test
Znaleziono 114 wpisy pasujących do wyszukiwanego hasła "supersnow"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
6 sty (miesiąc temu)
6 sty (miesiąc temu)
Ciepłe obuwie po stówie ...
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Na kulturę to jest już za późno ... a jak będziesz pracował z lękiem czy Cię następnego dnia wyrzuca z pracy to będziesz wiedział co to strach i zastraszanie ... w xxxxxxx mam tą waszą kulturę
użytkownik
4 sty (miesiąc temu)
Mam
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
To nie jest odpowiedź na zadane pytanie, poza tym proszę, aby w ten sposób nie wyrażać się na forum publicznym, ponieważ prowadzimy dyskusję w sposób kulturalnych i nikt nikogo nie straszy, ani nie obraża. Masz wiedzę, aby odpowiedzieć na moje pytanie?
autor
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Mi się bardzo chciało ale już mi się odechcialo chcieć ... pewnie przy dzieleniu skraca zera ... co za xxxxxxx
użytkownik
13.12.2018 (2 miesiące temu)
13.12.2018 (2 miesiące temu)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Jak ktoś szuka miejsca do poleżakowania i przeczekania 8 godzin pracy to niech nawet nie próbuje swoich sił. Pracuje w firmie i nie mam zamiaru narzekać. Albo komuś się chce albo nie i tyle.
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Żeby nie górale to góry były by dwa razy piękniejsze ...
użytkownik
07.12.2018 (2 miesiące temu)
07.12.2018 (2 miesiące temu)
Precyzyjnie to w pysk ktoś może dostać ...
użytkownik
06.12.2018 (2 miesiące temu)
06.12.2018 (2 miesiące temu)
Szkoda Mikołajka dobry fachowiec był !!
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Ja w dalszym ciągu zachęcam, abyś przedstawił szczegółowo, jakich rzekomo oszustw doświadczyłeś pracując w firmie supersnow. Pamiętaj, że nie każdy ma doświadczenia związane z tym miejscem pracy, dlatego chciałbym, abyś swoje wypowiedzi wyrażał bardziej precyzyjnie i zrozumiale. Nieuzasadnione wpisy nie są wiarygodne.
użytkownik
04.12.2018 (2 miesiące temu)
04.12.2018 (2 miesiące temu)
Przyjdzie taki dzień że za te oszustwa i zlodziejskie igraszki przyjdzie zapłacić najwyższą cenę i wówczas zorientują się że są już na debecie ...
użytkownik
25.11.2018 (2 miesiące temu)
25.11.2018 (2 miesiące temu)
Może Ty będziesz w stanie bardziej precyzyjnie przedstawić, o czym piszecie? Nie każda osoba ma doświadczenia związane z pracą w tej firmie, dlatego ciężko zrozumieć, co takiego wydarzyło się w tej firmie. Sprecyzuj, proszę swój komentarz i opisz, co takiego się wydarzyło.
użytkownik
24.11.2018 (2 miesiące temu)
24.11.2018 (2 miesiące temu)
Nic nie sprzedali. Zostali oszukani, wykorzystani i okradzeni.
użytkownik
10.11.2018 (3 miesiące temu)
10.11.2018 (3 miesiące temu)
O jakiej sprzedaży piszesz? W ostatnim czasie nastąpiły jakieś wydarzenia w firmie supersnow, które są kluczowe dla zatrudnionych i potencjalnych pracowników? Zachęcam, abyś sprecyzował to, co napisałeś, ponieważ jest to na chwilę obecną mało jasna informacja z Twojej strony.
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Wykorzystany potencjał i już okazali się niepotrzebni. Za bezcen sprzedali swoją wiedzę!!!!
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
O kogo chodzi ?
użytkownik
06.11.2018 (3 miesiące temu)
06.11.2018 (3 miesiące temu)
Wykorzystany potencjał i już okazali się niepotrzebni. Za bezcen sprzedali swoją wiedzę!!!!
użytkownik
05.11.2018 (3 miesiące temu)
05.11.2018 (3 miesiące temu)
@ Damian co zrobiłeś rzekomo @Maria lub Marii weź się nie kompromituj i zmień chociaż jedną rzecz... niedaleko jest informatyk zapytaj jak to zrobić (rzekomo) to nie boli :P Co do pewności i stałości to fakt jest stabilna (rzekomo) jak wzwód u 68 latka i pewna (rzekomo) jak to że się nigdy nie skończy , głupio pytasz i niepotrzebnie -weź swój wzrok szukający rozumu i schowaj klawiaturę idź na spacer nakarm muchy pomasuj barana po dzwonku i bądź miły daj sobie spokój na tym forum w każdej formie , postaci pozdrawiam :)
PS. wiedz , że są ludzie , którzy wiedzą nie mniej niż ty
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Czy opisana przez Ciebie budowa, na której doszło do tragedii była realizowana przez firmę supersnow? Masz w ogóle jakieś potwierdzenie tego, że rzeczywiście tak było, czy to jedynie domysły? Podaj źródło swoich informacji na ten temat.
użytkownik
04.11.2018 (3 miesiące temu)
04.11.2018 (3 miesiące temu)
Prokuratura Rejonowa w Zakopanem skierowała do sądu akt oskarżenia, w którym zarzuca Piotrowi D. niedopełnienie obowiązków nieumyślne zaniechania w utrzymaniu budowli w odpowiednim stanie technicznym, które skutkowały śmiercią dwóch osób.

Chodzi o marcowy wypadek pod kompleksem narciarskim w Białce Tatrzańskiej. Przypomnijmy, iż drewniany "witacz", znajdujący się przy jednym z wejść, złamał się i przewrócił na ziemię. Nieszczęśliwie w jego pobliżu znalazły się dwie osoby, starsza kobieta z dzieckiem. 70-letnia kobieta z Warszawy zginęła na miejscu, a jej 7-letni wnuczek zmarł w szpitalu.

To właśnie Piotr D., członek zarządu spółki, był zdaniem prokuratury odpowiedzialny za dopilnowanie tego, by tego typu budowle znajdowały w dobrym stanie technicznym. Oskarżony nie przyznaje się do winy. Grozi mu do pięciu lat więzienia.

Moje sugestie dla supersnow:
Oddaj to co zabrales

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
Zmienić właściciela
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "supersnow"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin