test
Znaleziono 889 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "stawo"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (49 lat temu)
31.12.1969 (49 lat temu)
adam jesteś śmieszny. Może jeszcze zatrudni:
POMOCNIK MASYNI
PRAC.GODZINOWO PŁATNY
ODLEWACZ ŻYWIC
OBIERACZ CEBULI
OBSŁUGA SPALARNI
MROŻONKOWA
LINIARZ
OBSŁUGA SORTOWNI jaj
PERFUZJONISTA
PODDŹWIGNICOWY
OPERATOR WYTRYSKARKI
ZALEWACZ
PALACZ W SUSZARNI
WYKRAWACZ-ROZBIERACZ
RYBAK stawoWY
UBOJARZ
ZAPINACZ
ODBIORCA KOŃCOWY RUR
użytkownik
6 sty (9 dni temu)
6 sty (9 dni temu)
Jeśli to była praca 24/48 to nic dziwnego, że tak długo trzeba było pracować!
użytkownik
6 sty (9 dni temu)
6 sty (9 dni temu)
Cóż.... praca u Pani Krystyny to praca od rana do nocy.... pracowalam tam kilka lat temu, pracowalam od 5 rano do 22-23. Zero życia prywatnego, nie daj boze wyjsc na fajke od razu awantura, ostatecznie wyrolowana zostalam na kase. Atmosfera masakryczna ciagle jakies spory rodzinne, synek kierowca wiecznie na kacu i na marysi jakas paranoja. Dla mnie xxxxxxx zero szacunku do pracownikow wielka biznes women za pieniadze bogatego meza jedyne co trzeba przyznac ze gadane ma.
użytkownik
02.12.2018 (miesiąc temu)
02.12.2018 (miesiąc temu)
to teraz ostatnia opinia zadowolonego pracownika sieci sklepów LIDL:

żaba 29.11.2018 08:59
Witam pracuję w tej firmie i powiem szczerze jestem bliska wykończenia psychicznego nie mówiąc już o bólu stawów, nóg rąk czy żylakach. Wyzysk na zmianie w wysokoobrotowym sklepie po 6 osób? Czysty śmiech w tym 3 osoby na kasie nie umiejące praktycznie nic. Pseudo kierowniczka cały czas mówiąca że nic nie wiem. Atmosfera na sklepie jest taka że siekierami można rzucać. Oferujecie nowym osobom nie wiadomo jakie stawki i umowy jedna wielka nieprawda. Zastanawia mnie po co jest grafik? Może planujcie tylko na którą mamy przyjść do pracy bo i tak nigdy nie wychodzi sie punktualnie. Pracownik nigdy nie słyszy słowa "dziękuję" , cały czas kij zamiast marchewki, tylko że za wolno za mało zrobiłes. To nie akord. Zastępcy kierownika siedzący na kasie jako 1 lub drugi kasjer!!!?? Hehehe co to ma być?! Za takie pieniądze każdy by chciał tak pracować. Pracownikom dajecie w Medicoverze nowych lekarzy typu psychiatra czy psycholog w sumie się nie dziwię bo pracownicy są bliscy wykończenia a MS premie za co?? Za pracę rękoma pracowników!!! Nie ważne że w ciągu swojej zmiany rozłożysz 7 palet OW pózniej 4 palety Mopro i jeszcze z 4 miksy suchego. Uslyszysz że zrobił to ZKS leniwy na potęgę. Każdy słyszy negatywne opinie na temat Biedronki dlaczego nie słychać nic o Lidlu?? Przecież jest tak samo a może i nawet gorzej.
No i Pani KRS słodka trucizna i dwulicowiec. Człowiekowi dobrze w oczy za plecami robi swoje. Lista do wykonania na 3 lub 4 kartki podaniowe i choćby się waliło paliło rób nie ważne, że zamęczymy jednego pracownika ale wszystko przecież jest tak ładnie.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zmienić KRS I MS SKLEPU
użytkownik
30.11.2018 (miesiąc temu)
30.11.2018 (miesiąc temu)
Bardzo kompetentny, rzetelny lekarz Rozgryzł moje problemy i trudności Dnia codziennego kłopoty i ból stawów. Miałam wrażenie, że mogłabym milczeć, a Pani prof poznałaby się w czym jest kłopot. Dodatkowo jest bardzo usystematyzowana i doświadczona. Wie o czym mówi jej pacjent, i potrafi słuchać dodatkowo wyciągając wnioski. Polecam!

Moje sugestie dla Praktyka Lekarska Agnieszka Pedrycz-Wieczorska:
super
użytkownik
29.11.2018 (miesiąc temu)
29.11.2018 (miesiąc temu)
Witam pracuję w tej firmie i powiem szczerze jestem bliska wykończenia psychicznego nie mówiąc już o bólu stawów, nóg rąk czy żylakach. Wyzysk na zmianie w wysokoobrotowym sklepie po 6 osób? Czysty śmiech w tym 3 osoby na kasie nie umiejące praktycznie nic. Pseudo kierowniczka cały czas mówiąca że nic nie wiem. Atmosfera na sklepie jest taka że siekierami można rzucać. Oferujecie nowym osobom nie wiadomo jakie stawki i umowy jedna wielka nieprawda. Zastanawia mnie po co jest grafik? Może planujcie tylko na którą mamy przyjść do pracy bo i tak nigdy nie wychodzi sie punktualnie. Pracownik nigdy nie słyszy słowa "dziękuję" , cały czas kij zamiast marchewki, tylko że za wolno za mało zrobiłes. To nie akord. Zastępcy kierownika siedzący na kasie jako 1 lub drugi kasjer!!!?? Hehehe co to ma być?! Za takie pieniądze każdy by chciał tak pracować. Pracownikom dajecie w Medicoverze nowych lekarzy typu psychiatra czy psycholog w sumie się nie dziwię bo pracownicy są bliscy wykończenia a MS premie za co?? Za pracę rękoma pracowników!!! Nie ważne że w ciągu swojej zmiany rozłożysz 7 palet OW pózniej 4 palety Mopro i jeszcze z 4 miksy suchego. Uslyszysz że zrobił to ZKS leniwy na potęgę. Każdy słyszy negatywne opinie na temat Biedronki dlaczego nie słychać nic o Lidlu?? Przecież jest tak samo a może i nawet gorzej.
No i Pani KRS słodka trucizna i dwulicowiec. Człowiekowi dobrze w oczy za plecami robi swoje. Lista do wykonania na 3 lub 4 kartki podaniowe i choćby się waliło paliło rób nie ważne, że zamęczymy jednego pracownika ale wszystko przecież jest tak ładnie.

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zmienić KRS I MS SKLEPU
użytkownik
28.11.2018 (miesiąc temu)
28.11.2018 (miesiąc temu)
Lubię atmosferę w Doradztwo Przemysłowo-Gospodarcze Paweł staworzyński za:
Mało jest firm z wartościami, na plus
użytkownik
17.10.2018 (2 miesiące temu)
17.10.2018 (2 miesiące temu)
Nie robią, kto im broni? ty? a niby czemu zabraniasz komuś pracować jak chce? uwierz mi, nie będą w stanie tak ciągnąć w nieskończoność, zaczną się bóle stawów, kręgosłupa, bóle głowy itp to zmądrzeją, na razie niech się wykazują, póki im zdrowie dopisuje. Jak zaczną ciężko zarobione pieniądze wydawać lekarzom i w aptece to wtedy przejrzą na oczy.
użytkownik
06.10.2018 (3 miesiące temu)
06.10.2018 (3 miesiące temu)
Współpraca Ok.
użytkownik
04.10.2018 (3 miesiące temu)
04.10.2018 (3 miesiące temu)
Czy przerwy sa wazne?
Oto, w jaki sposób długotrwała praca siedząca wpływa na nasze ciało:
-powoduje trwałe, silne przykurcze mięśni obręczy barkowej, zginaczy stawów biodrowych i kolanowych. Ogranicza to znacznie naszą ruchomość i upośledza sprawność fizyczną;
ucisk na przeponę sprawia, że nie oddychamy tak głęboko, jak powinniśmy, co zmniejsza dotlenienie mózgu i wszystkich tkanek;
długotrwały ucisk narządów wewnętrznych powoduje ich gorszą pracę. Podczas ruchu narządy te są stymulowane do pracy przez mięśnie, inaczej jest, kiedy spędzamy wiele godzin siedząc;
-nasze kości ulegają osłabieniu, tracąc gęstość;
-mięśnie dna miednicy niemal nie pracują, co prowadzi do ich dysfunkcji. Mięśnie te odpowiadają za naszą sprawność i zdrowie w okresie ciąży, a zarówno u pań, jak i panów - za nietrzymanie moczu, które staje się coraz częstszą dolegliwością w coraz wcześniejszym wieku;
-niewłaściwe ułożenie kręgosłupa i brak ruchu powodują bóle w karku, odcinku lędźwiowym, sztywność bioder, ból kolan i wiele innych. Ból ten, jeśli nie nastąpi zmiana trybu życia, przyjmuje postać chroniczną;
-gorsze krążenie, słabszy metabolizm i obniżona kondycja serca sprawiają, że siedzenie przez większość dnia zwiększa ryzyko zawału serca o ponad 50 proc..
Według Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) siedzący tryb życia jest na czwartym miejscu na liście przyczyn śmierci, których można było uniknąć!
użytkownik
20.09.2018 (3 miesiące temu)
20.09.2018 (3 miesiące temu)
zobaczymy za rok , jak wytrwasz :) czy fizycznie nadal ok.... pracuję długo i to z czym zmierzamy się ostatnio jest straszne!
ludzi brak, dostawy często przyjmuje 1 osoba, przeciążenia stawów , kręgosłupa murowane... zaczęły się zwolnienia, wszędzie brakuje ludzi ;)
użytkownik
06.09.2018 (4 miesiące temu)
06.09.2018 (4 miesiące temu)
Przez prawie 18 lat byłem pracownikiem wrocławskiego Cefarmu, pracując na stanowisku kierowniczym. Była to wspaniała firma i wspaniali ludzie, ale wszystko co dobre skończyło się po sprzedaży Cefarmu przez Skarb Państwa i przejęciu firmy w przez Farmacol. Była to klasyczna niby-prywatyzacja za zgodą ówczesnych rządzących Polską. Mieliśmy środki na akcjonariat pracowniczy, wyodrębniony własny fundusz prywatyzacyjny oraz świadomą i pracowitą załogę, która dwukrotnie część nagród, tzw. "trzynastek", przeznaczyła na zakup akcji. A były to znaczne kwoty stanowiące wielokrotność miesięcznego wynagrodzenia. Zabrakło dobrej woli, wiedzy i właściwego spojrzenia w przyszłość ze strony osób, które wówczas mogły wpłynąć na los firmy. Zostaliśmy podwójnie sprzedani i oszukani - przez decydentów z firmy oraz przez organy państwa polskiego z ministrem Wąsaczem na czele. Pracownicy innych firm otrzymali niezłą kasę jako załoga prywatyzowanego przedsiębiorstwa państwowego (Poczta Polska, PKP i inne) a my co ? - propozycję wykupu świadectw udziałowych za równowartość średniej klasy zegarka. Serdecznie pozdrawiam wszystkich byłych pracowników PZF Cefarm Wrocław, bardzo mile wspominam czas pracy spędzony w obiektach przy ulicy Kościuszki 56 oraz stawowej 10.
użytkownik
18.08.2018 (4 miesiące temu)
18.08.2018 (4 miesiące temu)
Kwestia stosowanej terminologii jest szczególnie istotna ze względu na współistnienie na rynku pracy zarówno cywilnoprawnych, jak i kodeksowych form zatrudnienia. Oba typy umów będą się znacznie różniły pod względem obowiązków zatrudnionego.
Jak pokazują wyniki ankiet przeprowadzonych w trakcie projektu pt. „Twoje Prawa w Pracy”, społeczeństwo polskie ma w dalszym ciągu problemy z odróżnieniem stosunku pracy od umów cywilnoprawnych, jakimi są m.in. umowa zlecenie i umowa o dzieło. W tym miejscu podkreślić należy, iż polskie prawo zabrania zastępowania umowy o pracę umową cywilnoprawną przy zachowaniu warunków wykonywania pracy.
Owe warunki zostały określone w art. 22 § 1 Kodeksu pracy jako elementy konstytutywne (podstawowe) stosunku pracy. Przez nawiązanie stosunku pracy należy zatem rozumieć sytuację w której pracownik:
a) zobowiązuje się do wykonywania pracy określonego rodzaju,
b) pracę tę wykonuje osobiście,
c) wykonuje ją na rzecz i pod kierownictwem pracodawcy,
d) w miejscu i czasie wyznaczonym przez pracodawcę.
W przypadku zlecenia i dzieła powyższe elementy stosunku pracy w zasadzie nie występują. Zlecenie i dzieło mogą być wykonywane zarówno przez osoby prawne, jak i osoby fizyczne, po pierwsze w ramach prowadzonej przez te osoby działalności gospodarczej i po drugie przez osoby fizyczne jako usługi osobiste świadczone na rzecz przedsiębiorców i posiadaczy nieruchomości
3. Umowa zlecenie należy do grupy umów o świadczenie usług. Jest to umowa, w ramach której przyjmujący zlecenie zobowiązuje się do dokonania określonej czynności prawnej dla dającego zlecenie
4. Natomiast umowa o dzieło jest to umowa, w ramach której przyjmujący zamówienie zobowiązuje się do wykonania oznaczonego dzieła, a zamawiający do zapłaty wynagrodzenia
5. Tylko pracownik zatrudniony na podstawie stosunku pracy (umowy o pracę, powołania, wyboru, mianowania lub spółdzielczej umowy o pracę) może domagać się swoich praw wyrażonych w Kodeksie pracy. Pracownik ten podlega również szczególnym
stawowym obowiązkom względem swojego pracodawcy. Osoby wykonujące pracę w ramach innego stosunku prawnego niż stosunek pracy (na przykład na podstawie umowy zlecenie) nie są pracownikami, a zatem nie stosuje się do nich regulacji ochronnych
Kodeksu pracy, lecz odpowiednie przepisy Kodeksu cywilnego. Pamiętać przy
tym należy o zasadzie wyrażonej w art. 22 § 11 Kodeksu pracy wskazującej, iż o tym z jaką umową mamy do czynienia nie decyduje nazwa umowy, lecz jej treść. Dlatego też zatrudnienie pracownika na wyżej opisanych warunkach jest zatrudnieniem na podstawie stosunku pracy, bez względu na nazwę zawartej przez strony umowy.
użytkownik
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
10.08.2018 (5 miesięcy temu)
Nie polecam - przede wszystkim warunki pracy. Jest koszmarny upał i duszność - przy bardzo intensywnym wysiłku fizycznym (8godzinny marszobieg, często z dużym obciążeniem oraz w zgarbionej pozycji - rączki od "wózków" są za krótkie dla osoby powyżej +170cm) po prostu nie da się złapać tchu, a pot płynie po całym ciele. Z toalety na hali nie da się korzystać, bo jest w niej goręcej niż w piecu.
Druga dramatyczna sprawa - grafik. Pani go układająca obiecuje na wejściu możliwość wyboru godzin pracy. Po pierwszym tygodniu pracy (od pierwszego dnia osiągany wynik 110-120% normy), w poniedziałek z rana, Pani od grafiku wysyła sms, że z przykrością odwołuje dzisiejszą zmianę. We wtorek to samo, w środę również, w czwartek i w piątek też. Oczywiście codziennie rano, tak aby człowiek przypadkiem nie zaplanował sobie czegoś na ten dzień - czegoś tak kuriozalnego w życiu nie doświadczyłam. Być może Pani od grafiku nie pomyślała o tym, że odwołując mi tygodniową zmianę firma wciąż opłacała mi składkę zdrowotną (oczywiście podstawową, bez ubezpieczenia od wypadków), więc swoją niekompetencją narobiła strat firmie, a i zmarnowała mi czas.
Kolejna przerażająca kwestia - wyjścia na przerwę. Jak w więzieniu, jak w xxxxxxx . Wszyscy ustawiają się gęsiego, stoją tak na środku hali, po czym przychodzi kierownik zmiany i daje znać ochroniarzom. Należy przejść między dwoma ochroniarzami pokazując identyfikator oraz swoją sylwetkę w obcisłym ubraniu bez kieszeni - aby nie być podejrzanym o kradzież.

Podsumowując - przepracowałam tam tydzień (po następnym tygodniu odwoływanym co rano przez Panią od grafiku nie zapisałam się już na żaden tydzień - serdecznie dziękuję. W konsekwencji jeszcze jakieś 1,5 miesiąca płacili mi ubezpieczenie a ja pracowałam wtedy w innym miejscu; i właśnie jakieś 1,5 miesiąca później przysłali maila, że rozwiązują ze mną umowę).

Wszystkim obecnym pracownikom Gemini życzę znalezienia normalnej pracy - z pewnym zatrudnieniem oraz nie powodującej garba i chorób stawów, ani omdleń.
Wszystkim zainteresowanym pracą tam - życzę pójścia do pracy gdziekolwiek indziej. Gorszej pracy niż tam w życiu nie spotkałam.
użytkownik
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
Opinia o Chełstowski L., stawowy B., Banaszczyk M. Przedsiębiorstwo sprzętowo - transportowe s.c.
Radom, Tokarska 3

Witam. Wkrótce będę pracować w Chełstowski L., stawowy B., Banaszczyk M. Przedsiębiorstwo sprzętowo - transportowe s.c.. Jak się pracuje? Na jaką umowę jest praca? Czy wypłaty są na czas?
użytkownik
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
04.08.2018 (5 miesięcy temu)
Odpowiem tobie tak, tempo na linii jest takie same prawie wszędzie, bo robisz 250 aut na 8 godzin, odejmując dwie przerwy , nie ma czasu na nic, mówię o tym gdzie ja robiłem!
Po czasie się wyrobisz, nabierzesz wprawy i będziesz musiał się do tego przyzwyczaić, z biegiem czasu firma podniesie normę i tak już do końca twojej egzystencji w tej firmie!
Jak będziesz miał znajomości to może gdzieś przejdziesz, jak nie, to skończysz z bólami stawów i nic cię nie zechce, bo będziesz wyeksploatowanym pracownikiem!

Nie licz na żadną pomoc bo nikt tobie nie pomoże a ich wielkie hasła promujące tę firmę , traktuj jak groteskę!

Będziesz robił tyle aut w jeden dzień co niemiec przez cały tydzień , tacy to my jesteśmy kochani, więc spróbuj, nawet trzeba spróbować bo może trafisz na lepszy dział, lepszą robotę, ale wątpię!

Poza tym jeśli masz rodzinę, dzieci, to wybierz co dla ciebie jest ważniejsze, bo spokoju mieć nie będziesz, będziesz gościem w domu, który po przyjściu z wachty, marzyć będziesz o śnie!
Co do pieniędzy, to wcale nie dają dużo, gdyż we Wrześni i okolicach są firmy gdzie dają więcej albo to samo, mając przy tym więcej czasu dla siebie, wybierz dobrze, bo nie wszystko złoto co się świeci!
użytkownik
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
02.08.2018 (5 miesięcy temu)
Opinia o Auto-Bis. Pietruszka W.
Świerklany, stawowa 57b

Cześć, znalazłam informacje że ostatnio Auto-Bis. Pietruszka W. zatrudnia kogoś do pracy . Czy inni pracownicy są ok? Jaką dają umowę? Czy płacą na czas?
użytkownik
30.07.2018 (5 miesięcy temu)
30.07.2018 (5 miesięcy temu)
Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Idealnych firm nie ma!!
użytkownik
25.07.2018 (5 miesięcy temu)
25.07.2018 (5 miesięcy temu)
a to dopiero spełniły sie słowa Pani Dr .za zło każdy bedzie płacił .
tak jak Bóg przemawiał do Faraona.wypuśc ludzi a ten nie .no to kara plaga itd.

to samo Kaczynski .Pani Dr mówi zrób to a ten dalej swoje ,niszczyć mordować i rujnowac . aż tutaj w końcu słowa Pani Dr obróciły sie w prawde ....i gdzie te ich rzady niszczenie rujnowanie itd ...

poszło w dymek .
a oto dowód.


Jarosław Kaczyński tak źle jeszcze nie wyglądał. Pogniecione ubranie, kamizelka na lewą stronę i potargane włosy
Trzeba to już powiedzieć wprost: prezes PiS cierpi i to bardzo. Jarosław Kaczyński, który porusza się o kulach, spędza u lekarzy nawet kilka godzin dziennie. Ostatnie zdjęcia prezesa nie napełniają jednak optymizmem.
Jarosław Kaczyński przechodzi ciężką kurację antybiotykową. Ostatnio prezes PiS walczył ponoć z infekcją bakteryjną. Okazuje się także, że operację wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego przejdzie później niż planowano. Ostatnio częściej niż o polityce i rządzeniu, nazwisko Kaczyńskiego pojawia się przy okazji chorób, szpitala i kul.

Spędza kilka godzin na rehabilitacji i wizytach u lekarzy. Był wręcz faszerowany bardzo silnymi lekami. Kaczyński cały czas szykuje się również na operację wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego. Zabieg przejdzie jednak po wyborach samorządowych, a nie w wakacje, jak zakładano wcześniej.
REKLAMA
Dramatyczne zdjęcia prezesa PiS. Tak źle jeszcze nie wyglądał

Jarosław Kaczyński został przyłapany przez fotoreporterów. Prezes PiS wygląda fatalnie. Już po samej twarzy widać, że cierpi. Nieuczesany, wręcz potargany, w rozciągniętej bluzie, pogniecionych spodniach oraz kamizelce ubranej na lewą stronę - takiego go jeszcze nie widzieliśmy.

Bo Kaczyński nawet na wizyty do lekarza ubierał się po prostu elegancko - czarny garnitur, biała koszula i krawat.

Problemy Kaczyńskiego z kolanem zaczęły się na zeszłorocznych wakacjach. Jarosław Kaczyński trafił do Wojskowego Instytutu Medycznego przy ulicy Szaserów w Warszawie w związku z chorobą zwyrodnieniową stawów. Według nieoficjalnych informacji, organizm prezesa zaatakowała bakteria, prawdopodobnie był to gronkowiec. To on miał być przyczyną zapalenia stawu kolanowego.

Podczas pobytu, polityk przebywał na oddziale Gastroenterologii, Endokrynologii i Chorób Wewnętrznych.
Morawiecki przejmuje PiS. Nieoczekiwany skutek choroby Kaczyńskiego

Przez chorobę prezesa w PiS rządzi Mateusz Morawiecki. Zawarł przy tym sojusz z trzema ważnymi politykami.
użytkownik
16.07.2018 (5 miesięcy temu)
16.07.2018 (5 miesięcy temu)
tam się fajnie pracuje, ale jak się pracuje krótko, bo na dłużej to się nie da. może młodzi tam dadzą radę, ale to też im na starość stawów wspułczuje
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "stawo"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kraków

Szczecin

Kołobrzeg

Katowice

omida Warszawa

Lubin

uber nowy maz Dwór

Przasnysz

biurowa wlochy Warszawa wlochy Warszawa

Mysłowice

masazysta Poznań

Kielce

opiekunka Łódź

Pilica

Częstochowa

Nauczyciel wspomagajacy Gliwice

uber Kraków

Lublin

sare Rybnik

Zabrze

iglotex Dąbrowa Sprzątaczka Rybnik

Rybnik

Puławy

Dobczyce

parking Okęcie

Opole

Ząbki

Poznań

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin