test
Znaleziono 209 wpisów pasujących do wyszukiwanego hasła "toledo"
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów załóż nowy temat
Powiadamiaj mnie o nowych wpisach
autor
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
Moim zdaniem tak. Popatrz moje wcześniejsze komentarze poniżej
użytkownik
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
30.05.2018 (8 miesięcy temu)
Witajcie,

Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży w Warszawskim biurze.
Czy warto pracować dla tej firmy?

pozdrawiam
autor
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
26.05.2018 (8 miesięcy temu)
popatrz tu
https://www.pracuj.pl/poznaj-pracodawce/mettler-toledo-sp.-z-o.o.,20002937
użytkownik
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
25.05.2018 (8 miesięcy temu)
Może ktoś wie czy firma ma jakieś oferty pracy?
użytkownik
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
23.05.2018 (8 miesięcy temu)
....fak_t - wlaśnie wracam z Hiszpanii. Linares i Sesena(toledo) zaliczone.
autor
14.05.2018 (9 miesięcy temu)
14.05.2018 (9 miesięcy temu)
Cześć Aga, firma mieści się obok lotniska okęcie. Dla niektórych z nas oznacza to długi dojazd do pracy. Mamy ludzi z Bemowa, Białołeki i innych dzielnic lub podmiejskich przedmieści. Ja tam na dojazd nie narzekam, więc myśle że zostanę w MT jakiś czas.
użytkownik
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
13.05.2018 (9 miesięcy temu)
@Mati,długo już pracujesz w Mettler-toledo? Czy ten pracodawca oferuje satysfakcjonujące warunki pracy?
@ex, rozumiem oczywiście, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w Mettler-toledo, ale wypowiadając się na forum przestrzegaj proszę obowiązującego tu regulaminu (https://najlepszyfachowiec.pl/regulamin ). Co twoim zdaniem powinno ulec zmianie w tej firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą zarówno dla obecnych, jak i przyszłych pracowników?
@korpoludek, mówisz o niezbyt dobrej lokalizacji. Gdzie znajduje się firma? Planujesz związać się z Mettler-toledo na dłużej?
użytkownik
05.05.2018 (9 miesięcy temu)
05.05.2018 (9 miesięcy temu)
BO czy SSC?
użytkownik
01.05.2018 (9 miesięcy temu)
01.05.2018 (9 miesięcy temu)
Człowieku, weź ludzi nie rozśmieszaj! Chyba w największym g. na świecie. Niedługo nikt już u was nie będzie chciał pracować. Każdy mający jakieś poczucie godności omija waszą nędzną firmę szerokim łukiem, taka jest prawda. Cieszę się, że mnie w tym zakichanym sroledo już nie ma.
użytkownik
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
27.04.2018 (9 miesięcy temu)
Moi Drodzy

mam wrażenie że poziom tej dyskusji zaczyna drastycznie spadać. Korzystałem z opinii tutaj wcześniej w celu wybadania nastrojów w firmie ale zdecydowałem się napisać co myślę:

Rozumiem, że większość wpisów jest tutaj emocjonalna i tyczy się relacji przełożony-podwładny ale pamiętajcie że są sposoby na rozwiązywanie takich konfliktów. Pisanie na forum niczego nie załatwi.
Zarówno komentarz jak i postępowanie osób przytoczonych w tym wątku tego nie zmieni. Rozumiem że poziom frustracji czasem może przekraczać granicę ale zawsze uważam że szczera i otwarta rozmowa powinna pomóc zarówno jednej jak i drugiej stronie. Słyszałem o wielu odejściach spowodowanych duszeniem w sobie pomysłów i opinii (kulturalnie sformułowanych, odpowiednio skierowanych i konstruktywnych!!!!) natomiast nigdy w MT nie słyszałem o zwolnieniu osoby wyrażających taką opinię w takiej formie.

Mało osób ma w życiu szansę pracować w najlepszej w "czymś" firmie na świecie a Mettler toledo zdecydowanie taką jest ( w opiniach zarówno klientów jak i konkurencji).
Biorąc pod uwagę moje doświadczenie zawodowe (od pracy w pseudo start-upie po stanowiska kierownicze w globalnych koncernach w ramach kontraktu) , staż pracy w firmie, jak i znajomość wielu osób z różnych działów - uważam że Mettler toledo jest firmą godną polecenia. Jak każda duża organizacja ma swoje "smaczki" ale spokojnie - pracujemy nad tym ;)

Pozdrawiam serdecznie obecnych jak i przyszłych pracowników Mettler toledo :) Tym ostatnim życzę powodzenia w procesie rekrutacyjnym.
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Co to za firma, zeby straszyć starych pracowników, ze jest ich za dużo i jednocześnie zatrudniać nowe osoby.. sorry, ale z takim podejściem do ludzi i brakiem szacunku do nich to nikt na to wygwizdowie pracować nie przyjdzie.. słaba firma, udająca wielkie pożal się Boże korpo.. zainwestujcie najpierw w ludzi, którzy mądrze nią pokierują, bo jak tak dalej pójdzie, to rotacja posunie się do tego stopnia, ze zabraknie Wam rąk do pracy...
użytkownik
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
25.04.2018 (9 miesięcy temu)
Myślę że akurat pedałem to będą zafascynowani gorzej z traktowaniem zwykłych pracownikow. Zdolnym ludziom pokazuje się tam "gdzie jest jego miejsce" i "uciera nosa".
użytkownik
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
21.04.2018 (9 miesięcy temu)
Cześć. Znalazłem oferty pracy w Mettler-toledo na stanowiskach zbieżnych z moim doświadczeniem i wykszałceniem - chodzi o pozycję software engineer. Jestem ciekaw czy firma jest przyjazna dla osób LGBT? Niestety w wielu miejscach można nadal spotkać "miękki mobbing" z tym związany...

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
użytkownik
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
20.04.2018 (9 miesięcy temu)
@brak słów, czy możesz nieco doprecyzować swoją wypowiedź? Co masz na myśli pisząc o bardzo złym zarządzaniu?
@Michał, a czy Ty pracujesz w Mettler-toledo? Co możesz powiedzieć o tym pracodawcy?

Chętnie dowiem się, jakie warunki oferuje ten pracodawca - czy ktoś z Was mógłby napisać coś na ten temat?
użytkownik
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
Z tego co widać, to wreszcie HR się powiększa i kolejne nowe dołączają do działu.
użytkownik
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
29.03.2018 (10 miesięcy temu)
ciagle sie tam zmieniaja. nawet nie wiem z kim co zalatwić.
użytkownik
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
Na pracuj.pl jest oferta ze poszukują kogoś do kadr. Czyżby kolejny jakiś "błąd rekrutacyjny "?
użytkownik
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
28.03.2018 (10 miesięcy temu)
A co znaczy, że HR wydaje się działać na rzecz kadry managerskiej?
użytkownik
25.03.2018 (10 miesięcy temu)
25.03.2018 (10 miesięcy temu)
Wszystko zależy od działu, w którym się wyląduje i od managera, na którego się trafi. Ale HR wydaje się działać głównie na rzecz kadry managerskiej, a nie pracowników.
użytkownik
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
23.03.2018 (10 miesięcy temu)
a jakiś konkret? Fajnie by było usłyszeć, bo być może jesteś osobą, która nie dostała tam pracy i dlatego wylewasz żółć. Dyrektorka rekrutuje a nie dział rekrutacji?
Jeżeli nie odnalazłeś interesujących Cię wpisów dla hasła "toledo"
załóż nowy temat

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr
Formularz odpowiedzi
 

Chcę zamieścić
Proszę wpisać treść wiadomości (min. 10 znaków)
Wybierz zdjęcia z dysku lub przeciągnij je tutaj
możesz dodać jedno lub kilka zdjęć jednocześnie
można publikować jedynie zdjęcia w formacie JPG
maksymalna wielkość każdego zdjęcia - 4MB
dołącz:
wpisano znaków: 0
Wpisz, jak chcesz się przedstawić
Proszę uzupełnić podpis (min. 3 znaki)
E-mail
Nieprawidłowy adres e-mail
Numer telefonu
Nieprawidłowy numer telefonu
Aby wysłać wiadomość należy zaakceptować regulamin

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

Wczytywanie danych...
  1. Jeśli chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza który sam dodałeś - podaj kod zgłoszenia który otrzymałeś na swój adres e-mail w chwili dodania komentarza a następnie przejdź do edycji wpisu:
  2. Jeśli nie pamiętasz/nie znasz swojego kodu zgłoszenia, a chcesz zmienić lub usunąć treść komentarza skorzystaj z poniżej przestawionej opcji:
Jeśli chcesz usunąć komentarz który wybrałeś uzupełnij swoje dane zgłaszającego, a następnie dokonaj opłaty administracyjnej w wysokości 200,00 zł za usunięcie wybranego komentarza.
* Serwis gwarantuje poufność poniżej udostępnianych danych
Wpisz swoje imię i nazwisko
Nieprawidłowy PESEL lub NIP
Wpisz miasto i kod pocztowy
Wpisz nazwę ulicy i numer domu
Nieprawidłowy adres e-mail
 

WYCIĄG Z REGULAMINU

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Edycja / zgłoszenie nadużycia dotyczące wpisu nr  

  1. Operator nie przyjmuje i nie realizuje reklamacji oraz zgłoszeń w zakresie warstwy merytorycznej wystawianych Opinii.
  2. Reklamacje w sprawach związanych z dodawanymi Opiniami wyłącznie w zakresie ujawnienia w nich słów oraz treści posiadających charakter szykanujący, dyskryminujący, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej lub etnicznej, faszystowskich, pornograficznych, powszechnie uznane za wulgarne lub propagujące przemoc, reklamy, cenniki, ogłoszenia, oferty mogą być kierowane do Operatora za pośrednictwem formularza reklamacyjnego Serwisu dostępnego poniżej pod nazwą „ocenzuruj treści”.
  3. Osoba zgłaszająca wniosek „ocenzuruj treści” obowiązana jest do prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego, o którym mowa w powyższym punkcie, w szczególności poprzez wskazanie powodu zgłoszenia reklamacji, wykazanie zasadności reklamacji, podanie danych identyfikujących osobę zgłaszającą reklamację, w tym w szczególności imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu, podanie danych identyfikujących Opinię, której dotyczy reklamacja, a także konkretnego uzasadnienia związanego ze składaną reklamacją.
  4. Reklamacje rozpatrywane są przez Operatora w kolejności otrzymywanych zgłoszeń, w terminie 90 dni od daty otrzymania kompletnego zgłoszenia przez Operatora, pod warunkiem prawidłowego wypełnienia formularza reklamacyjnego przez zgłaszającego reklamację.
  5. Operator zastrzega, że zgłoszenia niekompletne, niezgodne z niniejszym wyciągu z regulaminu, zawierające nieprawidłowe lub nieprawdziwe informacje zostaną automatycznie usunięte z kolejki oczekujących na rozpatrzenie, bez dalszej ich weryfikacji oraz bez udzielenia odpowiedzi.
  6. Reklamacje zgłaszane w innym zakresie oraz innej formie niż wskazana w niniejszym paragrafie są automatycznie usuwane z systemu i nie są przekazywane i rozpatrzenia przez Operatora.
  7. Formularz ocenzuruj treści

Najpopularniejsze tematy na forum

Kierowca Bytom

Katowice

Konin

Kierowca Kąt

Pruszków

Szczecin

Częstochowa

Władysławowo

Kielce

Kierowca Kielce

Bytom

Radom

Rzeszów

oferty pracy agencja gliwice plac Piastów odrzanskie Krosno czesci Dział Piotrowice Myślenice apteka Police

Police

Kłodzko

Kraków

Jarosław

Radomsko
Działdowo

Mława

Grzędy Starachowice

Leszno

Świnoujście

Kurier Warszawa

sanden Polkowice

Polkowice

Krosno

Kierowca katb Wrocław

Toruń

Tczew

Asystentka stomatologiczna Białystok izoblok Chorzów animator pieniadza Centrum
Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 najgorsza-praca.pl | regulamin