test
Znaleziono 15 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "thg"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
7 lut (10 dni temu)
7 lut (10 dni temu)
Witam serdecznie jestem pracownikiem thg w Magnicach . Wiele słyszałem negatywnych opinii o tej firmie i jej pracownikach. Wyjaśnienia państwu na czym to wszystko polega. Ludzi którzy na samym początku zawarli umowę z ta firmą pierwsza grupa pracowników to dzięki wam tak naprawdę są te opinię o tej firmie negatywne. Wg nie pojmuje waszego rozumowania. Uciekacie z Amazonu a wszystkie pomysły przynosicie do thg nie macie własnych pomysłów sami z tej firmy robocie 2 AMAZON . Traktujecie Liderów , Koordynatorów i Kierowników jak kumpli z podwórka Szanowani państwo To nie jest piaskownica Oni mają prawo ci kazać.zapierdalać i krzyknąć na ciebie bo jesteście pionkami w tej grze. Piszecie o nich złe słowa a to też ludzi co muszą codziennie przychodzić.do pracy i wysłuchiwać waszego pierdolenia na okrągło bo nie potraficie ogarnąć 2prostych działów jak PICK I PACK. Pracuje na sorcie i widzę często źle spakowane paczki. Powiedźcie mi jak można być tak pustym człowiekiem że nie potraficie włożyć głupiego przedmiotu w jebany karton tak aby się nie ruszał i zakleić go solidnie. nawet tego część osób nie potrafiło To proszę szanować innych bo sami nie lepsi jesteście. A Firma thg w Magnicach jest naprawdę dobrą firmą. zgraną ekipą i nie można o niej źle powiedzieć Bo PRACOWNICY. tworzą firmę. a nie Ludzie co nią zarządzają. Staranność , sumienna praca, wyrabianie normy, nowe dobre pomysły uśmiech i szybkość jest potrzebna . Bo wyjebane wszyscy mogą mieć ale cierpią ci co chcą do czegoś dojść. Pracuje tam juz 4 MIES I SZKOLENIA MAM PRAWIE NA WSZYSTKICH DZIAŁACH. Więc trzeba chcieć coś osiągnąć a się to otrzyma ZAPRASZAM MŁODYCH LUDZI I NIE TYLKO aby zaczęły pracę w thg bo WARTO !!!
użytkownik
7 sty (miesiąc temu)
7 sty (miesiąc temu)
thg . Pierwsze wrażenie super , po kilku tygodniach jakaś tragedia . Jedna świnia podlizuje xxxxxxx do każdego a później nawet własne koleżanki podpieprza, lizus i konfident . Więcej podpierdal**czy i szefów niż pracowników .

Karma wraca !!!!
użytkownik
5 sty (miesiąc temu)
5 sty (miesiąc temu)
Nie interesują NAS informacje dotyczące Firmy thg.
Jesteśmy pracownikami firmy GARDINIA Oławska 4
55-040 Domasław
[email protected]
Uwaga!! ,Uwaga!! Przyjeżdża w poniedziałek - będą podwyżki PŁAC
użytkownik
2 sty (miesiąc temu)
2 sty (miesiąc temu)
thg jest naprawdę dramat jak potrzebowali na weekend to było fajnie A później pracy nie ma to zwalniają i jeszcze co najlepsze mówia agencje jak ruszy praca to zadzwonia i bendzie można wrucic do pracy normalnie bo teraz mają postój śmiech na sali kto bendzie czekał 3 lub więcej tygodni bo oni pracy nie ma A za chwilę nowe osoby benda bo znów ruszy praca A jak się skończy to zwolnią jak by mniej ludzi przyjęli to by było co robić bo sami swoi by byli A tak tych co od początku pracowali to większość zwolnili A tych co nowi to praktycznie zostawili i jaką tu logika jak to pójdzie tam pracować to niech się nie nastawiam że pracuje tam dłużej nic 3 miesiące lub 2 miesiące bo z ludzi robią debili pozdrawiam i życzę powodzenia ps..
Amazon napewno lepszy niż thg
użytkownik
26.12.2018 (miesiąc temu)
26.12.2018 (miesiąc temu)
thg jest super gdy chce ktoś pracować i się przykłada do tego to umowę przedłużają zawsze w zakładach jest jakiś minus ale jak do thg to jest naprawdę dobrym zakładem i dobrze płacą tylko musisz przyłożyć się do tego
użytkownik
16.12.2018 (2 miesiące temu)
16.12.2018 (2 miesiące temu)
Nie polecam firmy thg, zostałem zatrudniony przez pośrednika na stanowisko koordynatora zespołu w pierwsze dni ich istnienia w Magnicach. Dopiero drugiego dnia zatrudnienia w firmie dowiedziałem się ze firma nic nie wie o moim stanowisku - zostałem potraktowany jak zwykły pracownik. To że miałem inną umowę od innych pracowników i stawkę godzinową nie miało dla nich znaczenia. Nikt z kierownictwa nie był zainteresowany wyjaśnieniem sytuacji tylko mówili cytuję "byśmy sami wyjaśniali swoje sprawy z pośrednikiem" jak to świadczy o ich stosunku do pracowników? Jaka to jest firma która nie umie nawet współpracować z pośrednikami? Mimo to przepracowałem tam jeszcze 1.5 miesiąca gdyż mówiono mi że będą mnie tu cytuję "promować na to stanowisko gdy ułoży się sytuacja w firmie". Jak łatwo się domyśleć czarę goryczy przelała informacja że stanowisko przeszło mi koło nosa gdyż dostała to osoba która umiała się przylizać kierownictwu! Kierownik główny nawet nie był zainteresowany przeprowadzić że mną rozmowy na ten temat. To że miałem większe kwalifikacje i umiejętności nie miało żadnego znaczenia. Na + jedynie mogę dodać że fajnie zapowiada się dział trenerski w thg, warto się do niego zapisać. Grupa ma fajną nie korporacyjną atmosfera choć kierownik z mocno specyficznym poczuciem humoru.
użytkownik
14.12.2018 (2 miesiące temu)
14.12.2018 (2 miesiące temu)
Chyba żarty jakieś księżniczka i meżuś to tragedia przydała By się PAŃSYWOWA INSPEKCJA PRACY W SPRAWIE MOBINGU mam przepracowany 17 lat i tak jak tam traktuje się ludzi zaskoczyło mnie bardzo ludzie zastraszenia biegają umów i tak nie mają przesyłanych no chyba że jesteś ładna dziewczyną i wpadłaś w oko jakiemuś liderowi menadżerowie to wtedy tak lub FAŁSZYWE USMIECHY DO KSIĘŻNICZKI I WCHODZENIE W CZARNĄ DZIU... pracowitość nie ma nic do rzeczy NIESTETY ODRADZAM JUŻ W AMAZONIE JEST lepiej gdyby nie 10godziny dzień pracy ODRADZAM i OSZCZEGAM jeśli komuś zależy na stałej PRACY w miłej atmosferze to nie thg
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
To strona poświęcona thg czy firmy Gardinia?
użytkownik
01.12.2018 (2 miesiące temu)
01.12.2018 (2 miesiące temu)
Byłam pracownikiem thg i nie polecam tej firmy ponieważ nie szanują tam ludzi którzy pracują tylko byliśmy potrzebnie na weekend Black Friday A po paru dniach nam podziękowali i jeszcze rozwiązali umowę za porozumieniem stron gdzie człowiek nawet na zasiłek nie może iść i na święta zostaje bez pracy to tylko thg TAK ROBI....
użytkownik
30.11.2018 (2 miesiące temu)
30.11.2018 (2 miesiące temu)
thg jest super gdy chce ktoś pracować i się przykłada do tego to umowę przedłużają zawsze w zakładach jest jakiś minus ale jak do thg to jest naprawdę dobrym zakładem i dobrze płacą tylko musisz przyłożyć się do tego
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
xxxxxxx się z tą swoją ofertą! Przyjęli ludzi na okres Black weekend zmusili do pracy nadterminowej grożąc że ich zwolnią a później i tak zwolnili część i pozostałą część również zwolnią tylko w innym terminie. Pierd***na Księżniczka zarządzająca jedną ze zmian to się nadaje ale chyba tylko na aktorkę całego zamieszania. Kłamstwo i propaganda. A jak się nie uśmiechasz czy nie masz idealnego wyglądu to wylatujesz! To jedna wielka Kpina i propaganda która będzie jeszcze długo pacyfikowana z mojej strony! Odsyłam do poczytania opinii na temat thg UK : https://www.indeed.co.uk/cmp/The-Hut-Group/reviews?fcountry=ALL
użytkownik
29.11.2018 (2 miesiące temu)
29.11.2018 (2 miesiące temu)
Ludzie odradzam wam pracy w tym zakładzie! W tych magnicach Jest gorzej niż w Amazon! Ponadto jej nazwa została celowo zmieniona aby nie kojarzyć jej z Angielską filią thg która ma okropne i bardzo prawdziwe opinie. Black Weekend to był horror pracowaliśmy przez okrągły tydzień bez dnia wolnego w weekend po 12h tylko po to aby nas na koniec ZWOLNIONO liderka Czaplińska to jakaś pieprz*** psychopatka chora na głowę.
użytkownik
02.11.2018 (3 miesiące temu)
02.11.2018 (3 miesiące temu)
Fakt, że firma zapomina o przyjęciach/rozmowach nowych pracowników jest potwierdzony i dotyczy wielu osób. Atmosfera jest zła, rotacja ludzi jest potężna, a słuchając ludzi można odnieść wrażenie, że każdy czeka na inną propozycję pracy. A więc zacznijmy od faktu, że osoby z działów trzymają się razem - jednak mała część osób jest normalna i można porozmawiać. Jednak ostatnio przyjęte osoby na Liderów, podważają jakiekolwiek kompetencje HR. Gogusie lub Kloszardzi - krótko mówiąc nieroby, jeden lata pyta o wszystko, a drugi to samo tylko raport pisać potrafi. Wymagają wiedzy o całym procesie od operatorów, wołają technika, inżyniera,osobę z jakości - każdego tylko nie ja Lider, co gorsze osoby które mają "nadzorować linię i pracowników" boją się zwracać uwagę pracownikom z Ukrainy (nie wymagana znajomość Polskiego - mają tłumacza, o ironio) uwagę... dlaczego? Nie wiem. I tak mamy hordy osób patrzące przez okna, chodzące w tę i z powrotem,dewastujące toalety, siedzące na stołówce. Do Polaków za to chamówę odstawiać potrafią wzorowo. I tak ty pracujesz 12 godzin na jednym stanowisku, a Ukraincy się zmieniają, bo kto im zabroni? Brakuje wszystkiego (np. ciuchów,wody,kubeczków,papieru w WC), a nie zanosi się nic na poprawę. Firma pracuje na 4 brygady Czy zatem warto? Już chyba lepiej iść do Amazona/Biedronki/Lidla/Ideal-a/thg. Sam stwierdziłem, że to nie ma sensu. Pozdrawiam Paka - 12h z wkrętarką się męczyć kiedy inni sobie spacerują i siedzą na fajce bo "YA ne ponimayu" (ale HR ich uwielbia jak widać - dziennie po 50 osób nowych) :)

PS Stawka dla operatora to 2800 brutto.
użytkownik
01.11.2018 (3 miesiące temu)
01.11.2018 (3 miesiące temu)
Jesteśmy jedną z globalnych firm e-commerce działających w segmencie Zdrowia i Urody.
Nowo powstałe centrum produkcyjno-logistyczne w Magnicach pod Wrocławiem, jest pierwszą inwestycją thg w Polsce i zwiastunem szerszego wejścia firmy na rynek europejski.

Nowoczesny magazyn zlokalizowany jest bezpośrednio przy drodze ekspresowej S8 i zajmuje powierzchnię 62 tys. mkw, w obrębie której znajduje się również przestrzeń biurowa. W centrum The Hut Group, łączącym w sobie funkcję produkcyjną oraz logistyczną, pracę znajdzie nawet 500 osób.

Ciekawą pracę na stanowiskach magazynowych oraz biurowych, w ramach której zapewniamy:

Stabilną pracę w nowo powstałym centrum logistycznym w Magnicach
Realną perspektywę rozwoju i możliwość współtworzenia nowego miejsca pracy
Konkurencyjne wynagrodzenie + premie
Sprawną, bezstresową rekrutację
Wdrożenie do pracy, możliwość udziału w szkoleniach wewnętrznych i zdobycia doświadczenia oraz awansu w strukturach firmy
Przejrzyste warunki zatrudnienia
Wsparcie Konsultanta Manpower na każdym etapie rekrutacji i zatrudnienia
Przyjazną atmosferę pracy w komfortowych warunkach

Bezpłatny transport pracowniczy z wielu miejscowości
Dofinansowanie do smacznych posiłków pracowniczych
Pracę w systemie zmianowym od pon. do pt. z wolnymi weekendami
Dostęp do bogatego pakietu benefitów Manpower Premium, w tym: karty Multisport, prywatnej opieki medycznej Medicover, ubezpieczenia PZU, atrakcyjnych zniżek na naukę j. obcych oraz usługi prawnicze, a także kuponów rabatowych dla Ciebie i rodziny do sklepów internetowych, centrów rozrywki, pizzerii, restauracji, salonów fryzjerskich i kosmetycznych, teatrów, szkół tańca oraz wielu innych miejsc w regionie Wrocławia oraz na terenie całego kraju!
użytkownik
26.09.2010 (8 lat temu)
26.09.2010 (8 lat temu)
rrrrrrrrrrr dyke.y hhwsg88 thgjjylkt thdgfk
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "thg"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Kierowca Bytom

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin