test
Znaleziono 116 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "telemedycyna polska"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
22.04.2018 (9 miesięcy temu)
Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się firma na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Katowice.
użytkownik
23.01.2017 (2 lata temu)
23.01.2017 (2 lata temu)
Witam
Mam pytanie gdzie można znaleźć jakieś ogłoszenia o wolnym etacieu was albo jak można się skontaktować z takim zapytaniem.
Z góry dzięki za odpowiedź.
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
Dobrze, że nie jest to nastawione na wciskanie czegoś @zadowolonypracownik bo tego bym nie zniosła. Powiedz w takim razie czy będziecie kogoś potrzebować w najbliższym czasie?
użytkownik
18.10.2016 (2 lata temu)
18.10.2016 (2 lata temu)
Czytałam kiedyś powyższe opinie i nie ukrywam - mocno mnie zniechęciły do pójścia na rozmowę kwalifikacyjną. Na szczęście postanowiłam przekonać się na własnej skórze jaka jest prawda i od kilku lat jestem zadowolonym pracownikiem Telemedycyny Polskiej :). Tak, jak Ela kiedyś, pracuję w Centrum Telemedycznym (do niedawna było to Centrum Monitoringu Kardiologicznego) a ponieważ firma stale się rozwija będą też wprowadzane nowe usługi. Z resztą, w firmie zaszło wiele pozytywnych zmian choć nigdy źle nie było. W Katowicach nie ma już działu Call Center więc nie obawiajcie się, że traficie do miejsca, w którym będziecie musieli "coś wciskać". Ludzie sami do nas dzwonią i pytają w jaki sposób mogą zostać naszymi Pacjentami. Dodam jeszcze, że nie są to tylko osoby w podeszłym wieku. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu 30 i 40-latków boryka się z poważnymi problemami kardiologicznymi. Informacja dla tych, którzy twierdzą, że firma naciąga biednych staruszków: istnieje coś takiego, jak Narodowy Program Teleopieki Kardiologicznej i każda osoba może ZA DARMO otrzymać na 3 miesiące zestaw do badań EKG i nie ma tu haczyków. Praca daje wiele satysfakcji, szczególnie gdy słyszy się tak miłe opinie, jak ta od moni68. Trzeba być pracowitym ale to Pacjenci dają nam siłę i radość, na pewno nudzić się nie będziecie. Natomiast lekarze, z którymi pracujemy są sympatyczni i dzięki nim możemy poznać wiele interesujących zagadnień medycznych. Nasza kierowniczka - bo jak tu można o niej nie wspomnieć - jest bardzo życzliwą osobą i przyjemnie się z nią pracuje. Ponadto, obiema rękami mogę podpisać się pod tym, co napisała Ela :).
użytkownik
13.10.2016 (2 lata temu)
13.10.2016 (2 lata temu)
no i to jest najepsza rekomendacja dla pracodawcy jeśli pracownik myśli o powrocie na zatrudnienie do firmy - bardzo mnie natomiast kusi zatrudnienie u was jako manager projektu - czy przewidywane są jakieś rekrutacja takie na ten rok?
użytkownik
13.10.2016 (2 lata temu)
13.10.2016 (2 lata temu)
Pracowałam przez długi okres czasu w Centrum Monitoring Kardiologicznego Telemedycyny (przy obsłudze pacjentów). Na temat pracy w call centrem wypowiedzieć się nie mogę, ponieważ tam nie pracowałam, ale jeżeli chodzi o prace w biurze to nie wiem skąd te negatywne komentarze. Co prawda praca nie należy do najłatwiejszych, ale relacje między pracownikami i kierownictwem są bardzo pozytywne, zakres obowiązków jest jasny (nic nikomu nie sprzedajemy), pacjenci zazwyczaj są osobami życzliwymi i nie sprawiają problemów. Nie ma żadnych przymusowych nadgodzin a co do grafiku zawsze można się dogadać. Ogólnie pracę wspominam dobrze i gdyby nie przeprowadzka pewnie dalej bym tam pracowała. Polecam.
użytkownik
08.05.2016 (2 lata temu)
08.05.2016 (2 lata temu)
@Ewa no wlasnie a co w tym zlego? wlasnie dobrze ze pisza to pracownicy
użytkownik
23.04.2016 (2 lata temu)
23.04.2016 (2 lata temu)
paka, teraz mają rekrutacje, szukają pracownika działu kadr i płac, ich wymagania to znajomości programów Symfonia, Superpłace, obsługa programu Płatnik, znajomość prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, podatku PIT, czy umiejętność dobrej organizacji pracy.
użytkownik
21.04.2016 (2 lata temu)
21.04.2016 (2 lata temu)
Wiesz co, a co ma się niby wypowiadać jeśli nie pracownicy firmy skoro tutaj jest forum pracowników, wydaje mi się, że to jest całkiem normalne, skoro tak jest
użytkownik
20.04.2016 (2 lata temu)
20.04.2016 (2 lata temu)
Widzę że wypowiadają się sami pracownicy firmy, żałosne. Nie polecam usługi. Mój Tata miał tą " opiekę" sytuacja miała miejsce kilkakrotnie gdzie nie mógł dodzwonić się na ich infolinie, a gdy pewnego dnia jego bóle i duszności nasiliły się i chciał się przebadać, jak zwykle nikt nie odbierał więc natychmiast sami zadzwoniliśmy po karetkę,to był zawał! Nie wspomnę o problemach przy chęci rozwiązaniu umowy i karach umownych, naciągacze!! więc nie ma co na nich liczyć.Grunt to mieć lekarza prowadzącego i kontrolnie chodzić do ośrodka zdrowia bądź przychodni na EKG, każda pielęgniarka zrobi je od ręki, za darmo bez płacenia abonamentów i zakupu tandetnego aparatu. Przykre jest to że powstaje coraz więcej firm żerujących na nieświadomości i naiwności starszych osób.
użytkownik
22.03.2016 (2 lata temu)
22.03.2016 (2 lata temu)
tylko że @lolek bolkowski z tego co patrzę to chyba nie mają już żadnych nowych ofert do przyjęcia ludzi, ale zaglądaj na najlepszyfachowiec.pl to może niedługo coś nowego się pojawi to na pewno to wstawią;)
użytkownik
14.03.2016 (2 lata temu)
14.03.2016 (2 lata temu)
to masz rację, działalność tej firmy to w pewnym sensie misja społeczna bardzo ważna i to mnie zachęca do podjęcia u nich zatrudnienie. fajnie że zapewniają rzekomo nawet pomoc w wezwaniu karetki
użytkownik
11.03.2016 (2 lata temu)
11.03.2016 (2 lata temu)
ogólnie @frodo ich działalność niesie ze sobą wiele dobrego, nawet wielu ludzi nie wie jak teleopieka kardiologiczna wspomaga naszych polskich seniorów i nie tylko
użytkownik
21.02.2016 (2 lata temu)
21.02.2016 (2 lata temu)
Moim zdaniem to bardzo dobrze, ze są takie firmy które anagżują sie w akcje społecznościowe, tworzą programy i organizuja badania nawet darmowe na terenie kraju dla pacjetow, a 28.02 w Poznaniu oferują bezpłatne badania serca, wiec warto się wybrać.
użytkownik
16.02.2016 (3 lata temu)
16.02.2016 (3 lata temu)
Raczej nie szukają cały czas @tedd, bo ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Widać, że stabilne zatrudnienie jest cały czas u nich zapewnione, a jakie są średnie zarobki? Pozdrawiam
użytkownik
23.01.2016 (3 lata temu)
23.01.2016 (3 lata temu)
@moni68 to super że udało się uratować Twojej mamie życie. Właśnie takie firmy są jak najbardziej potrzebne, solidne z dobrze przygotowanymi pracownikami. Widać że liczą na swoich pracowników i nie szukają co chwilę nowych ludzi
użytkownik
23.01.2016 (3 lata temu)
23.01.2016 (3 lata temu)
Cała moja rodzina jest zniesmaczona opiniami na temat Telemedycyny.
Dlaczego? Od ponad 8 lat moja mama choruje na migotanie przedsionków, lekarz do którego chodzi na kontrole, polecił nam monitoring kardiologiczny.Szukaliśmy w internecie informacji na ten temat i znaleźliśmy Telemedycynę Polską S.A. firmę, która oferuje swoim pacjentom taką usługę. Oczywiście zaraz też przeczytaliśmy opinie na ten temat zamieszczone w necie.Ręce opadają, co za zawistny i wredny naród, ale spróbować trzeba, bo zdrowie ważniejsze. Mojej MAMIE URATOWANO ŻYCIE WZYWAJĄC KARETKĘ NA CZAS !!!!Od razu wiedzieliśmy,że opinie piszą ludzie, którzy nie mają nic wspólnego z medycznymi usługami jakie ma w ofercie firma. Są to ludzie bez skrupułów,chcący zniechęcić innych, obrażeni, bo zapewne nie chciano ich przyjąć do pracy, albo się do niej zwyczajnie nie nadawali.Z głupoty nie zdają sobie sprawy,jak wiele złego mogą wyrządzić odgryzając się, bo są ludzie którzy czytają te fora i na podstawie nich podejmują decyzję. Nikt z tych osłów nie pomyśli o innych tylko o sobie i swojej urażonej dumie. Kompletny brak empatii.Żenada i Wstyd!!! telemedycyna polska S.A. JESTEŚCIE POTRZEBNI!!!!!!!
użytkownik
17.01.2016 (3 lata temu)
17.01.2016 (3 lata temu)
@lila racja, nikt nie dostrzega pozytywnych aspektów tej firmy, no i mylą przede wszystkim... ale ogólnie firma jestem dobra, informatycy zarabiają ponad 4000
użytkownik
15.01.2016 (3 lata temu)
15.01.2016 (3 lata temu)
To nie jest ta firma, która oszukuje staruszków! Były takie różne reportaże, ale tamta firma była z Warszawy chyba, a nie z Katowic... A wiesz chociaż, ilu osobom ta firma uratowała życie? Bo o pozytywach jakoś nikt nie chce mówić, co za naród!
użytkownik
14.01.2016 (3 lata temu)
14.01.2016 (3 lata temu)
To banda oszustów, śliskie towarzystwo. Oszukują biednych staruszków, a szeregowymi pracownikami pomiatają. Wśród osób kierujących firmą podejrzane indywidua. Piszę, bo pracowałem tam jakiś czas i ... straciłem wiarę w rodzaj ludzki..
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "telemedycyna polska"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum carfree Kraków

Kołobrzeg

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin