nadgodziny. A jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony to dlaczego nie ma odwagi i o tym nie powie, dlatego, że to nieprawda. A najlepsi ludzie to właśnie w sag pracują. A konkurencja to sobie w brodę pluje i takie głupoty wypisuje. Wstyd i tchórzostwo.
użytkownik
22.10.2017 (rok temu)
22.10.2017 (rok temu)
To są nieprawdziwe informacje. Pracuję od lat w sag i nie potwierdzam żadnej napisanej powyżej bzdury. To ewidentne działanie konkurencji, która sama nie potrafi zapracować jakością na zaufanie kontrahentów i posuwa się do działań szkalujących wizerunek sag. Mam nadzieję, że zarząd tak tej sprawy nie zostawi, tylko pójdzie z tym do prokuratury, bo takie wpisy obrażają mnie jako pracownika.
użytkownik
22.10.2017 (rok temu)
22.10.2017 (rok temu)
Jestem pracownikiem sag i nikt nie traktuje mnie jak śmiecia!!! Dostaję wypłatę zawsze na czas, premię, urlop, wczasy pod gruszą, szkolenia. Nie wiem kto z kim sypia i nie obchodzi mnie to. Dopóki nie wpływa to na moją pracę, nic mi do tego. Może ktoś zazdrości, hahaha.
użytkownik
20.10.2017 (rok temu)
20.10.2017 (rok temu)
Nie zawsze jest kolorowo, nie zarabiam kokosów, nikt nie obchodzi się ze mną jak z jajkiem, ale pracuję mi się dobrze, Prezes jest OK jak każdy z humorami i czasem dziwnymi pomysłami, ale nikomu nie robi krzywdy. Dziwi mnie tylko, że w tym wpisie nie ma żadnych szczegółów dotyczących pracy, tylko jakieś personalne wycieczki. Nie bierzcie tego wpisu na poważnie. To ktoś sfrustrowany.
użytkownik
20.10.2017 (rok temu)
20.10.2017 (rok temu)
Prywatne sprawy pracowników mnie nie interesują, co wam do tego, niech ludzie robią co chcą, ciekawe, że nie macie nic do zarzucenia w sprawie wykonywania pracy, tylko zaglądacie komuś pod kołdrę - prymitywne działanie. Ja osobiście uważam, że Prezes robi wszystko, żeby spółka utrzymała się pomimo trudnej sytuacji na rynku. Ciekawe, że Prezes zajmuje to stanowisko już ponad 8 lat i spółka zawsze miała zysk i prawie zawsze były wypłacane premie. Czy to świadczy o złym zarządzaniu? ludzie zastanówcie się zanim coś napiszecie, nie rozsiewajcie plotek nie wprowadzajcie ludzi w błąd i pamietajcie - w necie nikt nie jest anonimowy.
użytkownik
01.10.2017 (rok temu)
01.10.2017 (rok temu)
Firma sag nie ma pojęcia dokąd idzie, Gas został prezesem ale najpierw doprowadził do bankructwa swoją poprzednią spółkę. Niektórzy mówią, że Wolbrom mianował go PREZESEM po to, żeby utopił sag, żeby FTT WOLBROM kupiło spółkę za grosze. Jak na razie dobrze mu idzie. Zastępcą prezesa jest Zaopatrzeniowiec, który ustawia wszystkich po kontach, jest kolegą prezesa, nosi mu co rano bułeczki i bzyka w tajemnicy główną księgową, wszystko mu wolno, jeździ służbowym autem do domu a rozpisuje kilometry tak, że niby jeździ po towar. SKANDAL! Ludzi traktują jak śmieci, przyznają sobie drogie nagrody po kryjomu. Nie ma pieniędzy na premie, my zasuwamy po godzinach a potem nie mamy zapłacone, oni jeżdżą sobie po szkoleniach w góry i kupują opony zimowe do wszystkich swoich samochodów, nadgodzin płatnych brak, delegacja pracownika jest rozliczana tylko za wykonaną robotę, powrót jest nie płatny nawet jak jedziesz 5 godzin w jedną stronę. Tendencja jest taka, że każdy myśli o odejściu, Najlepsi ludzie dawno już poodchodzili, NIE POLECAM. Szukaj gdzie indziej ja znalazłem firmę, która przewyższa sag o milion lat.
użytkownik
16.03.2017 (rok temu)
16.03.2017 (rok temu)
print non stop, saggitarius, cartridge point i inne ciemne nazwy firemki kombinatora, odradzam bardzo jedna wielka ściema, odszedłem jakiś czas temu bo miałem dość z jednej strony żali klientów a z drugiej oszukiwania mnie na prowizji, wypłacie, kilometrach w samochodzie itp itd .
użytkownik
04.08.2016 (2 lata temu)
04.08.2016 (2 lata temu)
praca w firmie sag to wielka porażka dużo obiecują a nic nie robia brak przyszłości brak szacunku dla pracownika wszyscy chcą rzadzic spawacze pracują na wykrojnikach zamiast spawać podczas przyjęcia jest pięknie ale po okresie próbnym pokazuje się rzeczywistość nie chcą płacić
użytkownik
19.04.2016 (2 lata temu)
19.04.2016 (2 lata temu)
No ale @irek, wszystko jest tak jak w umowie o pracę którą podpisujesz
użytkownik
13.12.2015 (3 lata temu)
13.12.2015 (3 lata temu)
Szkoda, że właściciel na początku tak mydli oczy, a później mija się z rzeczywistością. Wydaje mi się jednak, że firma jako firma jest ok, mógłbym pracować w takiej wytwórni.
użytkownik
21.10.2015 (3 lata temu)
21.10.2015 (3 lata temu)
Praca w firmie sag wymaga wiele zdrowia psychicznego, to co obiecuje prezes mija się z rzeczywistością. Na rozmowie usłyszycie że on wierzy w młodych, że widzi w was potencjał i szansę rozwoju na przyszłość. Mówi tak każdemu. TAK szczerze to w firmie liczą się 3 osoby, pozostali pracownicy są traktowani jak śmieci.Brak możliwości rozwoju, brak perspektyw rozwoju firmy na przyszłość tym cechuje się firma sag.
użytkownik
12.04.2013 (5 lat temu)
12.04.2013 (5 lat temu)
ein Fachmann auf diesem Gebiet durch und durch. Möchte ihn weiter empfehlen. Bin von seiner Art und seinem Fachwissen total begeistert. Kompetent und zuverlässig. sage einfach Dankeschön !
Liebe Grüße

J.H.
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "sag katowice"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin