test
Znaleziono 66 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "sygnity"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
31.12.1969 (48 lat temu)
31.12.1969 (48 lat temu)
Również nie polecam ... byłem umówiony z ramienia firmy na rozmowę do firmy sygnity. Oczywiście rozmowa się nie odbyła, ponieważ Klient zapomniał i nikt nie patrzy na to, że człowiek kombinuje, stara się o wolne w pracy ... po prostu mają to w 4 literach .
użytkownik
1 paź (2 miesiące temu)
1 paź (2 miesiące temu)
@Hheyy, dziękuję za słowa wsparcia. Masz rację jestem moderatorem tego wątku i zadając pytania o obecne warunki pracy u tego pracodawcy pomagam innym użytkownikom, którzy szukają zatrudnienia.
Na stronie pracodawcy http://www.sygnity.pl/kariera/oferty-pracy jest kilka ogłoszeń o pracę, a także staży dla studentów i absolwentów. Wyjaśniony jest także dokładnie proces rekrutacji. Warto tam zajrzeć i znaleźć coś dla siebie.
użytkownik
14 maj (6 miesięcy temu)
14 maj (6 miesięcy temu)
Pracowałem jak jeszcze w 2KMM była Aneta i mimo, że wszystko było poukładane, to przechyliły szalę perspektywy w SGN. Dobremu programiście, który opiekuje się projektem sygnity jest w stanie zapłacić około 6-8 do ręki. Mogę zarekomendować tych programistów, których znałem w 2KMM do nas.
użytkownik
25 kwi (7 miesięcy temu)
25 kwi (7 miesięcy temu)
Jakie są wasze odczucia związane z pracą w tej firmie? Wiele osób odradza podjęcie zatrudnienia w tym miejscu, jaki jest tego powód? Jakie widzicie wady dotyczące pracy w sygnity S.A.? Nie odpowiada wam atmosfera, brak możliwości rozwoju, czy jeszcze jakaś inna kwestia?
użytkownik
21 kwi (7 miesięcy temu)
21 kwi (7 miesięcy temu)
Proszę o merytoryczne wypowiedzi na forum sygnity S.A.. Wtedy takie wypowiedzi są w stanie pomóc innym użytkownikom forum.
użytkownik
23 lut (9 miesięcy temu)
23 lut (9 miesięcy temu)
sygnity wstaje z kolan zatrudniają ludzi pozyskują coraz więcej klientów.
użytkownik
16 sty (10 miesięcy temu)
16 sty (10 miesięcy temu)
W sygnity pracowałem ponad rok i bardzo byłem zadowolony na stanowisku Specjalista ds. Sieci. Co prawda firma nie miała pieniedzy na nowy sprzęt itp , raz udało mi się być na szkoleniu. Ekipa z BI, z jaką miałem okazję pracować na Klimczaka nie ma sobie równych. Każdy każdemu pomagał, można było się pośmiać i pożartować i wyjść czasem do Bierhalle na piwko :) Byłem na samozatrudnieniu jak i na UoP i nie było problemu z nieterminowym dostaniem pensji :) Wiadomo zaczęły się problemy finansowe to i zwolnienia, ale czas w sygnity będę ZAWSZE mile wspominał! Na wypłatę też nie narzekałem. Kto hejtuje ten nie był w BI :D
użytkownik
24.11.2017 (rok temu)
24.11.2017 (rok temu)
Będzie gleba ... aż miło :) I dobrze bęcwałom. Miałem do czynienia z ludźmi z sygnity ... w dużej większości nepotyzm i kumoterstwo wylewało się strumieniami; poza tym decydenci niestety to ludzie nie działający dla firmy lecz dla siebie ...
użytkownik
15.11.2017 (rok temu)
15.11.2017 (rok temu)
Widocznie wpływy były zaplanowane na wirtualnie ubzduranych przychodach, cóż taki dobór Handlowców i Managementu (nie wszystkich oczywiście). Nawet sygnity płaci na czas Współpracowników. Oj gdyby firma była na giełdzie to zapewne ciekawe rzeczy byśmy wyczytali w raportach bieżących.

Ciągle czytałem,
"Firma stale się rozwija i ma coraz więcej projektów w tym zagranicznych"
Rozumiem, że to są projekty bez przychodów?
użytkownik
28.10.2017 (rok temu)
28.10.2017 (rok temu)
Cześć, w sygnity widzę jest oferta pracy na Analityka Systemowego.
Czy warto podjąć pracę - w jakiej kondycji jest firma? Czy obecnie przypadkiem nie stagnuje lub wręcz przechodzi do formy przetrwalnikowej (redukcje pensji, zwolnienia, etc.)?

Widzę są różne opinie a niektóre komentarze się wzajemnie wykluczają. Proszę o odp. kogoś z pionu wytwórczego.
użytkownik
11.10.2017 (rok temu)
11.10.2017 (rok temu)
Właśnie dostrzegłem, że na pracuj.pl nie ma żadnych ogłoszeń ITmagination, na innych portalach rekrutacyjnych z resztą również. Na pracuj.pl nawet sygnity, z którego ludzie się ewakuują prawie wyskakując przez okna, ma na pracuj.pl swoje ogłoszenia i to całkiem nie mało.
użytkownik
03.10.2017 (rok temu)
03.10.2017 (rok temu)
Cześć.



ITmagination nie jest spółką publiczną, więc nie można śledzić na bieżąco co się dzieje, jak to ma miejscu w przypadku sygnity.

Możliwe będzie dopiero zweryfikowanie faktycznie jak rozwój wyglądał w 2017 roku na podstawie sprawozdania złożonego do Krajowego Rejestru Sądowego, a możliwe to będzie w następujących terminach:



Termin na złożenie dokumentów do KRS to nie później niż 15 dni od dnia zatwierdzenia sprawozdania finansowego. Zatwierdzenie sprawozdania finansowego powinno nastąpić nie później niż po upływie sześciu miesięcy od dnia bilansowego.

Jeżeli sprawozdanie finansowe nie zostało zatwierdzone w tym terminie, to należy je do sądu złożyć dwukrotnie: jeszcze niezatwierdzone – w ciągu 15 dni po upływie terminu do zatwierdzenia, a także 15 dni po jego zatwierdzeniu wraz z wymienionymi wyżej dokumentami.



Warto podkreślić, że na obowiązek złożenia sprawozdania do KRS nie wpływa brak kontynuacji działalności, złożenie wniosku o upadłość czy ogłoszenia upadłości.
użytkownik
29.09.2017 (rok temu)
Właśnie sygnity (przez niektórych nazywane Syfzgnity) zaorało ze 50% serwisu (nowe pomysły P. Zdu.....a, który to poprzednio zaorał cały Interams w 1994 r.). Ci co zostali, są przydzieleni virtualnie do pionów/sektorów. Pensja - niezmienna od chyba 5-10 lat, premia -a co to jest premia, szkolenia -sami się mieliśmy szkolić, bo zawsze brak kasy - cały czas tylko były obiecanki. Pozdrawiam tych co pozostali w tym bagienku - acha akcjonariusze chyba szykują się do sprzedania/upadłości firmy, bo skąd zarządzik weźmie te miliony na spłatę obligacji.
użytkownik
12.04.2017 (rok temu)
12.04.2017 (rok temu)
Kolego z sygnity, czytałeś taki artykuł ?

http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,21541795,wysnione-zycie-programisty-ile-zarabia-sie-w-it.html

Czy sięgacie tych poziomów ?
Jeśli tak to jaki staż i jakie papiery trzeba mieć i jakie technologie opanowane ?
Czy to kwoty na umowę czy na samozatrudnienie ?
użytkownik
02.03.2017 (rok temu)
02.03.2017 (rok temu)
Kiedyś wpisywałem się jako "niedawny pracownik 2014-04-03 15:18"
Teraz też w Katowicach w sygnity.
Jakie zarobki teraz w 2KMM ?

Zapraszam doświadczonych prog chętnych do wytężonej pracy od zaraz (minimum 5k do ręki).
Chyba, że ktoś ma papiery, to jest więcej.
użytkownik
01.03.2017 (rok temu)
01.03.2017 (rok temu)
W sygnity i Newind, IBM wrocław pracują informatycy,którzy maja maszynę do czytania myśli.

Maszyna powoduje raka mózgu. Powinni w trybie natychmiastowym wyrzucić radioodbiorniki do podsłuchiwania Polaków. Informatykami w większości są osoby pochodzenia rosyjskiego urodzone w Polsce. Słuchają inżynierów w słuchawkach tel. komórkowych i sprzedają pomysły do FR.
użytkownik
09.02.2017 (rok temu)
09.02.2017 (rok temu)
Praca w sygnity była moją pierwszą pracą w zawodzie, a było to 10 lat temu. Z początku było naprawdę nieźle. Była dobra atmosfera pracy, projekt ciekawy, zarobki takie sobie, ale bez doświadczenia to chyba oczywiste. Sęk w tym, że z czasem zacząłem tracić motywację do lepszej pracy.

Swego czasu była akcja przedstawiająca firmę jako przyjazną pracownikom, z ludzkim podejściem itp. Ta promocja wyglądała wręcz żałośnie. Absurdalna biurokracja, korporacyjna kultura (sprzeczna z ludzkim podejściem) i wiele innych drobnych czynników sprawiały, że przestałem się starać. Nie miałem odwagi się zwolnić z pracy i w sumie cieszyłem się, gdy niebawem załapałem się na zwolnienie grupowe.
użytkownik
08.02.2017 (rok temu)
08.02.2017 (rok temu)
Witam, jakie są widełki płacowe w sygnity dla programistów?
użytkownik
01.09.2016 (2 lata temu)
01.09.2016 (2 lata temu)
Jestem tu od pół roku. Dużo zależy od Twojego nastawienia. Jak zrzędzisz to wszędzie będziesz Ci żle, jak umiesz docenić pozytywy - jest OK. Duży wpływ ma bezpośredni przełożony. Ja akurat trafiłem dobrze. Mam normalnego szefa, człowieka który rozumie różne życiowe sytuacje i daje dużą swobodę działania. Po to mnie zatrudnił żebym nie pytał co i jak robić, ale żebym zrobił - kompetencje sprawdzono w toku rekrutacji. Atmosfera w zespole jest b. dobra. - naszym zespole. W innych teamach bywa różnie. Mamy bardzo duży rozstrzał w kompetencjach mimo takich samych stanowisk. Rozumiem że odzwierciedlony w wysokości pensji. Jak większość korpo, dostajesz pakiet - tel. pakiet medyczny, sportowy, ubezpieczenie. Pensja - wszystko w twoich rękach - masz jedną szansę - wyciskaj cytrynę w trakcie negocjacji, bo ruszyć to co dostałeś na początku się nie da. Nie ma kawy, ale są świeże owoce. Organizacja z olbrzymim potencjałem, ale nie wykorzystywanym nawet w połowie. Nigdzie nie widziałem (od 15 lat w IT) tak słabego mierzenia i nadzoru nad sprzedażą, pipelinem - to źle wróży, co widać na giełdzie. sygnity obchodzi 25 lecie i boję się, że nie doczeka - 30 lecia.
użytkownik
21.07.2016 (2 lata temu)
21.07.2016 (2 lata temu)
dzisiaj dostałem propozycję pracy w sygnity S.A. w dzile szkoleń kontrakt pracuje ktoś może się podzieli swoimi doświadczeniami?



Pozdrawiam
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "sygnity"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Ząbki

Kraków

Dobczyce

Poznań

Rybnik

its Rzeszów

Proszowice

Krapkowice

Wrocław

Głubczyce

Tychy

Tczew

Chorzów

Bydgoszcz

Opole

Warszawa

Trzebinia wyzsza Za Szkołą
Murarz Bydgoszcz
Kucharz Warszawa Wawer

Koszalin

kasjerka Piaseczno lubfarm Lublin

Lębork

Lublin

tarnowskie Góry

Głogów

Gogolin

Miechów

Dzierżoniów szymanski Jacek

Kłodzko

Hydraulik Zabrze

Kluczbork

Sopot

jastrzebie Zdrój

Pruszków

Wolbrom
szatniarz Warszawa

Karpacz

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin